Telly Recenze Telly Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

Vydáno: 17. 7. 2020

Aktualizováno: 5. 2. 2024

Shrnutí recenze

Telly transformuje způsob, jakým vnímáme streamování obsahu, nabízí pestrý výběr z tisíců filmů, seriálů, exkluzivních show a dokumentů z celého světa. Tato platforma je jako brána k nekonečnému světu zábavy, kde každý najde něco pro sebe – od nejnovějších hollywoodských hitů po klenoty nezávislé kinematografie a vše mezi tím. V nabídce má přes 130 programů a z toho je přes 90 v HD kvalitě. Telly můžete sledovat až na 6 zařízeních, ale v základní ceně jsou jen 2 zařízení.

Celkové skóre 9.1/10 se skládá z hodnocení všech 16 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
Hodnocení redakce
hodnoceno 16 parametrů
9.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 397x Přidat hodnocení
4/5
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 10 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
8.1/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
10/10

Výhody

  • Služby bez závazku
  • Více než 130 TV kanálů v nabídce (včetně HD)
  • Stabilní vysokorychlostní internetové připojení vDSL a Optické

Nevýhody

  • Webové stránky společnosti nejsou příliš obsáhlé

Jak funguje Telly TV?

Telly TV je streamingová služba, která umožňuje uživatelům sledovat širokou škálu televizních pořadů, filmů, seriálů a dokumentů přes internet. Zde je, jak Telly TV typicky funguje:

  1. Registrace a předplatné: Uživatelé se nejprve musí zaregistrovat a vybrat si typ předplatného, který nejlépe vyhovuje jejich potřebám. Telly TV může nabízet různé úrovně předplatného s různým obsahem a funkcemi.
  2. Přístup přes zařízení: Po registraci a přihlášení mohou uživatelé přistupovat k obsahu Telly TV na různých zařízeních, jako jsou smartphony, tablety, smart televizory, herní konzole nebo prostřednictvím webového prohlížeče na počítači.
  3. Sledování on-demand: Telly TV obvykle nabízí on-demand přístup k obsahu, což znamená, že uživatelé mohou sledovat pořady kdykoli chtějí, bez nutnosti dodržovat televizní programování.

Můžete vyzkoušet Telly zdarma po dobu 14 dní, s možností kdykoliv zrušit. Po uplynutí zkušebního období se vaše předplatné automaticky změní na placenou verzi podle vybraného tarifu, pokud se aktivně nerozhodnete službu zrušit. Tuto akci lze na jednom účtu uplatnit jen jednou.

Internetová TV
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 10 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
8.1/10

Pokud vás již omrzela klasická televizní nabídka, kterou chytáte na domovní anténu, je zde pro vás skvělá alternativa v podobě internetové televize Telly. Samozřejmostí jsou nejen běžné TV kanály, ale také nabídka kanálů v HD kvalitě. Vybírat můžete z nabídky 3 Telly balíčků.

Velký balíček je určen pro zákazníky, kteří nechtějí dělat kompromisy a jsou těmi nejnáročnějšími diváky. Sledovat můžete komediální seriály, filmové hity, sportovní výkony i tuzemské a zahraniční zpravodajství. Oddechnout si pak můžete u hudebních programů všech žánrů. Součástí balíčku jsou i erotické programy.

Střední balíček je zlatou střední cestou, kde si to své najde opravdu každý. Děti budou nadšené z pohádkových kanálů, filmoví fanoušci si jistě vyberou ze 17 filmových stanic. sportovní nadšenci mají k dispozici 10 programů a zvídaví jedinci ocení 13 dokumentárních kanálů plných historie, přírody a cestovatelských tipů.

Malý balíček je ideálně vyvážená porce zábavy pro nenáročné diváky. Vybírat si můžete z filmových kanálů, sportovních zápasů i dětských programů.

