Fischer Recenze Fischer Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

13. 7. 2022

Stručně/vhodné pro

Cestovní kancelář Fischer nabízí zájezdy od více jak 300 cestovních kanceláří s odletem z ČR, Německa, Polska, Rakouska a Slovenska na oblíbené destinace v Evropě i za exotikou. Má širokou nabídku i co do zimních dovolených u moře, eurovíkendů ve světových metropolích i poznávacích zájezdů. O stálou klientelu se starají rodiny s dětmi, senioři i sportovně založení lidé. Vybírat z bohaté nabídky můžete golfové zájezdy na míru, luxusní plavby na zaoceánských lodích, nebo si vybrat z preferované destinace či z více jak 600 prověřených hotelů, především v kategorii čtyř a pětihvězdičkových.

Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení všech 33 parametrů:
  • Exotické zájezdy
  • Lyžařské zájezdy a hory
  • Dovolená s dětmi
  • Dovolená a aquapark
  • Adventní zájezdy
  • Dovolená a potápění
  • Luxusní dovolená
  • Poznávací zájezdy
  • Dovolená pro seniory
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájezdy
  • Lázně a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájezdy
  • Sportovní zájezdy
  • Adrenalin
  • Last minute
  • First Minute
  • Počet cestovek v nabídce
  • Přibližný počet zájezdů
  • Počet poboček
  • Uživatelské recenze u hotelů
  • Vlastní cestovatelský magazín
  • Pronájem aut
  • Prodej letenek
  • Rok založení firmy
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Live chat
  • Telefon
  • E-mail
  • Odpověď do 24 hod
  • Odpovědi/otázky
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 33 parametrů
9.2/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 18 parametrů:
  • Exotické zájezdy
  • Lyžařské zájezdy a hory
  • Dovolená s dětmi
  • Dovolená a aquapark
  • Adventní zájezdy
  • Dovolená a potápění
  • Luxusní dovolená
  • Poznávací zájezdy
  • Dovolená pro seniory
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájezdy
  • Lázně a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájezdy
  • Sportovní zájezdy
  • Adrenalin
  • Last minute
  • First Minute
8.3/10
Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Počet cestovek v nabídce
  • Přibližný počet zájezdů
  • Počet poboček
  • Uživatelské recenze u hotelů
  • Vlastní cestovatelský magazín
  • Pronájem aut
  • Prodej letenek
8.8/10
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 2 parametrů:
  • Rok založení firmy
  • Počet fanoušků na facebooku
9.8/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • E-mail
  • Odpověď do 24 hod
  • Odpovědi/otázky
  • Pracovní doba
9/10

Výhody

  • Cestovní kancelář s působením v cestovním ruchu od r. 1999
  • Pestrá nabídka dovolených včetně exotiky
  • Plavby na luxusních zaoceánských lodích
  • Přehledné internetové stránky a intuitivní vyhledávač

Nevýhody

  • Nezahrnuje splátkový prodej

Kategorie zájezdů
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 18 parametrů:
  • Exotické zájezdy
  • Lyžařské zájezdy a hory
  • Dovolená s dětmi
  • Dovolená a aquapark
  • Adventní zájezdy
  • Dovolená a potápění
  • Luxusní dovolená
  • Poznávací zájezdy
  • Dovolená pro seniory
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájezdy
  • Lázně a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájezdy
  • Sportovní zájezdy
  • Adrenalin
  • Last minute
  • First Minute
8.3/10

Ck Fischer Hlavni Stranka

Přemýšlíte o letošní letní dovolené? Dáváte přednost poklidné přímořské destinaci, máte rádi exotiku, nebo vás zajímají poznávací zájezdy či třeba eurovíkendy do nejoblíbenějších světových metropolí? Cestovní kancelář Fischer nabízí opravdu širokou nabídku zájezdů od prověřených kanceláří. Vybírat svůj zájezd můžete dle svých vlastních požadavků, například podle data, vybrané destinace, místa odletu, počtu cestujících, stravy, vzdálenosti ubytovacího zařízení od moře či místa odletu.

