O2 TV Recenze O2 TV Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

Vydáno: 17. 5. 2021

Aktualizováno: 5. 2. 2024

Shrnutí recenze

Představte si televizní službu, která překračuje hranice běžného zážitku z televizního vysílání. Představte si televizní službu, která překračuje hranice běžného zážitku z televizního vysílání. O2 TV je právě taková služba, kde se každý stane režisérem vlastního televizního večera. S neuvěřitelným výběrem kanálů, filmů, seriálů a sportovních přenosů na dosah ruky se O2 TV stává nezbytným společníkem pro každého, kdo si chce užít televizi bez kompromisů. Ať už jste fanouškem napínavých kriminálek, milovníkem dokumentů, nebo hledáte nejlepší sportovní akce, O2 TV nabízí obsah na míru vašim přáním. Připravte se na ponoření do světa, kde je zábava nekonečná, obraz dokonalý a možnosti neomezené. O2 TV – televize, která mění pravidla hry. na dosah ruky se O2 TV stává nezbytným společníkem pro každého, kdo si chce užít televizi bez kompromisů. Ať už jste fanouškem napínavých kriminálek, milovníkem dokumentů, nebo hledáte nejlepší sportovní akce, O2 TV nabízí obsah na míru vašim přáním. Připravte se na ponoření do světa, kde je zábava nekonečná, obraz dokonalý a možnosti neomezené. O2 TV – televize, která mění pravidla hry.

Celkové skóre 8.6/10 se skládá z hodnocení všech 16 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
Hodnocení redakce
hodnoceno 16 parametrů
8.6/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 109x Přidat hodnocení
2.1/5
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 10 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
7.3/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
7.5/10

Výhody

  • Zvýhodněné cenové nabídky při odběru více služeb najednou
  • Kvalitní a rychlá podpora denně k dispozici
  • Doplňkové služby na míru a dle požadavků zákazníků

Nevýhody

  • Při každé komunikaci s podporou jsou nabízeny nějaké služby, což může být nežádoucí a nepříjemné
  • Zpoplatněné sledování O2 TV na více zařízeních najednou

Zvýhodněné cenové nabídky při odběru více služeb najednou

Internetová TV
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 10 parametrů:
  • Počet programů
  • Programy v HD
  • Zpětné zhlédnutí
  • Funkce pauza
  • Nahrávání pořadů
  • Počet zařízení
  • Cena pronájmu Set-Top-Boxu
  • Cena zakoupení Set-Top-Boxu
  • Zátěž linky pro HD stanice
  • Závazek
7.3/10

Společnost O2 nabízí svým zákazníkům hned několik výhodných tarifů, ze kterých si mohou vybrat dle svých preferencí. Ty se samozřejmě liší nejen počtem nabízených programů, ale také svou cenou.

O2 Tv Cenik 24

Balíček O2 TV Bronzová nabízí 69 TV kanálů, z toho víc jak polovina v HD kvalitě, sportovní stanici O2 TV Sport a filmové kanály. Kromě běžně dostupných stanic jako je ČT, Nova nebo Prima, můžete sledovat také divácky velice oblíbené hudební programy, dětské kanály a některé zahraniční televizní stanice jako CNN, Disney+ nebo France 24. 

Balíček O2 TV Stříbrná je nejprodávanější variantou, která nabízí 112 TV kanálů, z toho víc jak polovina v HD kvalitě, sportovní stanice 02 TV Sport, Fotbal a Tenis, filmové kanály a kanál pro dospělé. Oproti bronzovému balíčku zde najdete navíc množství sportovních kanálů jako Eurosport nebo Sport 2 a Sport 3, dále pak stanice z řady Filmbox a Viasat. Kanálem pro dospělé je pak Playboy TV. 

