AWeber Recenze AWeber Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

19. 6. 2018

Stru─Źn─Ť/vhodn├ę pro

Aweber je jedn├şm z nejpou┼ż├şvan─Ťj┼í├şm softwarem pro email marketing zejm├ęna v odv─Ťtv├ş info a affiliate marketingu.┬áD├şky pokro─Źil├ę a u┼żivatelsky p┼Ö├şv─Ťtiv├ę segmentaci a analytice, je to ide├íln├ş n├ístroj pro prof├şky, kte┼Ö├ş maj├ş s email marketingem ji┼ż n─Ťjak├ę zku┼íenosti. Nen├ş to ide├íln├ş ┼Öe┼íen├ş pro naprost├ę nov├í─Źky, proto┼że zde nen├ş mnoho ┼íablon a nav├şc nenab├şz├ş tarif zdarma.

Celkov├ę sk├│re 9.1/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş v┼íech 30 parametr┼»:
  • Cena m─Ťs. - 500 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 2000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 5000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Vyzkou┼íen├ş zdarma
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry otev┼Öen├ş
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry prokliku
  • Pl├ínov├ín├ş email┼»
  • Autoresponder
  • Mo┼żnost zobrazen├ş emailu v prohl├ş┼że─Źi
  • Responzivn├ş ┼íablony email┼»
  • N├íhledy emailu v r┼»zn├Żch za┼Ö├şzen├şch
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízk┼»
  • Vlastn├ş design pomoc├ş HTML a CSS
  • Spr├íva soubor┼»
  • Navr┼żen├ş ┼íablony mailu na m├şru
  • A/B testov├ín├ş
  • Import kontakt┼»
  • Export kontakt┼»
  • Poskytnut├ş opt-in formul├í┼Ö┼»
  • Segmentov├ín├ş kontakt┼»
  • Mo┼żnost odhl├í┼íen├ş z odb─Ťru
  • Podpora vlastn├şch pol├ş
  • Web v ─Źe┼ítin─Ť
  • Podpora v ─Źe┼ítin─Ť
  • Live chat
  • Email/kontaktn├ş formul├í┼Ö
  • Telefon
  • Odpov─Ť─Ć do 24 hodin
  • Odpov─Ťdi/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
Hodnocen├ş redakce
hodnoceno 30 parametrů
9.1/10
Hodnocen├ş u┼żivatel┼»
3/5
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • Cena m─Ťs. - 500 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 2000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 5000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Vyzkou┼íen├ş zdarma
10/10
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry otev┼Öen├ş
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry prokliku
  • Pl├ínov├ín├ş email┼»
  • Autoresponder
10/10
Celkov├ę sk├│re 8.8/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 8 parametr┼»:
  • Mo┼żnost zobrazen├ş emailu v prohl├ş┼że─Źi
  • Responzivn├ş ┼íablony email┼»
  • N├íhledy emailu v r┼»zn├Żch za┼Ö├şzen├şch
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízk┼»
  • Vlastn├ş design pomoc├ş HTML a CSS
  • Spr├íva soubor┼»
  • Navr┼żen├ş ┼íablony mailu na m├şru
  • A/B testov├ín├ş
8.8/10
Celkov├ę sk├│re 8.5/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Import kontakt┼»
  • Export kontakt┼»
  • Poskytnut├ş opt-in formul├í┼Ö┼»
  • Segmentov├ín├ş kontakt┼»
  • Mo┼żnost odhl├í┼íen├ş z odb─Ťru
  • Podpora vlastn├şch pol├ş
  • Web v ─Źe┼ítin─Ť
8.5/10
Celkov├ę sk├│re 8.3/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Podpora v ─Źe┼ítin─Ť
  • Live chat
  • Email/kontaktn├ş formul├í┼Ö
  • Telefon
  • Odpov─Ť─Ć do 24 hodin
  • Odpov─Ťdi/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
8.3/10

V├Żhody

  • Akceptuj├ş affiliate marketing
  • Maj├ş velice pokro─Źilou segmentaci a analytiku
  • Nov├Ż tarif zdarma do 500 kontakt┼»

Nev├Żhody

  • V porovn├ín├ş s jin├Żmi softwary pro email marketing maj├ş hor┼í├ş v├Żb─Ťr ┼íablon

Videotutoriál AWeber

Video náhled

Finance
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • Cena m─Ťs. - 500 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 2000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 5000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Vyzkou┼íen├ş zdarma
10/10

Aweber Cenik

Cena pat┼Ö├ş mezi standard ÔÇô nen├ş ani extr├ęmn─Ť levn├í ani drah├í. Pro p┼Öedstavu: m─Ťs├ş─Źn├ş cena za 500 kontakt┼» v datab├ízi nep┼Öesahuje 410 K─Ź; za 2000 kontakt┼» d├íte 630 K─Ź a za 5000 kontakt┼» 1080 K─Ź.

