Zájezdy.cz Recenze Zájezdy.cz Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

30. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Zájezdy.cz je cestovní agentura, která shromažďuje zájezdy celkem 142 cestovních kanceláří, jejichž zájezdy si zde můžete zakoupit pod jednou střechou. Společnost funguje od roku 2003 a nyní máte garanci odjezdu na dovolenou – pokud si ji zakoupíte na Zájezdy.cz a cestovní kancelář zkrachuje, pak dostanete peníze do 30 dnů zpět. Užitečnou věcí při vybírání zájezdu jsou uživatelské recenze hotelů, jež se stihlo za dobu jejich působení nashromáždit obstojné množství. Uznat se jim musí i kvalitní vyhledávač zájezdů, kde můžete vyfiltrovat zájezdy i podle vzdálenosti od pláže či velikosti pokoje.

Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení všech 33 parametrů:
  • Exotické zájezdy
  • Lyžařské zájezdy a hory
  • Dovolená s dětmi
  • Dovolená a aquapark
  • Adventní zájezdy
  • Dovolená a potápění
  • Luxusní dovolená
  • Poznávací zájezdy
  • Dovolená pro seniory
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájezdy
  • Lázně a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájezdy
  • Sportovní zájezdy
  • Adrenalin
  • Last minute
  • First Minute
  • Počet cestovek v nabídce
  • Přibližný počet zájezdů
  • Počet poboček
  • Uživatelské recenze u hotelů
  • Vlastní cestovatelský magazín
  • Pronájem aut
  • Prodej letenek
  • Rok založení firmy
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Live chat
  • Telefon
  • E-mail
  • Odpověď do 24 hod
  • Odpovědi/otázky
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 33 parametrů
8.8/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 16x Přidat hodnocení
3.8/5
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 18 parametrů:
  • Exotické zájezdy
  • Lyžařské zájezdy a hory
  • Dovolená s dětmi
  • Dovolená a aquapark
  • Adventní zájezdy
  • Dovolená a potápění
  • Luxusní dovolená
  • Poznávací zájezdy
  • Dovolená pro seniory
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájezdy
  • Lázně a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájezdy
  • Sportovní zájezdy
  • Adrenalin
  • Last minute
  • First Minute
8.3/10
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Počet cestovek v nabídce
  • Přibližný počet zájezdů
  • Počet poboček
  • Uživatelské recenze u hotelů
  • Vlastní cestovatelský magazín
  • Pronájem aut
  • Prodej letenek
8.1/10
Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení 2 parametrů:
  • Rok založení firmy
  • Počet fanoušků na facebooku
9.7/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • E-mail
  • Odpověď do 24 hod
  • Odpovědi/otázky
  • Pracovní doba
9/10

Výhody

  • Garance vrácení peněz v případě krachu CK
  • Jeden z nejnavštěvovanějších porovnávačů zájezdů
  • Pokročilé vyhledání zájezdů

Nevýhody

  • Nabízený počet zájezdů není tak ohromujíc

Jedna z nejznámějších cestovních agentur s vychytaným vyhledávačem zájezdů

Kategorie zájezdů
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 18 parametrů:
  • Exotické zájezdy
  • Lyžařské zájezdy a hory
  • Dovolená s dětmi
  • Dovolená a aquapark
  • Adventní zájezdy
  • Dovolená a potápění
  • Luxusní dovolená
  • Poznávací zájezdy
  • Dovolená pro seniory
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájezdy
  • Lázně a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájezdy
  • Sportovní zájezdy
  • Adrenalin
  • Last minute
  • First Minute
8.3/10

Hledáte exotický zájezd, pobyt v lázních či třeba eurovíkend? Některé srovnávače zájezdů vám umí vyfiltrovat přesně takovou kategorii, jakou hledáte. Umí však Zájezdy.cz najít přesně ty, které hledáte?

Zajezdy Cz Kategorie Zajezdu

Co se týká vyhledávače zájezdů, je tato webová stránka o dost jednodušší, než její konkurentky (Invia, TravePortal nebo třeba Dovolená.cz). Na vrchní liště můžete rozkliknout záložky First Minute nebo Dovolená, kde se vám rozbalí podrobnější informace. First Minute Řecko, Chorvatsko, Maďarsko, Rakousko a další… Po rozkliknutí záložky Dovolená můžete podrobněji vybrat z Last Minute, First Minute, Léto 2021, Exotika, Lyžování, Akční nabídky a výběry, Poznávací zájezdy, Eurovíkendy, Lázně a wellness atd.

Lišta níže vám umožní výběr dovolené podle země, kam chcete vycestovat. Zadat můžete dobu dovolené – kdy chcete vyrazit a pak počet osob a dětí, kteří na dovolenou pocestují.

