CyberGhost recenze

CyberGhost VPN recenze


Výhody
+ Nadmíru uživatelsky přívětivý, je velice cenově výhodný a můžete platit v Bitcoinech.


Nevýhody
– Podpora je trošku pomalejší, nenajdete zde live chat ani telefon a v porovnání s konkurencí má méně serverů a IP adres. 

cyberghost-logo

Navštívit stránku →

Shrnutí:
Pokud hledáte uživatelsky přívětivou službu VPN, CyberGhost je jedna z těch nejlepších. Nabízí jednak omezenou verzi zdarma, a také placenou verzi, která je až 5x rychlejší než “free verze”. Dobrá volba je to především pokud hledáte servery v Evropě, kde mají největší nabídku. Pro USA doporučujeme zvolit alternativu. Díky řadě serverům v Evropě nabízí poměrně slušnou rychlost.


Důležité parametry – 6.3/10

CyberGhost má více jak 2200 serverů na 62 místech po celém světě. K dispozici máte celkem 1000 IP adres. Čím yvšší je počet IP adres o to je menší pravděpodobnost, že budou dané IP adresy zablokovány (Google, NetFlixem, Facebookem,…).

Počet IP adres1,000+
Počet různých umístění serveru58+
Počet serverů1,800+
Počet zařízení7
Statistiky serveru
Non-logging (zákaz logů)
Anonymní přihlášení

Zabezpečení – 8.3/10

O zabezpečení se stará šifrování SSL. Máte na výběr i z 128 nebo 256 bitového šifrování. Ačkoli 256 bitů zajistí vyšší úroveň bezpečnosti, je o něco pomalejší než to 128 bitové. Pokud tedy nestojíte o velmi vysoké zašifrování, pak vám bez problému postačí to nižší. Tento poskytovatel nabízí i funkci kill switch, která vás odpojí od internetu, jestliže nastane výpadek na straně CyberGhost.

Kll Switch
256 Encryption
L2TP
PPTP
SSL
TLS

Kompatibilita – 9.9/10

CyberGhost spustíte na všech známých platformách a operačních systémech. Ať už hledáte VPN pro smartphone nebo jakýkoli notebook, CyberGhost vám udělá radost. Ti, kteří hledají kompletní anonymitu potěší i možnost platby Bitcoinem. Současně můžete na jednom účtu využívat 7 zařízení.

Windows
Linux
IOS
Android
Mac OSX
Platba kreditní kartou
Přijímají bitcoiny?

Podpora – 5/10

CyberGhost má podporu, která běží 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Najdete zde dokonce live chat, bohužel není k dostání telefonická podpora. Kontaktování přes email nezabere většinou déle než pár hodin nebo následující den. Uživatelské fórum zde však chybí.

Nonstop podpora
Live chat
Telefon
Uživatelská fóra

CyberGhost je kvalitní a funkční VPN, pokud ale pčeci jen hledáte něco jiného, zkuste se podívat na nejlepší VPN

Více informací →

Naše hodnocení
  • Důležité parametry - 6.3/10
    6.3/10
  • Zabezpečení - 8.3/10
    8.3/10
  • Kompatibilita - 9.9/10
    9.9/10
  • Podpora - 5/10
    5/10
7.4/10
Sending
Jak hodnotí naši čtenáři
5 (5 Hlasů)

Více informací →

Redakce 5nej.cz

Redakce 5nej.cz se skládá ze zkušených copywriterů a online marketingových specialistů, kteří věnují maximum svého úsilí a času na vytvoření kvalitního obsahu. Naše srovnání a recenze jsou vytvářeny nezaujatě a tak aby šetřily váš čas. Pokud se chcete dozvědět více o našem týmu, přečtěte si sekci "Kdo jsme" v patičce našeho portálu. Pokud se vám naše srovnání a recenze líbí, nebojte se nám dát hodnocení nebo rovnou napsat e-mail. Každé zpětné vazby si vážíme!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

sedm + 16 =