Cena m─Ťs. - 500 kontakt┼» (bez DPH)
Kolik m─Ťs├ş─Źn─Ť zaplat├şte za tarif do 500 kontakt┼».
19$ (cca 410 K─Ź)
Cena m─Ťs. - 2000 kontakt┼» (bez DPH)
Kolik m─Ťs├ş─Źn─Ť zaplat├şte za tarif do 2000 kontakt┼».
29$ (cca 630 K─Ź)
Cena m─Ťs. - 5000 kontakt┼» (bez DPH)
Kolik m─Ťs├ş─Źn─Ť zaplat├şte za tarif do 5000 kontakt┼».
49$ (cca 1080 K─Ź)
Vyzkou┼íen├ş zdarma
Poskytovatel umo┼ż┼łuje st├íhnout si free verzi na ur─Źitou dobu nebo s ur─Źit├Żm omezen├şm.
Ano

AWeber zdarma

Pokud si chcete┬áAWeber┬ájen ÔÇťvyzkou┼íetÔÇŁ, m├íte mo┼żnost tak u─Źinit ve free tarifu. K dispozici v├ím zcela zdarma bude do 500 kontakt┼» a ode┼ílete s n├şm m─Ťs├ş─Źn─Ť 3000 e-mailov├Żch zpr├ív. S free tarifem ale m┼»┼żete d─Ťlat mnohem v├şce ÔÇô vytv├í┼Öet a odes├şlat zpravodaje, automatizovat sv├ę e-maily, vyu┼ż├şvat RSS na e-mailu, vytv├í┼Öet e-maily p┼Öeta┼żen├şm, k dispozici v├ím bude na 100 ┼íablon, e-maily ve form├ítu HTML, dynamick├Ż obsah, e-maily AMP, hostovan├Ż archiv vys├şl├ín├ş a tis├şce profesion├íln├şch obr├ízk┼», kter├ę m┼»┼żete p┼Öi tvorb─Ť e-mail┼» a newsletter┼» pou┼ż├şvat.

Doporu─Źujeme Doporu─Źujeme
Doporu─Źujeme!

AWeber je jedine─Źn├Żm n├ístrojem pro zku┼íen├ę prof├şky i nov├í─Źky. D├şky free verzi si m┼»┼żete vyzkou┼íet v─Ťt┼íinu funkc├ş, slu┼żeb i marketingov├Żch vychyt├ívek. A kdy┼ż roz┼í├ş┼Ö├şte sv┼»j adres├í┼Ö nad 500 kontakt┼», m┼»┼żete p┼Öej├şt na placen├Ż tarif PRO a z├şskat je┼ít─Ť v├şce.

Free tarif AWeber┬áje ale velmi ┼ít─Ťdr├Ż i v dal┼í├şch oblastech. Sv├ę slu┼żby a produkty m┼»┼żete prod├ívat pomoc├ş┬áAWeber Ecommerce, vyu┼ż├şvat neomezen├ę vstupn├ş str├ínky i s kr├ísn├Żmi ┼íablonami, vstupn├ş str├ínky pro videa, anal├Żzy m┼»┼żete kontrolovat pomoc├ş Google Analytics a sledov├ín├şm pixel┼» na Facebooku. S voln├Żm tarifem z├şsk├íte i vlastn├ş dom├ęny. Nebudete v┼íak m├şt mo┼żnost odebrat logo AWeber, co┼ż m┼»┼że v n─Ťkter├Żch p┼Ö├şpadech p┼»sobit m├ęn─Ť profesion├íln─Ť.

V r├ímci free tarifu jsou i n─Ťkter├ę slu┼żby v oblasti segmentace, hl├í┼íen├ş, AWeber Commerce, ozn├ímen├ş push na webu, integrace, migrace zdarma a samoz┼Öejm─Ť ┼żiv├í podpora na v┼íech mo┼żn├Żch kan├ílech 24 hodin denn─Ť 7 dn├ş v t├Żdnu. Pokud bychom to m─Ťli shrnout, tak free tarif v├ís v podstat─Ť omez├ş p┼Öedev┼í├şm po─Źtem kontakt┼» a odeslan├Żch e-mail┼». Poj─Ćme se tedy pod├şvat, jak je to v p┼Ö├şpad─Ť tarifu placen├ęho.

