Easylingo Recenze Easylingo Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

2. 2. 2021

Stručně/vhodné pro

Easylingo je unikátní vzdělávací systém, který vám nabídne kurzy angličtiny i dalších jazyků po jednotlivých balíčcích. Koupit si je tak můžete samostatně (pouze v mobilní aplikaci) nebo přes webové stránky ve formě předplatného. K dispozici jsou přitom všechny jazykové úrovně (od A1 až C2). Mezi přednosti EasyLinga patří interaktivní procvičování slovíček a gramatiky. Předplatné vám umožní studovat přes 50 jazykových lekcí v 6 různých jazycích.

Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení všech 34 parametrů:
  • Sleva?
  • Verze zdarma
  • Cena
  • Neomezená doba studia
  • Možnost koupit všechny úrovně
  • Listening / Poslech
  • Speaking / Mluvení
  • Reading / Čtení
  • Writing / Psaní
  • Nadstardní interaktivní funkce
  • Škola hrou
  • Možnost výběru obtížnosti
  • A1
  • A2
  • B1
  • B2
  • C1
  • C2
  • Specializované kurzy
  • Příprava na FCE či CAE
  • Webová aplikace
  • Mobilní aplikace
  • Jde spustit na PC?
  • Jde spustit na mobilu a tabletu?
  • Funguje offline?
  • Intuitivní ovládání
  • Video průvodce
  • Motivační program
  • Vysvětlivky
  • Telefon
  • E-mail/kontaktní formulář
  • Online chat
  • Odpověď do 24 hodin
  • Odpovědi
Hodnocení redakce
hodnoceno 34 parametrů
8.4/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 29x Přidat hodnocení
3.8/5
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Sleva?
  • Verze zdarma
  • Cena
  • Neomezená doba studia
  • Možnost koupit všechny úrovně
8.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Listening / Poslech
  • Speaking / Mluvení
  • Reading / Čtení
  • Writing / Psaní
  • Nadstardní interaktivní funkce
  • Škola hrou
10/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Možnost výběru obtížnosti
  • A1
  • A2
  • B1
  • B2
  • C1
  • C2
  • Specializované kurzy
  • Příprava na FCE či CAE
10/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Webová aplikace
  • Mobilní aplikace
  • Jde spustit na PC?
  • Jde spustit na mobilu a tabletu?
  • Funguje offline?
8.5/10
Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Intuitivní ovládání
  • Video průvodce
  • Motivační program
  • Vysvětlivky
8.8/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Telefon
  • E-mail/kontaktní formulář
  • Online chat
  • Odpověď do 24 hodin
  • Odpovědi
7/10

Výhody

  • Můžete si koupit rovnou více balíčků/úrovní najednou
  • Doživotní přístup - nebo po dobu předplatného
  • Výuka probíhá interaktivně, hravým a originálním způsobem
  • Mobilní aplikace

Nevýhody

  • Mobilní aplikace funguje pouze on-line

Kupóny Kupóny
SLEVA 20% na všechny jazykové kurzy!

Stačí zadat kód 5NEJ20 a sleva je vaše! Sleva platí na Angličtinu, Španělštinu, Francouštinu, Italštinu, Němčinu a Ruštinu!

Easylingo video recenze

Video náhled

Finance
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Sleva?
  • Verze zdarma
  • Cena
  • Neomezená doba studia
  • Možnost koupit všechny úrovně
8.3/10

U EasyLingo si můžete koupit vždy jen jeden, pro vás aktuální kurz angličtiny, ale pouze přes mobilní aplikaci. Jeden balíček stojí 2490 Kč a poskytne vám neomezený přístup. Ke svému studiu se tak můžete po čase vrátit a opakovat si, co jste případně zapomněli. Jeden balíček je vždy jedna jazyková úroveň nebo její část. Například úroveň Úrovně A1, A2, B1 a B2 jsou totiž rozděleny vždy na dva balíčky. Pokud se tedy budete chtít naučit celou jednu z těchto úrovní, je nutné zakoupit balíčky dva. Zaplatíte tedy 2x 2490 Kč za jednu úroveň. S tím je třeba počítat. Pouze úroveň C1 a C2 jsou vždy v jednom balíčku. Pokud si nejste jisti, který balíček si koupit, můžete si na stránkách Easylingo udělat rozřazovací test.

