Štěstí.cz recenze Štěstí.cz recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

2. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Seznamka “Štěstí.cz – osudová seznamka” působí na trhu od roku 2006 a vyjímá se obrovským množstvím uživatelů a měsíčních návštěv (cca 1,5 mil každý měsíc). Jde o seznamku, jenž je založená na inzerátech. Vytvoříte si inzerát a vyplníte všechny informace, které považujete za důležité. Jednak se vám od této chvíle může někdo ozvat a za druhé můžete aktivně obepisovat inzeráty, jenž zaujaly vás.

Registrovat se můžete zdarma, ale vaše možnosti budou omezené. Placený tarif NAPLNO však stojí jen 89 Kč na rok, což je opravdu minimum. Tak proč to nevyužít?

Celkové skóre 8.6/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
8.6/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 79x Přidat hodnocení
3/5
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
9/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
8.5/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
8.3/10

Výhody

  • Velká základna uživatelů z celé ČR
  • Speciální funkce jako např. možnost vidět, kdo je online; nebo tabule pro vzkazy
  • Seznamka je v základu bezplatná, za premium účet platíte však pouze 89 Kč za rok

Nevýhody

  • Větší procento falešných profilů než na placených seznamkách s manuální kontrolou profilů
  • Mobilní aplikace je dle uživatelů poměrně chybová

Tip Tip
Vítěz kategorie seznamky

Našli jsme vítěze kategorie seznamky pro 2022. Je jím Elite Date - seznamte se ještě dnes!

Finance
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
9/10

Štěstí Cz Ceska Seznamka

Štěstí.cz je v zásadě bezplatná seznamka. Registrace je zcela zdarma. V bezplatném typu účtu můžete odpovědět na 2 inzeráty každý den. Pokud to myslíte se seznamováním vážně, budete muset nejspíš přejít na tarif NAPLNO za 89 Kč na rok, kde se vám tento limit zvyšuje na 20 oslovení denně. Oproti jiným seznamkám je tady placené členství téměř zadarmo.

Najdete zde i další možné poplatky uvnitř související se zviditelněním vašeho inzerátu nebo vzkazu. Další možností je využít VIP členství, což je volitelná služba, jenž vám poskytne nadstandardní služby, které ostatní uživatelé nemají. Zda ji využijete je opět jen na vás.

Cena
Částka, kterou uživatel zaplatí za členství v seznamce na určitou dobu (měsíc, půl roku, rok apod.)
0 Kč (platby uvnitř)
Garance zprostředkování
Informace, zda seznamka garantuje, že skutečně dojde ke zprostředkování seznámení s hledaným protějškem - že na základě vyplněného dotazníku bude schopna vytvořit adekvátní nabídku uživatelů.
Ne
Verze zdarma
Informace, zda je možné seznamku používat i bezplatně.
Ano
Tip Tip

Hledáte seznamku, kde nebudete muset nic platit a přesto budete mít vysokou šanci na seznámení? Štěstí.cz je pro tohle opravdu vhodné. A pokud si budete chtít připlatit lepší funkce, zaplatíte jen krásných 89 Kč za rok.

Důležité parametry
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
8.5/10

Štěstí Cz Osudova Seznamka

Výběr správné seznamky je obtížný proces, proto jsme vybrali ty parametry, podle kterých si je nezadaní nejčastěji vybírají. Největší důraz však klademe na její oblíbenost a počet uživatelů, protože to je ve finále rozhodující faktor, zda-li na dané platformě máte šanci najít svůj dokonalý protějšek.

Seznamka Štěstí.cz má v roce 2021 přes 120 000 registrovaných uživatelů. Měsíční návštěvnost je kolem 1 450 000 návštěv, což je obrovské množství vzhledem k tomu, že se jedná pouze o českou seznamku.

Vědecká metoda seznámení
Vědecká metoda seznámení funguje na principu převzatém ze zahraničí. Na základě vyplněného dotazníku, který uživatel vypíše ideálně hned při registraci, projde systém všechny informace o uživatelích a vybere - z psychologického hlediska - takové uživatele, se kterými by si měl hledající co nejlépe sednout.
Ne
Manuální schválení profilu
Manuálně je prověřen každý profil uživatele a buď schválen nebo odmmítnut. Je tak možné podchytit více falešných profilů.
Ne
Zasílání zpráv
Informace, zda si mohou uživatelé mezi sebou zasílat zprávy. Tato služba je často omezována tím, zda má uživatel zaplacené členství v seznamce či nikoli.
Ano
Placená seznamka (méně falešných profilů)
Je seznamka placená? Placená seznamka zpravidla odradí podvodníky a vtipálky. Je na ní méně falešných profilů a méně profilů neaktivních.
Ne
Vhodné spíše pro:
Informace, zda je seznamka vhodná spíše pro vážné seznámení nebo pro flirt, kamarádství, pro náročné apod.
flirt i vážná známost
Počet měsíčních návštěv
Kolik návštěv měsíčně web zaznamená.
1 450 000 návštěv
Počet registrovaných uživatelů
Kolik uživatelů je na seznamce celkem registrovaných (zdarma i na placených profilech)
120 000

Pro koho je Štěstí.cz vhodné?

Stesti Cz Seznamka Pro Vsechny

Štěstí.cz je seznamka vhodná jak pro flirt, tak pro vážnou známost. K dispozici je na webu a v mobilní aplikaci, ale pouze pro Android. Majitelé iPhonů mají v tomto smůlu. Mobilní aplikace se navíc seká, má dlouhé prodlevy mezi aktualizacemi, a jak v mobilu, tak na webu vás mohou v bezplatné verzi obtěžovat reklamy. Používání této seznamky navíc neposkytuje takovou zábavu, jako např. Badoo, Tinder a další seznamky vytvořené ve stylu sociální sítě. Tady jsou zkrátka inzeráty, pěkně “ po staru”. I tak ale svou funkci plní poměrně dobře a zájem o seznamku dokazuje, že to řadě uživatelů vyhovuje.