Tarif PRO ÔÇô ceny a v├Żhody

Aweber Tarif Pro Porovnani

Pokud se rozhodnete pro pokro─Źilej┼í├ş slu┼żby, nebo m├íte ve sv├ę datab├ízi v├şce jak 500 kontakt┼», nab├şz├ş┬áAWeber tarif PRO. Jeho cena se odv├şj├ş pr├ív─Ť od zm├şn─Ťn├ęho po─Źtu kontakt┼» v datab├ízi. Do 500 kontakt┼» zaplat├şte m─Ťs├ş─Źn─Ť 19 USD, do 2500 29 USD m─Ťs├ş─Źn─Ť a nap┼Ö. u 5000 kontakt┼» (v─Źetn─Ť) je to cena 49 USD m─Ťs├ş─Źn─Ť. Pro up┼Öesn─Ťn├ş ceny podle po─Źtu va┼íich odb─Ťratel┼» doporu─Ź├şme nahl├ędnout p┼Ö├şmo do┬ácen├şku┬ána str├ínk├ích AWeber a zadat si do tabulky nejen po─Źet kontakt┼», ale i ─Źasov├ę rozmez├ş ÔÇô chcete platit m─Ťs├ş─Źn─Ť, ─Źtvrtletn─Ť ─Źi ro─Źn─Ť?

Tarif PRO v├ís nijak neomezuje po─Źtem odeslan├Żch e-mail┼» a vedle v┼íech ji┼ż v├Ż┼íe jmenovan├Żch funkc├ş a slu┼żeb, kter├ę jsou k dispozici i u free tarifu, jsou zde nav├şc behavior├íln├ş automatizace, testov├ín├ş e-mailov├ęho rozd─Ťlen├ş, opu┼ít─Ťn├ş ko┼í├şku nebo ozna─Źen├ş n├íkupu ÔÇô informov├ín├ş klienta, ┼że nedokon─Źil n├íkup apod., odkazy na sledov├ín├ş kliknut├ş, a mo┼żnost odebr├ín├ş loga/zna─Źky AWeberu. Co se t├Żk├í dal┼í├şch slu┼żeb, je mo┼żn├ę ukl├ídat a odes├şlat e-maily do vlastn├şch segment┼», vyu┼ż├şvat pokro─Źilou anal├Żzu zpr├ív, pokro─Źilou anal├Żzu publika a ├║─Źtu, sledov├ín├ş webov├Żch str├ínek nebo sledov├ín├ş prodeje e-mailem.

Jak vid├şte sami,┬áAWeber je geni├íln├ş n├ístroj pro profesion├íln├ş e-mail marketing, ale m┼»┼że vyhovovat i nov├í─Źk┼»m. Ti ale nejsp├ş┼í ze za─Ź├ítku nebudou v─Ťd─Ťt, jak v┼íechny funkce vyu┼ż├şvat a m┼»┼że se snadno st├ít, ┼że je budou dokonce m├íst.

Pos├şl├ín├ş email┼»
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry otev┼Öen├ş
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry prokliku
  • Pl├ínov├ín├ş email┼»
  • Autoresponder
10/10

Aweber Posilani Emailu

Jak u┼ż jsme zm├şnili v├Ż┼íe,┬áAWeber poskytuje pl├ínov├ín├ş e-mail┼», pokro─Źilou segmentaci, vyu┼żit├ş autoresponderu a plno dal┼í├şch u┼żite─Źn├Żch funkc├ş.┬á Umo┼ż┼łuje sledovat statistiku m├şry otev┼Öen├ş email┼» a m├şry proklik┼» na odkaz, stejn─Ť jako pokro─Źilou anal├Żzu zpr├ív, publika, ├║─Źtu atd. Skv─Ťl├Żm pomocn├şkem je AWeber Ecommerce, kter├Ż usnad┼łuje prodej v├Żrobk┼» a slu┼żeb, umo┼ż┼łuje sledov├ín├ş prodeje a n├íkup zna─Źek. Velkou v├Żhodou AWeberu tak├ę je, ┼że jej m┼»┼że obsluhovat neomezen├Ż po─Źet u┼żivatel┼» a to jak v tarifu PRo, tak ve free verzi.

