Badoo recenze Badoo recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

2. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Badoo je celosvětová seznamovací sociální síť, která na trhu působí od roku 2006. Hodí se, jak pro flirt tak i na vážný vztah – i díky široké základě uživatelů (500 milionů lidí celosvětově). Byť jde o zahraniční společnost, je Badoo plně lokalizovaný pro Česko. V rámci bezplatného tarifu můžete opravdu hodně – nahrávat až 100 fotek, prohlížet profily lidí a samozřejmě i chatovat. Placené funkce spočívají především ve zviditelnění vašeho profilu. Badoo by se dalo přirovnat svým konceptem k Tinderu s tou výhodou, že jde více o sociální síť a můžete volně procházet mezi profily.

Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
8.7/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 218x Přidat hodnocení
3.1/5
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
9/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
8.5/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
8.7/10

Výhody

  • Nejzásadnější funkce jsou bezplatné
  • Speciální funkce (např. nalezení partnera, jenž je podobný/ná oblíbené celebritě)
  • Velká základna uživatelů

Nevýhody

  • Je zde větší riziko, že narazíte na falešný profil

Finance
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
9/10

Badoo Google Play

Badoo je z velké části zdarma, ale pro zvýšení vašich šancí na úspěch se zde nabízí i prémiové funkce. Ty spočívají v tom, že vidíte to, co jiní uživatelé nevidí nebo, že vás Badoo zviditelní. Takových zvýhodnění je celá řada. Např. vidíte, kdo se s vámi chce potkat osobně; kdo si vás přidal do oblíbených kontaktů; též se vám zapne funkce undo a můžete vrátit své odmítnutí (princip jako u Tinderu).

Prémiové členství stojí na 1 měsíc 9.99$, na 3 měsíce 24.99$ a na 6 měsíců 34.99$. Kromě prémiového členství je možné dobíjet si kredity, které pak využijete při zvýraznění svého profilu – budete více vidět, budete dostávat více zpráv, můžete si do zpráv přidávat vtipné nálepky atd.  Kredity můžete koupit od 50 Kč za tzv. špetku kreditů, až po hromadu kreditů za 549 Kč. Čím více jich koupíte, tím budou levnější.

Cena
Částka, kterou uživatel zaplatí za členství v seznamce na určitou dobu (měsíc, půl roku, rok apod.)
0 Kč (platby uvnitř)
Garance zprostředkování
Informace, zda seznamka garantuje, že skutečně dojde ke zprostředkování seznámení s hledaným protějškem - že na základě vyplněného dotazníku bude schopna vytvořit adekvátní nabídku uživatelů.
Ne
Verze zdarma
Informace, zda je možné seznamku používat i bezplatně.
Ano
Tip Tip

Badoo je skvělá seznamka pro ty, kteří chtějí hlavně flirtovat a nezávazně se bavit. Pak vás jistě nadchne řada speciálních funkcí i mobilní aplikace podobná Tinderu.

Důležité parametry
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
8.5/10

Badoo Predstavení

Výběr správné seznamky je obtížný proces, proto jsme vybrali ty parametry, podle kterých si je nezadaní nejčastěji vybírají. Největší důraz však klademe na její oblíbenost a počet uživatelů, protože to je ve finále rozhodující faktor, zda-li na dané platformě máte šanci najít svůj dokonalý protějšek.

Badoo patří mezi nejnavštěvovanější seznamky. Informace máme sice pouze v rámci celosvětového měření, ale je opravdu velkolepé. Na Badoo je registrováno na celém světě přes 500.000.000 uživatelů, což odpovídá i vysoké návštěvnosti. Ukazatel však může mást díky tomu, že je zde řada profilů již neaktivních (když není nutné platit členství, není ani potřeba rušit již nevyužívaný profil).

Vědecká metoda seznámení
Vědecká metoda seznámení funguje na principu převzatém ze zahraničí. Na základě vyplněného dotazníku, který uživatel vypíše ideálně hned při registraci, projde systém všechny informace o uživatelích a vybere - z psychologického hlediska - takové uživatele, se kterými by si měl hledající co nejlépe sednout.
Ne
Manuální schválení profilu
Manuálně je prověřen každý profil uživatele a buď schválen nebo odmmítnut. Je tak možné podchytit více falešných profilů.
Ne
Zasílání zpráv
Informace, zda si mohou uživatelé mezi sebou zasílat zprávy. Tato služba je často omezována tím, zda má uživatel zaplacené členství v seznamce či nikoli.
Ano
Placená seznamka (méně falešných profilů)
Je seznamka placená? Placená seznamka zpravidla odradí podvodníky a vtipálky. Je na ní méně falešných profilů a méně profilů neaktivních.
Ne
Vhodné spíše pro:
Informace, zda je seznamka vhodná spíše pro vážné seznámení nebo pro flirt, kamarádství, pro náročné apod.
flirt i vážná známost
Počet měsíčních návštěv
Kolik návštěv měsíčně web zaznamená.
152000000 návštěv (celosvětově)
Počet registrovaných uživatelů
Kolik uživatelů je na seznamce celkem registrovaných (zdarma i na placených profilech)
500 000 000 (celosvětově)

