Bambule Recenze Bambule Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

4. 11. 2022

Stručně/vhodné pro

Bambule je e-shop s hračkami pro děti každého věku. Na své si tu přijdou miminka, batolata, školáci i dospívající. Nabízí široký sortiment hraček všech možných značek – známých i méně známých. Některé hračky mohou děti znát i z TV. Bambule má pro své zákazníky klub – Království hraček, kde získáte ještě výhodnější ceny, různé další slevy, vstupenky do muzeí pro děti zdarma a můžete i sbírat “dukátky” za nákupy, s nimiž budete mít další slevy na zboží. Objednávat můžete zboží přímo domů na adresu, do poboček přepravních společností nebo na pobočky Bambule.

Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Hračky pro holky
  • Hračky pro kluky
  • Hračky pro nejmenší
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
8.7/10
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Hračky pro holky
  • Hračky pro kluky
  • Hračky pro nejmenší
9.3/10
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
7.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
10/10
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
8/10

Výhody

  • Široký sortiment zboží pro děti
  • Hračky na doma i na ven
  • Vyberou si ti nejmenší i dospívající
  • Výhodný klub - Království hraček
  • Doprava nad 1500 Kč zdarma

Nevýhody

  • Osobní vyzvednutí objednaného zboží z e-shopu na pobočce Bambule je s poplatkem

Důležité parametry
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Hračky pro holky
  • Hračky pro kluky
  • Hračky pro nejmenší
9.3/10

Bambule.cz patří mezi e-shopy s hračkami, které mají nejširší sortiment. Kromě e-shopu navíc můžete nakupovat i v jejich kamenných pobočkách, kterých je 30. Na pobočky si také můžete objednávat vybrané zboží z e-shopu a převzít si jej osobně. Jde na místě rovnou zaplatit, a to kartou i hotově. Nebo si můžete zboží na pobočce přes e-shop rovnou rezervovat, což je ještě rychlejší a levnější.

Bambule Kralovstvi Hracek

Bambule má vlastní akční leták a vánoční katalog. Je možné nechat si také posílat nabídky slev do e-mailu, s nimiž chodí i kupony na větší slevy na konkrétní hračky. Výhody přináší i zákaznický program – Království hraček. Tento klub umožňuje nakupovat členům s vyšší slevou a sbírat tzv. dukátky. Za každých 20 Kč z nákupu obdržíte 1, 2 nebo 3 dukáty. Záleží na tom, za kolik celkem nakoupíte. Získat můžete i speciální odměny od různých značek, na vyšší slevy, vstupenky zdarma – např. do Muzea Lega nebo Království železnic apod. Pro každé dítě má Bambule připravené překvapení k narozeninám, k svátku a k výročí, kdy jste vstoupili do klubu Království hraček. 

Bambule Klub Hracek

Vlastní pobočky (počet)
Kolik kamenných poboček e-shop vlastní
30
Zákaznický program
Mají program, který umožňuje věrným zákazníkům získávat vyšší slevy na nákupy a další bonusy, v podobě poukázek, dopravy zdarma atd.
Ano
Vlastní akční leták
Rozesílají letáky s akční nabídkou
Ano
Hračky pro holky
Ano
Hračky pro kluky
Ano
Hračky pro nejmenší
Hračky pro děti od narození až do dvou let
Ano

Bambule Kralovstvi Hracek Kategorie

Bambule má obrovský výběr hraček pro děti, od těch nejmenších, přes školáky, až po dospívající děti. Mnohdy si zde vyberou i dospělí – např. sběratelé Lega a speciálních edic apod. Hledat můžete podle toho, zda potřebujete hračku pro kluka nebo holku, podle věku, podle značek, nebo je zde speciální kategorie “znáte z TV reklamy”, která vám usnadní hledání hraček, které děti vidí v televizi a pak o nich mluví a přejí si je dostat. Hledat ale můžete i v sekci novinek, výprodejů nebo klubových cen, abyste nakoupili vždy co nejlevněji.

Bambule Vyhledavani

Hledání na Bambule.cz je jednoduché, rychlé a nechybí ani pomocník – jakási hledací kalkulačka, kam zadáte parametry, pro koho hračku hledáte a ona vám nabídne ty nejvhodnější dle vašich zadaných požadavků.

Dodací podmínky
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
7.3/10

Bambule Doruceni

Průměrná doba dodání zboží z Bambule je podle Heureka.cz 2,1 dní. Záleží hodně na tom, jakou přepravní společnost si zvolíte. Pokud vyberete rezervaci zboží na konkrétní pobočce, budete mít nejen “dopravu” zdarma, ale také si jej můžete vyzvednou ještě týž, nebo druhý den. Pokud si zboží objednáte z e-shopu s tím, že si jej na pobočce vyzvednete osobně, je to také možné, ale pozor – tato služba už není zdarma, ale za poplatek 49 Kč, protože vám zboží z e-shopu na vybranou pobočku musí doručit.

Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
Heureka dělá hodnocení e-shopů na základě zákaznických recenzí. Z těch vychází i průměrná doba, za jakou zákazníci od e-shopu obdrží balík.
2,1 dní
Doprava zdarma od
Za kolik peněz je potřeba v e-shopu nakoupit, abyste nemuseli platit dopravu
1 500 Kč
Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
E-shop umožňuje objednat si balík s převzetím na některé z jejich kamenných prodejen - poboček
Ne (Dodání na pobočku 49 Kč (ale rezervace s vyzvednutím na prodejně zdarma))

Velkou výhodou nákupu hraček na Bambule.cz je doprava zdarma, pokud objednáte zboží za 1500 Kč a více. Zboží dodávají pomocí různých přepravních společností – Zásilkovna, Balíkovna nebo Česká pošta. Zboží si tam můžete nechat doručit až na adresu, nebo si jej vyzvednou na vybrané pobočce přepravce.

Výhodou je, že jak u Přepravních společností, tak při osobním převzetí na pobočce můžete platit hotově i kartou. U přepravních společností je však lepší se na platbu kartou předem informovat, nemusí to fungovat všude.

Podpora
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
8/10

E-shop s hačkami Bambule.cz má podporu řešenou na telefonním čísle a na e-mailu. Live chat sice nemají, ale oceňujeme, že kontaktní údaje mají snadno dohledatelné a nemusíme se k nim složitě proklikávat přes několik stránek.

Odpověď na náš dotaz položený e-mailem přišla do půl hodiny. V ní podpora vše vysvětlila a byla ochotná. Můžeme napsat, že i velmi rychlá. Díky tomu jim můžeme odpustit i neexistenci live chatu. Podporu tedy hodnotíme jako výbornou.

Kontaktní e-mail
Ano
Online chat
Ne
Telefon
Ano
Odpověď do 24 hodin
Ano
Kolik otázek zodpověděli
5/5
Celkové hodnocení
Výborné
Doporučujeme Doporučujeme

Nenašli jste na Bambuli to, co jste hledali? Zajímá vás, jestli nemají hračku, kterou sháníte, jinde levněji? Podívejte se na celé naše srovnání e-shopů s hračkami a vyberte si ten nejlepší přímo pro vás.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!