Balíček O2 TV Zlatá je nejvíce našlapaný a obsahuje všechny dostupné programy. Celkem jich je 140 , z toho víc jak polovina v HD kvalitě. Kromě sportovních stanic, všech filmových kanálů a kanálů pro dospělé můžete sledovat také oblíbené stanice HBO. HBO OD nabízí oblíbené filmy v rámci set-top boxu a k HBO GO se můžete přihlásit přes internet. 

Počet programů
140
Programy v HD
Počet programů v HD
69
Zpětné zhlédnutí
Kolik dní zpětně je možné sledovat pořady.
7 dní
Funkce pauza
Při sledování je možné program pozastavit a pak znovu spustit.
Ano
Nahrávání pořadů
Celková délka možnosti nahrávat si své oblíbené pořady.
neomezeně
Počet zařízení
Počet zařízení v jednom tarifu, na kterých je možné současně TV sledovat.
3
Cena pronájmu Set-Top-Boxu
nelze
Cena zakoupení Set-Top-Boxu
69 Kč měsíčně (splátka) nebo 4 140 Kč
Zátěž linky pro HD stanice
7Mb/s
Závazek
Bez závazku
Tip Tip
Náš tip!

Při spojení mobilního tarifu, internetu na doma a digitální televize O2 TV do jednoho balíčku ušetříte. Například při pořízení O2 TV v balíčku O2 Spolu ji můžete získat s výraznou slevou.

Doplňkové balíčky a volitelné služby

Pokud vám standardní nabídka připravených balíčků ne zcela vyhovuje, ale nechcete si platit dražší verzi kvůli jednomu programu, zkuste se podívat do nabídky doplňkových balíčků a volitelných služeb, které mohou váš problém snadno a rychle vyřešit.

Předplacené sportovní tarify O2 TV

O2 Tv Sport

Vedle sportovních kanálů, které najdete v jednotlivých tarifech Bronzová, Stříbrná a Zlatá si můžete předplatit i speciální sportovní balíčky, které jsou doslova nabité sportem a vším kolem něj. Rozhovory, zápasy, online přenosy atd. Na výběr jsou tři balíčky – tarify, které ocení každý sportovní fanda. Stejně jako u hlavních tarifů i doplňkové sportovní tarify jsou bez závazku a klient je může kdykoliv zrušit. To je velká výhoda, protože si můžete snadno postupně prostřídat všechny tři balíčky – tarify a pak si ponechat ty, které vám budou nejlépe vyhovovat. 

Sport Plus

Sport Plus nabízí výběr nejlepších sportovních kanálů, jako O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Nova Sport 3 a Nova Sport 4, Premier Sport 1 a Premier Sport 2 a Sportovní kanál České televize. Všech osm kanálů je v HD kvalitě. Tuto variantu můžete platit dvěma způsoby. 

Sport Max

Balíček Sport Max nabízí všechny sportovní kanály, které jsou na O2 TV k dispozici a k tomu další – širokou nabídku kanálů s různou tematikou – kanály České televize, Prima, Nova, O2 TV atd. 

Sport a HBO

Poslední tarif pak kombinuje oblíbené sportovní a filmové kanály. Najdete tady celkem 8 kanálů v HD kvalitě, jako O2 TV Sport, O2 TV Tenis a O2 TV Fotbal, Prime Sport 1 a ČT Sport, a pak oblíbené filmové a seriálové kanály HBO, HBO 2  a HBO 3. 

Doporučujeme Doporučujeme
Doporučujeme!

Nahlédněte s O2 TV Sport na Facebooku pod pokličku kanálu O2 TV Sport a užijte si neotřelé rozhovory, zajímavé aktuality a legendární historické momenty ze světa českého i světového fotbalu, extraligového hokeje, tenisu, rally nebo bojových sportů.

Tip Tip
Pořady dle vlastního výběru?

