ELITE Date recenze ELITE Date recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

2. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Seznamka ELITE Date je druhou nejnavštěvovanější placenou seznamkou v Česku. Prezentují se jako seznamka pro náročné, jenž hledají vážnou známost. Tvrdí, že jejich uživatelé jsou na úrovni (středoškoláci, vysokoškoláci, podnikatelé apod.) Ověřování profilů snižuje počet podvodníků a vtipálků. Jestliže hledáte cenově dostupnou placenou seznamku s pozitivními ohlasy, se kterou chcete najít vážnou známost “na úrovni”, ELITE Date má smysl prozkoumat.

Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
8.8/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 186x Přidat hodnocení
3.2/5
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
8/10
Celkové skóre 9.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
9.6/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
8.7/10

Výhody

  • Na základě osobnostního testu dostáváte doporučení na partnery
  • Manuální schvalování profilů
  • Na placenou seznamku je cena poměrně příznivá

Nevýhody

  • Základna uživatelů není tak velká jako u eDarling či neplacených seznamek

Finance
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
8/10

Elite date cena

Seznamku ELITE Date si můžete vyzkoušet zdarma a zjistit tak, zda vám bude vyhovovat prostředí, mobilní aplikace a vyhledávání potenciálních partnerů. Problémem je, že ve verzi zdarma toho moc neuděláte. Fotografie uživatelů uvidíte rozmazaně, budete omezeni funkcemi jako je posílání zpráv, zjišťování dalších informací o uživatelích apod. Pokud se budete chtít skutečně na ELITE Date seznamovat, je potřeba si připlatit. Nemusíte se však bát. Tato seznamka má i přes svoji kvalitu poměrně nízké ceny, takže vás předplatné nijak nezruinuje.

Na ELITE Date máte na výběr hned ze tří tarifů. Můžete platit jednou za 3 měsíce 1050 Kč, jednou za půl roku 1200 Kč a jednou za rok 1500 Kč. Čím delší dobu zvolíte, tím je pro vás měsíčně cena výhodnější.

Za pozitivní považujeme i to, že své členství můžete kdykoli dobrovolně zrušit. ELITE Date nedělá žádné automatické prodloužení členství a není nutné dávat žádnou výpověď. Pokud se rozhodnete prémiové členství ukončit, nebo už jste svého vysněného partnera našli, stačí prostě jen členství zrušit.

Cena
Částka, kterou uživatel zaplatí za členství v seznamce na určitou dobu (měsíc, půl roku, rok apod.)
1500 Kč (ročně)
Garance zprostředkování
Informace, zda seznamka garantuje, že skutečně dojde ke zprostředkování seznámení s hledaným protějškem - že na základě vyplněného dotazníku bude schopna vytvořit adekvátní nabídku uživatelů.
Ne
Verze zdarma
Informace, zda je možné seznamku používat i bezplatně.
Ano

Důležité parametry
Celkové skóre 9.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
9.6/10

Elitedate Proc si vybrat seznamku

Výběr správné seznamky je obtížný proces, proto jsme vybrali ty parametry, podle kterých si je nezadaní nejčastěji vybírají. Největší důraz však klademe na její oblíbenost a počet uživatelů, protože to je ve finále rozhodující faktor, zda-li na dané platformě máte šanci najít svůj dokonalý protějšek.

ELITE Date má kolem 300 000 návštěv měsíčně. Není to sice tolik, jako má např. eDarling, ale i tak zde máte vysoký potenciál najít toho pravého nebo tu pravou. Pomáhá s tím vědecká metoda seznámení, která vychází z vámi pečlivě vyplněného vstupního dotazníku. Na základě prověření vašich údajů pak vybere potenciální partnery, kteří se k vám hodí a se kterými máte co nejvíce společného.

