BlueStyle Recenze BlueStyle Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

13. 7. 2022

Stručně/vhodné pro

Rodinná cestovní kancelář Blue Style s pětadvacetiletou tradicí, je jednou z nejoblíbenějších cestovních kanceláří u nás. Na dovolenou s ní každoročně jezdí velký počet zákazníků, a to jak na dovolenou v Evropě, tak i do vzdálených koutů světa, včetně výletů za exotikou. V nabídce najdete klasické letní dovolené, multigenerační dovolené, golfové dovolené, dovolené bez dětí a samozřejmě exotické dovolené. Svoji vytouženou dovolenou můžete najít prostřednictvím intuitivního vyhledávače, nebo se obrátit na kteroukoliv z 43 poboček. Blue Style spolupracuje s celou řadou zahraničních partnerů. Co se spolehlivosti týče, patří mezi naprostou špičku. Mimo to nabízí i řadu nadstandardních služeb. Uživatelé si zde mohou například rezervovat individuální transfer v destinaci/z hotelu na letiště, vyřídí rezervaci míst v letadle a zajistí parkování na letišti.

Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení všech 33 parametrů:
  • Exotické zájezdy
  • Lyžařské zájezdy a hory
  • Dovolená s dětmi
  • Dovolená a aquapark
  • Adventní zájezdy
  • Dovolená a potápění
  • Luxusní dovolená
  • Poznávací zájezdy
  • Dovolená pro seniory
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájezdy
  • Lázně a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájezdy
  • Sportovní zájezdy
  • Adrenalin
  • Last minute
  • First Minute
  • Počet cestovek v nabídce
  • Přibližný počet zájezdů
  • Počet poboček
  • Uživatelské recenze u hotelů
  • Vlastní cestovatelský magazín
  • Pronájem aut
  • Prodej letenek
  • Rok založení firmy
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Live chat
  • Telefon
  • E-mail
  • Odpověď do 24 hod
  • Odpovědi/otázky
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 33 parametrů
8.1/10
Celkové skóre 6.1/10 se skládá z hodnocení 18 parametrů:
  • Exotické zájezdy
  • Lyžařské zájezdy a hory
  • Dovolená s dětmi
  • Dovolená a aquapark
  • Adventní zájezdy
  • Dovolená a potápění
  • Luxusní dovolená
  • Poznávací zájezdy
  • Dovolená pro seniory
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájezdy
  • Lázně a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájezdy
  • Sportovní zájezdy
  • Adrenalin
  • Last minute
  • First Minute
6.1/10
Celkové skóre 6.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Počet cestovek v nabídce
  • Přibližný počet zájezdů
  • Počet poboček
  • Uživatelské recenze u hotelů
  • Vlastní cestovatelský magazín
  • Pronájem aut
  • Prodej letenek
6.6/10
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 2 parametrů:
  • Rok založení firmy
  • Počet fanoušků na facebooku
9.8/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • E-mail
  • Odpověď do 24 hod
  • Odpovědi/otázky
  • Pracovní doba
9/10

Výhody

  • Cestovní kancelář s dlouholetou tradicí
  • Příznivé ceny
  • Platba i na splátky bez navýšení

Nevýhody

  • Chybí Chorvatsko

Kategorie zájezdů
Celkové skóre 6.1/10 se skládá z hodnocení 18 parametrů:
  • Exotické zájezdy
  • Lyžařské zájezdy a hory
  • Dovolená s dětmi
  • Dovolená a aquapark
  • Adventní zájezdy
  • Dovolená a potápění
  • Luxusní dovolená
  • Poznávací zájezdy
  • Dovolená pro seniory
  • Eurovíkendy
  • Golfové zájezdy
  • Lázně a wellness
  • Plavby
  • Skupinové zájezdy
  • Sportovní zájezdy
  • Adrenalin
  • Last minute
  • First Minute
6.1/10

Bluestyle Nabidka

Vybíráte letošní dovolenou a přemýšlíte, zda vyrazit za exotikou, na poznávací zájezd, nebo dáte raději přednost klasické letní dovolené? Cestovní kancelář Blue Style je u nás jednou z nejoblíbenějších cestovních kanceláří. Ale protože dává přednost kvalitě před kvantitou, najdete zde jen úzkou nabídku destinací. Blue Style přijala jen několik zemí, na které se specializuje dodneška, zato ručí za kvalitu nabízených služeb.

