Telly Recenze Telly Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

17. 7. 2020

Stručně/vhodné pro

Telly se nezaměřuje pouze na televizní vysílání, ale dokáže svým zákazníkům poskytnout kvalitní internetové připojení, (DSL i optické připojení) s vysokými přenosovými rychlostmi (od 20 Mbps až 1000/100 Mbps) za ceny nijak nepřevyšující nabídky klasických internetových poskytovatelů. Internetová TV Telly je bohatá na programovou nabídku, která je v současné době jedna z největších v České republice. V nabídce internetové televize je přes 120 TV kanálů, přičemž přes 70 z nich je v HD kvalitě.

Celkové skóre 9.1/10 se skládá z hodnocení všech 16 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
Hodnocení redakce
hodnoceno 16 parametrů
9.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 369x Přidat hodnocení
0.1/5
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 10 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
8.1/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
10/10

Výhody

  • Služby bez závazku
  • Více než 120 TV kanálů v nabídce (včetně HD)
  • Stabilní vysokorychlostní internetové připojení vDSL a Optické

Nevýhody

  • Webové stránky společnosti nejsou příliš obsáhlé

Internetová TV
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 10 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
8.1/10

Pokud vás již omrzela klasická televizní nabídka, kterou chytáte na domovní anténu, je zde pro vás skvělá alternativa v podobě internetové televize Telly. Samozřejmostí jsou nejen běžné TV kanály, ale také nabídka kanálů v HD kvalitě. Vybírat můžete z nabídky 3 Telly balíčků.

Velký balíček je určen pro zákazníky, kteří nechtějí dělat kompromisy a jsou těmi nejnáročnějšími diváky. Obsahuje 126 TV kanálů, z toho 76 kanálů v HD kvalitě, které můžete sledovat až na 4 zařízeních bez příplatku. Sledovat můžete komediální seriály, filmové hity, sportovní výkony i tuzemské a zahraniční zpravodajství. Oddechnout si pak můžete u hudebních programů všech žánrů. Součástí balíčku jsou i erotické programy. Cena tohoto balíčku je 600 Kč měsíčně.

Střední balíček je zlatou střední cestou, kde si to své najde opravdu každý. Obsahuje 105 TV kanálů, z toho 60 kanálů v HD kvalitě, které můžete sledovat až na 4 zařízeních bez příplatku. Děti budou nadšené z pohádkových kanálů, filmoví fanoušci si jistě vyberou ze 17 filmových stanic. sportovní nadšenci mají k dispozici 10 programů a zvídaví jedinci ocení 13 dokumentárních kanálů plných historie, přírody a cestovatelských tipů. Cena balíčku je 400 Kč měsíčně.

Malý balíček je ideálně vyvážená porce zábavy pro nenáročné diváky. Sledovat můžete 67 TV kanálů, z toho 36 v HD kvalitě, a to až na 4 zařízeních bez příplatku. Vybírat si můžete z filmových kanálů, sportovních zápasů i dětských programů. Cena tohoto balíčku je 200 Kč měsíčně.

Počet programů
126
Programy v HD
Počet programů v HD
76
Zpětné zhlédnutí
Kolik dní zpětně je možné sledovat pořady.
7 dní
Funkce pauza
Při sledování je možné program pozastavit a pak znovu spustit.
Ano
Nahrávání pořadů
Celková délka možnosti nahrávat si své oblíbené pořady.
30 hodin
Počet zařízení
Počet zařízení v jednom tarifu, na kterých je možné současně TV sledovat.
4
Cena pronájmu Set-Top-Boxu
90 Kč měsíčně
Cena zakoupení Set-Top-Boxu
2 500 Kč
Zátěž linky pro HD stanice
3 Mb/s
Závazek
Bez závazku
Tip Tip
Chcete sledovat dobré pořady?

Voyo je česká streamovací služba, na které můžete vidět více než 2000 filmů, seriálů a dalších pořadů v českém jazyce.

Speciální balíčky

Telly Specialni Balicky

Pokud vám nestačí standardní nabídka výše uvedených balíčků, je možné si přikoupit ještě speciální balíčky, které jsou tematické. Vybírat můžete z balíčku HBO plného filmových a seriálových hitů nebo balíčku Sport s výběrem těch nejlepších sportovních kanálů.

HBO balíček

HBO balíček lze dokoupit k balíčkům Malý, Střední, Velký i Sport, a to za cenu 200 Kč měsíčně. Rozšíříte tak svůj balíček o kanály pro opravdové filmové nadšence. Doplňkový balíček HBO nabízí všechny programy HBO v HD kvalitě. Sledujte světově proslulé seriály jako Hra o trůny, Westworld nebo Sedmilhářky a užívat si můžete i původní českou tvorbu v podobě seriálů Bez vědomí nebo Pustina. Navíc si můžete ještě připlatit za 50 Kč měsíčně také HBO GO, díky čemuž můžete sledovat oblíbené programy na mobilu, tabletu, chytré televizi, Apple TV, Chromecastu nebo herní konzoli.

