Post Affiliate Pro recenze Post Affiliate Pro recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

31. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Post Affiliate Pro patří mezi světové lídry, co se affiliate softwarů týče, byť v ČR se mu doposud většího úspěchu nedostálo. Jde o zahraniční robustní platformu s pokročilými funkcemi, přičemž měsíční platba začíná na 97$, pokračuje přes 197$ a končí na 477$. Počítat můžete i s češtinou v rámci administrace i podpory, kterou zastihnete na všech frontách (live chat, telefon i email). Kromě klasických funkcí, jež byste u trackovacího softwaru čekali, zde najdete i pár těch ne úplně standardních. Jednou z nich je možnost rozdělit odměnu z jedné konverze mezi více partnerů, což se hodí zejména tehdy, když spolupracujete s cashback portály a zároveň i obsahovými partnery.

Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorázová platba?
  • Na zkoušku zdarma
  • Měření prokliků a konverzí
  • Deeplinky
  • Možnost přidat měřící parametry
  • Neomezený počet prokliků bez příplatku
  • Odkazování bez parametru
  • Měření konverzí bez cookies
  • Provize dle kategorie produktů
  • Slevové kupóny
  • Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Více eshopů v jedné licenci
  • Export statistik
  • Ruční schvalování provizí
  • Automatické schvalování provizí
  • Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
  • Multilevel (provize ze subpartnerů)
  • API
  • Wordpress
  • Nejznámější eshopová řešení
  • Je software v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Mobilní aplikace platformy
  • Email
  • Live chat
  • Telefon
  • Je v češtině?
  • FAQ
Hodnocení redakce
hodnoceno 31 parametrů
8.9/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 3x Přidat hodnocení
5.0/5
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorázová platba?
  • Na zkoušku zdarma
7/10
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Měření prokliků a konverzí
  • Deeplinky
  • Možnost přidat měřící parametry
  • Neomezený počet prokliků bez příplatku
  • Odkazování bez parametru
  • Měření konverzí bez cookies
  • Provize dle kategorie produktů
  • Slevové kupóny
  • Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Více eshopů v jedné licenci
  • Export statistik
  • Ruční schvalování provizí
  • Automatické schvalování provizí
  • Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
  • Multilevel (provize ze subpartnerů)
  • API
9.4/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Wordpress
  • Nejznámější eshopová řešení
  • Je software v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Mobilní aplikace platformy
10/10
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Email
  • Live chat
  • Telefon
  • Je v češtině?
  • FAQ
9.4/10

Výhody

  • Obsahuje nadstandardní množství funkcí (např. rozdělení provize mezi více partnerů)
  • Podpora na live chatu, emailu i telefonu
  • Vyladěné API, díky němuž leccos zautomatizujete

Nevýhody

  • Cena patří mezi ty vyšší

Post Affiliate Pro Recenze

Robustní affiliate software s dlouholetou tradicí (známý ve světě, méně známý v ČR).

Byť máte omezený počet prokliků, limit u nejnižšího tarifu začíná na 1 milionu kliknutí měsíčně, což je na české poměry plně dostačující a pravděpodobně se tomu limitu ani nepřiblížíte (byť bychom vám to přáli). Hned při zřízení na vás čeká v administraci užitečný checklist, co je třeba zařídit, nastavit a zvážit před rozjetím vlastního affiliate programu. Vše si můžete po omezenou dobu vyzkoušet zdarma. Lidé si Post Affiliate Pro často chválí pro svoje vynikající API, které umožňuje řadu automatizací (např. automatické schvalování provizí,…)

Finance
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorázová platba?
  • Na zkoušku zdarma
7/10

Ať už jste malý či větší podnik, jenž chce přidat další marketingový kanál nebo třeba jednotlivec, jehož ambicí je rozjet vlastní affiliate síť, vždy je rozhodující cena. Platí se měsíčně, ročně nebo jednorázově? Jaké cenové tarify přicházejí v úvahu? A je možné software vyzkoušet zdarma? Následující tabulka odpoví, jak je na tom Post Affiliate Pro.

Tarif 1
$1164 (cca 26 400 Kč) / rok
Tarif 2
$2364 (cca 53 700 Kč) / rok
Tarif 3
$5724 (cca 130 200 Kč) / rok
Jednorázová platba?
Ano
Na zkoušku zdarma
Ano

Důležité parametry
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Měření prokliků a konverzí
  • Deeplinky
  • Možnost přidat měřící parametry
  • Neomezený počet prokliků bez příplatku
  • Odkazování bez parametru
  • Měření konverzí bez cookies
  • Provize dle kategorie produktů
  • Slevové kupóny
  • Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Více eshopů v jedné licenci
  • Export statistik
  • Ruční schvalování provizí
  • Automatické schvalování provizí
  • Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
  • Multilevel (provize ze subpartnerů)
  • API
9.4/10

Přece jen však není moudré vybírat affiliate platformu jen podle ceny. Před výběrem je vhodné si nejprve určit svou strategii a předem si stanovit, jaké funkce jsou pro vás zásadní. Jsou součástí vaší strategie slevové kupóny? Chcete mít možnost nastavit rozdílnou výši provize k různým kategoriím? Nebo máte v úmyslu mít více affiliate programů na několika webech? Podívejte se níže a sami prozkoumejte, co Post Affiliate Pro umí.

Měření prokliků a konverzí
Ano
Deeplinky
Ano
Možnost přidat měřící parametry
Ano
Neomezený počet prokliků bez příplatku
Ne
Odkazování bez parametru
Ano
Měření konverzí bez cookies
Ano
Provize dle kategorie produktů
Ano
Slevové kupóny
Ano
Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
Ano
Více eshopů v jedné licenci
Ano (nejvyšší tarif)
Export statistik
Ano
Ruční schvalování provizí
Ano
Automatické schvalování provizí
Ano
Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
Ano
Multilevel (provize ze subpartnerů)
Ano
API
Ano

Kompatibilita
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Wordpress
  • Nejznámější eshopová řešení
  • Je software v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Mobilní aplikace platformy
10/10

Většina softwarů jde implementovat do každého eshopového řešení, před nákupem však doporučujeme vždy kontaktovat podporu a kompatibilitu si zkontrolovat. Co se týče jazykové lokalizace a kompatibility jsme seskupili několik nejpodstatnějších parametrů, jenž vám mohou pomoci při výběru:

Wordpress
Ano
Nejznámější eshopová řešení
Ano
Je software v češtině?
Ano
Je software v angličtině?
Ano
Mobilní aplikace platformy
Ano

Podpora
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Email
  • Live chat
  • Telefon
  • Je v češtině?
  • FAQ
9.4/10

Komunikuje podpora přes live chat? Nabízí i telefonickou či emailovou komunikaci? A mají českou či anglickou podporu? Viz níže…

Email
Ano
Live chat
Ano
Telefon
Ano
Je v češtině?
Ano
FAQ
Ano

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!