O2 TV Recenze O2 TV Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

17. 5. 2021

Stručně/vhodné pro

Společnost O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. Svým klientům poskytuje komplexní služby v oblasti volání, internetu i sledování online televize. O2 Guru jsou průvodci a pomocníci ve světě technologií, díky nimž si můžete nakombinovat vybrané služby tak, aby dokonale vyhovovaly vašim požadavkům.

Celkové skóre 8.6/10 se skládá z hodnocení všech 16 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
Hodnocení redakce
hodnoceno 16 parametrů
8.6/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 47x Přidat hodnocení
2.8/5
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 10 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
7.3/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
7.5/10

Výhody

  • Zvýhodněné cenové nabídky při odběru více služeb najednou
  • Kvalitní a rychlá podpora denně k dispozici
  • Doplňkové služby na míru a dle požadavků zákazníků

Nevýhody

  • Při každé komunikaci s podporou jsou nabízeny nějaké služby, což může být nežádoucí a nepříjemné
  • Zpoplatněné sledování O2 TV na více zařízeních najednou

Zvýhodněné cenové nabídky při odběru více služeb najednou

Internetová TV
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 10 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
7.3/10

O2 Tv Program

Společnost O2 nabízí svým zákazníkům hned několik výhodných tarifů, ze kterých si mohou vybrat dle svých preferencí. Ty se samozřejmě liší nejen počtem nabízených programů, ale také svou cenou.

O2 Tv Tarify

Balíček O2 TV Bronzová nabízí 64 TV kanálů, z toho 31 kanálů v HD kvalitě, sportovní stanici O2 TV Sport a filmové kanály. Kromě běžně dostupných stanic jako je ČT, Nova nebo Prima, můžete sledovat také divácky velice oblíbené hudební programy, dětské kanály a některé zahraniční televizní stanice jako CNN, Disney+ nebo France 24. Cena tohoto balíčku je 349 Kč měsíčně.

Balíček O2 TV Stříbrná je nejprodávanější variantou, která nabízí 106 TV kanálů, z toho 59 v HD kvalitě, sportovní stanice 02 TV Sport, Fotbal a Tenis, filmové kanály a kanál pro dospělé. Oproti bronzovému balíčku zde najdete navíc množství sportovních kanálů jako Eurosport nebo Sport 2 a Sport 3, dále pak stanice z řady Filmbox a Viasat. Kanálem pro dospělé je pak Playboy TV. Cena tohoto balíčku je 499 Kč měsíčně, ale pro nové zákazníky je na první dva měsíce cena snížena na 349 Kč měsíčně. 

Balíček O2 TV Zlatá je nejvíce našlapaný a obsahuje všechny dostupné programy. Celkem jich je 138, z toho 69 v HD kvalitě. Kromě sportovních stanic, všech filmových kanálů a kanálů pro dospělé můžete sledovat také oblíbené stanice HBO. HBO OD nabízí oblíbené filmy v rámci set-top boxu a k HBO GO se můžete přihlásit přes internet. Cena tohoto balíčku je 799 Kč měsíčně, ale stejně jako u stříbrného balíčku jej může mít nový zákazník na první dva měsíce za 499 Kč.

Počet programů
138
Programy v HD
Počet programů v HD
69
Zpětné zhlédnutí
Kolik dní zpětně je možné sledovat pořady.
7 dní
Funkce pauza
Při sledování je možné program pozastavit a pak znovu spustit.
Ano
Nahrávání pořadů
Celková délka možnosti nahrávat si své oblíbené pořady.
neomezeně
Počet zařízení
Počet zařízení v jednom tarifu, na kterých je možné současně TV sledovat.
3
Cena pronájmu Set-Top-Boxu
nelze
Cena zakoupení Set-Top-Boxu
69 Kč měsíčně (splátka) nebo 4 140 Kč
Zátěž linky pro HD stanice
7Mb/s
Závazek
Bez závazku
Tip Tip
Náš tip!

Při spojení mobilního tarifu, internetu na doma a digitální televize O2 TV do jednoho balíčku ušetříte. Například při pořízení O2 TV v balíčku O2 Spolu ji můžete získat už za 101 Kč měsíčně.

Doplňkové balíčky a volitelné služby

Pokud vám standardní nabídka připravených balíčků ne zcela vyhovuje, ale nechcete si platit dražší verzi kvůli jednomu programu, zkuste se podívat do nabídky doplňkových balíčků a volitelných služeb, které mohou váš problém snadno a rychle vyřešit.

