Seznamte.se recenze Seznamte.se recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

2. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Portál Seznamte.se má vše, co byste od seznamky čekali, až na základnu uživatelů, která není až tak ohromující jako např. konkurenční eDarling či Štěstí.cz. Jelikož jde z velké části o neplacenou seznamku (pro ženy je bezplatná zcela), je poměr kvality a “ceny” obstojný. K seznámení pomáhá řada funkcí: můžete volně brouzdat a vyhledávat mezi profily uživatelů, dívat se kdo je online, využívat funkce rychloseznamky podobné té na Badoo či porovnávat profily svých protějšků se svými navolenými požadavky. Zajímavá je i fotoseznamka, hledání podle okresů nebo shoda podle horoskopu. Většinou si vystačíte s bezplatným členstvím, takže ani není nutné řešit případné poplatky.

Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
8.4/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 20x Přidat hodnocení
3.1/5
Celkové skóre 7.6/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
7.6/10
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
8.9/10
Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
8.4/10

Výhody

  • Z velké části bezplatná seznamka
  • Uživatelsky přívětivé prostředí a řada funkcí (např. rychloseznamka, chatování s lidmi, jenž jsou online či porovnávání protějšku s vaším ideálním partnerem)
  • Seznamování podle okresů
  • Seznamka dle shody ve zvěrokruhu

Nevýhody

  • Netransparentní komunikace toho, co člověk dostane s prémiovým členstvím
  • Větší riziko falešných profilů (bezplatná seznamka)

Finance
Celkové skóre 7.6/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Cena
  • Garance zprostředkování
  • Verze zdarma
7.6/10

Seznamtese Dotaznik

Jde primárně o bezplatnou seznamku, přičemž však v určitý moment narazíte na určité limity tarifu zdarma jako: omezení počtu zpráv či informací, jež o sobě můžete sdělit. Více funkcí si můžete odemknout placeným ročním členstvím za 2699 Kč. Záleží však na tom, zda jste muž či žena. Ženy totiž mají Seznamte.se zcela zdarma, bez jakýchkoli omezení.

VIP členství si ale můžete vyzkoušet i na mnohem kratší dobu. Zaplatit si můžete 1 týden na zkoušku za 99 Kč, členství na 1 měsíc od 349 Kč (Vždy záleží na tom, jaký druh platby zvolíte – převod z účtu na účet je nejdražší, platba kartou online je naopak nejlevnější). Členství na tři měsíce je od 899 Kč a členství na 6 měsíců od 1499 Kč. Jak vidíte, záleží je na vás, kolik budete chtít do nalezení budoucího partnera investovat a jakou formu předplatného zvolíte.

Cena
Částka, kterou uživatel zaplatí za členství v seznamce na určitou dobu (měsíc, půl roku, rok apod.)
0 Kč až 2699 Kč (ročně)
Garance zprostředkování
Informace, zda seznamka garantuje, že skutečně dojde ke zprostředkování seznámení s hledaným protějškem - že na základě vyplněného dotazníku bude schopna vytvořit adekvátní nabídku uživatelů.
Ne
Verze zdarma
Informace, zda je možné seznamku používat i bezplatně.
Ano
Tip Tip

Chcete se seznamovat zábavnou formou a prohlížet fotografie ostatních uživatelů? Pak využijte speciální fuknci - Fotoseznamku. Výhodou jsou i mobilní aplikace, které vám umožní seznamovat se kdekoliv jste a kdykoliv si vzpomenete.

Důležité parametry
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Vědecká metoda seznámení
  • Manuální schválení profilu
  • Zasílání zpráv
  • Placená seznamka (méně falešných profilů)
  • Vhodné spíše pro:
  • Počet měsíčních návštěv
  • Počet registrovaných uživatelů
8.9/10

Seznamtese Ceska Seznamka

Výběr správné seznamky je obtížný proces, proto jsme vybrali ty parametry, podle kterých si je nezadaní nejčastěji vybírají. Největší důraz však klademe na její oblíbenost a počet uživatelů, protože to je ve finále rozhodující faktor, zda-li na dané platformě máte šanci najít svůj dokonalý protějšek.

Seznamte.se je online seznamka fungující na základě vědeckého způsobu seznámení. Při zakládání svého profilu si vyplníte dotazník, který má několik částí. Tak dáte najevo, o jakého partnera stojíte, zda hledáte muže či ženu, jak by měl vypadat, jaké by měl mít koníčky, vzdělání, charakteristiku apod. Totéž samozřejmě můžete sdělit o sobě. Čím víc do dotazníku popravdě vyplníte a napíšete, tím vyšší šanci na seznámení s “tím pravým/tou pravou” budete mít.

Celkově je zde registrováno kolem 308 000 uživatelů. Počet měsíčních návštěv webu je kolem 100 000. Seznamte.se nově schvaluje profily manuálně. Pokud čekáte na ověření delší dobu, je možné požádat o ověření. Pak vše proběhne během chvilinky.

Jelikož je seznamka z větší části bezplatná, je dost možné, že hodně profilů je dnes již neaktivních a celkové číslo registrovaných uživatelů tedy zkreslují.