Vědecká metoda seznámení
Vědecká metoda seznámení funguje na principu převzatém ze zahraničí. Na základě vyplněného dotazníku, který uživatel vypíše ideálně hned při registraci, projde systém všechny informace o uživatelích a vybere - z psychologického hlediska - takové uživatele, se kterými by si měl hledající co nejlépe sednout.
Ano
Manuální schválení profilu
Manuálně je prověřen každý profil uživatele a buď schválen nebo odmmítnut. Je tak možné podchytit více falešných profilů.
Ano
Zasílání zpráv
Informace, zda si mohou uživatelé mezi sebou zasílat zprávy. Tato služba je často omezována tím, zda má uživatel zaplacené členství v seznamce či nikoli.
Ano
Placená seznamka (méně falešných profilů)
Je seznamka placená? Placená seznamka zpravidla odradí podvodníky a vtipálky. Je na ní méně falešných profilů a méně profilů neaktivních.
Ano
Vhodné spíše pro:
Informace, zda je seznamka vhodná spíše pro vážné seznámení nebo pro flirt, kamarádství, pro náročné apod.
vážná známost
Počet měsíčních návštěv
Kolik návštěv měsíčně web zaznamená.
295000 návštěv
Počet registrovaných uživatelů
Kolik uživatelů je na seznamce celkem registrovaných (zdarma i na placených profilech)
neuvádějí
Tip Tip

Chcete mít svou příležitost na seznámení kdykoliv po ruce? Tak si stáhněte mobilní aplikaci ELITE Date na Android a komunikujte se svými potenciálními partnery bez omezení.

Velkou výhodou je také manuální schvalování a ověřování profilů. Díky tomu se zde výrazně snižuje počet falešných profilů, nebo profilů vytvořených vtipálky a lidmi s nekalými úmysly. Samozřejmě že není možné poznat každého podvodníka, ale alespoň částečně to eliminované určitě je. Díky tomu, že je seznamka placená je zde i výrazně méně neaktivních profilů. I proto se také setkáte na placených seznamkách vždy s menším množstvím uživatelů, než na těch, které jsou zcela zdarma.

ELITE Date – seznamka pro vážnou známost

ELITE Date je uváděna jako seznamka pro vážnou známost. Tomu už napovídá to, že se jedná o seznamku placenou. Díky dotazníku a vědecké metodě seznámení si můžete klást vyšší požadavky na svého potenciálního partnera. Chcete protějšek se středním nebo vysokoškolským vzděláním? Hledáte někoho, kdo miluje cestování nebo se dokonce živí jako digitální nomád? Hledáte podnikatele? Chcete osobu jen s určitou výší příjmů? ELITE date je seznamka pro náročné, tak toho využijte. Proč se spokojit s málem?

Hledání podle měst a krajů

Elitedate Ceska Seznamka

Jednou z novinek je i hledání partnera pomocí měst nebo krajů, ve kterých žijete. I když vám i dřív aplikace nabízela převážně partnery z vašeho okolí – pokud jste tedy zadali, kde žijete, nebo v jakém místě partnera hledáte, nyní máte možnost kliknout přímo na dané město či kraj a hledat “ve svých vodách”.

Seznamka pro každého

ELITE Date je seznamka, kde se může seznámit skutečně každý. Je jedno, zda hledáte muže či ženu, zda jste heterosexuál, gay nebo lesba. Stačí, když si pravdivě vyplníte dotazník, nebo kliknete na příslušné políčko (ona hledá jeho, on hledá jeho apod.) a aplikace už vás sama nasměruje na správnou cestu.

Zábavná mobilní aplikace

Elitedate Mobilni Aplikace

Hledání partnera na ELITE Date usnadňuje i možnost využívat aplikaci na mobilním telefonu. Nyní nově dostupná aplikace na Android ulehčí Vaše hledání partnera ještě více. Už nemusíte využívat mobil jen ke hledání na Tinderu, který je určený spíše pro flirt a zábavu. Tato aplikace vám umožní podobné možnosti jako Tinder (seznamovací aplikace vhodná pro flirt), aniž byste museli slevit ze svých nároků na budoucího partnera.

ELITE Date je ryze českou společností, která cílí pouze na náš trh. I to se samozřejmě odráží v základně uživatelů, ze kterých můžete vybírat. Mají poměrně rozsáhlý blog, který dává (občas) užitečné tipy pro seznamování a randění. Pokud naopak hledáte seznamku na flirt či pro méně vážné vztahy, najdou se jistě vhodnější (i levnější) varianty (jako např. Badoo nebo již zmíněný Tinder).

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
8.7/10

ELITE Date má poměrně dobře řešenou klientskou podporu. Najdete tady telefonní kontakt i e-mail, na kterém vám na dotazy bude odpovídat Veronika. Nenajdete tady kontaktní formulář ani online chat, ale to zase až tak nevadí.

Jak už jsme zmínili výše, ELITE Date můžete využívat i jako aplikaci na vašem mobilním telefonu. Nevýhodou však je, že je dostupná zatím jen pro systémy Android. Jelikož se ale v poslední době veškerá komunikace přesouvá převážně na internet a sociální sítě, věříme, že i majitelé jablíček se brzy aplikace dočkají.