Chcete-li vybírat z oblíbených destinací od CK Fischer, pak můžete vybírat letní dovolenou u moře, exotickou dovolenou, golfové pobyty, plavby na luxusních lodích, akční zájezdy, last minute zájezdy, zájezdy pro rodiny s dětmi, dovolené bez dětí a mnoho dalších.

Exotické zájezdy
Zájezdy na exotická místa jako jsou Dominikánská republika, Egypt, Maledivy, Mexiko a další.
Ano
Lyžařské zájezdy a hory
Pobyty v horských oblastech a zájezdy spolené s lyžováním a zimními sporty
Ano
Dovolená s dětmi
Pobyty a zájezdy určené primárně pro rodiče s dětmi - prostor pro dětské hry, zábavu, hřiště, prolézačky, aquaparky apod.
Ano
Dovolená a aquapark
Pobyty a zájezdy spojené primárně s pobytem v aquaparku.
Ano
Adventní zájezdy
Zájezdy pořádané o adventních svátcích, většinou do hlavních nebo významných měst Evropy.
Ano
Dovolená a potápění
Dovolená určená pro milovníky potápění - destinace s podporou tohoto sportu, hotely vybavené pro potápěče apod.
Ano
Luxusní dovolená
Zájezdy na exotická místa v luxusních hotelech - Egypt, Thajsko, Zanzibar, Dominikánská republika a další.
Ano
Poznávací zájezdy
Zájezdy za poznáním - památky, přírodní rezervace atd.
Ano
Dovolená pro seniory
Zájezdy a pobyty určené seniorům, často se slevou pro tyto klienty.
Ano
Eurovíkendy
Zájezdy do významných měst Evropy, především na prodloužené víkendy.
Ano
Golfové zájezdy
Zájezdy určené milovníkům golfu - destinace a hotely v blízkosti golfových hřišť.
Ano
Lázně a wellness
Zájezdy a pobyty v lázních a wellness centrech.
Ano
Plavby
Plavby parníky a loďmi po moři v určitých oblastech, nebo po významných řekách (např. Nil), se zastávkami ve významných městech a přístavech.
Ano
Skupinové zájezdy
Zájezdy určené předem pro velké skupiny lidí - např. školy, zájmové kroužky apod.
Ne
Sportovní zájezdy
Zájezdy určené primárně za sportem, popř. na sportovní utkání, mistrovství světa atd.
Ne
Adrenalin
Výlety a zájezdy spojené s adrenalinovým sportem.
Ne
Last minute
Výrazně levnější zájezdy, které se pořizují tzv. na poslední chvíli, několik dní nebo i hodin před odjezdem.
Ano
First Minute
Zájezdy kupované hodně dopředu, i několik měsíců, které jsou čerstvě v nabídce cestovky. Jejich cena může být zvýhodněná.
Ano

Pokud si v horní liště vyberete parametry vaší ideální dovolené, výběr se vám zúží rozkliknutím příslušné záložky. Vybírat můžete z více jak 150 destinací. Mimo Arktidy a Antarktidy se podíváte prakticky kamkoliv. Nechybí oblíbené Chorvatsko, Egypt, Řecko, Španělsko, Itálie, Turecko, ale také exotičtější Thajsko, Senegal, Bali, Kuba či Omán. Zemí, kde můžete strávit příjemnou dovolenou, je celkem 76.

Fischer Nabidka Zajezdu

Poskytované služby obsahují transfery na letiště, cestovní pojištění, parkování, ubytování, rezervace míst v letadle. Chcete se na své dovolené cítit opravdu dobře? Nechybí samozřejmě ani VIP servis. Díky němu získáte na cestě tam i zpět rozšířený catering, atraktivní nabídku nápojů, zajištění salónku na letišti, nebo třeba vyšší váhový limit.

Cestovní kancelář Fischer si své zákazníky opravdu hýčká a na dobré reputaci si zakládá už od samého začátku. Proto jsou v nabídce pouze prověřené hotely s vysokou kvalitou nabízených služeb a vysokou úrovní. U této CK máte garanci kvalitních služeb, maximální spokojenosti a výhodných cen za vybrané zájezdy. V nabídce nechybí samozřejmě ani akční balíčky, výhodné cenové nabídky, first minute či last minute zájezdy i do exotických míst.