M─Ť┼Öen├ş m├şry otev┼Öen├ş
Informace o tom, kolik klient┼» otev┼Öelo v├ími zaslan├Ż e-mail/newsletter.
Ano
M─Ť┼Öen├ş m├şry prokliku
Kolik ─Źten├í┼Ö┼» otev┼Öen├Ż e-mail rozkliklo - prokliklo se odkazem ve zpr├ív─Ť na str├ínku/produkt/slu┼żbu...
Ano
Pl├ínov├ín├ş email┼»
V programu je mo┼żn├ę p┼Öesn─Ť napl├ínovat datum a ─Źas, kdy budou e-maily odes├şl├íny.
Ano
Autoresponder
Autoresponder lze pova┼żovat za jeden z d┼»le┼żit├Żch marketingov├Żch kan├íl┼». Jedn├í se o e-maily, kter├ę jsou automaticky rozes├şl├íny p┼Ö├şjemc┼»m z datab├íze. Rozes├şl├ín├ş prob├şh├í na z├íklad─Ť n─Ťjak├ę akce. Ta m┼»┼że b├Żt uskute─Źn─Ťna nap┼Ö. na webov├Żch str├ínk├ích.
Ano

Tvorba emailů
Celkov├ę sk├│re 8.8/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 8 parametr┼»:
  • Mo┼żnost zobrazen├ş emailu v prohl├ş┼że─Źi
  • Responzivn├ş ┼íablony email┼»
  • N├íhledy emailu v r┼»zn├Żch za┼Ö├şzen├şch
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízk┼»
  • Vlastn├ş design pomoc├ş HTML a CSS
  • Spr├íva soubor┼»
  • Navr┼żen├ş ┼íablony mailu na m├şru
  • A/B testov├ín├ş
8.8/10

Aweber Vytvoreni Emailu

AWeber m├í kvalitn├ş n├ístroj na tvorbu e-mail┼». Najdete zde responzivn├ş ┼íablony, n├íhledy email┼» v r┼»zn├Żch za┼Ö├şzen├şch, z├íkladn├ş editor pro ├║pravu obr├ízk┼», mo┼żnost zobrazen├ş emailu v prohl├ş┼że─Źi ─Źi vlastn├ş design pomoc├ş HTML a CSS. Vyu┼ż├şvat m┼»┼żete a┼ż 1000 profesion├íln├şch obr├ízk┼», ale d├şky pokro─Źil├ę integraci je mo┼żn├ę upravovat obr├ízky i v programech jako je Canva nebo Adobe Photoshop. Nechyb├ş ani funkce A/B testov├ín├ş, kter├í v├ím pom┼»┼że naj├şt ty nejl├ępe funguj├şc├ş nadpisy. Ten, kdo by cht─Ťl vyu┼ż├şt slu┼żeb design├ęra na ┼íablonu na m├şru, mus├ş najmout extern├şho grafika, proto┼że to┬áAWeber┬áv nab├şdce nem├í.

Mo┼żnost zobrazen├ş emailu v prohl├ş┼że─Źi
Tvorba e-mailu pro zobrazen├ş v PC.
Ano
Responzivn├ş ┼íablony email┼»
Jsou nab├şzen├ę ┼íablony responzivn├ş? Jak budou vypadat na PC a jak na mobiln├şch za┼Ö├şzen├şch? Nikdy nev├şte, v jak├ęm za┼Ö├şzen├ş si klient v├í┼í e-mail otev┼Öe.
Ano
N├íhledy emailu v r┼»zn├Żch za┼Ö├şzen├şch
Je mo┼żn├ę pod├şvat se p┼Öi vytv├í┼Öen├ş e-mailu na to, jak bude vypadat v PC/mobilu?
Ano
Jednoduch├Ż editor obr├ízk┼»
Jak se pracuje s editorem obr├ízk┼»? Je dostate─Źn─Ť jednoduch├Ż na to, aby s n├şm zvl├ídli pracovat t┼Öeba i m├ęn─Ť zdatn├ş jedinci?
Ano
Vlastn├ş design pomoc├ş HTML a CSS
Pro pokro─Źil├ę u┼żivatele je d┼»le┼żit├ę, aby si mohli e-mail a v┼íe kolem n─Ťj p┼Öizp┼»sobit podle sebe - obsah, design atd. Necht─Ťj├ş spol├ęhat na ┼íablony.
Ano
Správa souborů
Je d┼»le┼żit├ę, abyste si mohli soubory v programu libovoln─Ť p┼Öesouvat, pojmenovat, ozna─Źit, rozd─Ťlit, segmentovat atd.
Ano
Navr┼żen├ş ┼íablony mailu na m├şru
V p┼Ö├şpad─Ť, ┼że v├ím nevyhovuj├ş nab├şzen├ę ┼íablony a neum├şte si sami vytvo┼Öit vlastn├ş design pomoc├ş HTML, je pot┼Öeba z├ísah profesion├íla. N─Ťkter├ę spole─Źnosti jej nab├şz├ş za p┼Ö├şplatek, jin├ę umo┼ż┼łuj├ş, abyste integrovali vlastn├ş ┼íablony vytvo┼Öen├ę va┼í├şm extern├şm pracovn├şkem.
Ne
A/B testov├ín├ş
A/B testov├ín├ş je klasick├í marketingov├í metoda, kter├í m├í za c├şl zv├Ż┼íit konverze ─Źi konverzn├ş pom─Ťry projektu prost┼Öednictv├şm zm─Ťny jednoho funk─Źn├şho ─Źi designov├ęho prvku.
Ano