Email
Je možné kontaktovat podporu e-mailem?
Ano
Telefon
Je možné kontaktovat podporu telefonem?
Ano
Kontaktní formulář
Je na webových stránkách seznamky k dispozici kontaktní formulář pro zasílání dotazů?
Ne
Live chat
Je na webových stránkách k dispozici live chat jehož prostřednictvím se spojíte s klientskou podporou?
Ne
Sekce FAQ na webu
Najdete na webu seznamky oddělení, v němž se nachází nejčastější otázky a odpovědi?
Ano
Web
Má seznamka k dispozici webovou stránku? Je možné na ni rovnou aktivně hledat vysněný protějšek, nebo je potřeba stahovat nějakou aplikaci?
Ano
Mobilní aplikace iOS
Má seznamka k dispozici aplikaci na iPhone?
Ne
Mobilní aplikace Android
Má seznamka k dispozici aplikaci na mobilní telefony či tablety se systémem Android?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Nenašli jste na Elite Date tu pravou lásku? Vyzkoušejte štěstí jinde a podívejte se na naše další recenzované online seznamky.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

23 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Vůbec NEDOPORUČUJU,neserióznost, podvod,vyhozené peníze.
Prezentace na 0

Hodnocení - 1
Uršula Nováková
28. 10. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Musím říct, že jsem poněkud zklamaná. Jak už bylo uvedeno přede mnou, mám jisté pochyby o manuální kontrole profilů. Podle mého je tady spousta neaktivních profilů. Vy píšete, kontaktujete a zpětná vazba nulová. Chápu, že když protějšek nezaujmu, nenapíše, ale že by se ani nepodíval na můj profil? Není to přinejmenším zvláštní, pokud na fotce nevypadáte vyloženě odpudivě? Měli by tohle vyřešit. Aspoň by mohlo být vidět, kdy byl dotyčný naposledy aktivní, jestli je to několik měsíců či let, lze předpokládat, že již našel, co hledal a na seznamku nechodí nebo nemá placenou verzi, bez které v podstatě nemůže nic. Takže profily zůstávají, i když jsou dotyční již de facto pryč, ale tohle vy nemáte šanci zjistit.
Další věc, to že se někdo podívá na můj profil (když už), přece neznamená, že o mne měl automaticky zájem.

Chybí mi možnost se podívat zpětně na profily, které už jsem viděla (něco jako historie prohlížení). Pokud se hned nerozhodnete a nepošlete alespoň zprávu, že vás dotyčný protějšek zaujal, nemáte šanci ho zpětně dohledat a pokusit se zkontaktovat.

Nabídka vhodných protějšků nabízí i neaktivní a nenabízí ani všechny možné kontakty z blízkého okolí, i když máte vzdálenost zadanou v kritériích.

Celkový dojem je rozpačitý, i když to zklamání samozřejmě přikládám také velkým očekáváním po přečtení hodnocení.

Hodnocení - 1
Jarka
13. 9. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Mohu jenom potvrdit neserióznost firmy. Opravdu mě překvapuje vysoké hodnocení. Když jsem chtěla odstoupit od členství v zákonné lhůtě, nebylo mi vyhověno s odkazem, že jsem souhlasila, že mi nebudou vráceny peníze. Už jen toto ustanovení odporuje zákonu. A to nemluvím o samotné seznamce. Celkem málo odpovídajících protejšků. Filtry k ničemu. Za hodně peněz, málo muziky. Škoda vyhozených peněz. A šance se seznámit nulová. NEDOPORUČUJI!!!

Hodnocení - 1
Eva J
17. 8. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Seznamku Elite Date mám teprve pár dní, ale na 30 odeslaných zpráv jsem nedostal jedinou odpověď. A na některých profilech kam jsem napsal druhý den zmizela fotka uživatele. Profil zůstal, ale bez fotky. Trochu zvláštní. Zatím nejhorší seznamka vůbec. Nedoporučuju. Ztráta času.