Sleva?
Ano (Sleva 20% na všechny kurzy při zadání kódu 5NEJ20)
Verze zdarma
Verze, díky které si můžete otestovat, zda vám bude vyhovovat právě tento kurz/portál. Přístupná jen po určitou dobu - např. 30 dní.
Ano
Cena
2748 Kč / rok
Neomezená doba studia
Verzi můžete studovat neomezenou dobu a kdykoli se k ní vrátit a opakovat si lekce, slovíčka apod.
Ano
Možnost koupit všechny úrovně
Víte, že chcete vystudovat jazyk komplexně, ve všech úrovních? Neplaťte je zvlášť, ale vyřešte platbu za všechny úrovně najednou.
Ne

To ale není všechno. Druhou variantou, jak si rozšiřovat jazykové znalosti a obzory, je předplatné, které je v současné době hlavní nabídkou na webu Easylingo.cz. Pokud si stáhnete mobilní aplikaci EasyLingo, dostanete nabídku na demoverzi, která vám zdarma zpřístupní jednu lekci angličtiny, a to doživotně. Poté si můžete buď vybrat a zakoupit si celý aktuální balíček angličtiny za zmíněných 2490 Kč – také doživotně, nebo zvolit předplatné.

Předplatné EasyLingo

Možná si říkáte, proč volit předplatné, když pak přijdete o doživotní přístup do kurzů. Ty budou logicky přístupné jen po dobu, kdy budete mít zaplaceno. Jenže výhody to má a to opravdu velké!

Předplatným EasyLingo totiž získáte přístup nejen ke všem lekcím a kurzům angličtiny najednou, ale rovnou ke všem 50 kurzům 6 světových jazyků najednou. V tomto předplatném máte přístup i k balíčkům slovíček nebo ke kurzům pro děti. Cena je od 229 Kč za měsíc. Výše předplatného záleží na tom, na jak dlouho předplatné zvolíte. tato cena je nejnižší a platí při předplatném na 1 rok.

Další variantou je tzv. Předplatné PRO, za které zaplatíte 289 Kč měsíčně na 1 rok. Dostat se tak můžete rovnou k 84 kurzům v 6 jazycích, kromě obecných a slovíčkových kurzů i ke kurzům odborným a opět ke kurzům pro děti. Toto předplatné je ideální pro ty, kteří se potřebují naučit obchodní angličtinu, angličtinu pro právníky, pro zdravotní personál apod.

Pokud byste raději získali doživotní přístup k některému ze speciálních kurzů, můžete si jej opět koupit jako kompletní balíček – většinou opět za cenu 2490 Kč, ale nikoli na EasyLingo, nýbrž na OnlineJazyky.cz. tyto dva weby spolupracují a jedná se v podstatě o totéž. Každý z nich má nějaké speciální nabídky, které si shrneme níže.

EasyLingo vs. OnlineJazyky.cz

Teď jste možná zmatení a nevíte, co je lepší – máte si koupit kurz přes EasyLingo, nebo OnlineJazyky.cz? Nebo je to úplně jedno?

V současné době je skutečně úplně jedno, kterou z aplikací zvolíte. Zatímco Onlinejazyky.cz nabízí koupi jednotlivých balíčků – kurzů přímo na internetu a k předplatnému se dostanete jen v aplikaci, Easylingo to má naopak. Na webu Easylingo je nabídka na předplatné balíčků obsahující přes 50 kurzů v šesti jazycích, ale nenajdete zde zmínku o jednotlivých balíčcích. Pokud si však stáhnete mobilní aplikaci, opět získáte obě možnosti – jak předplatné, tak doživotní přístup na jednotlivé kurzy.

Narozdíl od Easylinga však OnlineJazyky.cz nabízí i online konverzační klub a lektora na Skypu. Do konverzačního klubu se lze přihlásit ale i samostatně, na speciálních webových stránkách (konverzacniklub.cz).

Pozor Pozor

Nižší úrovně angličtiny jsou rozděleny vždy do dvou balíčků! Zjistěte si proto předem pečlivě, co který balíček obsahuje a který potřebujete. Cena za jednu úroveň se tím vyšplhá na 2x2490 Kč.