Exotické zájezdy
Zájezdy na exotická místa jako jsou Dominikánská republika, Egypt, Maledivy, Mexiko a další.
Ano
Lyžařské zájezdy a hory
Pobyty v horských oblastech a zájezdy spolené s lyžováním a zimními sporty
Ano
Dovolená s dětmi
Pobyty a zájezdy určené primárně pro rodiče s dětmi - prostor pro dětské hry, zábavu, hřiště, prolézačky, aquaparky apod.
Ano
Dovolená a aquapark
Pobyty a zájezdy spojené primárně s pobytem v aquaparku.
Ne
Adventní zájezdy
Zájezdy pořádané o adventních svátcích, většinou do hlavních nebo významných měst Evropy.
Ano
Dovolená a potápění
Dovolená určená pro milovníky potápění - destinace s podporou tohoto sportu, hotely vybavené pro potápěče apod.
Ano
Luxusní dovolená
Zájezdy na exotická místa v luxusních hotelech - Egypt, Thajsko, Zanzibar, Dominikánská republika a další.
Ano
Poznávací zájezdy
Zájezdy za poznáním - památky, přírodní rezervace atd.
Ano
Dovolená pro seniory
Zájezdy a pobyty určené seniorům, často se slevou pro tyto klienty.
Ne
Eurovíkendy
Zájezdy do významných měst Evropy, především na prodloužené víkendy.
Ano
Golfové zájezdy
Zájezdy určené milovníkům golfu - destinace a hotely v blízkosti golfových hřišť.
Ano
Lázně a wellness
Zájezdy a pobyty v lázních a wellness centrech.
Ano
Plavby
Plavby parníky a loďmi po moři v určitých oblastech, nebo po významných řekách (např. Nil), se zastávkami ve významných městech a přístavech.
Ano
Skupinové zájezdy
Zájezdy určené předem pro velké skupiny lidí - např. školy, zájmové kroužky apod.
Ne
Sportovní zájezdy
Zájezdy určené primárně za sportem, popř. na sportovní utkání, mistrovství světa atd.
Ano
Adrenalin
Výlety a zájezdy spojené s adrenalinovým sportem.
Ano
Last minute
Výrazně levnější zájezdy, které se pořizují tzv. na poslední chvíli, několik dní nebo i hodin před odjezdem.
Ano
First Minute
Zájezdy kupované hodně dopředu, i několik měsíců, které jsou čerstvě v nabídce cestovky. Jejich cena může být zvýhodněná.
Ano
Tip Tip
Náš tip!

Chcete spolehlivou a lety prověřenou cestovní agenturu, u které máte dostatečné množství zájezdů a kvalitní služby? Nebaví vás vyplňovat složité filtry a chcete opravdu jednoduché zadání a vyhledávání dovolených? Pokud patříte mezi milovníky prohlížení katalogů (i těch online), pak bude cestovní agentura Zájezdy.cz přesně pro vás.

Níže pak na stránce najdete další nabídky, které vám mohou hledání usnadnit, jako katalogy zájezdům – Last Minute, Autem po Evropě, Exotika atd. Níže jsou pak Top nabídky leteckých zájezdů, Doporučení cestovní agentury atd. Hledat se tady dá opravdu dobře, ale chybí tu zkrátka podrobné filtry, jaké nabízí konkurence. Na druhou stranu zde není takové množství zájezdů, abyste nad výběrem trávili dlouhé hodiny. I když – i to se dá. Záleží na tom, jakou máte představu kam cestovat, nebo zda vůbec nevíte, co chcete.

Jedna z nejznámějších cestovních agentur s vychytaným vyhledávačem zájezdů

Rozsah služeb
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Počet cestovek v nabídce
  • Přibližný počet zájezdů
  • Počet poboček
  • Uživatelské recenze u hotelů
  • Vlastní cestovatelský magazín
  • Pronájem aut
  • Prodej letenek
8.1/10

Zajezdy Cz Poznavaci Zajezdy

Použitelnost srovnávače zájezdů, chcete-li cestovní agentury, je nejvíce závislá na rozsahu služeb, které nabízejí. Následující sekci proto považujeme za jednu z nejzásadnějších a při sestavování srovnání cestovních agentur na ni bereme velký zřetel.

Cestovní agentura Zájezdy.cz spolupracuje se 142 cestovními kancelářemi a nabízí přibližně 49 tisíc zájezdů. To je sice výrazně méně, než nabízí některá konkurence, na druhou stranu i tento výběr je opravdu bohatý a především kvalitní.

Zájezdy.cz mají standardně 4 kamenné pobočky, ale v současné době ovlivněné covidem funguje jen jedna pobočka – v Třebíči. Zájezdy a dovolené se však dají pohodlně a levně nakupovat online, přičemž je vám k dispozici tým zkušených operátorů a operátorek, kteří vám rádi s výběrem a objednávkou zájezdu pomohou.

S výběrem toho správného hotelu vám mohou pomoci i uživatelské recenze hotelů, kterých se za dobu působení cestovní agentury nashromáždilo poměrně slušné množství a vy si tak můžete snáze udělat reálnou představu, jak to bude na hotelu vypadat a fungovat.

