eDarling recenze eDarling recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

2. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Seznamka eDarling patří k těm nejznámějším v Česku (i v Evropě). Dobré ohlasy mají od lidí, kteří hledají spíše vážnější známost. Ačkoli máte možnost službu využít zdarma, téměř nic v bezplatné verzi neuděláte. V placené verzi naopak dostáváte doporučení od eDarlingu na potenciální partnery dle osobnostního testu, jenž děláte při registraci. Kromě toho můžete také vyhledávat možné protějšky ze svého okolí pomocí pokročilého vyhledávače.

Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
8.8/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 249x Přidat hodnocení
3.3/5
Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
8.4/10
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
9.8/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
8.3/10

Výhody

  • Vědecká metoda seznámení založená na osobnostním testu, ale možnost i vlastního vyhledávání mezi uživateli
  • Velká základnu uživatelů (800 tisíc lidí měsíčních návštěv)
  • Mobilní aplikace na iOS i Android

Nevýhody

  • Ve verzi zdarma neuděláte skoro nic
  • Stížnosti od uživatelů na neupozorňování při prodlužování členství (doporučujeme rušit členství v předstihu)

Video Recenze

Video náhled

Finance
Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
8.4/10

edarling finance

eDarling je poměrně spolehlivá seznamka, jedna z nejoblíbenějších v České republice ale i ve světě, kde působí pod brandem EliteSingles. Jde v podstatě o celosvětovou velmoc v seznamování. V Česku si můžeme eDarling vyzkoušet ve verzi zdarma. Zjistíme tak, zda nám platforma vyhovuje, zda se nám dobře pracuje v aplikacích na mobilním telefonu a celkově, jak nám vyhovuje prostředí. Více ale od verze zdarma nečekejte. Na fotografie uživatelů se nepodíváte, protože jsou rozmazané, nepošlete uživatelům žádnou zprávu apod. Můžete ale zprávy dostávat, stejně jako návrhy partnerů od eDarling, kteří by se k vám mohli hodit.

Kromě verze zdarma, máte na výběr tři tarify. Členství si můžete zaplatit na jeden měsíc (za 599 Kč), na tři měsíce (za 1 měsíc tak zaplatíte 539 Kč) nebo na šest měsíců, což je nejvýhodnější. U tohoto tarifu zaplatíte celkem 2574 Kč, tedy 429 Kč za jeden měsíc.

Kritika od některých uživatelů padla i na automatické prodlužování členství – je třeba si dát pozor a zrušit si jej v předstihu.

Cena
Částka, kterou uživatel zaplatí za členství v seznamce na určitou dobu (měsíc, půl roku, rok apod.)
2574 Kč (6 měsíců)
Garance zprostředkování
Informace, zda seznamka garantuje, že skutečně dojde ke zprostředkování seznámení s hledaným protějškem - že na základě vyplněného dotazníku bude schopna vytvořit adekvátní nabídku uživatelů.
Ano
Verze zdarma
Informace, zda je možné seznamku používat i bezplatně.
Ano
Pozor Pozor

Pokud se rozhodnete placené členství na eDarling zrušit, dělejte to s předstihem. Někteří uživatelé měli se zrušením problém a museli zaplatit ještě další měsíc.

Důležité parametry
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
9.8/10

Edarling Ceska Seznamka

Jak už jsme zmínili, eDarling funguje nejen v České republice, ale i ve světě. Na zámořských trzích jako je USA, Austrálie apod. vystupuje pod brandem EliteSingles. Seznamka sice neuvádí, kolik má celkem registrovaných uživatelů, ale měsíčně na jejich stránky vstoupí přes 800 000 lidí, resp. mají takto vysoký počet náhledů – návštěv.

Základní hodnotou eDarling je bezpečnost, proto se zde profily schvalují manuálně. I když si za tuto seznamku budete muset zaplatit, výhodou je, že tato vstupní bariéra odradí většinu podvodníků a výsledkem je menší procento falešných profilů (buďte však stále obezřetní při seznamování přes internet).