Voyo je česká streamovací služba, na které můžete vidět více než 2000 filmů, seriálů a dalších pořadů v českém jazyce

Podpora
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy na e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
  • Telefon
7.5/10

Společnost O2 má opravdu velmi dobře propracovanou zákaznickou podporu a je možné je kontaktovat různými způsoby. Zeptat se můžete na cokoliv na on-line chatu v době od 8:00 do 19:00, v aplikaci Moje O2, na Facebooku, přes Facebook Messenger, na Twitteru, Whatsappu nebo Apple Mesages. On-line chat s O2 Guru má výhodu v tom, že okamžitě získáte odpověď na svůj dotaz a navíc jim můžete předat jakýkoliv dokument v naprostém bezpečí. Jsou to poradci, kteří vám pomohou vyřešit jakýkoliv problém. Dříve možný způsob komunikace přes email dnes již v rámci inovací a modernizací není možný.

On-line chat
Ano
Dotazy na e-mail
Ne
Dotazy po telefonu
Ano
Počet zodpovězených dotazů
5/5
Kvalita podpory
Velmi dobrá
Telefon
800 02 02 02

O2 Tv Podpora

Otestovali jsme pro vás nejen telefonickou podporu, ale také on-line chat s O2 Guru. Na telefonní lince byla operátorka velice vstřícná, a když nevěděla, jak pomoci, přepojila nás na kompetentní kolegyni, takže jsme se dozvěděli vše, co jsme potřebovali. Komunikace o O2 Guru byla taktéž bezproblémová, odpovědi jsme získali během několika málo okamžiků. Ovšem trvalo poměrně dlouho než se O2 Guru Chat spojil. V chatu byla informace o tom, že se nám v současné chvíli bohužel nemohou věnovat, protože toho mají hodně, anebo jsme se připojili mimo jejich pracovní dobu a máme zkusit napsat později. Spojení se podařilo zhruba po 20 minutách.


Přispět svou zkušeností
diskuze
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

O2 TV zkušenosti a recenze zákazníků

35 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

27.05.2024 jsem volala operátorovi – na televizi mi naskočila tabulka o připojení nějakých zařízení vůbec jsem to nechápala, ještě se to nestalo
operátor – vy tu nemáte nic
já – platím připojení dvou televizí
operátor – jo už to vidím, musíte si změnit heslo
já – jak mám změnit heslo, nejsem si jistá s tím starým
operátor – to nepotřebujete dejte nové heslo
já – a jak tam mám to nové heslo
operátor – s tím vám nepomůžu musíte si zajít na prodejnu
já – to nemyslíte vážně, prodejna je vzdálená 2 km
operátor – s tím vám nepomůžu
můžu vám ještě něčím pomoci
já – a vy jste mi s něčím pomohl?
konec hovoru
opravdu pomoc na 1 co tomu říká vedení o2 ? ráda bych dostala odpověď

Hodnocení - 1
Václava Hofmanová
6. 6. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Nyní jsem právě zjistil, že mám Nový tarif Internet MAX zlatý s o2tv bronzovou(za kterou se platí 400) a to se mi nelíbí. Do dubna jsem měl Internet HD s modrou o2tv a ta byla zdarma. platil jsem 649 Kč. Nyní vidím, že mám celkovou cenu 898 Kč každý měsíc s nějakou speciální slevou prý 200 Kč měsíčně(čemuž moc nevěřím), takže po slevě bych měl být na částce 698 Kč tedy ještě o 49 více než před tím. A to se mi hluboce nelíbí. Vůbec nechápu tu změnu tarifu bez upozornění. Dám si asi zavést optiku od lokálního poskytovatele už nabízí i 800 mbit/s za cenu 540 Kč. Platím koncesionářské poplatky a ještě mám platit EXTRA cenu za o2 televizi? To je uhozené na hlavu! Nehodlám měsíčně platit skoro 900 Kč za 100/20 mbit/s když mohu mít za 540 Kč 800/400 mbit/s. Navíc jsem začal multistreamovat na sociální sítě a tam je potřeba kvalitnější a stabilnější přípojka. Zase mě o2 zklamalo.