Správa databáze a lokaliazce
Celkov├ę sk├│re 8.5/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Import kontakt┼»
  • Export kontakt┼»
  • Poskytnut├ş opt-in formul├í┼Ö┼»
  • Segmentov├ín├ş kontakt┼»
  • Mo┼żnost odhl├í┼íen├ş z odb─Ťru
  • Podpora vlastn├şch pol├ş
  • Web v ─Źe┼ítin─Ť
8.5/10

Aweber Sprava

Z├íkladem ka┼żd├ęho dobr├ęho emailov├ęho n├ístroje by m─Ťla b├Żt mo┼żnost odhl├í┼íen├ş se z datab├íze, co┼ż je pro┬áAWeber┬ásamoz┼Öejmost├ş. Pokud m├íte ji┼ż n─Ťjak├ę kontakty, m┼»┼żete je bez probl├ęm┼» importovat; stejn─Ť tak jako exportovat. Nemus├şte sb├şrat jenom emaily ─Źi jm├ęna, ale naprosto libovolnou informaci d├şky funkci vlastn├şch pol├ş. Co rozhodn─Ť ocen├şte, je segmentace klient┼»/odb─Ťratel┼». Snadno tak po┼ílete konkr├ętn├ş e-maily jen t─Ťm kontakt┼»m, kter├Żm skute─Źn─Ť chcete. Zamez├şte tak spamov├ín├ş kontakt┼», kter├ę o ur─Źit├ę e-maily nestoj├ş, nebo se jich v┼»bec net├Żkaj├ş. AWeber umo┼ż┼łuje mimo jin├ę i zas├şlat informace o opu┼ít─Ťn├ş ko┼í├şku nebo nedota┼żen├ęm n├íkupu.

Pokud neovl├íd├íte angli─Źtinu, nebudete asi pot─Ť┼íen├ş z naprosto neexistuj├şc├ş lokalizace do ─Źesk├ęho jazyka. To se v┼íak d├í snadno vy┼Öe┼íit pomoc├ş webov├ęho p┼Öeklada─Źe. Jen pozor na n─Ťkter├ę v├Żrazy, kter├ę mohou b├Żt p┼Öelo┼żeny tak, ┼że vypadnou z kontextu v─Ťty.

