IPVanish recenze

IPVanish VPN recenze


Výhody
+ Neuchovávají žádné záznamy o návštěvnících, můžete platit kryptoměnami a obstojný počet serverů po celém světě.


Nevýhody
– Nemají live chat ani telefon a uživatelské prostředí je poněkud neintuitivní. 

IPVanish-logo

Navštívit stránku →

Shrnutí:
iPVanish udrží vaše data v bezpečí a vaši identitu v anonymitě. Jelikož tato společnost nezaznamenává logy, jde o jedno z nejlepších VPN pro aktivity, u níž oceníte větší míru anonymity. Je to dobrá volba i v případech, když chcete napojit více zařízeních na jeden účet. Větší míru soukromí dodává i možnost platby pomocí kryptoměn, což ve světě VPN není vždy standardem.


Důležité parametry – 6.5/10

IPVanish má více jak 850 serverů na 60 místech po celém světě. K dispozici máte až 40,000 IP adres. Vysoký počet IP adres je žádoucí, protože čím více jich poskytovatel má, o je menší pravděpodobnost, že budou dané IP adresy zablokovány (Google, NetFlixem, Facebookem,…).

Počet IP adres40,000+
Počet různých umístění serveru60+
Počet serverů850+
Počet zařízení5
Statistiky serveru
Non-logging (zákaz logů)
Anonymní přihlášení

Zabezpečení – 8.3/10

O zabezpečení se stará šifrování SSL i TLS. Máte na výběr i z 128 nebo 256 bitového šifrování. Ačkoli 256 bitů zajistí vyšší úroveň bezpečnosti, je o něco pomalejší než to 128 bitové. Pokud tedy nestojíte o velmi vysoké zašifrování, pak vám bez problému postačí to nižší. Tento poskytovatel nenabízí funkci kill switch, což je pro někoho někdy zásadní.

Kll Switch
256 Encryption
L2TP
PPTP
SSL
TLS

Kompatibilita – 9.9/10

IPVanish spustíte na všech známých platformách a operačních systémech. Ať už hledáte VPN pro smartphone nebo jakýkoli notebook, IPVanish vám udělá radost. Ti, kteří hledají kompletní anonymitu potěší i možnost platby bitcoinem. Současně můžete na jednom účtu využívat 5 zařízení.

Linux
IOS
Android
Mac OSX
Platba kreditní kartou
Přijímají bitcoiny?

Podpora – 5/10

IPVanish má podporu, která běží 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Každopádně nenajdete zde ani live chat ani telefonickou podporu. Kontaktování přes email nezabere většinou déle než pár hodin nebo následující den. Užitečné informace najdete také na jejich uživatelských fóru.

Nonstop podpora
Live chat
Telefon
Uživatelská fóra

Neposkytujete IPVANISH VPN dostatečný stupeň ochran pro vaše soukromí? Zkuste se podívat na naše srovnání VPN

Více informací →

Naše hodnocení
  • Důležité parametry - 6.5/10
    6.5/10
  • Zabezpečení - 8.3/10
    8.3/10
  • Kompatibilita - 9.9/10
    9.9/10
  • Podpora - 5/10
    5/10
7.4/10
Sending
Jak hodnotí naši čtenáři
4 (2 Hlasy)

Více informací →

Redakce 5nej.cz

Redakce 5nej.cz se skládá ze zkušených copywriterů a online marketingových specialistů, kteří věnují maximum svého úsilí a času na vytvoření kvalitního obsahu. Naše srovnání a recenze jsou vytvářeny nezaujatě a tak aby šetřily váš čas. Pokud se chcete dozvědět více o našem týmu, přečtěte si sekci "Kdo jsme" v patičce našeho portálu. Pokud se vám naše srovnání a recenze líbí, nebojte se nám dát hodnocení nebo rovnou napsat e-mail. Každé zpětné vazby si vážíme!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

10 + 11 =