Balíček Sport

S balíčkem Sport již nikdy nepřijdete o špičkové sportovní soutěže. Můžete sledovat bitvy v UFC, anglickou Premier League, italskou Serii A, španělskou LaLigu i německou Bundesligu. Vychutnat si můžete také přímé přenosy amerického fotbalu NFL včetně slavného Super Bowlu. Pro fanoušky hokeje a basketbalu jsou vysílány utkání NHL a NBA. Tenisový a golfoví nadšenci mohou sledovat turnaje ATP a PGA Tour a auto-moto příznivci se neodtrhnout od závodů MotoGP, NASCAR nebo plochodrážní série Speedway GP. A to vše jen za 200 Kč měsíčně.

Telly aplikace

S Telly aplikací vás čeká vyladěná podívaná, ať jste kdekoliv. Internetovou televizi můžete totiž sledovat po celé EU až na 4 zařízeních bez příplatku. Ke sledování Telly na obrazovce televize vám postačí pouze televizor se vstupem HDMI a síťový kabel. Přebytečné ovladače můžete odhodit díky aplikaci využívající Android set-top box nebo Android televizi. Aplikaci je možné využít také pro chytré televize Samsung a LG. Užívat si novou aplikaci Telly můžete také s podporou AirPlay na vašem iPhonu, iPadu nebo iPodu. A dokonce můžete využít pokročilé funkce Telly i v zařízeních se systémem Windows 10 a sledovat oblíbené pořady na vašem počítači, telefonu nebo herní konzoli Xbox.

Výhody Telly TV

I Telly TV nabízí svým zákazníkům jisté výhody, které jim mají sledování online televize zpříjemnit. Přednosti internetové televize Telly jsou:

  • zastavení, přetočení a možnost vrácení se zpátky při sledování pořadu
  • přes 20 000 hodin zábavy v 7denním archivu
  • nahrávání pořadů až na 30 dní
  • sledování až na 4 zařízeních bez příplatku (max. 2x set-top box)
  • internetovou televizi naladíte po celé EU
  • pořádná porce HD kanálů

Internet vDSL – Balíčky Telly

Telly se prezentuje jako značka, která se snaží, co jí síly stačí, o co největší stabilitu svých služeb. U internetového připojení tomu není jinak. Společnost nabízí stabilní a bezpečný internet přes technologii DSL nebo připojení optikou. Ta samozřejmě není dostupná na tolika místech jako DSL připojení, avšak i tak slibuje Telly, že dokáže připojit velkou část českých domácností k vysokorychlostnímu internetu, který zkrátka nepadá ani za krupobití. Instalace je jednoduchá a zvládnete ji sami doma za pár minut.

4 cenové tarify DSL připojení

Rozdíl v cenových tarifech DSL připojení je samozřejmě v přenosové rychlosti internetového připojení. Telly nabízí tedy 4 rychlostní tarify.

DSL 20 nabízí až 20/2 Mbps a neomezený datový limit za 500 Kč měsíčně.

DSL 50 nabízí až 50/5 Mbps a neomezený datový limit za 550 Kč měsíčně.

DSL 100 nabízí až 100/10 Mbps a neomezený datový limit za 650 Kč měsíčně.

DSL 250 nabízí až 250/25 Mbps a neomezený datový limit za 700 Kč měsíčně.

Instalace DSL modemu

Dostupnost služeb je potřeba předem prověřit. To provede technická podpora na základě vaší adresy. Nejvýhodnější instalační variantou je tradičně samoinstalace. Instalace koncového zařízení není nikterak složitá a zvládnou ji i méně zdatní uživatelé. Pokud si nevěříte, tak si můžete zaplatit odbornou instalaci zkušeným technikem, který nainstalovanou službu rovnou otestuje. Instalace koncového zařízení odborníkem je zpoplatněna 1000 Kč. Dále jsou však k dispozici také vyškolení operátoři z DSL týmu, kteří klienty navedou po telefonu a pomohou modem zapojit.

Optický internet

Telly Opticky Internet

Připojení přes optický internet je jedno z nejspolehlivějších a nejrychlejších způsobů připojení k internetu. Optická síť hustě pokrývá zejména města a hustě obydlené oblasti, a tak se může stát, že na samotě u lesa jej nechytnete. Optický internet bývá, vzhledem ke kvalitnímu připojení, také velice výhodný v poměru cena/výkon. Pokud tedy máte tu možnost, tak si určitě připojte svůj internet přes optiku.

4 cenové tarify optického připojení

Telly nabízí tedy 4 balíčky Optik internetu.

Optik 100 nabízí až 100/10 Mbps a neomezený datový limit za 650 Kč měsíčně.

Optik 250 nabízí až 250/25 Mbps a neomezený datový limit za 750 Kč měsíčně.