Telly Cenik 24

Počet programů
130
Programy v HD
Počet programů v HD
90
Zpětné zhlédnutí
Kolik dní zpětně je možné sledovat pořady.
7 dní
Funkce pauza
Při sledování je možné program pozastavit a pak znovu spustit.
Ano
Nahrávání pořadů
Celková délka možnosti nahrávat si své oblíbené pořady.
30 hodin
Počet zařízení
Počet zařízení v jednom tarifu, na kterých je možné současně TV sledovat.
až 6 - 2 v ceně
Cena pronájmu Set-Top-Boxu
90 Kč měsíčně
Cena zakoupení Set-Top-Boxu
2 500 Kč
Zátěž linky pro HD stanice
3 Mb/s
Závazek
Bez závazku
Tip Tip
Chcete sledovat dobré pořady?

Voyo je česká streamovací služba, na které můžete vidět více než 2000 filmů, seriálů a dalších pořadů v českém jazyce.

Speciální balíčky

Telly Specialni Balicky

Pokud vám nestačí standardní nabídka výše uvedených balíčků, je možné si přikoupit ještě speciální balíčky, které jsou tematické. Vybírat můžete z balíčku HBO plného filmových a seriálových hitů nebo balíčku Sport s výběrem těch nejlepších sportovních kanálů.

HBO balíček

HBO balíček lze dokoupit k balíčkům Malý, Střední, Velký i Sport. Rozšíříte tak svůj balíček o kanály pro opravdové filmové nadšence. Doplňkový balíček HBO nabízí všechny programy HBO v HD kvalitě. Sledujte světově proslulé seriály jako Hra o trůny, Westworld nebo Sedmilhářky a užívat si můžete i původní českou tvorbu v podobě seriálů Bez vědomí nebo Pustina.

Balíček Sport

S balíčkem Sport již nikdy nepřijdete o špičkové sportovní soutěže. Můžete sledovat bitvy v UFC, anglickou Premier League, italskou Serii A, španělskou LaLigu i německou Bundesligu. Vychutnat si můžete také přímé přenosy amerického fotbalu NFL včetně slavného Super Bowlu. Pro fanoušky hokeje a basketbalu jsou vysílány utkání NHL a NBA. Tenisový a golfoví nadšenci mohou sledovat turnaje ATP a PGA Tour a auto-moto příznivci se neodtrhnout od závodů MotoGP, NASCAR nebo plochodrážní série Speedway GP.

Telly aplikace

S Telly aplikací vás čeká vyladěná podívaná, ať jste kdekoliv. Internetovou televizi můžete totiž sledovat po celé EU až na 6 zařízeních. Ke sledování Telly na obrazovce televize vám postačí pouze televizor se vstupem HDMI a síťový kabel. Přebytečné ovladače můžete odhodit díky aplikaci využívající Android set-top box nebo Android televizi. Aplikaci je možné využít také pro chytré televize Samsung a LG. Užívat si novou aplikaci Telly můžete také s podporou AirPlay na vašem iPhonu, iPadu nebo iPodu. A dokonce můžete využít pokročilé funkce Telly i v zařízeních se systémem Windows 10 a sledovat oblíbené pořady na vašem počítači, telefonu nebo herní konzoli Xbox.

Výhody Telly TV

I Telly TV nabízí svým zákazníkům jisté výhody, které jim mají sledování online televize zpříjemnit. Přednosti internetové televize Telly jsou:

  • zastavení, přetočení a možnost vrácení se zpátky při sledování pořadu
  • přes 20 000 hodin zábavy v 7denním archivu
  • nahrávání pořadů až na 30 dní
  • sledování až na 2 zařízeních bez příplatku (max. 2x set-top box)
  • internetovou televizi naladíte po celé EU
  • pořádná porce HD kanálů

Internet vDSL – Balíčky Telly

Telly Internet Hlavni Strana 3

Telly se prezentuje jako značka, která se snaží, co jí síly stačí, o co největší stabilitu svých služeb. U internetového připojení tomu není jinak. Společnost nabízí stabilní a bezpečný internet přes technologii DSL nebo připojení optikou. Ta samozřejmě není dostupná na tolika místech jako DSL připojení, avšak i tak slibuje Telly, že dokáže připojit velkou část českých domácností k vysokorychlostnímu internetu, který zkrátka nepadá ani za krupobití. Instalace je jednoduchá a zvládnete ji sami doma za pár minut.