Učební metody
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Listening / Poslech
  • Speaking / Mluvení
  • Reading / Čtení
  • Writing / Psaní
  • Nadstardní interaktivní funkce
  • Škola hrou
10/10

Easylingo Metoda

Kurz Easylingo běží na systému od OnlineJazyky.cz, který se vyznačuje interaktivními učebními metodami. Mezi nejzajímavější funkce patří možnost procvičování výslovnosti, což probíhá tak, že se vám přehraje anglická věta, vy ji zopakujete, systém vás nahraje a následně můžete porovnat lektorovu a vaši výslovnost. Součástí je však i procvičování gramatiky, poslechu či různých cvičení. Výukou vás provádí několik lektorů, občas atmosféru odlehčí i Pavel Liška.

Co oceňujeme, je možnost konzultovat svou angličtinu s lektorem na Skypu. V rámci Easylingo studia je totiž možné domluvit si individuální hodiny. Abyste zlepšili svou konverzaci, můžete se také přihlásit do Online konverzačního klubu, kde se setkáte s různou výslovností a zajímavými rozhovory. Naučíte se, jak poslouchat i jinou, než precizně vyslovovanou angličtinu pedagogů a připravíte se tak lépe na praxi v rámci návštěvy cizí země, nebo zkrátka na praktické používání vaší angličtiny. V klubu si navíc můžete rozvíjet mluvení v angličtině a ověřovat si, zda vám ostatní rozumí.

Listening / Poslech
Zvukové záznamy umožňující poslouchat mluvenou angličtinu a porozumět jí.
Ano
Speaking / Mluvení
Lekce zaměřené na to, jak vy sami anglicky mluvíte a vyslovujete.
Ano
Reading / Čtení
Lekce zaměřené na čtení a správné porozumění anglického textu.
Ano
Writing / Psaní
Lekce zaměřené na správné složení slov v anglické větě a na schopnost vyjadřovat se srozumitelně a gramaticky správně v anglicky psaném textu.
Ano
Nadstardní interaktivní funkce
Různé druhy cvičení, možnost doplňovat, spojovat, mluvit i poslouchat.
Ano
Škola hrou
Studium formou variabilních hravých cvičení - doplňování, srovnávání, videolektor apod.
Ano

Rozsah výuky
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Možnost výběru obtížnosti
  • A1
  • A2
  • B1
  • B2
  • C1
  • C2
  • Specializované kurzy
  • Příprava na FCE či CAE
10/10

Easylingo Predplatne

Oblíbili jste si aplikaci DuoLingo, ale štve vás, že i když je výuka interaktivní a zábavná, není příliš vhodná pro pokročilé? Easylingo je jako DuoLingo, ale dovede vás do vyšších jazykových úrovní (od A1 až do C2). Součástí předplatného PRO jsou i specializované kurzy jako příprava na FCE a CAE kurz nebo příprava na  státní maturitu. Tyto specializované kurzy je možné zakoupit zvlášť  také v rámci nabídky OnlineJazyky.cz.

Jak už jsme psali výše, jednotlivé balíčky – úrovně, můžete u Easylingo zakoupit zvlášť, ale pouze přes mobilní aplikaci, nikoli na webu. Cena jednoho balíčku je 2490 Kč. Vybrat si můžete jen jeden kurz, ale i všechny najednou. Získáte tak doživotní přístup a můžete se ke studiu angličtiny opakovaně vracet. Na webu je pak k dispozici předplatné, jež vám otevře cestu ke studiu rovnou 6 jazyků na všech úrovních.

Možnost výběru obtížnosti
Kurz vám umožní automaticky, dle vašeho výběru zvolit obtížnost studia. Je rozčleněn dle obtížnosti, ideálně na jednotlivé úrovně podle oficiálního Společného evropského referenčního rámce pro jazyky (SERR)
Ano
A1
Úplný začátečník, Beginner
Ano
A2
Začátečník, Elementary
Ano
B1
Mírně pokročilý, Intermediate English
Ano
B2
Středně pokročilý, Upper-Intermediate English
Ano
C1
Pokročilý, Advanced English
Ano
C2
Expert, Proficiency English
Ano
Specializované kurzy
Kurzy zaměřené na určité oblasti - např. obchodní angličtina, angličtina pro právníky, pro strojírenství, pro elektroenergetiku, nebo např. příprava na maturitní zkoušky apod.
Ano
Příprava na FCE či CAE
FCE - Cambridge English First, nejčastější zkouška, která dokazuje, že jste schopni v anglickém jazyce nezávisle pracovat nebo studovat. CAE - Cambridge English Advanced - vysoká jazyková kvalifikace dokazující velmi dobrou úroveň angličtiny. Vyhledávaná zaměstnavateli i univerzitami.
Ano

