Seznamit.cz recenze Seznamit.cz recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

28. 9. 2019

Stručně/vhodné pro

Seznamka seznamit.cz se s počtem 300 tisíc registrovaných uživatelů řadí k největším seznamkám u nás. Šance na to, že zde najdete vhodný protějšek, je tak opravdu vysoká. Pravda, vzhledem k absenci manuálního schvalování profilů je zde poměrně vysoké riziko těch falešných, ale pravdou je, že jsou zde lidé velmi aktivní. Z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že prakticky ihned po založení profilu (bez fotografie či jakýchkoliv specifikací vyjma věku a místa bydliště) vám na osobní stránce začnou naskakovat návštěvy a nabídky k seznámení a vzkazy.

Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
7.2/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 21x Přidat hodnocení
2.9/5
Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
7.2/10
Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
7.2/10
Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
7.2/10

Výhody

  • Posouzení vhodnosti partnerů
  • Vysoký počet uživatelů

Nevýhody

  • Riziko falešných profilů
  • Bez mobilní aplikace

Seznamit.cz recenze

S tím, zda vám protějšek, kterému jste se zalíbili, bude vyhovovat, vám kromě osobních sympatií může poradit i systém přepočítávání vhodnosti partnera. K tomu je dobré vyplnit co nejpřesněji a nejpodrobněji svůj profil. Na základě vašich údajů a údajů vyplněných u vámi vyhlédnuté osoby pak systém najde shody i neshody, které mezi vámi jsou.

Seznamit.cz nabízí řadu běžných funkcí, jako je vložení inzerátu, hodnocení, možnost zasílání vzkazů či zahájení rozhovorů, zcela zdarma. Aktivovat si však můžete i VIP členství (které si pořídíte od 50 Kč na měsíc), které nabízí přednostní zobrazování profilu, detailnější přehledy či méně reklam a tím rychlejší procházení. Na webu si také můžete zahrát hru Vidlákov, která by si však, stejně jako celé stránky, zasloužila menší modernizaci.

Finance
Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
7.2/10

To, co seznamky rozděluje do dvou kategorií jsou právě finance. Na trhu najdete bezplatné seznamky, které se podobají sociálním sítím, jelikož zde není žádná bariéra v podobě platby, může se registrovat každý. Berte však v potaz, že i v bezplatných seznamkách je často něco placeného (většinou se platby týkají zviditelnění profilu). Dalším typem seznamky je ta placená, která má většinou méně reálných uživatelů, ale za to více těch, kteří seznamování berou vážně. Jak je na tom s cenou seznamky Seznamit.cz, vám prozradí tabulka níže: 

Cena
Částka, kterou uživatel zaplatí za členství v seznamce na určitou dobu (měsíc, půl roku, rok apod.)
zdarma / 50 Kč měsíčně (VIP)
Garance zprostředkování
Informace, zda seznamka garantuje, že skutečně dojde ke zprostředkování seznámení s hledaným protějškem - že na základě vyplněného dotazníku bude schopna vytvořit adekvátní nabídku uživatelů.
Ne
Verze zdarma
Informace, zda je možné seznamku používat i bezplatně.
Ano

Důležité parametry
Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
7.2/10

Výběr správné seznamky je obtížný proces, proto jsme vybrali ty parametry, podle kterých si je nezadaní nejčastěji vybírají. Největší důraz však klademe na její oblíbenost a počet uživatelů, protože to je ve finále rozhodující faktor, zda-li na dané platformě máte šanci najít svůj dokonalý protějšek.

Vědecká metoda seznámení
Vědecká metoda seznámení funguje na principu převzatém ze zahraničí. Na základě vyplněného dotazníku, který uživatel vypíše ideálně hned při registraci, projde systém všechny informace o uživatelích a vybere - z psychologického hlediska - takové uživatele, se kterými by si měl hledající co nejlépe sednout.
Ne
Manuální schválení profilu
Manuálně je prověřen každý profil uživatele a buď schválen nebo odmmítnut. Je tak možné podchytit více falešných profilů.
Ano
Zasílání zpráv
Informace, zda si mohou uživatelé mezi sebou zasílat zprávy. Tato služba je často omezována tím, zda má uživatel zaplacené členství v seznamce či nikoli.
Ano
Placená seznamka (méně falešných profilů)
Je seznamka placená? Placená seznamka zpravidla odradí podvodníky a vtipálky. Je na ní méně falešných profilů a méně profilů neaktivních.
Ne (možnost VIP)
Vhodné spíše pro:
Informace, zda je seznamka vhodná spíše pro vážné seznámení nebo pro flirt, kamarádství, pro náročné apod.
flirt i vážný vztah
Počet měsíčních návštěv
Kolik návštěv měsíčně web zaznamená.
357 tis
Počet registrovaných uživatelů
Kolik uživatelů je na seznamce celkem registrovaných (zdarma i na placených profilech)
300 tis

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
7.2/10

Komunikuje podpora pouze přes kontaktní formulář? Nabízí i telefonickou či emailovou komunikaci? A rozjedete Seznamit.cz i jako mobilní aplikaci? To najdete v tabulce níže:

Email
Je možné kontaktovat podporu e-mailem?
Ano
Telefon
Je možné kontaktovat podporu telefonem?
Ne
Kontaktní formulář
Je na webových stránkách seznamky k dispozici kontaktní formulář pro zasílání dotazů?
Ne
Live chat
Je na webových stránkách k dispozici live chat jehož prostřednictvím se spojíte s klientskou podporou?
Ne
Sekce FAQ na webu
Najdete na webu seznamky oddělení, v němž se nachází nejčastější otázky a odpovědi?
Ne
Web
Má seznamka k dispozici webovou stránku? Je možné na ni rovnou aktivně hledat vysněný protějšek, nebo je potřeba stahovat nějakou aplikaci?
Ano
Mobilní aplikace iOS
Má seznamka k dispozici aplikaci na iPhone?
Ne
Mobilní aplikace Android
Má seznamka k dispozici aplikaci na mobilní telefony či tablety se systémem Android?
Ne
Doporučujeme Doporučujeme

Jestliže tato seznamka není to nejlepší pro vás a hledáte třeba něco jiného, pak se můžete podívat na naše srovnání nejlepších seznamek.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

2 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Docela mě šokovalo, když mi přišel potvrzovací email, kde jsem viděl své heslo zadané při registraci. Hesla nejsou tzv. hashovaná, tzn. že v případě napadení stránky útočník získá emaily i s hesly (spousta lidí bude mít stejné heslo i k emailu). Variantu, kdy útočník by mohl být samotný provozovatel stránek, vůbec nepřipouštím.

Hodnocení - 2
Anonimní Uživatel
5. 5. 2022

Koupila jsem si VIP na seznámit a nejvíc se mi na tom líbilo, že návštěvníci mého profilů nemohli vidět koho jsem navštěvovala já. Po pár měsících jsem svůj profil upravovala a táhlé funkce zmizelá. Poraďte mi prosím, jak to můžu vrátit. Děkuji.
P.S. Chtěla jsem se obrátit na administrátora, nešlo to.

Hodnocení - 3
Ludmila
8. 10. 2020