Optický internet

Připojení přes optický internet je jedno z nejspolehlivějších a nejrychlejších způsobů připojení k internetu. Optická síť hustě pokrývá zejména města a hustě obydlené oblasti, a tak se může stát, že na samotě u lesa jej nechytnete. Optický internet bývá, vzhledem ke kvalitnímu připojení, také velice výhodný v poměru cena/výkon. Pokud tedy máte tu možnost, tak si určitě připojte svůj internet přes optiku.

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
10/10

Kvalitní uživatelská podpora je základem každé dobré služby. Pokud si nevíte s něčím rady nebo se jen potřebujete ujistit, na webových stránkách Telly najdete seznam nejčastějších dotazů pro každou kategorii. Pokud ani v nich nenajdete odpověď, můžete se obrátit na zákaznickou linku, kde vám vyškolení zaměstnanci rádi a ochotně poradí.

Pokud neradi telefonujete, můžete své dotazy položit přes email nebo komunikovat online přes Messenger. My si vybrali kontaktování zákaznické podpory prostřednictvím chatu na Messengeru. Odpovědi na naše dotazy byly více než uspokojivé, u každého dotazu bylo sděleno i něco navíc a předešlo se tím tak případným doplňujícím otázkám.

On-line chat
Ano
Dotazy na e-mail
Ano
Dotazy po telefonu
Ano
Počet zodpovězených dotazů
10/10
Kvalita podpory
Velmi dobrá
Telefon
532 427 533

Časté otázky

Jaké jsou zkušenosti zákazníků se službami? Ne Ne

Zkušenosti zákazníků s službami společnosti Telly.cz se různí. Někteří zákazníci oceňují kvalitní a stabilní televizní signál, rychlé internetové připojení a přátelský přístup k zákaznickému servisu. Na druhé straně jsou někteří zákazníci nespokojeni s vysokými cenami služeb, problémy s technickou podporou a občasnými výpadky signálu.


Přispět svou zkušeností
diskuze
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Telly zkušenosti a recenze zákazníků

13 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Strhnou peníze i za to, co si neobjednate. Telly nedoporučuji.

Hodnocení - 1
Antonín Jančík
18. 2. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Dotali jsme „dárek“ k nové televizi. Tři měsíce počínaje devátým říjnem podle mě uplynou osmého ledna. Dva dny před tímto datem mi strhli z účtu plnou cenu. Na můj dotaz mi bylo sděleno, že se jedná pouze o devadesát dní a nic mi nevrátí. Zrušení služby? Nemožné se přihlásit. Naštěstí paní na infolince poslala nové heslo. A ejhle: NIC! Ale aspoň mi tvrdila, že může službu zrušit ona na infolince a na mou žádost to prý udělala. Jsem docela zvědavý, hovor mám taky nahraný. Pro jistotu. Nicméně mám na další měsíc televizi, která se seká (a to máme rychlý internet přes pevnou linku), netušíš kde je který kanál (to aby si jeden napsal seznam), když přehodíš a pokusíš se o dva kanály, aniž bys počkal na obraz, zásek. A nedejbože použít myš… Jedna velká katastrofa, jednání, řekl bych, šmejdovské. Rok 2023? Vřele nedoporučuji!!!

Hodnocení - 1
Aleš Vystrčil
13. 1. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Já jsem dnes naprosto v šoku. přišel mi email, že jsem Telly platila Kč 450. Měla jsem tuto tv Telly na měsíc zdarma za účast v soutěži Prostřeno, ani 1x jsem ji nevyužila, mám jinou online TV a ani tu příliš nesleduji. Kontrolovala jsem účet a nic mi sraženo nebylo a není blokováno a ani jsem nic takového neplatila, jen 1 Kč za aktivaci. Tak asi pro jistotu zašlu ještě odstoupení od smlouvy, kterou jsem ovšem neuzavřela.