Velkou výhodou při seznamování, kterou Seznamte.se nabízí, je novinka – Fotoseznamka. U této funkce se můžete bavit procházením různých profilů, prohlížením fotografií uživatelů, udělovat jim sympatie a budovat si tak komunitu uživatelů, kteří vás zajímají a které třeba zaujmete i vy sami.

Hledání si můžete usnadnit i využitím rozdělení uživatelů podle jednotlivých okresů, nebo zkusit doporučení horoskopu.

Vědecká metoda seznámení
Vědecká metoda seznámení funguje na principu převzatém ze zahraničí. Na základě vyplněného dotazníku, který uživatel vypíše ideálně hned při registraci, projde systém všechny informace o uživatelích a vybere - z psychologického hlediska - takové uživatele, se kterými by si měl hledající co nejlépe sednout.
Ano
Manuální schválení profilu
Manuálně je prověřen každý profil uživatele a buď schválen nebo odmmítnut. Je tak možné podchytit více falešných profilů.
Ano
Zasílání zpráv
Informace, zda si mohou uživatelé mezi sebou zasílat zprávy. Tato služba je často omezována tím, zda má uživatel zaplacené členství v seznamce či nikoli.
Ano
Placená seznamka (méně falešných profilů)
Je seznamka placená? Placená seznamka zpravidla odradí podvodníky a vtipálky. Je na ní méně falešných profilů a méně profilů neaktivních.
Ano
Vhodné spíše pro:
Informace, zda je seznamka vhodná spíše pro vážné seznámení nebo pro flirt, kamarádství, pro náročné apod.
flirt i vážná známost
Počet měsíčních návštěv
Kolik návštěv měsíčně web zaznamená.
100000 návštěv
Počet registrovaných uživatelů
Kolik uživatelů je na seznamce celkem registrovaných (zdarma i na placených profilech)
307692 (v ČR)

Podpora a kompatibilita
Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Kontaktní formulář
  • Live chat
  • Sekce FAQ na webu
  • Web
  • Mobilní aplikace iOS
  • Mobilní aplikace Android
8.4/10

Seznamtese Mobilni Aplikace

Seznamte.se je česká seznamka, se kterou se spojíte pouze pomocí kontaktního formuláře. Jejich reakce je ale velmi rychlá, takže se nemusíte bát, že budete na vysvětlení a odpovědi svých dorazů dlouho čekat.

Na webu bohužel nenajdete kontaktní e-mail, telefon ani online chat. Vzhledem k rychlosti odpovědí přes kontaktní formulář to však nevidíme jako velké mínus.

Seznamku Seznamte.se můžete využívat nejen v počítači, ale i na svých telefonech. K dispozici jsou aplikace na systémy Android i iOS. Komunikovat se svým vybraným protějškem, nebo naopak hledat další příležitosti tak můžete kdykoli a kdekoliv jste.

Email
Je možné kontaktovat podporu e-mailem?
Ne
Telefon
Je možné kontaktovat podporu telefonem?
Ne
Kontaktní formulář
Je na webových stránkách seznamky k dispozici kontaktní formulář pro zasílání dotazů?
Ano
Live chat
Je na webových stránkách k dispozici live chat jehož prostřednictvím se spojíte s klientskou podporou?
Ne
Sekce FAQ na webu
Najdete na webu seznamky oddělení, v němž se nachází nejčastější otázky a odpovědi?
Ano
Web
Má seznamka k dispozici webovou stránku? Je možné na ni rovnou aktivně hledat vysněný protějšek, nebo je potřeba stahovat nějakou aplikaci?
Ano
Mobilní aplikace iOS
Má seznamka k dispozici aplikaci na iPhone?
Ano
Mobilní aplikace Android
Má seznamka k dispozici aplikaci na mobilní telefony či tablety se systémem Android?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Nenašli jste partnera/partnerku na seznamce seznamte.se? Nesmutněte a podívejte se na další námi recenzované seznamky.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

3 zkušeností

Dobrý den,když si zaplatím měsicní clenství na Seznamte.se pres SMS,ukončí se mi po měsíci predplatné samo,nebo hrozí riziko,že budu muset platit každý měsíc treba půl roku?
Děkuji za odpověď?

Hodnocení - 3
Michal
31. 7. 2019

Katastrofa a ubohost. Podvodné profily (stačí kouknout na online uživatelky) s cizíma fotkama modelek z internetu. Omezení na 5 zpráv, kterým si provozovatel vynucuje platbu. Člověk netuší, co si za peníze kupuje. Článek, který tu je, je minimálně nepřesný – „Z velké části bezplatná…“ – absolutně ne – nelze vyhledávat, nelze si s nikým psát, takže k čemu to je, že si bezplatně můžete prohlédnout pár prvních stránek převážně fake profilů? Při placení je automaticky nastavena pravidelná platba…? Tarif…?!

Hodnocení - 3
Pavel
9. 5. 2019

Seznamka je katastrofa. Neberu v potaz výběr, ten je slušný, ale bez placeného účtu máte 0% šanci na seznámení. Počet zpráv je omezen na 5(!) slovy PĚT zpráv. Což svědčí o tom, že jakákoliv komunikace bez placení je nemožná. Za mě 2/10.

Hodnocení - 3
Michal
29. 1. 2019