Agátin Svět Recenze Agátin Svět Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

4. 11. 2022

Stručně/vhodné pro

Agátin svět je e-shop s hračkami od maminek pro maminky – a děti. Prodávají především velmi kvalitní edukativní hračky, některé z nich ryze originální. Jsou také přímým dovozcem některých hraček z Německa, Belgie, Francie nebo Hondurasu. Vyberete u nich hračky pro kluky i holky, pro nejmenší, předškoláky i děti školou povinné. Vybírat můžete nejen z hraček, kreativních sad a stavebnic, ale i ze školních pomůcek. Školní aktovky a batohy zasílají s dopravou zdarma. Agátin svět má i 9 poboček, kde můžete zdarma balík převzít. Tento e-shop s hračkami je výjimečný i tím, že maminky se svými dětmi hračky sami testují, aby věděly, co prodávají a jak vám co nejlépe poradit při výběru vhodné hračky pro vaše dítě.

Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Hračky pro holky
  • Hračky pro kluky
  • Hračky pro nejmenší
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
8.5/10
Celkové skóre 5.8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Hračky pro holky
  • Hračky pro kluky
  • Hračky pro nejmenší
5.8/10
Celkové skóre 8.2/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
8.2/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
10/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
10/10

Výhody

  • Originální edukativní hry a hračky
  • Hračky s řadou ocenění a s certifikáty
  • Přímý dovozce her a hraček z Belgie, Francie, Německa apod.
  • Své zboží předem sami testují

Nevýhody

  • Nemají zákaznický program

Důležité parametry
Celkové skóre 5.8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Hračky pro holky
  • Hračky pro kluky
  • Hračky pro nejmenší
5.8/10

Agatin Svet Vyhledavani Hracek

Agátin svět je e-shop s hračkami, hrami, školními potřebami a zkrátka vším, co si dokážete pro zábavu svých dětí představit. Jeho předností jsou hračky vysoké kvality, které pomáhají dětem rozvíjet kreativitu, motoriku, fantazii a další dovednosti. Na tomto e-shopu sice nenajdete značkové hračky typu Barbie, L.O.L Surprise, Lego apod, ale vyberete si z bohaté nabídky originálních hraček, které jsou pro Agátin svět dováženy exkluzivně z různých zemí – Belgie, Francie apod.

Agatin Svet Hrackarstvi

Jsou např. exkluzivním dovozcem společenských her a hraček francouzské firmy Djeco, které máme vyzkoušené a patří u dětí mezi ty nejoblíbenější. Nechybí ani magnetické stavebnice z Belgie – SmartMax nebo GeoSmart, nebo belgické textilní hračky Lilliputiens. Oblíbené jsou i dřevěné hračky z Hondurasu – TEGU nebo německé dřevěné hračky HABA a mnoho dalších.

Agatin Svet Znacky Hracek

U svého zboží dbá Agátin svět na vysokou kvalitu zpracování, kvalitní materiály a certifikace. Nemusíte se tak bát, že by zde koupená hračka mohla vašemu dítěti nějak škodit. Spoustu zboží z jejich nabídky také získalo česká i zahraniční ocenění jako nejlepší hračky.

Vlastní pobočky (počet)
Kolik kamenných poboček e-shop vlastní
9
Zákaznický program
Mají program, který umožňuje věrným zákazníkům získávat vyšší slevy na nákupy a další bonusy, v podobě poukázek, dopravy zdarma atd.
Ne
Vlastní akční leták
Rozesílají letáky s akční nabídkou
Ne
Hračky pro holky
Ano
Hračky pro kluky
Ano
Hračky pro nejmenší
Hračky pro děti od narození až do dvou let
Ano

Agátin svět funguje především online – mají také perfektně řešenou podporu, ale najdete je i v kamenných obchodech, kterých je po České republice celkem devět. Nemají sice žádný zákaznický program, ale ceny u jejich zboží jsou velmi příznivé a tak si je mnohdy mohou dovolit i rodiny s nižším rozpočtem. Co se týká poměru ceny a kvality, musíme hodnotit tento e-shop na výbornou. 