Předplacené sportovní tarify O2 TV

O2 Tv Sportovni Kanaly

Vedle sportovních kanálů, které najdete v jednotlivých tarifech Bronzová, Stříbrná a Zlatá si můžete předplatit i speciální sportovní balíčky, které jsou doslova nabité sportem a vším kolem něj. Rozhovory, zápasy, online přenosy atd. Na výběr jsou tři balíčky – tarify, které ocení každý sportovní fanda. Stejně jako u hlavních tarifů i doplňkové sportovní tarify jsou bez závazku a klient je může kdykoliv zrušit. To je velká výhoda, protože si můžete snadno postupně prostřídat všechny tři balíčky – tarify a pak si ponechat ty, které vám budou nejlépe vyhovovat. 

Sport Plus

Sport Plus nabízí výběr nejlepších sportovních kanálů, jako O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Nova Sport 3 a Nova Sport 4, Premier Sport 1 a Premier Sport 2 a Sportovní kanál České televize. Všech osm kanálů je v HD kvalitě. Tuto variantu můžete platit dvěma způsoby. Buď klasicky – měsíčně, 299 Kč každý měsíc, nebo pak rovnou vždy na tři měsíce najednou. Tím získáte výhodnější cenu – 799 Kč za všechny tři měsíce dohromady.

Sport Max

Balíček Sport Max nabízí všechny sportovní kanály, které jsou na O2 TV k dispozici a k tomu další – širokou nabídku kanálů s různou tematikou – kanály České televize, Prima, Nova, O2 TV atd. Celkem najdete v tomto tarifu 105 kanálů, z toho 14 sportovních. Za tento balíček zaplatíte 499 Kč na měsíc, resp. na 30 dní.  

Sport a HBO

Poslední tarif pak kombinuje oblíbené sportovní a filmové kanály. Najdete tady celkem 8 kanálů v HD kvalitě, jako O2 TV Sport, O2 TV Tenis a O2 TV Fotbal, Prime Sport 1 a ČT Sport, a pak oblíbené filmové a seriálové kanály HBO, HBO 2  a HBO 3. Za tento balíček zaplatíte měsíčně 299 Kč.  

Doporučujeme Doporučujeme
Doporučujeme!

Nahlédněte s O2 TV Sport na Facebooku pod pokličku kanálu O2 TV Sport a užijte si neotřelé rozhovory, zajímavé aktuality a legendární historické momenty ze světa českého i světového fotbalu, extraligového hokeje, tenisu, rally nebo bojových sportů.

Balíček O2 TV HBO a Sport Pack

Tento balíček obsahuje nejen 5 sportovních kanálů, ale také 3 filmové kanály a to HBO, HBO 2 a HBO 3. Cena balíčku je 299 Kč na 30 dní.

Rodinné sledování

O2 TV můžete sledovat v jeden čas až na 3 zařízeních zároveň. Každý se tam doma může dívat na svůj oblíbený pořad nezávisle na sobě. Můžete být přihlášeni na televizi, notebooku i mobilu. Cena této služby je 100 Kč měsíčně.

Balíček Kino

Balíček Kino lze využít pro O2 TV Bronzová a O2 TV Stříbrná. Získáte 5 filmových kanálů včetně HBO GO a HBO OD. Získáte tak nejnovější filmy a seriály na jednom místě. Všechny řady, všechny díly hned po ruce. První měsíc je služba zdarma, následně pak za 200 Kč měsíčně.

Balíček Svět

S tímto balíčkem získáte 10 cizojazyčných kanálů k tarifům O2 TV Bronzová a O2 TV Stříbrná. Balíček obsahuje tyto kanály: TNT, TV 1000 Ruskoe Kino, RTL, RTL II, VOX, RAI 1, TVE, TVP Polonia, Dvojka a Trojka. Můžete si jej dokoupit za 100 Kč měsíčně.

Výhody O2 TV

O2 Tv Vyhody

Digitální televize O2 nabízí samozřejmě mnoho praktických a oblíbených funkcí. S jejich využíváním si užijete sledování oblíbených pořadů a filmů za všech okolností.

Zpětné zhlédnutí a nahrávání

Vysílací čas vás už nemusí trápit. Oblíbený pořad si totiž můžete pustit až 7 dní zpětně a navíc si můžete nahrát neomezené množství obsahu a podívat se na něj, až se to vám bude hodit.

Špičkový sport

Jedině v O2 TV můžete exkluzivně sledovat Ligu mistrů, 1. českou fotbalovou ligu, Premier League a Extraligu ledního hokeje.