Vědecká metoda seznámení
Vědecká metoda seznámení funguje na principu převzatém ze zahraničí. Na základě vyplněného dotazníku, který uživatel vypíše ideálně hned při registraci, projde systém všechny informace o uživatelích a vybere - z psychologického hlediska - takové uživatele, se kterými by si měl hledající co nejlépe sednout.
Ano
Manuální schválení profilu
Manuálně je prověřen každý profil uživatele a buď schválen nebo odmmítnut. Je tak možné podchytit více falešných profilů.
Ano
Zasílání zpráv
Informace, zda si mohou uživatelé mezi sebou zasílat zprávy. Tato služba je často omezována tím, zda má uživatel zaplacené členství v seznamce či nikoli.
Ano
Placená seznamka (méně falešných profilů)
Je seznamka placená? Placená seznamka zpravidla odradí podvodníky a vtipálky. Je na ní méně falešných profilů a méně profilů neaktivních.
Ano
Vhodné spíše pro:
Informace, zda je seznamka vhodná spíše pro vážné seznámení nebo pro flirt, kamarádství, pro náročné apod.
vážná známost
Počet měsíčních návštěv
Kolik návštěv měsíčně web zaznamená.
822000 návštěv
Počet registrovaných uživatelů
Kolik uživatelů je na seznamce celkem registrovaných (zdarma i na placených profilech)
neuvádějí

Vědecká metoda seznamování

Edarling Kroky Seznameni

Seznamka vám bude sama nabízet potenciální partnery, a to na základě vědecké metody seznamování. Při té vychází z vámi vyplněného dotazníku, který je potřeba projít a pečlivě vyplnit při registraci – ať už zadarmo, nebo té placené. Pomůže vám to tak najít partnera, který se k vám hodí nejlépe, nebo splňuje vaše požadavky – např. na vzdělání, zaměstnání, příjmy, záliby apod. eDarling je označována jako seznamka pro náročné, což si myslíme, že dokáže splnit.

Nevýhodou pro některé může být vyšší poměr lidí ve středním věku a to, že málokdo na této platformě hledá volnější vztahy. Pokud tedy hledáte spíše vážnější známost a nevadí vám si připlatit, pak eDarling je nyní v roce 2021 asi tou nejlepší možnou cestou.

Tip Tip

Chcete mít příležitost k seznámení kdykoliv po ruce a odpovídat na zprávy uživatelů co nejdříve? Stáhněte si aplikaci eDarling do mobilu a buďte neustále k dispozici. 

Seznamka vhodná pro každého

eDarling je seznamka vhodná opravdu pro každého. Svůj vysněný protějšek zde mohou najít ženy i muži, ať hledají partnera opačného nebo stejného pohlaví. Vyplnění vstupního dotazníku jim pomůže hledat tak, jak potřebují. Seznamka jim nebude nabízet partnery, které je nezajímají.

Další možností upřesnění, jak najít vhodného partnera, je hledat podle místa bydliště, nebo zkrátka podle místa, odkud byste partnera rádi našli. Nestane se tak, že bydlíte v Aši a seznamka vám nabídne partnera z Ostravy apod.

Mobilní aplikace

Edarling Mobilni Aplikace

Mobilní aplikace eDarling je dostupná na iOS i Android a ty se od webu téměř neliší (jsou ale mírně “osekané”). Díky nim můžete být neustále připojení a nepropásnete tak příležitost seznámit se s tím pravým – nebo s tou pravou.

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
8.3/10

Mírnou nevýhodou seznamky eDarling je komunikace s podporou pouze přes kontaktní formulář. Nenajdete tady e-mail, telefonní číslo ani online chat. Pokud potřebujete urgentně nějakou radu, musíte buď hledat na webu sami a zkoušet, co je a co není možné, nebo se obrnit trpělivostí a počkat, až vám přijde odpově do e-mailu.

