Wiky hračky Recenze Wiky hračky Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

7. 11. 2022

Stručně/vhodné pro

Wiky hračky je e-shop s hračkami pro děti od těch nejmenších, po školáky a dospívající. Nabízí široký výběr hraček, včetně potřeb do školy, na ven atd. Najdete tu zboží méně známých značek a za nižší ceny, stejně jako značkové hračky, které mohou vaše děti znát z různých reklam a letáků. Pokud chcete nakupovat co nejvýhodněji, můžete využít zákaznický program Wiky klub, kde jsou k dispozici klubové ceny, sbírání zlaťáků, slevy atd. Wiky hračky mají i kamenné prodejny, kam si můžete nechat zasílat zboží objednané online. Pokud chcete zboží zaslat až domů a nechcete platit poštovné, stačí objednat nad 999 Kč.

Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Hračky pro holky
  • Hračky pro kluky
  • Hračky pro nejmenší
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
7.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Hračky pro holky
  • Hračky pro kluky
  • Hračky pro nejmenší
10/10
Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
7.8/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
7.5/10
Celkové skóre 4/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
4/10

Výhody

  • Zákaznický klub s výhodami
  • Doprava při objednávce nad 999 Kč zdarma
  • Možnost vyzvedávat zboží na pobočce - nad 299 Kč zdarma
  • Již 30 let fungující a osvědčený obchod s hračkami

Nevýhody

  • Méně známých značek než v jiných e-shopech s hračkami
  • Nereagují na dotazy

Důležité parametry
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Hračky pro holky
  • Hračky pro kluky
  • Hračky pro nejmenší
10/10

Wiky hračky je e-shop s hračkami pro děti od nejmenších do dospívající. Najdete zde potřeby do školy, papírenské zboží, hračky na ven i na doma, pro kluky i holky. Novinky z e-shopu můžete sledovat v akčních letácích, nebo speciálních katalozích, jako je např. vánoční katalog hraček.

Wiky Hracky Eshop

Wiky hračky nefungují pouze online, ale můžete jít i na kamennou prodejnu. Těch je po celé České republice kolem 65 a buď na nich lze rovnou zboží nakoupit, nebo můžete nakoupit online a nechat si zboží zaslat na vybranou pobočku, kde si ho vyzvednete. Pokud bude zboží stát více než 299 Kč, budete mít dopravu zdarma.

Wiky Hracky Kategorie

Hledání na Wiky hračky je poměrně jednoduché. V horní liště mají hračky rozdělené podle toho, zda hledáte hračky pro holky, kluky, pro nejmenší, do školy, na ven atd. Hledat můžete i novinky nebo v záložce “akce”. Zajímavou nabídku můžete najít i v záložce “II. jakost”, kde jsou hračky za nižší cenu, ale třeba s poškozeným obalem. Čeho je na Wiky hračky méně, než u některé konkurence (Bambule, Sparkys), jsou značkové hračky a hračky z TV a internetových reklam.

Vlastní pobočky (počet)
Kolik kamenných poboček e-shop vlastní
65+
Zákaznický program
Mají program, který umožňuje věrným zákazníkům získávat vyšší slevy na nákupy a další bonusy, v podobě poukázek, dopravy zdarma atd.
Ano
Vlastní akční leták
Rozesílají letáky s akční nabídkou
Ano
Hračky pro holky
Ano
Hračky pro kluky
Ano
Hračky pro nejmenší
Hračky pro děti od narození až do dvou let
Ano

Wiky Hracky Klub

Pokud se vám Wiky hračky zalíbili a chcete na nich nakupovat častěji, doporučujeme registraci ve Wiky klubu. Jedná se o zákaznický program, ve kterém získáte nižší klubové ceny, za své nákupy budete sbírat zlaťáky, jež vyměníte za extra peněžní bonusy, můžete hrát různé soutěže a účastnit se speciálních akcí. Výhodou Wiky klubu jsou i účtenky od vašich obchodů, které jsou online. Můžete se na ně kdykoliv podívat a využít je při případné reklamaci, i když jste třeba fyzickou účtenku ztratili nebo vyhodili.

Dodací podmínky
Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
7.8/10

Wiky hračky mají podle Heukera.cz průměrnou dodací dobu 2,2 dní, což je velmi dobré hodnocení. Záleží samozřejmě na tom, jakou přepravní společnost si zvolíte. Wiky hračky spolupracují s Českou poštou, DPD, WEDO a objednat si můžete balíček i na pobočky Zásilkovny nebo Balíkovny. Zboží lze také vyzvednou na pobočkách Wiky hraček, kde je odběr zboží nad 299 Kč zdarma. Výhodou osobního vyzvednutí na prodejně je i vysoký počet poboček.

Wiky Hrackarna Doprava A Platba

Pokud objednáte na e-shopu zboží nad 999 Kč, rovněž budete mít dopravu zdarma.

Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
Heureka dělá hodnocení e-shopů na základě zákaznických recenzí. Z těch vychází i průměrná doba, za jakou zákazníci od e-shopu obdrží balík.
2,2 dní
Doprava zdarma od
Za kolik peněz je potřeba v e-shopu nakoupit, abyste nemuseli platit dopravu
999 Kč
Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
E-shop umožňuje objednat si balík s převzetím na některé z jejich kamenných prodejen - poboček
Ano (od částky 299 Kč )

Platební podmínky
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
7.5/10

Platit na Wiky hračky lze platební kartou i převodem na účet. Vybrat si můžete i platbu na dobírku, je však potřeba počítat s poplatkem za doběrečné, které se může lišit podle jednotlivých přepravních společností.

Dobírka
Balík zaplatíte dopravní společnosti při převzetí
Ano
Platební karta
Zboží můžete platit platební kartou - online.
Ano
Hotově (při osobním odběru)
Ne (nezjištěno)

Podpora
Celkové skóre 4/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
4/10

Wiky hračky je oblíbený e-shop s hračkami, který má podporu řešenou pomocí e-mailu a telefonní linky. Chybí sice live chat, ale chválíme, že kontakty jsou snadno dohledatelné. My jsme se rozhodli podporu oslovit a otestovat pomocí dotazu přes e-mail.

Bohužel ani po týdnu jsme se odpovědí od Wiky hračky nedočkali, což nám mrzí. Hodnotíme proto jejich podporu jako nedostatečnou.

Kontaktní e-mail
Ano
Online chat
Ne
Telefon
Ano
Odpověď do 24 hodin
Ne
Kolik otázek zodpověděli
0/5
Celkové hodnocení
Nedostatečné
Doporučujeme Doporučujeme

Nevybrali jste si na Wiky hračky to, co potřebujete? Zajímáte se spíše o kreativní hračky, které rozvíjí dětskou představivost a motoriku? Podívejte se na naše srovnání e-shopů s hračkami a vyberte si ten, který splňuje vaše požadavky.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!