Pozor na online seznamování

Narozdíl od placených seznamek na Badoo nenajdete vědeckou metodu seznámení, garanci seznámení ani manuální schvalování profilu. Proto se tu můžete setkat s řadou již neaktivních profilů, ale také s profily falešnými, s vtipálky nebo podvodníky. Pokud chcete na Badoo najít vážnou známost, buďte velmi opatrní. U flirtu a nepříliš vážného klábosení po chatu takové nebezpečí zneužití nehrozí. I tak si dávejte pozor, jaké fotografie a údaje o sobě zveřejňujete.

Mobilní aplikace

Řada lidí si chválí zejména jednoduchost a to, že Badoo není zapráskané reklamami. Badoo je primárně web, ale máte možnost mít ho i jako aplikaci na iOS či Android. Proces seznamování zpříjemňují různé speciální funkce jako např. nalezení protějšku, jenž je podobný/ná nějaké celebritě. Používání Badoo mobilní aplikace je dost podobné spíše ve světě populárnímu Tinderu.

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
8.7/10

V čem může být na Badoo trochu problém, je podpora uživatelů. Spojit se s nimi totiž můžete jen pomocí kontaktního formuláře, který najdete na webových stránkách. E-mail, online chat nebo telefonní číslo tam budete hledat marně.

Kromě webové aplikace má Badoo (jak už jsme zmínili výše) mobilní aplikaci dostupnou pro systémy Android i pro majitele jablíček.

Email
Je možné kontaktovat podporu e-mailem?
Ne
Telefon
Je možné kontaktovat podporu telefonem?
Ne
Kontaktní formulář
Je na webových stránkách seznamky k dispozici kontaktní formulář pro zasílání dotazů?
Ano
Live chat
Je na webových stránkách k dispozici live chat jehož prostřednictvím se spojíte s klientskou podporou?
Ne
Sekce FAQ na webu
Najdete na webu seznamky oddělení, v němž se nachází nejčastější otázky a odpovědi?
Ano
Web
Má seznamka k dispozici webovou stránku? Je možné na ni rovnou aktivně hledat vysněný protějšek, nebo je potřeba stahovat nějakou aplikaci?
Ano
Mobilní aplikace iOS
Má seznamka k dispozici aplikaci na iPhone?
Ano
Mobilní aplikace Android
Má seznamka k dispozici aplikaci na mobilní telefony či tablety se systémem Android?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Pokud vás zklamala seznamka Badoo nesmutněte...vyzkoušejte jednu z dalších námi srovnávaných seznamek.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

18 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Není pravda, že je seznamka i v režimu zdarma. Chci se podívat komu se líbím – nemohu! Chci nějaké slečně napsat – nemohu! Všechno jde jen za poplatek. Takže je to jasný! Badoo je další placená seznamka. Zdarma to nemá smysl. A protože s placenýma seznamkama mám špatné zkušenosti – tak už nezájem!

Hodnocení - 1
dikobraz
3. 5. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

badoo je nejlepsi seznamka na ktere se nejde seznamit 😀

Hodnocení - 1
omg
28. 4. 2022

Zajímá mě informace,když badoo zaplatíte,je to bezpečné ? A lze bez problémů platby ukončit ? Děkuji.

Hodnocení - 3
Radan
12. 4. 2022

Jsou to darebaci z východu, kterým se nikam nedovolate ani nemáte šanci nesouhlasit s jejich jednáním. Stačí když vás zhrzená žena nahlásí postezuje si že se chováte hrubě a bez jakéhokoliv důkazu a své obhajoby vás zablokuji, vymazou. Je to nehorázné, jejich chování! V podstatě vás nutí abyste si zaplatil premiovou verzi. Bez ní je šance nulová se s někým seznámit.

Hodnocení - 3
Ivo
10. 2. 2022

Na tři měsíce zaplaceno aniž bych mohl napsat jedinou zprávu
Na to je premium příplatek který je dražší než ty tři měsíce

Předem tedy před platbou nebyly vidět podmínky
Cili jde o jasný klam a podvod

Neni si kde stěžovat pochopitelně

Hodnocení - 3
Michael Pivoda
30. 12. 2021

Po mě nikdo žádné peníze nikdy nechtěl, já bych jím je ani nedal – ono se dá seznámit i bez zbytečného placení.

