T-mobile TV Recenze T-mobile TV Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

18. 5. 2021

Stručně/vhodné pro

T-Mobile je společnost nabízející široké spektrum služeb. Mezi zákazníky je velice vyhledávána nejen kvůli rychlému internetu nebo výhodnému mobilnímu volání, ale v posledních letech také kvůli kvalitní internetové televizi. Při spojení a kombinaci více nabízených služeb získají výhodnější ceny na poskytované služby. T-Mobile se také pyšní kvalitní a funkční zákaznickou podporou.

Celkové skóre 9 /10 se skládá z hodnocení všech 16 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
Hodnocení redakce
hodnoceno 16 parametrů
9 /10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 59x Přidat hodnocení
3.1/5
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 10 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
8.5/10
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
9.5/10

Výhody

  • Sledování na 2 pevných a 4 mobilních zařízeních
  • Kvalitní zákaznická podpora
  • Možnost nahrávání pořadu v rozsahu až 60 hodin

Nevýhody

  • Nutnost pořídit set-top box od T-mobile

Internetová TV
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 10 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
8.5/10

T Mobile Tv Predstaveni

V posledních několika letech se stále větší oblibě těší internetové televize. T-Mobile poskytuje hned několik možných tarifů, které se liší nejen cenou, ale hlavně počtem programů, na které se můžete dívat. Navíc si pořad v televizi můžete zastavit, přetočit, nahrát a sledovat ho, kdy chcete, a to online, přes satelit i v mobilu. Tarify T-Mobile TV jsou bez závazku a můžete je kdykoliv změnit. Sledovat TV můžete až na 2 set-top boxech a 4 dalších zařízeních a navíc můžete využít speciální balíčky i videotéku. A k tomu všemu vám stačí pouze internet o rychlosti 5Mb/s.

T Mobile Tv Cenik

Balíček T-Mobile TV S nabízí 89 programů, z toho 48 v HD kvalitě, včetně vybraných kanálů Disney Channle, National Geographic, Eurosposrt 1 HD, Eurosport 2 HD, MTV a Film+ HD. Cena tohoto balíčku je 399 Kč měsíčně.

Balíček T-Mobile TV M nabízí 122 programů, z toho 65 v HD kvalitě. V ceně jsou také všechny vybrané kanály jako v tarifu S a k tomu ještě navíc History HD, Cartoon Network, Golf Channel HD, BBC Earth HD v češtině a další. Navíc si můžete pronajmout set-top box za 50 Kč měsíčně. Cena tohoto balíčku je 499 Kč měsíčně.

Balíček T-Mobile TV L nabízí 142 programů, z toho 68 v HD kvalitě. Samozřejmostí jsou všechny vybrané kanály jako v balíčku M a k tomu ještě navíc například Premier Sport, Travel Channel HD nebo Crime and Investigation. Cena tohoto balíčku je 599 Kč měsíčně.

Balíček T-Mobile TV XL nabízí 151 programů, z toho 76 v HD kvalitě. Dále poté všechny vybrané programy jako z balíčku L a k tomu navíc všechny HBO kanály, Cinemax HD, Cinemax HD 2 a další. Cena tohoto balíčku je 899 Kč měsíčně.

Počet programů
151
Programy v HD
Počet programů v HD
76
Zpětné zhlédnutí
Kolik dní zpětně je možné sledovat pořady.
7 dní
Funkce pauza
Při sledování je možné program pozastavit a pak znovu spustit.
Ano
Nahrávání pořadů
Celková délka možnosti nahrávat si své oblíbené pořady.
60 hodin
Počet zařízení
Počet zařízení v jednom tarifu, na kterých je možné současně TV sledovat.
5
Cena pronájmu Set-Top-Boxu
50 Kč měsíčně
Cena zakoupení Set-Top-Boxu
-
Zátěž linky pro HD stanice
6 Mb/s
Závazek
Bez závazku
Doporučujeme Doporučujeme
Doporučujeme!

Navíc si můžete ke všem uvedeným tarifům pronajmout set-top box za 50 Kč měsíčně.

Doplňkové balíčky a volitelné služby

T Mobile Tv Balicky

Pokud vám základní nabídka balíčků nevyhovuje, nezoufejte, můžete si vybrat TV kanály, které vám chybí v tarifu, a ty si jednoduše do balíčku přidat. Vybraný balíček si aktivujete v sekci Můj T-Mobile, kde jej můžete následně i snadno vypnout.

Balíček HBO Základ

S balíčkem HBO Základ získáte z 249 Kč měsíčně 3 HBO programy s pořádnou porcí filmů a seriálů včetně přístupu do aplikace HBO GO.

Balíček HBO Komplet

S balíčkem HBO Komplet získáte nejen 3 HBO programy a přístup do aplikace HBO GO, ale také programy Cinemax 1 a Cinemax 2. Cena tohoto balíčku je 299 Kč měsíčně.

Balíček pro dospělé

V balíčku pro dospělé najdete 9 erotických kanálů vhodných pro starší 18 let. Můžete tak sledovat například Playboy TV, DUSK nebo LEO. Cena balíčku je 249 Kč měsíčně.

Balíček Zahraniční

S balíčkem Zahraniční získáte 15 tematických programů v původním znění – anglicky, německy, francouzsky, polsky, španělsky nebo rusky. Cena balíčku je 99 Kč měsíčně a můžete si díky němu zlepšovat své jazykové znalosti.