Hodnocení - 4
Miroslava Kašparová
30. 4. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

U alzy darek na 30 dni zadarmo , nutnost aktivace poslanim 1Kc (prý obratem vratí a prd :0) Po 30 dnech koukani na madarsko cesky paskvil v priserne kvalite automaticky strhla platba 450 kc na dalsi mesic – operator ze je to mus problem a i po nechtenem zaplaceni pristup pouze na jedno zarizeni misto 4 . Uz nikdy vice je to jen zlodejina !!!!!!!!!

Hodnocení - 1
Josef Dlouhý
2. 5. 2022

Mizerná zkušenost. Jen strhávají platby a na dohody sjednané s operátorem kašlou. Výpovědi smlouvy blokují!

Hodnocení - 3
Telly už nikdy!
21. 12. 2021

Není lepší sportovní balíček než má Telly co se týče nabídky a ceny. K dokonalosti chybí už jen Sport 1 a Sport 2.

Hodnocení - 3
Anonymous
20. 11. 2021

Neustále sekání a jediná rada operátorů je restart samozřejmě o ničem, obraz jedna velká katastrofa. Poslal jsem výpověď, bylo mi oznámeno mailem že smlouva bude ukončena k 19.10.2021 ale ještě v den odeslání výpovědi, tj. 19.9.2021 už nebyl žádný signál.
Ještě měli tudrzost zavolat o den později s čím mohou pomoci. Tuto společnost už nikdy více.

Hodnocení - 3
Anonymous
22. 9. 2021

Telly už nikdy. Signál se seká, přebraly smlouvy od DIGI. Já jsem platila původní tarif a navíc jsem měla platit 138 Kč měsíčné za nájem a servis dvou set-top-boxů, aby se nemuselo platit pokaždé 500 Kč za výjezd technika. Když jsem smlouvu zrušila, chtěla jsem vrátit set-top-boxy do skladu nebo odevzdat technikovi. Prý to není nyní možné, i když se rozvolňuje a pokud budu chtít, pošlou technika, ale toho si budu muset zaplatit i když smlouva ještě běží. Pořiďte si kvalitní anténu vyjde to levněji!

Hodnocení - 3
Miroslava
28. 5. 2021

Nepoužitelná televizní aplikace co padá, kanály mluví v jiných jazycích a pod., set top box zamrzá, reklamaci 3x neuznali, u web aplikace nejde posílat přes chromecast protože se seká … za nekoukání na tv jsem dal už 1200kč a vypovědět lze jen se sankcemi. UŽ NIKDY

Hodnocení - 3
Michal Vaněček
9. 3. 2021

Strašná služba aplikace jak z pravěku a operatorka o vikendu jen na okrasu pokud mate problem vyřeší ho stejně až po víkendu.rozhodně nedoporučuju

Hodnocení - 3
Sysel Jan
28. 2. 2021

Přesně tak mám tv. LG vyšší třídu rok výroby 2020. Aplikace TELLY katastrofa maďarština češtinu neznají když jsem jim psal neodpověděli pak my došlo že
jim musím psát maďarsky.

Hodnocení - 3
Milan Špaček
13. 2. 2021

Mám novou tv. LG.rok výroby 2020. Aplikace TELLY hraje výborně krásný obraz jen zvuková stopa nelze přepnout do češtiny. jde jen maďarština a angličtina co s tím?

Hodnocení - 3
Pavel Čont
2. 2. 2021
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Nauč se anglicky. Bez angličtiny stejně brzo nepůjde existovat.

Hodnocení - 1
Risa
18. 2. 2023

HD kvalita ani nahodou
ovladani,nastaveni katastrofa

Hodnocení - 3
ROBERT MEJSNAR
1. 2. 2021

Chybí tady Sport1, Sport2

Hodnocení - 3
Zdeněk Zajíc
12. 1. 2021