Hodnocení - 3
Vlasta
19. 4. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Službu O2 televizi jsme si pořídili kvůli Nova sport 6. K tomu jsme museli koupit i službu internetu od O2. Výpovědní lhůta je 30 dnů, ale musíte zakoupit zařízení od O2 modem k Wi Fi a set-box celkem za 10 tis. Kč se splátkami na 60 měsíců . Je vaše a když odejdete od O2 tak je vám skutečně na nic. Wi Fi se seká, technici to vyhodnotí jako vadný modem, ale reklamaci vám zamítnou. Komunikace je otřesná. S kým mluvíte, když se vám podaří proboxovat přes virtuálního asistenta, tak nemá kompetenci. Odkáží vás na pobočku, kam musíte jezdit osobně. Tyto služby NEBRAT!

Hodnocení - 1
Taťána Šimáčková
16. 4. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Katastrofa, sekání, výpadky, Server Error, hlášení Není signál… Musel jsem O2 TV vypojit a připojit televizi na klasickou anténu. Ovládání přes ovladač chaotické. 02 TV Box nefunguje A NELZE HO VRÁTIT, je podle smlouvy váš a musíte ho zaplatit. Případ na prošetření ČOI, beru to jako podvod.

Hodnocení - 1
Ivan
10. 4. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Také jedu na novou 02 dva dny na TV s androidem. Jen nerozumím, proč vypustili nedomyšlenou (nedodělanou) aplikaci do světa. Asi, aby se zbavili otravných zákazníků.

Hodnocení - 1
Petr
25. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Několikrát jsem na O2 volala a pokaždé se dozvím jiné informace!!! Neberou vůbec ohled na zákazníky, dělají si co chtějí, nic je nezajímá, nynější TV je katastrofa která většně nefunguje, nejde nastavit seznam podle sebe, hlavně, že nám vnutí spousty programů o které nestojíme. za ty prachy – no neberto.

Hodnocení - 1
MARCELA
20. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Chtěl jsem napsat připomínku k nové 02, ale když jsem si pročetl reference přede mnou, tak snad bylo vše napsáno. Větší paskvil jste nemohli vytvořit. Dá se to přirovnat k naší vládě, plnou hubu slibů a výsledek = všude si hrát na machry, ale naši občané(klienti) nám jsou jedno. Je bych vyhodil hned, vám dávám ještě šanci.

Hodnocení - 1
Václav Štrof
18. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Poslední hřebíček do rakve! Verze O2TV2.0 mne přesvědčila k odchodu od O2. V pondělí mi vypnuli starou aplikaci, ještě dnes aktivuji PODA TV! O2 už NIKDY!

Hodnocení - 1
Karol Polák
14. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Když čtu tady ty recenze tak s tím musím jen souhlasit. Stačilo by napsat dvě slova. Naprostá katastrofa. Úplně nejvíc mě slušně řečeno štve, že zrušili vytvoření vlastního seznamu programů. Do ….. to si mám jako pamatovat na kterém kanálu je ten či onen pořad? To si jako děláte z nás srandu? Nechápu proč to proboha zrušili. Všichni uživatelé mají stejné pořadí a to ještě podle toho jaky si přidali oblíbené. To jako kvůli tomu, že já mám rád sport tak ten druhý musí projet celý seznam sportů,aby se dostal na své oblíbené filmy a obráceně.Pokud to nevrátí tak odcházím.

Hodnocení - 1
Franta
12. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

NEchápu, jak můžete O2TV po změně na verzi 2.0 hodnotit takhle vysoko. Hlavní mínus a důvod proč u O2TV končím je nemožnost seřazení kanálů podle vlastních preferencí. Dále dostat se do programové nabídky během sledování pořadu je otřesné. Pohyb v programové nabídce snad dělal někdo na drogách jinak si to neumím představit.
Prostě nová O2TV 2.0 je absolutně nekoukatelná a to že je neomezené nahrávání pořadů to rozhodně nezachrání.

