TvojeRande.cz recenze TvojeRande.cz recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

28. 9. 2019

Stručně/vhodné pro

Tvojerande.cz funguje podobně jako celá řada dalších českých webových seznamek. Nabízí poměrně široké možnosti specifikace požadavků na partnera, ale “prásknout” toho na sebe můžete samozřejmě hodně i sami. Uživatelé si mohou navzájem zasílat vzkazy, hodnotit fotografie a také si spočítat, jak se k sobě na základě uvedených informací hodí.

Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
7.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 34x Přidat hodnocení
3.2/5
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
7.1/10
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
7.1/10
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
7.1/10

Výhody

  • Vysoký počet registrovaných profilů
  • Možnost ověření profilu
  • I verze zdarma funguje bez reklam

Nevýhody

  • Mobilní aplikace pouze pro Android
  • Zobrazující se neaktivní profily

TvojeRande.cz

Seznamka se hned zkraje pyšní více než 100 tisíci registrovanými uživateli. Podle některých recenzí lidí hledajících touto cestou vysněný protějšek je však toto číslo nadsazené a jsou v něm započítané již dávno neaktivní profily i množství falešných účtů z ciziny.

Výhodou ve srovnání s řadou ostatních seznamek je absence reklam, což je parametr, za který si jinde často musíte připlácet. Zde je tato funkce zdarma a určitě je pro časté návštěvníky příjemná. I tvojerande.cz však nabízí extra služby, a to za nízkou cenu (od 50 Kč měsíčně). Tento menší poplatek vám zajistí propagaci profilu i neomezené možnosti co se archivace nebo blokování uživatelů týká. Určitě je to však něco, bez čeho se dá obejít. O poznání zajímavější je možnost ověření profilu. Bude vás to stát 50 Kč a zvýší se tak vaše věrohodnost.

Seznamka nabízí i mobilní verzi, která však soudě podle počtu stažení není až tak vyhledávaná. Je také určená pouze pro Android.

 

Finance
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
7.1/10

Klasická seznamka s poměrně vysokým počtem uživatelům, která potěší absencí reklam. Verze zdarma je zcela dostačující, možnost vylepšení za pár korun.

To, co seznamky rozděluje do dvou kategorií jsou právě finance. Na trhu najdete bezplatné seznamky, které se podobají sociálním sítím, jelikož zde není žádná bariéra v podobě platby, může se registrovat každý. Berte však v potaz, že i v bezplatných seznamkách je často něco placeného (většinou se platby týkají zviditelnění profilu). Dalším typem seznamky je ta placená, která má většinou méně reálných uživatelů, ale za to více těch, kteří seznamování berou vážně. Jak je na tom s cenou seznamky TvojeRande.cz, vám prozradí tabulka níže: 

Cena
Částka, kterou uživatel zaplatí za členství v seznamce na určitou dobu (měsíc, půl roku, rok apod.)
zdarma / 50 Kč měsíčně (VIP)
Garance zprostředkování
Informace, zda seznamka garantuje, že skutečně dojde ke zprostředkování seznámení s hledaným protějškem - že na základě vyplněného dotazníku bude schopna vytvořit adekvátní nabídku uživatelů.
Ne
Verze zdarma
Informace, zda je možné seznamku používat i bezplatně.
Ano

Důležité parametry
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
7.1/10

Vysoký počet registrovaných, je však ovlivněn falešnými profily.

Výběr správné seznamky je obtížný proces, proto jsme vybrali ty parametry, podle kterých si je nezadaní nejčastěji vybírají. Největší důraz však klademe na její oblíbenost a počet uživatelů, protože to je ve finále rozhodující faktor, zda-li na dané platformě máte šanci najít svůj dokonalý protějšek.