Jakékoliv zařízení i poskytovatel internetu

Sledovat můžete O2 TV na televizi, počítači, tabletu i mobilu. Vše běží i na internetu od jiného poskytovatele.

Bez závazků

S digitální televizí O2 TV máte volnost. Tarif můžete kdykoliv změnit.

Multidimenze

O2 Tv Multidimenze

Multidimenze představuje nový způsob sledování O2 TV, první nelineární televize v České repulibce, která díky svým funkcím umožňuje divákům úplně ovládat a kontrolovat televizní obsah. Diváci se totiž mohou dostat do televizní multidimenze, která jim umožní sledovat několik sportovním přenosů současně, přepínat mezi různými kamerami, cokoliv zastavit, přetočit a přepnout mezi různými jazykovými verzemi. Tato funkce funguje na kanálech O2 TV Sport, O2 TV Tenis a O2 TV Fotbal.

Mobilní O2 TV aplikace

O2 Tv Aplikace Android

Mobilní O2 TV aplikace je dostupná pro telefony Android a iOS. Bude tak mít televizi s sebou kdekoliv, kde budete mít dostatečně stabilní internetové připojení. Mobilní aplikace je navíc dokonale sjednocena s webovým a televizním rozhraním. Úvodní stránka je velice přehledná, s přehrávačem a seznamy doporučených pořadů. Uživatelsky oceňujeme řazení pořadů, filmů a seriálů podle žánrů pro snadnou a rychlou orientaci.

Instalace O2 TV

O2 Tv Inpstalace

Většina zákazníků O2 TV si vše instaluje sama s využitím tzv. samoinstalačního balíčku. Ten obsahuje set-top box, všechny potřebné instrukce a kontakt na specialisty technické podpory, kteří jsou připraveni se zapojením sady kdykoli pomoci. Pokud si ovšem zákazník není jistý svými schopnostmi, je možné využít instalaci technikem, který přijede, zapojí modem i set-top box a nastaví O2 TV na vašem televizním přijímači. Cena samoinstalačního balíčku je 99 Kč, instalace technikem pak stojí 399 Kč.

Je potřeba nový set-top box? 

K tomu, aby internetová O2 TV fungovala, je potřeba mít set-top box, a to od společnosti O2. Jen s ním vám totiž dokáží zajistit kvalitní a plnohodnotné využívání služby. Jedná se o speciální O2 TV Box s Android OS, který umožňuje plno zajímavých služeb navíc. Takové vám běžný set-top box nikdy nenabídne. 

O2 TV můžete s O2 TV Boxem sledovat na jakékoliv televizi v té nejlepší kvalitě a přepínat kanály můžete odkudkoliv, aniž byste mířili ovladačem na box. Ovladač je podsvícený a má v sobě zabudované Bluetooth. Díky tomu můžete klidně ležet v koupelně ve vaně, poslouchat oblíbený seriál a přepínat si kanály jak potřebujete. Systém Android TV umožní přehledně a rychle vyhledávat kanály i jednotlivé pořady. 

Skvělé a pohodlné je i ovládání televize pomocí hlasových pokynů přes Google asistenta. A až vás omrzí sledování pořadů, můžete si díky O2 TV Boxu stáhnout do své televize online hry a pořádně “si zapařit”. 

Mimochodem, odpadne vám i rozsvěcení světla v noci, když si chcete televizi přepnout na jiný kanál, nebo ji vypnout. Ovladač je podsvícený a světlo funguje intuitivně. Rozsvítí se ve chvíli, kdy ho vezmete do ruky. Na tlačítka tak uvidíte i bez světla. 

Zajímá vás, kolik za O2 TV Box zaplatíte? Pokud myslíte na pronájem set-top boxu, v nabídce O2 TV ho nenajdete. Můžete si však tento speciální přístroj zakoupit za cenu 4 140 Kč, a pokud se vám nehodí vydat takovou částku najednou, lze využít splátky jen 69 Kč měsíčně. 

Videotéka – půjčte si film

Díky službě Videotéka O2 TV si můžete přehrávat z pohodlí domova ty největší filmové trháky. Vybírat můžete ze stovek filmů, seriálů i dokumentů, které si půjčíte na 48 hodin. Tituly jsou rozděleny do několika skupin, např. Novinky, Nejlépe hodnocené, Akční a dobrodružné, Dětské, Seriály atd. Ceny jednotlivých filmů se liší, pohybují se však v rozmezí od 49 Kč do 100 Kč.