Email
Je možné kontaktovat podporu e-mailem?
Ne
Telefon
Je možné kontaktovat podporu telefonem?
Ne
Kontaktní formulář
Je na webových stránkách seznamky k dispozici kontaktní formulář pro zasílání dotazů?
Ano
Live chat
Je na webových stránkách k dispozici live chat jehož prostřednictvím se spojíte s klientskou podporou?
Ne
Sekce FAQ na webu
Najdete na webu seznamky oddělení, v němž se nachází nejčastější otázky a odpovědi?
Ne
Web
Má seznamka k dispozici webovou stránku? Je možné na ni rovnou aktivně hledat vysněný protějšek, nebo je potřeba stahovat nějakou aplikaci?
Ano
Mobilní aplikace iOS
Má seznamka k dispozici aplikaci na iPhone?
Ano
Mobilní aplikace Android
Má seznamka k dispozici aplikaci na mobilní telefony či tablety se systémem Android?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Nevyhovuje vám seznamka eDarling? Podívejte se na další námi recenzované seznamky.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

11 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

edarling NEDOPORUČUJU !!!!!!!! ….. registroval sem se , zaplatil 894 kč za VIP členství ….. a po půl roce sem chtěl profil smazat . Bohužel používají praktiku , že v drobném písmu „tam někde dole“ mají podmínu , že výpověd musíte poslat nejměně tři dny před vypršením předplatného ( já jí podal 2 dny před vypršením ) . Pokud to opomenete , automaticky vám to prodlužují a z kreditky si automaticky strhnou peníze . Když jim to odmítnete zaplatit s tím , že naopak účet chcete zrušit , vyhrožují inkasní agenturou a zanesením do registru dlužníků !!!!!! Dejte si na ně pozor !!!!!!!!!

Hodnocení - 1
Tomáš Karafa
25. 8. 2022

Nevim,jak ma Edarling nastaven funkcni system schvalovani profilu, ale hned 1.den jsem mela dve spatne zkusenosti – oslovil me muz,ktereho znam, proto vim, ze neuvedl ani spravny vek (coz by Edarling mohl monitorovat), ani pravdu o koureni a pozivani alkoholu (to samozrejme nikdo zkontrolovat nemuze) a jednoho muze jsem oslovila ja, jevil se ovsem take starsi, nez uvedl na profilu, coz se ukazalo jako spravny odhad (konfrontovala jsem jej s verejne dostupnymi informacemi). Tato zkusenost behem jedineho dne pro me znamenala konec registrace a Edarling tedy nedoporucuji.

Hodnocení - 3
Edarling nedoporucuji
10. 12. 2021

Ještě dodám k Elyn, že je to tak, jak tady někdo už píše. Je to skutečně tak, že Vám to nedovolí projít všechny osoby hned první den. Většinou Vám to předhodí 20 lidí denně, ale mnohdy jsou to lidi z druhé strany republiky. Fakt hodně často. Hodně to dávkují a když máte štěstí, tak Vám to nabídne stejný den ještě jednou 20 lidí. Ale to bude asi nějaká chyba.
Bohužel ani na jedné seznamce, co jsem zkusil nejde o to Vás s někým seznámit, ale co nejdéle z Vás tahat peníze..
Doporučuji to zaplatit přes mobilní aplikaci, kde je to teď paradoxně levnější a hlavně máte jistotu, že si nestáhnou peníze znovu, pokud to přerušíte včas.

Hodnocení - 3
Anonymous
3. 9. 2021

Edarling opravdu nedoporučuji ! Nutné vyplnit dlouhý dotazník, kterým se stejně nikdo neřídí. Není možné osobní vyhledávání v databázi, což je neuvěřitelné ! Zaplatíte 599,-Kč na měsíc a nemůžete se podívat na muže v nabídce a sama rozhodnout, koho oslovíte. Denně vám zasílají návrhy ( neodpovídající dotazníku), většinou bez fotky, musíte je jako žena požádat o foto. Rozhodně nepatřím mezi neatraktivní ženy, ale po 20 dnech členství mě ( údajně ) navštívili jenom 2 muži ! Žádné odpovědi na žádost o foto. V nabídce je možnost samostatného prohlížení pár profilů, které se dokola opakují, pouze malé změny. Jsem ve několika seznamkách a mám denní návštěvnost v průměru 5 – 8 mužů, vždycky nějaké to mrknutí nebo pozvání na kafe či
kompliment, ale tady vůbec nic !!! Mrtvo. Vše řídí seznamka tak, jak to ona uzná za vhodné. Jste absolutně mimo možnosti, vše je pouze v jejich rukách !Nedoporučuji !!!!!!!!!

