Rande.cz recenze Rande.cz recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

28. 9. 2019

Stručně/vhodné pro

Seznamka rande.cz funguje už od roku 1999 a řadí se tak k těm zavedeným. Zároveň se díky tomu může pyšnit i vysokým počtem uživatelů, z nichž však z důvodu absence manuálního schvalování profilů může být část falešná. I tak zde ale máte vysokou šanci na seznámení, a to díky široké škále nastavitelných parametrů.

Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
7.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 47x Přidat hodnocení
2.7/5
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
7.1/10
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
7.1/10
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
7.1/10

Výhody

  • Přehledné uživatelské rozhraní
  • Možnost uvedení množství požadavků na partnera
  • Velká uživatelská základna
  • Hlavní funkce zdarma
  • Zajímavé doplňkové funkce typu deník

Nevýhody

  • Riziko falešných profilů
  • Chybějící mobilní aplikace

Tip Tip
Vítěz kategorie seznamky

Našli jsme vítěze kategorie seznamky pro 2022. Je jím Elite Date - seznamte se ještě dnes!

Rande.cz Recenze

Velké množství údajů včetně například oblíbené literatury, preferovaného denního tisku či vztahu ke zvířatům můžete vyplnit nejen do svého profilu, ale také k požadavkům na svého budoucího partnera. Na základě těchto údajů pak rande.cz spočítá shodu, jaká mezi vámi a vybraným adeptem na seznámení panuje. Sekce “Nej protějšek” vám pak ukáže výběr těch nejvhodnějších.

Rande.cz nabízí řadu běžných funkcí, jako je vložení inzerátu, hodnocení fotek uživatelů, jejich duely, diskuze, ankety, nebo i možnost konkrétního uživatele ignorovat. Kromě toho tu ale najdeme i méně běžné funkce. Patří k nim například možnost psát si deník, kde si ostatní uživatelé mohou přečíst vaše myšlenky a úvahy a lépe pochopit váš životní postoj. Vcelku šikovný je i “Randovník”, tedy kalendář, do nějž si můžete zaznamenat plánované schůzky. Pravdou však je, že by řada lidí místo těchto funkcí spíše ocenila mobilní aplikaci, která v současné době bohužel chybí.

Výše uvedené funkce nabízí web zdarma a nejspíš si s nimi bohatě vystačíte. Možnost placeného VIP členství tu je nicméně také, a uživatelům přináší web bez reklam i propagaci profilu na prestižnějších místech.

Přehledná seznamka pro všechny typy vztahů s počítáním shody s vybraným protějškem.

 

Finance
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
7.1/10

Dostačující verze zdarma, možnost stát se VIP uživatelem s drobnými výhodami

To, co seznamky rozděluje do dvou kategorií jsou právě finance. Na trhu najdete bezplatné seznamky, které se podobají sociálním sítím, jelikož zde není žádná bariéra v podobě platby, může se registrovat každý. Berte však v potaz, že i v bezplatných seznamkách je často něco placeného (většinou se platby týkají zviditelnění profilu). Dalším typem seznamky je ta placená, která má většinou méně reálných uživatelů, ale za to více těch, kteří seznamování berou vážně. Jak je na tom s cenou seznamky Rande.cz, vám prozradí tabulka níže: 

Cena
Částka, kterou uživatel zaplatí za členství v seznamce na určitou dobu (měsíc, půl roku, rok apod.)
zdarma / VIP formou kreditů
Garance zprostředkování
Informace, zda seznamka garantuje, že skutečně dojde ke zprostředkování seznámení s hledaným protějškem - že na základě vyplněného dotazníku bude schopna vytvořit adekvátní nabídku uživatelů.
Ne
Verze zdarma
Informace, zda je možné seznamku používat i bezplatně.
Ano

Důležité parametry
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
7.1/10

Poměrně vysoká šance na seznámení pro všechny typy vztahů.

Výběr správné seznamky je obtížný proces, proto jsme vybrali ty parametry, podle kterých si je nezadaní nejčastěji vybírají. Největší důraz však klademe na její oblíbenost a počet uživatelů, protože to je ve finále rozhodující faktor, zda-li na dané platformě máte šanci najít svůj dokonalý protějšek.

Vědecká metoda seznámení
Vědecká metoda seznámení funguje na principu převzatém ze zahraničí. Na základě vyplněného dotazníku, který uživatel vypíše ideálně hned při registraci, projde systém všechny informace o uživatelích a vybere - z psychologického hlediska - takové uživatele, se kterými by si měl hledající co nejlépe sednout.
Ne
Manuální schválení profilu
Manuálně je prověřen každý profil uživatele a buď schválen nebo odmmítnut. Je tak možné podchytit více falešných profilů.
Ano
Zasílání zpráv
Informace, zda si mohou uživatelé mezi sebou zasílat zprávy. Tato služba je často omezována tím, zda má uživatel zaplacené členství v seznamce či nikoli.
Ano
Placená seznamka (méně falešných profilů)
Je seznamka placená? Placená seznamka zpravidla odradí podvodníky a vtipálky. Je na ní méně falešných profilů a méně profilů neaktivních.
Ne
Vhodné spíše pro:
Informace, zda je seznamka vhodná spíše pro vážné seznámení nebo pro flirt, kamarádství, pro náročné apod.
flirt i vážný vztah
Počet měsíčních návštěv
Kolik návštěv měsíčně web zaznamená.
1 mil
Počet registrovaných uživatelů
Kolik uživatelů je na seznamce celkem registrovaných (zdarma i na placených profilech)
neuvádí

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
7.1/10

Přehledný web, který však neoplývá moderními funkcemi typu mobilní aplikace atd.

Komunikuje podpora pouze přes kontaktní formulář? Nabízí i telefonickou či emailovou komunikaci? A rozjedete Rande.cz i jako mobilní aplikaci? To najdete v tabulce níže:

Email
Je možné kontaktovat podporu e-mailem?
Ano
Telefon
Je možné kontaktovat podporu telefonem?
Ne
Kontaktní formulář
Je na webových stránkách seznamky k dispozici kontaktní formulář pro zasílání dotazů?
Ne
Live chat
Je na webových stránkách k dispozici live chat jehož prostřednictvím se spojíte s klientskou podporou?
Ne
Sekce FAQ na webu
Najdete na webu seznamky oddělení, v němž se nachází nejčastější otázky a odpovědi?
Ne
Web
Má seznamka k dispozici webovou stránku? Je možné na ni rovnou aktivně hledat vysněný protějšek, nebo je potřeba stahovat nějakou aplikaci?
Ano
Mobilní aplikace iOS
Má seznamka k dispozici aplikaci na iPhone?
Ne
Mobilní aplikace Android
Má seznamka k dispozici aplikaci na mobilní telefony či tablety se systémem Android?
Ne

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

1 zkušeností

Kdysi to byla celkem slusna seznamka, ale roky na aplikaci nikdo nesahl, administrace v podstate nefunguje, pokud se objevi nove profily, je jich velka cast falesnych nebo nevyplnenych. Na inzeraty se clovek odpovedi nedocka, prestoze pise normalne, slusne a ma poctive vyplneny profil. Takze sance na seznameni temer nulova.

Hodnocení - 3
h
2. 12. 2020