Import kontaktů
Pokud u┼ż m├íte/vyu┼ż├şv├íte n─Ťkter├ę kontakty, jist─Ť v├ís zaj├şm├í, zda bude mo┼żn├ę je do e-mail marketingov├ęho n├ístroje importovat.
Ano
Export kontaktů
Pokud se rozhodnete zm─Ťnit poskytovatele, budete pot┼Öebovat sv├ę kontakty zase exportovat - p┼Öen├ęst do jin├ęho/nov├ęho e-mail marketingov├ęho n├ístroje. Pak se bude hodit export kontakt┼».
Ano
Poskytnut├ş opt-in formul├í┼Ö┼»
Webov├Ż formul├í┼Ö a Double opt in Webov├Ż formul├í┼Ö slou┼ż├ş ke sb─Ťru kontakt┼» z Va┼íeho webu
Ano
Segmentov├ín├ş kontakt┼»
Segmentace kontakt┼» je d┼»le┼żit├í v p┼Ö├şpad─Ť, ┼że chcete rozd─Ťlit klienty do r┼»zn├Żch skupin a ka┼żd├ę zas├şlat jin├ę zpr├ívy. Nap┼Ö. klienti, kte┼Ö├ş nakoupili ve va┼íem e-shopu a vy chcete zaslat dotazn├şk spokojenosti/nab├şdku se slevou na p┼Ö├ş┼ít├ş n├íkup a pod., Klienti, kte┼Ö├ş v├íhaj├ş a vy je chcete p┼Öim─Ťt k n├íkupu slevovou akc├ş atd.
Ano
Mo┼żnost odhl├í┼íen├ş z odb─Ťru
N─Ťkdy se stane, ┼że u┼ż pro klienta nen├ş odb─Ťr va┼íich e-mail┼» d┼»le┼żit├Ż. Pak se rozhodne jej zru┼íit. Je vhodn├ę, aby m─Ťli va┼íi klienti tuto mo┼żnost p┼Ö├şmo v e-mailu. Nedoch├íz├ş tak ke spamov├ín├ş schr├ínky a klient se s├ím rozhodne, zda chce nebo nechce newslettery odeb├şrat.
Ano
Podpora vlastn├şch pol├ş
Mo┼żnost vytv├í┼Öet si v projektu vlastn├ş pole - informace.
Ano
Web v ─Źe┼ítin─Ť
Je web spole─Źnosti i ─Źesk├ęm jazyce, nebo je k dispozici pouze AJ, pop┼Ö. dal┼í├ş ciz├ş jazyky?
Ne

Podpora
Celkov├ę sk├│re 8.3/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Podpora v ─Źe┼ítin─Ť
  • Live chat
  • Email/kontaktn├ş formul├í┼Ö
  • Telefon
  • Odpov─Ť─Ć do 24 hodin
  • Odpov─Ťdi/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
8.3/10

Aweber Podpora

AWeber nen├ş jen ┼ípi─Źkov├Żm n├ístrojem pro e-mail marketing, ale m├í i dob┼Öe vy┼Öe┼íenou podporu. Je jedno, zda vyu┼ż├şv├íte tarif voln├Ż ─Źi placen├Ż a je jedno, kolik kontakt┼» v datab├ízi m├íte. Podpora na e-mailu, live chatu i telefonu je v├ím k dispozici 24 hodin 7 dn├ş v t├Żdnu, je ochotn├í, vst┼Ö├şcn├í a rychle porad├ş, a┼ą u┼ż se jedn├í o n─Ťco teoretick├ęho nebo technick├ęho.

My jsme vyu┼żili live chat a odpov─Ťd├ş jsme se do─Źkali okam┼żit─Ť. Pan├ş na chatu byla mil├í, vst┼Ö├şcn├í a ani jednou nezav├íhala. V┼íe ochotn─Ť vysv─Ťtlila, pop┼Ö. poslala odkaz na podrobn─Ťj┼í├ş informace.

Podpora v ─Źe┼ítin─Ť
─îesk├í podpora je d┼»le┼żit├í obzvl├í┼í┼ą ve chv├şli, kdy neovl├íd├íte ciz├ş jazyk - nej─Źast─Ťji angli─Źtinu.
Ne
Live chat
Je podpora k dispozici na ┼żiv├ęm chatu? M┼»┼żete se na n─Ťco optat hned, jak v├ís ot├ízka napadne?
Ano
Email/kontaktn├ş formul├í┼Ö
Mo┼żnost kontaktovat podporu e-mailem nebo kontaktn├şm formul├í┼Öem.
Ano
Telefon
Mo┼żnost kontaktovat podporu telefonicky.
Ano
Odpov─Ť─Ć do 24 hodin
Odpov─Ťd─Ťla n├ím podpora na ot├ízky do 24 hodin?
Ano
Odpov─Ťdi/Ot├ízky
Kolik odpov─Ťd├ş z kolika ot├ízek jsme z├şskali?
5/5
Kvalita podpory
Jak hodnot├şme celkovou kvalitu podpory?
V├Żborn├í
Doporu─Źujeme Doporu─Źujeme

Nen├ş pro v├ís Aweber to prav├ę o┼Öechov├ę? Zkuste se pod├şvat na srovn├ín├ş n├ístroj┼» pro email marketing.


P┼Öisp─Ťt svou zku┼íenost├ş
Pod─Ťlte se o n├ízor a pomozte tak ostatn├şm!