Hodnocení - 1
Radim Czakan
12. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Souhlas, Souhlas, v praxi nepoužitelné. Jedině pro někoho, kdo se chce odnaučit dívat se na televizi. Tahle nová O2TV to po pár večerech odnaučí každého.

Hodnocení - 1
Jan Bezděk
15. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Nová O2 je STRAŠNÁ!!!!
Proč náhled pořadu přes půlku obrazovky??? Raději bych viděla víc řádků s kanály. Nemožnost filtrovat kanály je krok zpět a vůbec celé je to nepřehledné.
Prostě HRŮZA. O nějakém vylepšení se nedá mluvit. Jsem znechucená a uvažuji o zrušení. Bez alespoň jedné hvězdy nelze odeslat, ale nestojí to ani za tu jednu.

Hodnocení - 1
Jana Černá
12. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Nová verze O2 ? Tak to se vůbec nepovedlo!
Už když se po zapnutí zobrazuje logo, tak se to seká. Než se někam proklikám, třeba na program, tak to zabere čas. Teď aby si člověk pamatoval číslo předvolby, pod kterým konkrétní stanice vysílá, protože není možnost si vytvořit vlastní řazení kanálů. Dřív také byla možnost si programy jednotl.kanálů zobrazit na celou obrazovku a hned byl přehled, kde se co vysílá. Nelze plynule se přesunout ze sledovaného pořadu na předchozí.
To má být změna k lepšímu? Pokud se to nezmění, končím s O2Tv

Hodnocení - 1
Pavel H.
10. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Nová O2TV – Krok zpět úplně ve všem, prostě děs a hrůza. Seká se, malá písmena u programů, vše je nepřehledné atd., atd. ……
Stará verze byla oproti tomuto paskvilu super. Proč musíte měnit věci, které tak dobře fungují za něco tak otřesného. Na toto nemam nervy !!!
CHCI STAROU VERZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hodnocení - 1
Romana
2. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Mně ji zatím naštěstí nezavedli. Byl jsem se ale na novou O2TV podívat u kolegy, ale děs. Během půl hodiny se 2x sekla při přepínání kanálů. Kanály nejdou nastanit, nemá dokonce ani zobrazení obrazu při posouvání tažítka …
Pokud ji dostanu takto nedotaženou, tak okamžitě u O2 končím, i když mám výhodnější platby za velký balíček. To opravdu na moje nervy není.
O2 je 100 let za konkurencí.

Hodnocení - 1
Milan
28. 12. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Nová verze se vám vůbec nepovedla . To vymyslel nějaký laik.
Nedají se srovnat programy podle sebe jako to bylo dříve .
Pořád to načítá při přehození programu a píše to že nejsem připojený k
internetu . Prostě strašný . Programy ubývají a poplatky se zvětšují .

Hodnocení - 1
Jiří Zeman
30. 8. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Souhlasím s ostatními pisateli,je to děs a hrůza!!!

Hodnocení - 1
Jitka
16. 8. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

nová tv hrůza, seká se ,věčně nefunguje, na obrazovce hlášení typu: nejste připojení k internetu/ten ale funguje/, dále chyba přehrávače nebo server error.

Hodnocení - 1
věra knollová
15. 8. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Uvažuji že televizi od O2 odhlásím. Každé zapnutí televize – nové načítání. Přechod mezi programy – pomalé – katastrofa. Vypínání během programu, opětné načítání. Malá písmena s názvem programu. Nemožnost seřadit si programy které sleduji – sama, ne co mi TV nabídne. Nemožnost se dovolat na O2 a rady od guru jsou na nic. Pořád restartovat modem. Tohle se opravdu vývojářům nepovedlo. Vůbec nepočítají se staršími uživateli, kteří potřebují jen pár programů (moje maminka) a přepínají mezi nimi. Vždy přepíná a přepíná až večer musím televizi a modem restartovat a „seštelovat“ aby běžela. Touhle změnou mi O2 opravdu „udělali radost“ to bylo „překvapení“. Už hledám jiného dodavatele.

