Tapfiliate recenze Tapfiliate recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

31. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Tapfiliate je affiliate software, jenž se vyznačuje zejména dobrým poměrem ceny k výkonu a velkou mírou customizace. Váš affiliate program bude díky vlastnímu CSS či vlastní registrační stránce vypadat jako součást vašeho webu. Na výběr máte ze dvou tarifů, jeden za 69$ měsíčně a druhý za 149$ měsíčně. Kromě základních funkcí, jenž jsou standardem pro každý affiliate systém, zde najdete i možnost opakovaných provizí, nastavení výše provize dle kategorií či možnost mít sub-partnery (MLM). Jako omezení vidíme, že u nejnižšího tarifu není možné mít affiliate na vlastní doméně či absenci telefonické podpory.

Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorázová platba?
  • Na zkoušku zdarma
  • Měření prokliků a konverzí
  • Deeplinky
  • Možnost přidat měřící parametry
  • Neomezený počet prokliků bez příplatku
  • Odkazování bez parametru
  • Měření konverzí bez cookies
  • Provize dle kategorie produktů
  • Slevové kupóny
  • Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Více eshopů v jedné licenci
  • Export statistik
  • Ruční schvalování provizí
  • Automatické schvalování provizí
  • Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
  • Multilevel (provize ze subpartnerů)
  • API
  • Wordpress
  • Nejznámější eshopová řešení
  • Je software v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Mobilní aplikace platformy
  • Email
  • Live chat
  • Telefon
  • Je v češtině?
  • FAQ
Hodnocení redakce
hodnoceno 31 parametrů
7/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 2x Přidat hodnocení
5.0/5
Celkové skóre 5.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorázová platba?
  • Na zkoušku zdarma
5.5/10
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Měření prokliků a konverzí
  • Deeplinky
  • Možnost přidat měřící parametry
  • Neomezený počet prokliků bez příplatku
  • Odkazování bez parametru
  • Měření konverzí bez cookies
  • Provize dle kategorie produktů
  • Slevové kupóny
  • Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Více eshopů v jedné licenci
  • Export statistik
  • Ruční schvalování provizí
  • Automatické schvalování provizí
  • Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
  • Multilevel (provize ze subpartnerů)
  • API
8.1/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Wordpress
  • Nejznámější eshopová řešení
  • Je software v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Mobilní aplikace platformy
7/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Email
  • Live chat
  • Telefon
  • Je v češtině?
  • FAQ
7.5/10

Výhody

  • Vysoká míra customizace tak, aby administrace seděla k vašemu brandu
  • Provize dle kategorií i v nižším tarifu
  • Vyzkoušení zdarma na 14 dní

Nevýhody

  • Systém má pár omezeních (počet partnerů, prokliků,...)
  • Software je v angličtině

Tapfiliate recenze

Jde o zahraniční platformu a o češtinu zde rozhodně nezavadíte, je třeba tedy počítat s angličtinou. Nenajdete zde mobilní aplikaci ani možnost affiliate odkazu bez parametru. Byť zde máte omezený počet partnerů a prokliků, limity jsou dostatečné. Výhodou je, že software platíte měsíčně a nejste zavázáni např. k roční platbě (menší zátěž na cashflow). Celkově jde o spolehlivý, cenově dostupný software, jenž poslouží zejména menším a středním eshopům, kteří chtějí vyzkoušet affiliate jako další prodejní kanál. Českou a o něco levnější alternativou je affiliate software Affilbox.

Finance
Celkové skóre 5.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorázová platba?
  • Na zkoušku zdarma
5.5/10

Ať už jste malý či větší podnik, jenž chce přidat další marketingový kanál nebo třeba jednotlivec, jehož ambicí je rozjet vlastní affiliate síť, vždy je rozhodující cena. Platí se měsíčně, ročně nebo jednorázově? Jaké cenové tarify přicházejí v úvahu? A je možné software vyzkoušet zdarma? Následující tabulka odpoví, jak je na tom Tapfiliate.

Tarif 1
$828 (cca 18 800 Kč) / rok
Tarif 2
$1788 (cca 40 000 Kč) / rok
Tarif 3
-
Jednorázová platba?
Ne
Na zkoušku zdarma
Ano

Důležité parametry
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Měření prokliků a konverzí
  • Deeplinky
  • Možnost přidat měřící parametry
  • Neomezený počet prokliků bez příplatku
  • Odkazování bez parametru
  • Měření konverzí bez cookies
  • Provize dle kategorie produktů
  • Slevové kupóny
  • Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Více eshopů v jedné licenci
  • Export statistik
  • Ruční schvalování provizí
  • Automatické schvalování provizí
  • Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
  • Multilevel (provize ze subpartnerů)
  • API
8.1/10

Přece jen však není moudré vybírat affiliate platformu jen pouze ceny. Před výběrem je vhodné si nejprve určit svou strategii a předem si stanovit, jaké funkce jsou pro vás zásadní. Jsou součástí vaší strategie slevové kupóny? Chcete mít možnost nastavit rozdílnou výši provize k různým kategoriím? Nebo máte v úmyslu mít více affiliate programů na několika webech? Podívejte se níže a sami prozkoumejte, co Tapfiliate umí.

Nejnižší tarif je mírně omezující, ale nic co by bránilo úspěšnému affiliate programu.

Měření prokliků a konverzí
Ano
Deeplinky
Ano
Možnost přidat měřící parametry
Ano
Neomezený počet prokliků bez příplatku
Ne
Odkazování bez parametru
Ne
Měření konverzí bez cookies
Ano
Provize dle kategorie produktů
Ano
Slevové kupóny
Ano
Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
Ano
Více eshopů v jedné licenci
Ano
Export statistik
Ano
Ruční schvalování provizí
Ano
Automatické schvalování provizí
Ano
Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
Ne
Multilevel (provize ze subpartnerů)
Ano
API
Ano

Kompatibilita
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Wordpress
  • Nejznámější eshopová řešení
  • Je software v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Mobilní aplikace platformy
7/10

Většina softwarů jde implementovat do každého eshopového řešení, před nákupem však doporučujeme vždy kontaktovat podporu a kompatibilitu si zkontrolovat. Co se týče jazykové lokalizace a kompatibility jsme seskupili několik nejpodstatnějších parametrů, jenž vám mohou pomoci při výběru:

Snadná implementace, celé je to však v angličtině.

Wordpress
Ano
Nejznámější eshopová řešení
Ano
Je software v češtině?
Ne
Je software v angličtině?
Ano
Mobilní aplikace platformy
Ne

Podpora
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Email
  • Live chat
  • Telefon
  • Je v češtině?
  • FAQ
7.5/10

Komunikuje podpora přes live chat? Nabízí i telefonickou či emailovou komunikaci? A mají českou či anglickou podporu? Viz níže…

Email
Ano
Live chat
Ano
Telefon
Ne
Je v češtině?
Ne
FAQ
Ano

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!