Kompatibilita
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Webová aplikace
  • Mobilní aplikace
  • Jde spustit na PC?
  • Jde spustit na mobilu a tabletu?
  • Funguje offline?
8.5/10

Easylingo 6 Jazykovych Kurzu

S Easylingo budete mít k dispozici webovou aplikaci, kterou není třeba nijak instalovat. Dostupná je ze všech zařízení, kde máte připojení k internetu. Obrovskou výhodou a také skvělou podporou vašeho studia angličtiny je mobilní aplikace, která ale funguje pouze online. I tak je ale výborné, že se můžete kdykoli do svého kurzu dostat, ať už připojeni na wifi, která je dnes téměř všude, nebo přes mobilní data. Už se nemusíte nudit při čekání na vlak nebo autobus, nebo mezi přednáškami na vysoké škole. Nyní se můžete věnovat svému studiu, protože si vše potřebné nosíte v aplikaci v mobilním telefonu.  A co když nemáte ani připojení, ani data? I to lze částečně vykompenzovat – vyexportováním slovíček, která si pak můžete procvičovat, i když jste zrovna offline.

Webová aplikace
Kurz můžete spustit ve webové aplikaci, kterou lze stáhnout do PC.
Ano
Mobilní aplikace
Kurz lze studovat v aplikaci, kterou stáhnete do svého mobilního telefonu nebo tabletu.
Ano
Jde spustit na PC?
Kurz je možné spustit v PC i bez nutnosti stahovat aplikaci.
Ano
Jde spustit na mobilu a tabletu?
Kurz je možné spustit na mobilním telefonu či tabletu, aniž by bylo nutné stahovat aplikaci.
Ano
Funguje offline?
Kurz je možné studovat kdykoli a kdekoli, i bez připojení k internetu.
Ne

Mobilní aplikace EasyLingo

Mobilní aplikace EasyLingo je opět vzhledově totožná s aplikací OnlineJazyky.cz. Stejně tak celé studium a jeho koncept, videa, cvičení atd. jsou stejné. Jediné, co se změní je ikona na mobilu a název aplikace.

Jednoduchost
Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Intuitivní ovládání
  • Video průvodce
  • Motivační program
  • Vysvětlivky
8.8/10

Díky video průvodci a jednoduchému rozložení, se zde vyzná i technicky netalentovaný člověk. Administrace je intuitivní a responzivní. Okamžitě po přihlášení do aplikace máte přehled, jak pokračujete s kurzem, vidíte i nejrůznější statistiky, jež jsou stavěné tak, aby vás motivovaly a povzbuzovaly v dalších studiu. Pokud byste snad v programu tápali, můžete využít vysvětlivky nebo videoprůvodce. A k dispozici jsou samozřejmě i poradci na online chatu nebo na telefonu.

Intuitivní ovládání
Aplikaci i úkoly v kurzu ovládáte automaticky, bez složitého studování návodů.
Ano
Video průvodce
Videa, která vám usnadní orientovat se v kurzu či aplikaci.
Ano
Motivační program
Program, který vás pobízí k vyšším výkonům a motivuje vás, abyste postupovali ve svém studiu snadněji a s radostí.
Ano
Vysvětlivky
Program, který vás pobízí k vyšším výkonům a motivuje vás, abyste postupovali ve svém studiu snadněji a s radostí.
Ano

Podpora
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Telefon
  • E-mail/kontaktní formulář
  • Online chat
  • Odpověď do 24 hodin
  • Odpovědi
7/10

Easylingo Podpora

Ač má klientská podpora Easylingo k dispozici online chat, e-mail i telefon, příliš rychlé odpovědi u nich nečekejte. Možná je to tím, že mají velký počet zájemců a uživatelů, a s tím i mnoho dotazů. I tak bychom ocenili, kdyby byly odpovědi na dotazy rychlejší.

Telefon
Ano
E-mail/kontaktní formulář
Ano
Online chat
Ano
Odpověď do 24 hodin
Ne
Odpovědi
7/10

My jsme zvolili nejprve dotaz formou e-mailu, ale když nám do 24 hodin nikdo neodpověděl, využili jsme online chat. I tam trvaly odpovědi poměrně dlouho a byly celkem strohé, i když postačily. Celkem jsme se tedy dozvěděli jen část našich otázek a zbytek jsme museli dohledat na webu.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!