Hodnocení - 1
Věra
9. 8. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Nová verze je tragédie. Žádné zlepšení a už vůbec vylepšení tam není. To co fungovalo je najednou pryč. Řazení kanálů, oblíbené třídění atd. Co se týče rychlosti, tak je tam obrovský rozdíl v načítání programů, v připojení. I když postupujete dle návodu, tak řazení programu nefunguje, o multidimensi radši ani nemluvím. viz.včera tenis. Nepřepnete na okno, které chcete sledovat. I po restartech, obnově připojení i instalece je vše špatně. Zvažuji přechod na jinou placenou platformu
TOHLE SE OPRAVDU O2 NEPOVEDLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hodnocení - 1
Matěj
8. 8. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Nová verze už nemá možnost vytvořit si balíčky oblíbených kanálů a nastavit si jejich pořadí. To je obrovská chyba vůči uživatelům. A každý se nedívá na sportovní a dětské kanály. Pro nás to určitě není bonus.

Hodnocení - 1
Miroslav Blažek
25. 7. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

U O2 jsem dlouhou dobu,víc jak 10 let,ale poslední verze je totální debakl,napřed přišli o anglickou fotbalovou ligu a nyní si nemohu nastavit svoje pořadí tv.kanálů,to už fakt nedám,budu muset přejít ke konkurenci.

Hodnocení - 1
pavel velan
23. 7. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Aktualizace O2 TV tento týden hodnotím jako DĚS- absolutně nepřehledné : dříve stačilo kliknout do prava, vyskočily všechny stanice. Další klik do prava, rozbalil se celý program dané stanice, kde se dalo couvat buď po jednom, nebo více programech. Špatně ovladatelné: spoustu zbytečných kroků než se člověk dostane, kam potřebuje. Při stopnutí živého vysílání, se mi zatím nikdy, po opětovném zapnutí pořad nerozběhl, kde jsem stopla, ale obrazovka dá chybovou hlášku a spustí se živé vysílání… atd atd
No, třeba jsem jen konzervativní a ostatní uživatelé jsou v pohodě. Každopádně s rodinou po mnoha letech, uvažujeme o změně poskytovatele

Hodnocení - 1
Marcela Rajchlová
20. 7. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

od dnešního dne přechod na NOVOU O2
čekal jsem že to bude hořší,ale překvapen. horší to už udělat snad nešlo
je to děs běs
to se O2 vyznamenalo zlatá stará verze budu končit s O2
šnek když chce prohrát je rychleší a ješte nic pořádně nefakčí ani CEC,OVLÁDÁNÍ HDMI
vše k LEPŠÍMU………………….to tedy vyšlo

Hodnocení - 1
Šedivý Jirí
19. 7. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Tak naše slavná O2 opět exceluje!
Nejenže si pořídí monopol na všechen slušný fotbal, kvůli kterému za to musíme měsíčně platit nehoráznou částku!
Nejenže to za tyto peníze každou chvíli nefunguje!
Nejenže si ještě dovolí to zdražovat!
Atd…, atd…
Ale oni ještě navíc pak změní ovládání na takový paskvil, jako se stalo teď!! A ještě mají plnou hubu výrazu „Nová O2TV!!
Vždyť funguje sotva polovina funkcí a ještě blbě!
Takže vážení spolutrpící, já tuto TV ruším! A co vy???
Hezký den..–K.

Hodnocení - 1
Kami Dušánek
19. 7. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Po nové aktualizaci hrůza. Nepřehledné, pomalé přepínání, neustále se seká, nemožnost si sestavit vlastní pořadí programů atd. Zlatá stará verze. ZVAŽUJI PŘECHOD JINAM, KDE TO BUDE FUNGOVAT NORMÁLNĚ.