Hodnocení - 1
Petr Slezák
2. 7. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Jak už tu bylo psáno vícekrát je to opravdu seznamka na nic. Zlaté Badoo. Nechápu jak může dostat v recenzi takové hodnocení! To Vám Elite Date za tuto recenzi zaplatilo?! Jsou to úplně vyhozené peníze. Nechal jsem se touto recenzí lehece ovlivnit a celkem toho lituji. Seznamka úplně k ničemu. Nikdo Vás nekontaktuje ani nemůže, dokud nemá premiové členství tak si ani neškrtne..
Pořád vidím jak „má o mě někdo zájem“ ale nikdo nekomunikuje a to ne proto, že by nechtěl on nemůže.. máme to dokonce takovým pokusem vyzkoušené.. NEVYHAZUJTE PENÍZE A NEKUPUJTE SI ČLENSTVÍ.

Hodnocení - 1
Pavel
7. 5. 2022

Zbytečné !!! Nikdo nekomunikuje.

Hodnocení - 3
Anonymous
30. 9. 2021

Seznamka na nic. Souhlasím, vyhozené peníze !!!! I jedna hvězda je moc. 🙁

Hodnocení - 3
Anonymous
22. 3. 2021

Cele o ničem , protějšky nereaguji na zprávy a na to je to celé postavené

Hodnocení - 3
Karloss
27. 2. 2021

Z vlastní zkušenosti nedoporučuji tuto seznamku. Souhlasim se vším, co jste napsal a ještě doplňuji.
Pokud si v této seznamce zaplatíte „Prémiové členství“, tak se zcela jistě může stát, že někomu, kdo vás zaujal, píšete zprávy a dotyčný si vaše zprávy vůbec nepřečetl. Z toho důvodu, že on sám prémiové členství vůbec zaplaceno nemá, má třeba jen verzi zdarma a ještě se nerozhodl zaplatit a komunikovat nebo má starší profil a prémiové členství už mu vypršelo. Ale tuto skutečnost vy nepoznáte. Takže někomu píšete a přitom vůbec nepoznáte, jestli dotyčný je aktivní na seznamce a může s vámi komunikovat. Tato seznamka má ještě více úskalí, jak píší další hodnotící….Třeba ta vzdálenost, co se tam uvádí v km není ani vzdušnou čarou. Píšete si s někým, kdo je údajně vzdálen od vás 50 km, ale ono to je ve skutečnosti 90km. Vrátila jsem se na tuto seznamku po dvou letech, protože jsem náhodou zjistila v emailu, že tam mám stále aktivní profil. Po těch dvou letech tam byli nabizeni jako vhodní partneři stále stejní lidé, (asi tak dva,tři jiní) a ti stejní mají už dávno neaktivní profily a na seznamku už měsíce nechodí a ani nemají zaplaceno to prémiové členství, takže někomu píšete „do prazdna“… Prostě seznamka na nic. Jak tady píše jedna paní…i ta jedna hvězdička je moc vysoké hodnocení. Jana

Hodnocení - 3
Nedoporučuji
15. 2. 2021

Počet protějšků je relativně málo a většina ani nekomunikuje, ale tento parametr nemá ani cenu hodnotit, jelikož ho seznamka nemůže ovlivnit.
Budu hodnotit spíše funkce a samotné prostředí webu.

Klady:
– na první pohled úhledný a elegantní web
– možnost označit protějšek „Zaujal/a jsi mě“, nebo napsat rovnou zprávu či blokovat (Nezobrazovat)
– relativně dobrý filtr, díky kterému si můžete vyfiltrovat aby se Vám zobrazovali pouze protějšky dle zadaných kritérií, např. věkové rozmezí, vzdálenost atd., a funguje to relativně dobře

Zápory:
– označení „Zaujal/a jsi mě“ se propíše jako zpráva, ač zprávu psát přímo nechcete. Tento způsob by měl být řešen jiným profesionálnějším způsobem, např. pouze označením jeho profilu, že se jsem ho takto označil. Pokud se Vás zaujalo více protějšků, v seznamu zpráv pak máte slušný seznam „Zaujal/a jsi mě“.
– pokud si s někým píšete, dochází při rolování ve zprávě k mizení a znovuobjevování jednotlivých textů. Špatně naprogramovaný web!
– pokud se podíváte na profil protějšku, okamžitě se mu zobrazí, že jste jeho profil navštívili v části „Měli o mě zájem“. My se ale třeba jen podívali abychom zjistili o dané osobě více informací, a ne že hned máme zájem! To samé platí opačně, když se někdo podívá na Váš profil. A to i opakovaně ta samá osoba.
– pro dnešní dobu důležitá drobnost – chybí u psaní zpráv smajlíci.