Tip Tip
Pořady dle vlastního výběru?

Voyo je česká streamovací služba, na které můžete vidět více než 2000 filmů, seriálů a dalších pořadů v českém jazyce

Podpora
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
7.5/10

Společnost O2 má opravdu velmi dobře propracovanou zákaznickou podporu a je možné je kontaktovat různými způsoby. Zeptat se můžete na cokoliv na on-line chatu v době od 8:00 do 19:00, v aplikaci Moje O2, na Facebooku, přes Facebook Messenger, na Twitteru, Whatsappu nebo Apple Mesages. On-line chat s O2 Guru má výhodu v tom, že okamžitě získáte odpověď na svůj dotaz a navíc jim můžete předat jakýkoliv dokument v naprostém bezpečí. Jsou to poradci, kteří vám pomohou vyřešit jakýkoliv problém. Dříve možný způsob komunikace přes email dnes již v rámci inovací a modernizací není možný.

On-line chat
Ano
Dotazy na e-mail
Ne
Dotazy po telefonu
Ano
Počet zodpovězených dotazů
5/5
Kvalita podpory
Velmi dobrá
Telefon
800 02 02 02

O2 Tv Podpora

Otestovali jsme pro vás nejen telefonickou podporu, ale také on-line chat s O2 Guru. Na telefonní lince byla operátorka velice vstřícná, a když nevěděla, jak pomoci, přepojila nás na kompetentní kolegyni, takže jsme se dozvěděli vše, co jsme potřebovali. Komunikace o O2 Guru byla taktéž bezproblémová, odpovědi jsme získali během několika málo okamžiků. Ovšem trvalo poměrně dlouho než se O2 Guru Chat spojil. V chatu byla informace o tom, že se nám v současné chvíli bohužel nemohou věnovat, protože toho mají hodně, anebo jsme se připojili mimo jejich pracovní dobu a máme zkusit napsat později. Spojení se podařilo zhruba po 20 minutách.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

5 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Dobrý den, zpočátku tv fungovala jakžtakž s jednotýdenním restartem, po přechodu na android nefunguje skoro nic. Posouvání funguje všelijak,hraje něco jiného než ukazuje atd. Restarty dělám denně!!!

Hodnocení - 1
Ota Gruščík
1. 10. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Strašidelný, nefunguje nic. Doslova nic. Zájemcům doporučuji i další recenze na ostatních stránkách. Mám „Zlatý tarif“. Rychlost 300mb/sec. Nezávislé měření ukazuje rychlost 0,9- 1,7 kb/sec, seká se to, a O2 tvrdí, že je vše v pořádku. Hnus to je a rychle odtam pryč. Nejlépe i s firmou.

Hodnocení - 1
Petr Podzimek
9. 8. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Od prvopočátku stojí za nic !! Měl jsem jen kvůli premier sport kde jsem sledoval premiér ligue!! O2 není schopné si udržet to co bylo výjimečné. Teď je to maximální odpad a přecházíme ke Skylink kde bude chodit PL na CANAL+ sport … O2 TV nebrat !! Navíc věčně problemi s aplikací na tv ,prostě na tohle století totální pravěk!!

Hodnocení - 1
Martin Grufík
30. 7. 2022

Souhlas!!!

Hodnocení - 3
Souhlas
1. 1. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Velmi spatne zkusenosti s O2
Nejprve kleknul udajne moderni modem, byl po zaruce, oprava pry muze stat az 3.000,-Kc (info ve stredisku O2 Klatovy)
Doporuceno koupit starsi typ Zyxel, pry je spolehlivejsi… v Klatovech stejne nove modemy nemeli, takze zakoupen starsi Zyxel…
Pote vymena set top boxu, novy je naprostou katastrofou
Rano se sazime, zda dojde k vypadku jeste tyz den, nebo zda se nahodou dockame bezporuchovemu chodu
Internet O2 je sotva prumerny, za mensi penize jsme si poridili jeste lokalni internet, ten je uzasny
Do toho O2 otravuje, zda nechceme jeste prejit pod jejich kridla s mobily…
O2 sluzby? Des a hruza, predrazene a velmi nespolehlive

Hodnocení - 1
Jan Říčka
26. 6. 2022

o2 nalákalo na sportovní přenosy ,zrušilo sport1,sport2 ,ligu mistrů vysílá nova sport , sportovní přenosy na o2 jsou téměř všechny ze záznamu ,některé už znám nazpamětˇ ,hokej liga je více na TV sport .Budu s o2 končit

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 11. 2021