Vědecká metoda seznámení
Vědecká metoda seznámení funguje na principu převzatém ze zahraničí. Na základě vyplněného dotazníku, který uživatel vypíše ideálně hned při registraci, projde systém všechny informace o uživatelích a vybere - z psychologického hlediska - takové uživatele, se kterými by si měl hledající co nejlépe sednout.
Ne
Manuální schválení profilu
Manuálně je prověřen každý profil uživatele a buď schválen nebo odmmítnut. Je tak možné podchytit více falešných profilů.
Ne
Zasílání zpráv
Informace, zda si mohou uživatelé mezi sebou zasílat zprávy. Tato služba je často omezována tím, zda má uživatel zaplacené členství v seznamce či nikoli.
Ano
Placená seznamka (méně falešných profilů)
Je seznamka placená? Placená seznamka zpravidla odradí podvodníky a vtipálky. Je na ní méně falešných profilů a méně profilů neaktivních.
Ne
Vhodné spíše pro:
Informace, zda je seznamka vhodná spíše pro vážné seznámení nebo pro flirt, kamarádství, pro náročné apod.
flirt i vážný vztah
Počet měsíčních návštěv
Kolik návštěv měsíčně web zaznamená.
177 tis
Počet registrovaných uživatelů
Kolik uživatelů je na seznamce celkem registrovaných (zdarma i na placených profilech)
100 tis

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
7.1/10

Mobilní verze pouze pro Android, většina uživatelů využívá přehlednou webovou verzi.

Komunikuje podpora pouze přes kontaktní formulář? Nabízí i telefonickou či emailovou komunikaci? A rozjedete TvojeRande.cz i jako mobilní aplikaci? To najdete v tabulce níže:

Email
Je možné kontaktovat podporu e-mailem?
Ano
Telefon
Je možné kontaktovat podporu telefonem?
Ne
Kontaktní formulář
Je na webových stránkách seznamky k dispozici kontaktní formulář pro zasílání dotazů?
Ne
Live chat
Je na webových stránkách k dispozici live chat jehož prostřednictvím se spojíte s klientskou podporou?
Ne
Sekce FAQ na webu
Najdete na webu seznamky oddělení, v němž se nachází nejčastější otázky a odpovědi?
Ne
Web
Má seznamka k dispozici webovou stránku? Je možné na ni rovnou aktivně hledat vysněný protějšek, nebo je potřeba stahovat nějakou aplikaci?
Ano
Mobilní aplikace iOS
Má seznamka k dispozici aplikaci na iPhone?
Ne
Mobilní aplikace Android
Má seznamka k dispozici aplikaci na mobilní telefony či tablety se systémem Android?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Není pro vás TvojeRande.cz to pravé ořechové? Zkuste se podívat na srovnání seznamek.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

6 zkušeností

tato seznamka nefunguje jak deklarují nejdou vkládat a odebírat oblíbení a nefunguje přehled komunikace Když na to upozorním nic s tím nedělají

Hodnocení - 3
standa
8. 11. 2021

Zatim to testuji nudim se protoze neni co hrat tak zkousim dostat nekoho na wats up a volat 🙂 Bohuzel asi pisete s moderatorem:D ale je jasne ze asi se tam pujde seznamit jeste nez budete mit duchod 😀

Hodnocení - 3
KrupkaDD
2. 3. 2021

Škoda, nejde odepsat a ne a ne

Hodnocení - 3
Jiří
27. 11. 2020

Neaktivní lidi víc jak rok bych mazal profilu.Proč novy lidé nemusí psát odkud jsou píší jen věk vyhovovalo by me ti z mého kraje a ne cela republika.A rozklikavat každou zenu abych zjistil jestli bydlí v mém kraji ,tak to me nebavy Jirka

Hodnocení - 3
Jiri hynek
16. 10. 2020

Naprosto fatální záležitost – žádné odpovědi, a když už tak neskloňované, podvodné profily lákající posléze z lidí peníze. Bída

Hodnocení - 3
Edward52
13. 10. 2020

Tvoje rande bohuzel hodnotim spatne protoze stale neco nefunguje !!!! Odeslat zpravu je nad lidske usili !!!!!

Hodnocení - 3
Josef Pernica
8. 9. 2020