Agatin Svet Vysledky Vyhledavani

Agátin svět nemá ani vlastní akční leták. Pokud si ale necháte do e-mailu zasílat newsletter, nepřijdete o výhodné nabídky a slevy. 

Velkou výhodu spatřujeme i v tom, že v Agátině světě jsou prodávané hračky, hry a další zboží předem testováno – a to na dětech a rodičích. Maminky se pak dělí se zákazníky o své zkušenosti a vy tak lépe zjistíte, zda se vybíraná hračka pro vaše dítě skutečně hodí, nebo je lepší ještě počkat, než k ní dítě “doroste”. Poradit vám navíc mohou na základě vlastních zkušeností, což jsou rady o to cennější.

Agatin Svet Kreativni Hracky

Agátin svět umožňuje vybírat a hledat hračky v různých kategoriích, ale využít můžete i pomocníka – “hledače”, kam zadáte, zda hledáte hračku pro kluka či holku, od jakého věku, jaký typ hračky si představujete, a následně dostanete nabídku hraček přesně podle vašich požadavků. Najdete zde samozřejmě hračky pro ty nejmenší, tak i pro větší děti a dospívající, včetně školních potřeb a kvalitních školních aktovek a batohů.

Dodací podmínky
Celkové skóre 8.2/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
8.2/10

Podle webu Heureka.cz, kde má Agátin svět výborné hodnocení, dorazí průměrně balík z jejich e-shopu během 2,1 dní. Záleží vždy na tom, jakého zvolíte dopravce a také jakým způsobem za objednávku zaplatíte.

Agatin Svet Doprava A Platba

Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
Heureka dělá hodnocení e-shopů na základě zákaznických recenzí. Z těch vychází i průměrná doba, za jakou zákazníci od e-shopu obdrží balík.
2,1 dní
Doprava zdarma od
Za kolik peněz je potřeba v e-shopu nakoupit, abyste nemuseli platit dopravu
od 2500 Kč a při objednání školních aktovek a batohů
Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
E-shop umožňuje objednat si balík s převzetím na některé z jejich kamenných prodejen - poboček
Ano

Objednávky nad 2500 Kč posílá Agátin svět zdarma. Za dopravu u nich nebudete platit ani v případě, že zde objednáte školní aktovku nebo batoh. A za dopravu se neplatí ani ve chvíli, kdy si objednáte balík k osobnímu převzetí na některé z jejich poboček.

Z přepravců můžete vybírat Českou poštu, Zásilkovnu, DPD nebo PPL. Ceny za dopravu jsou pak různé – každý dopravce má cenu jinou.

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
10/10

Agátin svět je e-shop s hračkami, na kterém nakupujeme pravidelně a rádi. Svou roli hraje i velmi kvalitní podpora, která nám vždy ochotně poradí a vysvětlí, co je potřeba. K dispozici jsou v pracovní dny na telefonní lince, kontaktním e-mailu i na online chatu.

Kontaktní e-mail
Ano
Online chat
Ano
Telefon
Ano
Odpověď do 24 hodin
Ano
Kolik otázek zodpověděli
5/5
Celkové hodnocení
Výborné

Postupně jsme si již vyzkoušeli chat i e-mail a vždy jsme dostali odpovědi na všechny naše dotazy a dobré rady nejen na správný výběr her a hraček pro děti od těch nejmenších, ale i na školní pomůcky a na dohledání pravidel k některým hrám exkluzivně tímto e-shopem dovezeným ze zahraničí.

Podporu musíme pochválit a e-shop Agátin svět proto můžete na 100 % doporučit.

Doporučujeme Doporučujeme

Nenašli jste na e-shopu s hračkami Agátin svět to, co jste hledali? Podívejte se na celé naše srovnání e-shopů s hračkami a vyberte si ten, který požadované zboží prodává.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!