Hodnocení - 1
Petr Šimoník
17. 7. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Nová O2 tv, neznám nikoho kdo by ji k 6.7.2023 měl a to ji společnost poskytuje od 2.11. 2022 Rychlost blesku? Přešel jsem k ke konkurenci ( sledování TV) a naprostá spokojenost. Dal jsem hvězdičku, ale ani za tu jednu to není

Hodnocení - 1
petr Jaroš
6. 7. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Ta stará verze 02 byla lepší. Teť ta nová verze nic moc. Při koukání se to seká .

Hodnocení - 1
Martin Krejčí
5. 7. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Je to paskvil !!! Složitější, špatně funguje, uvažuji o změně poskytovatele.

Hodnocení - 1
Milan
1. 7. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Nová 02 tv. , tak to je strašný

Hodnocení - 1
Patrik
13. 5. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

O2 nikdy nezklame 🙂

Hodnocení - 1
Petr
19. 6. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Zlatá stará verze, teď řádně nefunguje nic.

Hodnocení - 1
Vladislav Matula
28. 4. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Dobrý den. Stará O2TV fungovala dobře. Přechod na „novou O2TV“ hrůza. Nefunguje. Při restartu aplikace v TV Samsung (rok stará), naběhne s hláškou- přejít na novou O2TV nebo odhlásit. Při potvrzení přechodu na novou O2TV se objeví modrá obrazovka s velkým logem O2TV, ale to je vše. TV nenaběhne. Odhlásit a znovu přihlásit nepomáhá. Je to děs.!!!

Hodnocení - 1
Roman Počta
28. 2. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Dobrý den, zpočátku tv fungovala jakžtakž s jednotýdenním restartem, po přechodu na android nefunguje skoro nic. Posouvání funguje všelijak,hraje něco jiného než ukazuje atd. Restarty dělám denně!!!

Hodnocení - 1
Ota Gruščík
1. 10. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Strašidelný, nefunguje nic. Doslova nic. Zájemcům doporučuji i další recenze na ostatních stránkách. Mám „Zlatý tarif“. Rychlost 300mb/sec. Nezávislé měření ukazuje rychlost 0,9- 1,7 kb/sec, seká se to, a O2 tvrdí, že je vše v pořádku. Hnus to je a rychle odtam pryč. Nejlépe i s firmou.

Hodnocení - 1
Petr Podzimek
9. 8. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Od prvopočátku stojí za nic !! Měl jsem jen kvůli premier sport kde jsem sledoval premiér ligue!! O2 není schopné si udržet to co bylo výjimečné. Teď je to maximální odpad a přecházíme ke Skylink kde bude chodit PL na CANAL+ sport … O2 TV nebrat !! Navíc věčně problemi s aplikací na tv ,prostě na tohle století totální pravěk!!

Hodnocení - 1
Martin Grufík
30. 7. 2022

Souhlas!!!

Hodnocení - 3
Souhlas
1. 1. 2022
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Velmi spatne zkusenosti s O2
Nejprve kleknul udajne moderni modem, byl po zaruce, oprava pry muze stat az 3.000,-Kc (info ve stredisku O2 Klatovy)
Doporuceno koupit starsi typ Zyxel, pry je spolehlivejsi… v Klatovech stejne nove modemy nemeli, takze zakoupen starsi Zyxel…
Pote vymena set top boxu, novy je naprostou katastrofou
Rano se sazime, zda dojde k vypadku jeste tyz den, nebo zda se nahodou dockame bezporuchovemu chodu
Internet O2 je sotva prumerny, za mensi penize jsme si poridili jeste lokalni internet, ten je uzasny
Do toho O2 otravuje, zda nechceme jeste prejit pod jejich kridla s mobily…
O2 sluzby? Des a hruza, predrazene a velmi nespolehlive

Hodnocení - 1
Jan Říčka
26. 6. 2022

o2 nalákalo na sportovní přenosy ,zrušilo sport1,sport2 ,ligu mistrů vysílá nova sport , sportovní přenosy na o2 jsou téměř všechny ze záznamu ,některé už znám nazpamětˇ ,hokej liga je více na TV sport .Budu s o2 končit

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 11. 2021