Hodnocení - 3
Pavel
14. 7. 2021

Ahoj co se týče moji recenze o této seznamce tak asi takto nevidíte komu se líbite, když někomu napíšete tak je malá pravděpodobnost že vám ta dotyčná odepiše. Za další když chtece napsat nějaký holce která je zadanejsi tak musíte mít kredit. Prostě na dvě části seznamka jako všechny seznamky. Nemají ani holky slušnost napsat hele sorry nemám zájem a nebo že už s někým randi. Hodně vylepšení by to chtělo.

Hodnocení - 3
Jenda jen
30. 6. 2021

Nejde mi se tam ted vůbec přihlásit,přes můj FB

Hodnocení - 3
Kamil
31. 5. 2021

Já tu našla partnera.Akorat už jsme tam nebyli s tahalo to z nás pořád prachy .Museli jsme vypovědět smlouvu.Ale jde to. a já jsem spokojená našla jsem svou lásku

Hodnocení - 3
Šárka
28. 3. 2021

Já jsem na Badoo našla lásku a jsme spolu šťastní

Hodnocení - 3
Monika
5. 3. 2021

Badoo je pouze tahákem na peníze, tvářícím se jako seznamka. V základní verzi vám to nic neumožní, pouze tupé „lajkování“. Mám to několik týdnů a nic z toho. Pořád to chce, aby jste si zaplatili Badoo premium, číslo karty atd.. Nedoporučuji.

Hodnocení - 3
Karel
24. 1. 2021

Kdybyste pořádně četli podmínky které jsou většinou dole, tak pokud neplatíte částku která je neomezená, tužíž 2899,- , tak u tech ostatních tam je psané, že strhávají částku pravidelně a že si to předplatné musíte sami zrušit

Hodnocení - 3
Petr91
2. 1. 2021

Tato seznamka je podle mě primárně určena pro pražáky. Jsem z Liberce a ve věkovém výběru ženy 27-44 let jsem za 5 měsíců našel asi 20-30 kontaktů do vzdálenosti 35 km. Aby to nevypadalo tak blbě, tak mě zásobuje každý den nabídkou cca 20 žen do 100km z nichž je 95% je z různých městských částí Prahy. Občas se objeví Hradec Králové, Česká Lípa, Nový Bor, asi 1x nebo 2x Liberec, tak 5x Jablonec, Turnov, Rumburk, Varnsdorf. Ty vědecký bláboly jsou napsaný tak, že sedi asi na každého v jistém smyslu.

Hodnocení - 3
MM
19. 12. 2020

Velice nespokojená. Zablokovali mi účet po tom jak se na mě postěžoval jeden úchylak jehož jsem odmítla. Podpora jen mi odepsala že jsem porušila jejich pravidla (nikdo nenapsal přesně co, já jsem neporušila nic) a nehodlala se mnou to dal probírat a přestali mi odepisovat. Pro mě je to nejhorší jednání co jsem zažila. Ztratila jsem důležité kontakty.. Ti kteří to chtějí používat, hned pokračujte v seznamování někde jinde jestli nechcete aby vás taky zablokovali bez důvodu a vysvětlení příčiny

Hodnocení - 3
Marie
16. 7. 2020

Na Badoo jsem si zaplatil za malou částku vylepšení. Poté Badoo automaticky začalo stahovat tuto platbu znovu a znovu.
Účet karty jsem na Badoo vymazal.

Jenže: Badoo si později bez mého vědomí strhlo 2990kč (120Euro) za Prémium účet. Který jsem nekupoval.
Údaje ke kartě už neměli mít. Jako omluvu mi poslali odkazy uchylné na Pornostránky.
Obrana byla zablokovaní karty. A vystavení jiné. Jsou to zloději. Částky nehodlají vrátit.
( Napsáno dne 16.9.2019)
Kdo.jim nepropujčí kartu, je v pohodě.

Hodnocení - 3
jeden z nás
16. 9. 2019

také jsem nespokojený. 🙁 zdá se mi to prostě všechno jako jeden podvod. 🙁

Hodnocení - 3
Lukáš
10. 8. 2019

Já jsem s Badoo spokojený. Rozhodně je to lepší jak před lety.

Hodnocení - 3
Martin
21. 6. 2019

Jsem hodně nespokojený a mam sto chuti si stěžovat. Na tyden jsem si zaplatil badoo premium a vy jste si automat vzali další peníze aniž by se mě kdokoliv zeptal. Což si myslím je podvod a když jsem chtěl nato reagovat,tak neni kam

Hodnocení - 3
Milanplachetka
10. 6. 2019