Optik 500 nabízí až 500/50 Mbps a neomezený datový limit za 850 Kč měsíčně.

Optik 1000 nabízí až 1000/100 Mbps a neomezený datový limit za 1000 Kč měsíčně.

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
10/10

Kvalitní uživatelská podpora je základem každé dobré služby. Pokud si nevíte s něčím rady nebo se jen potřebujete ujistit, na webových stránkách Telly najdete seznam nejčastějších dotazů pro každou kategorii. Pokud ani v nich nenajdete odpověď, můžete se obrátit na zákaznickou linku, kde vám vyškolení zaměstnanci rádi a ochotně poradí.

Pokud neradi telefonujete, můžete své dotazy položit přes email nebo komunikovat online přes Messenger. My si vybrali kontaktování zákaznické podpory prostřednictvím chatu na Messengeru. Odpovědi na naše dotazy byly více než uspokojivé, u každého dotazu bylo sděleno i něco navíc a předešlo se tím tak případným doplňujícím otázkám.

On-line chat
Ano
Dotazy na e-mail
Ano
Dotazy po telefonu
Ano
Počet zodpovězených dotazů
10/10
Kvalita podpory
Velmi dobrá
Telefon
532 427 533

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

11 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

U alzy darek na 30 dni zadarmo , nutnost aktivace poslanim 1Kc (prý obratem vratí a prd :0) Po 30 dnech koukani na madarsko cesky paskvil v priserne kvalite automaticky strhla platba 450 kc na dalsi mesic – operator ze je to mus problem a i po nechtenem zaplaceni pristup pouze na jedno zarizeni misto 4 . Uz nikdy vice je to jen zlodejina !!!!!!!!!

Hodnocení - 1
Josef Dlouhý
2. 5. 2022

Mizerná zkušenost. Jen strhávají platby a na dohody sjednané s operátorem kašlou. Výpovědi smlouvy blokují!

Hodnocení - 3
Telly už nikdy!
21. 12. 2021

Není lepší sportovní balíček než má Telly co se týče nabídky a ceny. K dokonalosti chybí už jen Sport 1 a Sport 2.

Hodnocení - 3
Anonymous
20. 11. 2021

Neustále sekání a jediná rada operátorů je restart samozřejmě o ničem, obraz jedna velká katastrofa. Poslal jsem výpověď, bylo mi oznámeno mailem že smlouva bude ukončena k 19.10.2021 ale ještě v den odeslání výpovědi, tj. 19.9.2021 už nebyl žádný signál.
Ještě měli tudrzost zavolat o den později s čím mohou pomoci. Tuto společnost už nikdy více.

Hodnocení - 3
Anonymous
22. 9. 2021

Telly už nikdy. Signál se seká, přebraly smlouvy od DIGI. Já jsem platila původní tarif a navíc jsem měla platit 138 Kč měsíčné za nájem a servis dvou set-top-boxů, aby se nemuselo platit pokaždé 500 Kč za výjezd technika. Když jsem smlouvu zrušila, chtěla jsem vrátit set-top-boxy do skladu nebo odevzdat technikovi. Prý to není nyní možné, i když se rozvolňuje a pokud budu chtít, pošlou technika, ale toho si budu muset zaplatit i když smlouva ještě běží. Pořiďte si kvalitní anténu vyjde to levněji!

Hodnocení - 3
Miroslava
28. 5. 2021

Nepoužitelná televizní aplikace co padá, kanály mluví v jiných jazycích a pod., set top box zamrzá, reklamaci 3x neuznali, u web aplikace nejde posílat přes chromecast protože se seká … za nekoukání na tv jsem dal už 1200kč a vypovědět lze jen se sankcemi. UŽ NIKDY

Hodnocení - 3
Michal Vaněček
9. 3. 2021

Strašná služba aplikace jak z pravěku a operatorka o vikendu jen na okrasu pokud mate problem vyřeší ho stejně až po víkendu.rozhodně nedoporučuju

Hodnocení - 3
Sysel Jan
28. 2. 2021

Přesně tak mám tv. LG vyšší třídu rok výroby 2020. Aplikace TELLY katastrofa maďarština češtinu neznají když jsem jim psal neodpověděli pak my došlo že
jim musím psát maďarsky.

Hodnocení - 3
Milan Špaček
13. 2. 2021

Mám novou tv. LG.rok výroby 2020. Aplikace TELLY hraje výborně krásný obraz jen zvuková stopa nelze přepnout do češtiny. jde jen maďarština a angličtina co s tím?

Hodnocení - 3
Pavel Čont
2. 2. 2021

HD kvalita ani nahodou
ovladani,nastaveni katastrofa

Hodnocení - 3
ROBERT MEJSNAR
1. 2. 2021

Chybí tady Sport1, Sport2

Hodnocení - 3
Zdeněk Zajíc
12. 1. 2021