Osobní údaje

Provozovatel

Tento web je provozován společností PROANIMAIL s.r.o. jejímž vlastníkem je Jaroslav Janíček.

Všechny weby v této skupině pokud není uvedeno jinak jedou na redakčním systému WordPress a platí pro ně stejné Prohlášení o ochraně osobních údajů.

 

Jaké informace jednotlivé weby shromažďují:

 

Cookies:

Využíváme soubory cookie pro lepší funkčnost stránek (funkčnost přihlašování, …) a relevantní reklamy. Více o souborech cookies. Tyto cookies v sobě neobsahují žádné osobní údaje.

 

Komentáře:

Tyto údaje zpracováváme v případě vložení uživatelského komentáře na našich stránkách

  • jméno a příjmení,
  • e-mailovou adresu,
  • komentář,
  • IP adresu

Jméno a příjmení, e-mailová adresa a komentář budou zpracovány za účelem identifikace autora příspěvkua vložení komentáře.

IP adresa bude zpracována za účelem prevence před kyberútoky na server Správce.

Osobní údaje budou zpracovány po dobu 5 let. IP adresa bude zpracovávána po dobu 6 měsíců od přidání komentáře, pokud souhlas neprodloužíte.

Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz ke zrušení odběru v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání komentáře.

Zpracování osobních údajů bude prováděno Správcem. Osobní údaje pro něj však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

poskytovatel webhostingu:

THINline s.r.o.

Nádražní 42/82

150 00 Praha 5 – Smíchov

 

Zabezpečení osobních údajů

Všechny sbírané osobní údaje jsou zašifrované. Administrátorské přístupy jsou zabezpečené silnými hesly (20 a více znaků) a dvoufázovým ověřením, spojení se serverem je šifrované přes https certifikát, stejně tak přístupy na server jsou chráněny silnými hesly.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů

S výše uvedeným zpracováním je vždy spojen výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

1) Poskytovatel softwaru Google Analytics a Google Tag Manager, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977,


2) poskytovatel webhostingu, společnost THINline s.r.o., Nádražní 42/82, 150 00 Praha 5 – Smíchov

3) případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

3. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Kontaktní údaje

Oficiálním kontaktem je email jsem@jaroslavjanicek.cz. Pouze přes tento email se budou řešit náležitě vaše žádosti a případné dotazy. Odpověď na email bude vyřešena do 14 kalendářních dní.