Závěr:
Byl jsem na více seznamkách a tato je jedna z těch méně zdařilých. Myslím, že cena neodpovídá službám, které by měli být za tuto cenu na profesionální úrovni bez chyb a s funkcemi, které seznamování zpříjemní. Počet registrovaných a jejich reakce samotná seznamka neovlivní, ale může nastínit kvality samotné seznamky. Za mě jsou to vyhozené peníze.

Hodnocení - 3
Tuto seznamku nedoporučuji!
13. 1. 2021

Byla jsem už na více seznamkách (i neplacených), ovšem tato je ze všech nejhorší. Velmi málo protějšků a navíc skoro vůbec neodpovídají! Peníze jsem vysloveně vyhodila do luftu. I ta jedna hvězdička je moc.

Hodnocení - 3
Anonymous
14. 11. 2020

Neviem ako si to vysvetliť, ale našiel som pod jedným profilom fotku jednej mojej známej….
Samozrejme úplne iné meno a keď som sa snažil dotyčnu slečnu kontaktovať tak samozrejme bez odpovede

Hodnocení - 3
Anonymous
1. 11. 2020

Tento web nabízí za 50 Kč zprávu, na kterou dostanete ne odpověď, ale další otázku nna kterou Vy jako uživatel musíte (a nemusíte) odpovědět, výsledkem je spousta propsaných zpráv a na konci žádné rande schůzka či cokoliv jiného, na víc spousta profilu, tzv prázdných, za které odpoví automat a nebo operátor někde v Holandsku, protože jinak si nedovedu představit, že mi někdo napíše, že já jsem z Morava, když normální je z Moravy. Tudíž i ta jedna hvězdička je moc

Hodnocení - 3
EliteDate vskutku elitní
13. 10. 2020

Už jsem vyzkoušela poměrně dost seznamek, ale všude jsem potkávala jen chlapy s nižším vzděláním, kteří mi moc nevyhovovali. Chtěla jsem spíš intelektuála, nebo aspoň někoho, kdo to má v hlavě srovnané. Tady se mi daří takové muže potkávat, i když zatím jsem se setkala jen s jedním a tam jiskra nepřeskočila. Píšu si však s pár novými uživateli a vypadá to zatím dobře.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 8. 2020

Prakticky žádní uživatelé, nebo nekomunikují. Peníze jak kdyby spadli do kanálu, možná když by jste se zaměřily na množství uživatelů tak by to bylo skvělé ,ale takhle to je jen scam.

Hodnocení - 3
Anonymous
24. 8. 2020

Zatím si na EliteDate dopisuji se čtyřmi muži. S jedním už jsem se i setkala. Byla to příjemná schůzka, i když zatím nevím, co z toho bude. Jednání seznamky je podle mě slušné a solidní, takže klidně doporučím.

Hodnocení - 3
Anonymous
24. 8. 2020

Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.

Hodnocení - 3
Anonymous
12. 8. 2020

Na EliteDate oceňuji, že tady jsou muži, kteří myslí seznámení opravdu vážně, a ne jenom jako flirt nebo hloupou zábavu. A nejsou ženatí či zadaní. Jsem ráda, že jsem si členství zaplatila.

Hodnocení - 3
Anonymous
29. 7. 2020

Já jsem s touhle seznamkou maximálně spokojený. Zaplatil jsem si půlroční členství a hned po 4 měsících jsem se seznámil. Nestihl jsem ho tedy ani celé využít. Na rozdíl od jiných seznamek tady nedělají problémy s výpovědí členství a neobnovují ho automaticky jako na jiných seznamkách.

Hodnocení - 3
Anonymous
13. 7. 2020

To je divný, všichni odpovídají ráno 5:00 a podobně , jsou to zase odpovědi od admina , aby upoutala zájem a zaplať, jako všichni .
Neexistuje normální poctivá seznamka, co byli dříve.

Hodnocení - 3
Pepa
25. 6. 2020

Naprosto souhlasím s výše uvedenými komentáři. Seznamka absolutně o ničem. Zcela vyhozené peníze. Málo uživatelů, věčně opakující se, nebo ti kteří nekomunikují.

Hodnocení - 3
Anonym
28. 8. 2019

Naprostý souhlas, žádná sláva, protějšky téměř žádné, jedině náhoda 1:10000000

Hodnocení - 3
Arlena
19. 8. 2019

No néni to žádná sláva,odpovídajících protějšků je minimum,skoro zázrak,neco tady najít.

Hodnocení - 3
michal nevařil
7. 7. 2019