Počet cestovek v nabídce
S kolika cestovními kancelářemi srovnávač spolupracuje.
140+
Přibližný počet zájezdů
Kolik zájezdů přibližně srovnávač nabízí.
49 tis.
Počet poboček
Kolik poboček cestovní agentura má - je možné navštívit a sjednat zájezd i na jejich kamenné pobočce?
1
Uživatelské recenze u hotelů
Skvělá pomůcka, jak zjistit kvalitu služeb vámi vybraného zájezdu - uživatelé, kteří přes vybranou cestovku jeli, hodnotí podle svých dojmů a zkušeností navštívené hotely.
Ano
Vlastní cestovatelský magazín
Má srovnávač zájezdů vlastní cestovatelský magazín, kam sdílí různé tipy a rady na cestu?
Ne
Pronájem aut
Agentura zajistí pronájem vozu v místě vašeho pobytu.
Ne
Prodej letenek
Agentura mimo jiné zajišťuje i prodej letenek, čímž vám značně ušetří čas i starosti.
Ne

Oblíbenost
Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení 2 parametrů:
  • Rok založení firmy
  • Počet fanoušků na facebooku
9.7/10

Dobrá reputace firmy, cestovní agentury nevyjímaje, je ukazatelem toho, do jaké míry cestovní agentuře můžete věřit. Dali jsme proto dohromady ta nejdůležitější kritéria, podle kterých můžete zjistit, jak dobře si společnost Zájezdy.cz vede.

Zajezdy Cz Facebook

Jedním ze zajímavých ukazatelů solidní a spolehlivé firmy je rok založení. To, jak dlouho se dokázala společnost na trhu udržet, ukazuje, jak si firma u zákazníků vede. Zájezdy.cz působí od roku 2003 a jejich obliba stále roste. Dokazuje to další kritérium – oblíbenost mezi uživateli/fanoušky, kteří sledují, hodnotí a lajkují jejich stránky a příspěvky na Facebooku. Zájezdy.cz mají v současné době přes 55 tisíc fanoušků, což je opravdu úctyhodné číslo.

Rok založení firmy
Kdy byla cestovní agentura/srovnávač zájezdů založena
2003
Počet fanoušků na facebooku
Kolika fanoušků má jejich stránka na Facebooku
55 000
Jedna z nejznámějších cestovních agentur s vychytaným vyhledávačem zájezdů

Podpora
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • E-mail
  • Odpověď do 24 hod
  • Odpovědi/otázky
  • Pracovní doba
9/10

Zájezdy.cz sice nemají live chat, na kterém by byli okamžitě k dispozici, ale disponují e-mailem a telefonní linkou, která je dostupná ve všední dny od 7:30 do 18:00, a v neděli od 12:00 do 18:00. Telefonní číslo je 565 656 610 a lze na něj v případě potřeby volat i ze zahraničí.

My jsme využili kontaktní e-mail a jsme maximálně spokojeni. Odpověď přišla během pár hodin a byla dostatečná. Sice nijak výrazně rozsáhlá, ale na druhou stranu jsme nepotřebovali vědět žádné složité věci, které by bylo nutné rozepisovat. Proto podporu klientů hodnotíme za výbornou.

Live chat
S pracovníky podpory je možné se spojit pomocí live chatu.
Ne
Telefon
Na cestovní agenturu je možné se dovolat na klientskou linku.
Ano
E-mail
Pracovníky podpory je možné kontaktovat pomocí e-mailu.
Ano
Odpověď do 24 hod
Podpora na náš dotaz odpověděla do 24 hodin.
Ano
Odpovědi/otázky
Na kolik našich otázek podpora odpověděla?.
5/5
Pracovní doba
Jaká je pracovní doba podpory.
Po-Pá 7,30 až18 hod, Ne 12 až 18 hod.
Doporučujeme Doporučujeme

Nenašli jste svou vysněnou dovolenou na portále zajezdy.cz – podívejte se na další cestovní agentury, které srovnáváme na našem webu.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

2 zkušeností

Jsou to zloději a podvodníci,objednala jsem si zájezd a zaplatila.Po přijetí platby napsali,že je zájezd vyprodaný,což není pravda.Maji ho v nabídce stále.Nemaji se k tomu,aby peníze vrátili,takže budu podávat trestní oznámení pro podvod

Hodnocení - 3
Jitka Měřilová
11. 8. 2019

Zajezdy.cz…velke zklamani! Nedoporucuji! Sice velky vyber zajezdu,kdyz spolupracuji s CK,ale jakmile nastane problem,nevyresi nic a hazi to jeden na druheho. doporucuji si zajit do dane CK a domluvit se sam a osobne a tyhle zajezdy.cz, uplne vynechat. Nevychazi klientum v nicem vstric,ba naopak, jen same problemy. a to z toho maji provize! Za me velke zklamani a jiz nikdy vic s touto spolecnosti nechci mit nic spolecneho!

Hodnocení - 3
Adam
31. 5. 2019