Hodnocení - 3
Skrytá databáze
13. 8. 2021

eDarling určitě můžu doporučit jednou jedinkrát jsem dala před 6 lety inzerát a zároveň si prohlížela našla jsem si toho nejúžasnějšího muže na světě a za to vám mnohokrát děkuji máme nádhernou tři a půl letou dceru spolu jsme šest krásných let a máme se moc rádi ❤️ všem vám přeji stejné štěstí jako máme my a spoustu lásky ❤️❤️❤️

Hodnocení - 3
eDarling není obyčejná seznamka ❤️
10. 1. 2021

Na eDarlingu jsem se objevila před více než čtyřmi lety. Neměla jsem zrovna nízké nároky na partnera… Chtěla jsem muže sympatického, vzdělaného, inteligentního, ve věkovém rozptylu do sedmi let, z okolí max 50 km od mého bydliště, muže, který by chtěl v blízké budoucnosti svatbu a rodinu. Přes eDarling jsem absolvovala asi 5 schůzek. První čtyři muži mě nezaujali, nicméně ani jeden nebyl úplný propadák, jako se mi na jiných seznamkách stávalo zcela běžně. Bylo vidět, že všichni muži mají opravdu zájem najít vztah. Jen to nikdy nebylo ono. Poslední, pátou schůzku, a zároveň poslední online návštěvu jsem absolvovala před čtyřmi lety, neboť na pátém rande to bylo přesně to, co jsem hledala, a naštěstí to bylo oboustranné.
Tehdy mě stalo tříměsíční členství necelých 300 Kč, ale vědět, že to tak dopadne, dala bych za to mnohem vyšší částku.
Před pár dny jsme oslavili první výročí svatby a stále jsme zamilovaný pár, jako před těmi čtyřmi lety. Všem nezadaným mohu jen doporučit nevzdávat to a jít si za svým. Někde tam ten pravý/ta pravá je. 🙂

Hodnocení - 3
Doporučuji
6. 11. 2020

eDarling byl můj poslední pokus k seznamování přes internet. Už dvakrát před tím jsem se spálila. Tak jsem si řekla, do třetice a končím. A vyšlo to. Našla jsem skvělého chlapa hned na první seznámení přes VIP členství. Peněz rozhodně nelituji a doporučila bych tuto volbu každému, kdo chce najít vážnou známost.

Hodnocení - 3
Anonymous
26. 8. 2020

Seznamování po internetu jsem se bála a nevěřila jsem mu. Ale kamarádka si přes eDarling našla životního partnera, studovaného advokáta, což bych od seznamky vůbec nečekala. Tak jsem se rozhodla to risknout. A udělala jsem dobře.

Hodnocení - 3
Anonymous
5. 8. 2020

I když jsem si nezaplatila VIP členství, tak jsem eDarling využila před cca pěti lety k nalezení životního partnera a podařilo se. Podle mě je tato seznamka dobrá a seriózní.

Hodnocení - 3
Anonymous
1. 8. 2020

Zvolila jsem raději placené členství, protože to ve mně vzbuzovalo větší důvěru, že si někdo na druhé straně nebude jen krátit dlouhý čas komunikováním s naivními důvěřivci. Neklaplo to sice hned, setkala jsem se celkem se čtyřmi uživateli a až s tím posledním jsme si sedli. Teď už jsme spolu čtyři roky a máme spolu i miminko.

Hodnocení - 3
Anonymous
20. 7. 2020

eDarling jsem vyzkoušel jako svou třetí seznamku. Je fakt, že v placené VIP verzi je tady žen o něco méně než na jiných seznamkách, ale zase jsem si říkal, že to alespoň myslí skutečně vážně. Hledání se podařilo a už skoro rok jsem šťastně ženatý.

Hodnocení - 3
Anonymous
2. 7. 2020