Rozsah služeb
Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Počet cestovek v nabídce
  • Přibližný počet zájezdů
  • Počet poboček
  • Uživatelské recenze u hotelů
  • Vlastní cestovatelský magazín
  • Pronájem aut
  • Prodej letenek
8.8/10

Fischer Sluzby

Počet cestovek v nabídce
S kolika cestovními kancelářemi srovnávač spolupracuje.
300
Přibližný počet zájezdů
Kolik zájezdů přibližně srovnávač nabízí.
-
Počet poboček
Kolik poboček cestovní agentura má - je možné navštívit a sjednat zájezd i na jejich kamenné pobočce?
58
Uživatelské recenze u hotelů
Skvělá pomůcka, jak zjistit kvalitu služeb vámi vybraného zájezdu - uživatelé, kteří přes vybranou cestovku jeli, hodnotí podle svých dojmů a zkušeností navštívené hotely.
Ano
Vlastní cestovatelský magazín
Má srovnávač zájezdů vlastní cestovatelský magazín, kam sdílí různé tipy a rady na cestu?
Ano
Pronájem aut
Agentura zajistí pronájem vozu v místě vašeho pobytu.
Ano
Prodej letenek
Agentura mimo jiné zajišťuje i prodej letenek, čímž vám značně ušetří čas i starosti.
Ano

Oblíbenost
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 2 parametrů:
  • Rok založení firmy
  • Počet fanoušků na facebooku
9.8/10

Odpočiňte si od stereotypu a stresového prostředí. Vyberte si svou vysněnou dovolenou z nabídky více jak 150 destinací. U Fischera můžete svou dovolenou rezervovat on-line přímo na jejich internetových stránkách, nebo v jedné z jejich cestovních kanceláří. Kamenných poboček mají celkem 58.

Jestliže sázíte na tradici, jistotu, špičkové služby a maximální pohodu, cestovní kancelář Fischer, je tou správnou volbou pro vás. Za více jak 28 let praxe ví, co lidé od své dovolené očekávají a přesně takový servis je schopna do posledního puntíku nabídnout.

S Fischerem si užijete dovolenou podle svých představ. Ať už dáváte přednost lenošení na pláži, poznávání krás přírody, rádi si užíváte tobogány nebo hrajete golf. Zde si zkrátka vyberete. Fischer také myslí na rodinné dovolené, zážitky bez dětí i na nejnáročnější zákazníky. Pro ty jsou v nabídce hotely s nadstandardními službami bez přeplněných pláží a obsazených lehátek.

Všechny zakoupené produkty zahrnují důležité cestovní pojištění a řadu nadstandardních služeb, od rezervace parkovacího stání na letišti, po zajištění transferu na letiště, až po rezervace míst v letadle. To všechno za výhodné ceny, které potěší váš rodinný rozpočet.

Rok založení firmy
Kdy byla cestovní agentura/srovnávač zájezdů založena
1999
Počet fanoušků na facebooku
Kolika fanoušků má jejich stránka na Facebooku
60 000

Podpora
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • E-mail
  • Odpověď do 24 hod
  • Odpovědi/otázky
  • Pracovní doba
9/10

Každý, kdo si chce vybrat dovolenou, chce znát všechny informace. Proto je tu podpora, kterou můžete kontaktovat telefonicky na čísle +420 255 787 000. Operátoři jsou vám k dispozici v pracovní dny od 07:00 do 21:00.

Můžete také napsat svůj dotaz mailem a odeslat jej na adresu: info@fischer.cz. Využít můžete také kontaktní formulář přímo na webových stránkách této CK v kategorii kontakty. Za velkou výhodu považujeme online chat, který je aktivní rovněž na webu.

Live chat
S pracovníky podpory je možné se spojit pomocí live chatu.
Ano
Telefon
Na cestovní agenturu je možné se dovolat na klientskou linku.
Ano
E-mail
Pracovníky podpory je možné kontaktovat pomocí e-mailu.
Ano
Odpověď do 24 hod
Podpora na náš dotaz odpověděla do 24 hodin.
Ano
Odpovědi/otázky
Na kolik našich otázek podpora odpověděla?.
5/5
Pracovní doba
Jaká je pracovní doba podpory.
Po-pá 07:00-21:00

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!