Užitečné funkce

Štěstí Tabule

Užitečnou funkcí je např. tabule pro vzkazy, kam píšete libovolný vzkaz. Ten pak mohou vidět statisíce lidí (jde ovšem o příplatkovou službu). Na portále máte možnost vidět, kdo je online a tím tak zvýšit šance na okamžitou odpověď. Tato seznamka vybočuje také díky poměrně dobrému vyhledávání a snadnému listování mezi uživateli. To je však i nevýhoda, protože váš profil i s fotkou si může prohlédnout kdokoli (i neregistrovaný návštěvník webu).

Nenajdete tady bohužel funkci nalezení partnera na základě osobnostního testu nebo na základě oboustranného spojení tzv. matche (jako např. v Badoo).

Pokud hledáte cenově dostupnou seznamku s obrovskou základnou uživatelů, přičemž budete mít na zřeteli větší pravděpodobnost nalezení falešného profilu (u bezplatných seznamek je to běžné), pak seznamka Štěstí.cz stojí za zkoušku. Jestliže však máte konkrétní preference a nechcete “ztrácet čas” procházením stovek inzerátů, zkuste raději některou ze seznamek pro náročné jako např. ELITE Date či eDarling.

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
8.3/10

Stesti Cz Mobilni Aplikace

Štěstí.cz je ryze česká seznamka, která má poměrně dobře vymyšlený systém a jednoduché ovládání. Není potřeba v ní dlouze tápat, abyste pochopili, jak která funkce funguje. Pokud přece jen nemůžete něco dohledat, je možné využít širokou základnu nejčastějších otázek a odpovědí, které jsou zpracovány opravdu pečlivě.

Nevýhodou je, že pokud se budete chtít dozvědět, jak fungují konkrétní účty, kolik stojí účet NAPLNO nebo VIP, je potřeba být registrovaný. Náhodný návštěvník se nedozví nic.

Pokud se budete chtít spojit s podporou, rovněž nebudete zcela nadšení – k dispozici je totiž jen kontaktní formulář. Nenajdete tu ani e-mail, ani telefonní číslo, ani online chat, který v tomto případě bývá nejpraktičtější.

Email
Je možné kontaktovat podporu e-mailem?
Ne
Telefon
Je možné kontaktovat podporu telefonem?
Ne
Kontaktní formulář
Je na webových stránkách seznamky k dispozici kontaktní formulář pro zasílání dotazů?
Ano
Live chat
Je na webových stránkách k dispozici live chat jehož prostřednictvím se spojíte s klientskou podporou?
Ne
Sekce FAQ na webu
Najdete na webu seznamky oddělení, v němž se nachází nejčastější otázky a odpovědi?
Ano
Web
Má seznamka k dispozici webovou stránku? Je možné na ni rovnou aktivně hledat vysněný protějšek, nebo je potřeba stahovat nějakou aplikaci?
Ano
Mobilní aplikace iOS
Má seznamka k dispozici aplikaci na iPhone?
Ne
Mobilní aplikace Android
Má seznamka k dispozici aplikaci na mobilní telefony či tablety se systémem Android?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Pokud vás nezaujala seznamka stesti.cz, zkuste se podívat na další námi recenzované seznamky.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

7 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Negativní zkušenost: mužské hlavní fotografie podléhají tvrdé cenzuře neschválení-se slunečními brýlemi vám ji neschválí, použití foto filtru NewProfilePic.com vám také neschválí. Ale ženy je používat mohou! Pokud chcete vysvětlení, nikdo s vámi nekomunikuje i přesto že máte vše zaplaceno naplno. Administrátor je asi zakyslá bába!

Hodnocení - 3
jurgi
23. 6. 2022

Uz tikrat se mi stalo, ze jsem si zaplatil 100 kc za 10 top bodu a nebyly mi pripsany. Na moji urgenci nikdo neodpovedel, tudiz firma ziskala 300 kc jen tak.

Hodnocení - 3
Zappa108
5. 2. 2021

jak smazat návštěvy ?

Hodnocení - 3
Anonymous
21. 12. 2020

Velkým problemem je bezdůvodné zabanování jak přes IP adresu, tak přihlašovací jméno s nemožností nápravy – zřejmě jde o něčí škodomyslnost a následné bezdůvodné nahlášení které vede k banu. Slušnost provozovatele by měla vést k tomu že ban ohlásí na kontaktní meil včetně možnosti jej zrušit.

Hodnocení - 3
Jan Volejník
17. 11. 2020

Nechápu z jakého důvodu si nemůžu aktivovat svůj profil, ze dvou mobilu i když adresu mám ověřené. A k ověření mého profilu mně chybí ,jen kód ověřovací.
,“Stále píše na tento mobil nelze zaslat ověřovací kód?

Hodnocení - 3
Jan Lukšík
16. 6. 2020

Nejakou dobu jsem se mohla bez problem prihlasit. Nyni vsak se Mi ukaze ze nejsem opravnena. Dotazy neprinesly bohuzel nic. Nechapu proc to tak je.

Hodnocení - 3
Renate lauer
26. 2. 2020

Já mohu k seznamce jen napsat, že se musí vydržet a vybírat.
Je tu spousta mužú kteří jsou tu hodně dlouho.
Já jsem si našla muže, který mi vyhovuje ve všech směrech.

Hodnocení - 3
Anonymous
20. 1. 2020