Nakluky.cz recenze Nakluky.cz recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

28. 9. 2019

Stručně/vhodné pro

Jak už název napovídá, nakluky.cz je seznamka určená pro gaye a bisexuály. I bez registrace na serveru si zde můžete prohlížet muže hledající ať už více či méně vážné seznámení. Tím se ihned dostáváme k jedné ze slabin serveru, kterou je právě tato otázka soukromí. Uveřejněné profilové fotky jsou přístupné každému, kdo se na dané stránky dostane.

Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
7.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 9x Přidat hodnocení
3.7/5
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
7.1/10
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
7.1/10
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
7.1/10

Výhody

  • Místo pro seznámení pro gaye
  • Zcela zdarma
  • Vyhledávání podle mnoha kritérií
  • Nabízí magazín i poradnu

Nevýhody

  • Profilové fotografie jsou volně přístupné
  • Zastaralý design webu

Nakluky.cz

Po registraci vám web nabídne možnost vyplnit svůj profil a pustit se do hledání. Svůj ideální protějšek zde můžete hledat pomocí řady kritérií, jako je místo bydliště, věk, ale také třeba výška nebo to, zda má mít váš muž snů piercing nebo ne.

Seznamka nakluky.cz už pak funguje na klasickém principu hodnocení pomocí plusů a mínusů, možnosti posílat si zprávy či zveřejňovat inzeráty. Méně obvyklými funkcemi jsou pak souboje, kdy ze dvou mužů vybíráte toho, který se vám líbí více, nebo rubrika “viděli jsme se”, kde můžete vyhledat například muže z autobusové zastávky, který vás nedávno zaujal. Webová aplikace nabízí také sekce magazín a poradnu, které mohou zaregistrovaní využívat.

Ačkoliv seznamka nevyniká moderním designem webu, vynikajícími nadstandardními funkcemi a nenabízí ani mobilní aplikaci, jedná se o jednu z nejoblíbenějších seznamek pro muže a můžete zde najít jak flirt, tak i vážnou známost.

Jedna z nejpopulárnějších seznamek pro gaye u nás.

Finance
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
7.1/10

Seznamka funguje zcela zdarma a nabízí vše, co k seznámení potřebujete

To, co seznamky rozděluje do dvou kategorií jsou právě finance. Na trhu najdete bezplatné seznamky, které se podobají sociálním sítím, jelikož zde není žádná bariéra v podobě platby, může se registrovat každý. Berte však v potaz, že i v bezplatných seznamkách je často něco placeného (většinou se platby týkají zviditelnění profilu). Dalším typem seznamky je ta placená, která má většinou méně reálných uživatelů, ale za to více těch, kteří seznamování berou vážně. Jak je na tom s cenou seznamky Na kluky, vám prozradí tabulka níže: 

Cena
Částka, kterou uživatel zaplatí za členství v seznamce na určitou dobu (měsíc, půl roku, rok apod.)
zdarma
Garance zprostředkování
Informace, zda seznamka garantuje, že skutečně dojde ke zprostředkování seznámení s hledaným protějškem - že na základě vyplněného dotazníku bude schopna vytvořit adekvátní nabídku uživatelů.
Ne
Verze zdarma
Informace, zda je možné seznamku používat i bezplatně.
Ano

Důležité parametry
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
7.1/10

Poměrně vysoký počet uživatelů, nevýhodou jsou fotografie u profilů viditelné pro všechny

Výběr správné seznamky je obtížný proces, proto jsme vybrali ty parametry, podle kterých si je nezadaní nejčastěji vybírají. Největší důraz však klademe na její oblíbenost a počet uživatelů, protože to je ve finále rozhodující faktor, zda-li na dané platformě máte šanci najít svůj dokonalý protějšek.

Vědecká metoda seznámení
Vědecká metoda seznámení funguje na principu převzatém ze zahraničí. Na základě vyplněného dotazníku, který uživatel vypíše ideálně hned při registraci, projde systém všechny informace o uživatelích a vybere - z psychologického hlediska - takové uživatele, se kterými by si měl hledající co nejlépe sednout.
Ne
Manuální schválení profilu
Manuálně je prověřen každý profil uživatele a buď schválen nebo odmmítnut. Je tak možné podchytit více falešných profilů.
Ne
Zasílání zpráv
Informace, zda si mohou uživatelé mezi sebou zasílat zprávy. Tato služba je často omezována tím, zda má uživatel zaplacené členství v seznamce či nikoli.
Ano
Placená seznamka (méně falešných profilů)
Je seznamka placená? Placená seznamka zpravidla odradí podvodníky a vtipálky. Je na ní méně falešných profilů a méně profilů neaktivních.
Ne
Vhodné spíše pro:
Informace, zda je seznamka vhodná spíše pro vážné seznámení nebo pro flirt, kamarádství, pro náročné apod.
flirt i vážný vztah
Počet měsíčních návštěv
Kolik návštěv měsíčně web zaznamená.
350 tis
Počet registrovaných uživatelů
Kolik uživatelů je na seznamce celkem registrovaných (zdarma i na placených profilech)
67 tis

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 7.1/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
7.1/10

K dispozici je pouze webová platforma a web nevyniká moderními funkcemi

Komunikuje podpora pouze přes kontaktní formulář? Nabízí i telefonickou či emailovou komunikaci? A rozjedete Na kluky i jako mobilní aplikaci? To najdete v tabulce níže:

Email
Je možné kontaktovat podporu e-mailem?
Ano
Telefon
Je možné kontaktovat podporu telefonem?
Ne
Kontaktní formulář
Je na webových stránkách seznamky k dispozici kontaktní formulář pro zasílání dotazů?
Ne
Live chat
Je na webových stránkách k dispozici live chat jehož prostřednictvím se spojíte s klientskou podporou?
Ne
Sekce FAQ na webu
Najdete na webu seznamky oddělení, v němž se nachází nejčastější otázky a odpovědi?
Ne
Web
Má seznamka k dispozici webovou stránku? Je možné na ni rovnou aktivně hledat vysněný protějšek, nebo je potřeba stahovat nějakou aplikaci?
Ano
Mobilní aplikace iOS
Má seznamka k dispozici aplikaci na iPhone?
Ne
Mobilní aplikace Android
Má seznamka k dispozici aplikaci na mobilní telefony či tablety se systémem Android?
Ne
Doporučujeme Doporučujeme

Není pro vás Na kluky to pravé ořechové? Zkuste jiné seznamky.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!