Videotéka

Pokud vám zrovna nevyhovuje aktuální programová nabídka v televizi a nechce se vám vyrazit s rodinou do kina, je ideálním řešením právě videotéka. Můžete si vybírat z více než 500 filmových titulů. Každý film si navíc můžete pustit tolikrát, kolikrát budete chtít. Cena videotéky je 99 Kč měsíčně.

Výhody T-Mobile TV

T Mobile Tv Vyhody

Aplikace T-Mobile TV GO

Kdykoliv a kdekoliv, online i offline. Pokud chcete mít televizi kdykoliv po ruce, můžete si stáhnout aplikaci T-Mobile TV GO v App Store nebo Google Play. Můžete tak sledovat své oblíbené pořady a seriály v chytrém telefonu nebo tabletu kdekoliv, kde budete mít připojení k internetu. Přihlašovací údaje jsou stejné jako do vaší TV.

V rámci aplikace můžete využívat nejrůznější výhody jako možnost nastavení oblíbených stanic nebo využívání videotéky s širokým výběrem filmů.

Nahrávání a uložení na 30 dní

S T-Mobile TV se již nemusíte obávat, že přijdete o zajímavé vysílání. Oblíbené pořady, filmy i seriály si můžete jednoduše nahrát až na 30 dní a kdykoliv se k nim vrátit. K dispozici máte až 60 hodin nahrávek. Navíc uvidíte televizní program na týden dopředu, abyste si mohli nastavit nahrávání oblíbených pořadů.

Široké spektrum pořadů

Z nabídky TV kanálu si vybere celá rodina. Můžete sledovat filmy i seriály, animáky pro děti nebo sport a to vše česky nebo i v původním znění.

Zastavení, přetočení, zpětné zhlédnutí

Můžete si dát při sledování oblíbených pořadů pauzu, kdykoliv potřebujete. Přetočte si film o chvíli zpět a pusťte si znovu nejlepší scény a nebo se na pořad podívejte kdykoliv, a to až 7 dní po odvysílání.

Všechno propojené

Jedny přihlašovací údaje a můžete svou TV ovládat odkudkoliv. Váš set-top box můžete spojit i s dalšími mobilními zařízeními a navázat tak plynule na sledování pořadu v mobilu či tabletu.

Tip Tip

I v případě, že nemáte dostatečně rychlý internet, můžete sledovat T-Mobile TV, a to přes satelit. Potřebujete jen televizor a volný výhled na jih nebo jihozápad.

Instalace a nastavení T-Mobile TV

T Mobile Tv Instalace

Instalaci a nastavení T-mobile TV zvládnete sami. Stačí set-top box zapojit k televizoru do HDMI nebo AV vstupu (pouze set-top box Arris) a pak síťovým kabelem spojíte set-top box a internetovou přípojku.

Set-top box Kaon KSTB6077, který společnost T-mobile nabízí, si můžete pronajmout za 50 Kč měsíčně. Má praktické malé rozměry a moderní design. HDMI vstupy v podobě kabelů jsou vždy součástí balení. Tento typ set-top boxu nahrazuje dříve používaný set-top box Arris. Zakoupit si vlastní set-top box možné není.

Na kolika zařízeních je možné digitální TV sledovat?

Internetovou – digitální TV si můžete pustit až na 2 televizorech a dalších 4 zařízeních. Pokud má klient děti či manžela/manželku, kteří dají přednost jinému pořadu než on, může je s klidem poslat do jiné místnosti. Připojí se totiž snadno i z notebooku či tabletu.

Tip Tip
Sledování kvalitních pořadů podle vlastní nálady?

Znáte Voyo? Voyo je česká streamovací služba, na které můžete vidět více než 2000 filmů, seriálů a dalších pořadů v českém jazyce

Podpora
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
9.5/10

T Mobile Tv Podpora

Zákaznická podpora T-Mobile funguje od pondělí do pátku v rozmezí 8 až 21 hodin současně na více úrovních a je opravdu skvěle zvládnutá. Bohužel není k dispozici oblíbený online chat na jejich webových stránkách, ale můžete využít kontaktní formulář nebo sociální sítě Facebook, Instagram, Twitter nebo Google+. U kontaktního formuláře vyplníte předmět dotazu a uvedete na vás telefonní a emailový kontakt, na němž vás bude podpora následně kontaktovat. Lze také odeslat jakýkoliv soubor, který souvisí s vaším dotazem.

On-line chat
Ano (Přes sociální sítě)
Dotazy na e-mail
Ano
Dotazy po telefonu
Ano
Počet zodpovězených dotazů
10/10
Kvalita podpory
Velmi dobrá
Telefon
800 73 73 73

My se rozhodli využít zákaznickou podporu přes Messenger. Jelikož jsme psali ve večerních hodinách, kdy nebyla podpora online, obdrželi jsme zprávu, že se dotazům budou věnovat hned, jakmile to bude možné. A opravdu jsme dostali rozsáhlé odpovědi hned druhý den brzy ráno, takže reakce byla velice rychlá a uspokojující.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

1 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Rozhodně nedoporučuju. Jestli chcete TV, kdy zkrátka zmáčknete na ovladači „on“ a můžete koukat, tak rozhodně ne T-mobile TV. Každý den trápení s tím, že se programy nenačítají. Neustále jen vyskakují chybové hlášky. Ušetřete si nervy a vyberte si jinou.

Hodnocení - 1
Ota
17. 5. 2022