Exotické zájezdy
Zájezdy na exotická místa jako jsou Dominikánská republika, Egypt, Maledivy, Mexiko a další.
Ano
Lyžařské zájezdy a hory
Pobyty v horských oblastech a zájezdy spolené s lyžováním a zimními sporty
Ne
Dovolená s dětmi
Pobyty a zájezdy určené primárně pro rodiče s dětmi - prostor pro dětské hry, zábavu, hřiště, prolézačky, aquaparky apod.
Ano
Dovolená a aquapark
Pobyty a zájezdy spojené primárně s pobytem v aquaparku.
Ano
Adventní zájezdy
Zájezdy pořádané o adventních svátcích, většinou do hlavních nebo významných měst Evropy.
Ne
Dovolená a potápění
Dovolená určená pro milovníky potápění - destinace s podporou tohoto sportu, hotely vybavené pro potápěče apod.
Ano
Luxusní dovolená
Zájezdy na exotická místa v luxusních hotelech - Egypt, Thajsko, Zanzibar, Dominikánská republika a další.
Ano
Poznávací zájezdy
Zájezdy za poznáním - památky, přírodní rezervace atd.
Ano
Dovolená pro seniory
Zájezdy a pobyty určené seniorům, často se slevou pro tyto klienty.
Ne
Eurovíkendy
Zájezdy do významných měst Evropy, především na prodloužené víkendy.
Ne
Golfové zájezdy
Zájezdy určené milovníkům golfu - destinace a hotely v blízkosti golfových hřišť.
Ano
Lázně a wellness
Zájezdy a pobyty v lázních a wellness centrech.
Ano
Plavby
Plavby parníky a loďmi po moři v určitých oblastech, nebo po významných řekách (např. Nil), se zastávkami ve významných městech a přístavech.
Ne
Skupinové zájezdy
Zájezdy určené předem pro velké skupiny lidí - např. školy, zájmové kroužky apod.
Ano
Sportovní zájezdy
Zájezdy určené primárně za sportem, popř. na sportovní utkání, mistrovství světa atd.
Ne
Adrenalin
Výlety a zájezdy spojené s adrenalinovým sportem.
Ne
Last minute
Výrazně levnější zájezdy, které se pořizují tzv. na poslední chvíli, několik dní nebo i hodin před odjezdem.
Ano
First Minute
Zájezdy kupované hodně dopředu, i několik měsíců, které jsou čerstvě v nabídce cestovky. Jejich cena může být zvýhodněná.
Ano

Pokud se zaměříme na některé destinace, které v Blue Style najdete, pak jsou to zájezdy k moři v oblíbených resortech v Evropě, poznávací zájezdy, akční zájezdy a také zájezdy pro rodiny s dětmi, dovolené bez dětí, multigenerační dovolené, golfové dovolené, first minule a mnoho dalších.

Bluestyle Tematicke Zajezdy

Výběr jednotlivých zájezdů můžete jednoduše filtrovat podle destinace, do které se chcete podívat. Podle toho, jaký chcete zvolit profil své dovolené, kdy chcete jet, a jaké máte požadavky na ubytování a nabízené služby.

Tip Tip

Pokud máte rádi tradici a rodinné prostředí, cestovní kancelář Blue Style je tou správnou volbou pro vás. Na kvalitě služeb a spokojenosti zákazníka jim opravdu záleží. To dokazuje nespočet pozitivních zákaznických recenzí, které si můžete přečíst na internetu. Nadchnou vás svými nabízenými službami, férovým jednáním, příznivými cenami a nabízenými destinacemi, které rozhodně stojí za to prozkoumat. Kromě toho nabízejí také různé doplňkové služby, jako rezervace parkování na letišti v Praze, Brně či Ostravě nebo zajištění transferu z destinace/hotelu na letiště.

Rozsah služeb
Celkové skóre 6.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Počet cestovek v nabídce
  • Přibližný počet zájezdů
  • Počet poboček
  • Uživatelské recenze u hotelů
  • Vlastní cestovatelský magazín
  • Pronájem aut
  • Prodej letenek
6.6/10

Bluestyle Sluzby

Počet cestovek v nabídce
S kolika cestovními kancelářemi srovnávač spolupracuje.
1
Přibližný počet zájezdů
Kolik zájezdů přibližně srovnávač nabízí.
-
Počet poboček
Kolik poboček cestovní agentura má - je možné navštívit a sjednat zájezd i na jejich kamenné pobočce?
43
Uživatelské recenze u hotelů
Skvělá pomůcka, jak zjistit kvalitu služeb vámi vybraného zájezdu - uživatelé, kteří přes vybranou cestovku jeli, hodnotí podle svých dojmů a zkušeností navštívené hotely.
Ano
Vlastní cestovatelský magazín
Má srovnávač zájezdů vlastní cestovatelský magazín, kam sdílí různé tipy a rady na cestu?
Ano
Pronájem aut
Agentura zajistí pronájem vozu v místě vašeho pobytu.
Ne
Prodej letenek
Agentura mimo jiné zajišťuje i prodej letenek, čímž vám značně ušetří čas i starosti.
Ano

Oblíbenost
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 2 parametrů:
  • Rok založení firmy
  • Počet fanoušků na facebooku
9.8/10

Najděte si svou vysněnou dovolenou pomocí vyhledávače. Blue Style má v nabídce více jak 40 destinací v 13 zemích. Sjednat si svou dovolenou můžete online, přímo na jejich stránkách. Obrátit se také můžete na jednu z více jak 40 poboček. Jedním z důvodů, proč si vybrat dovolenou u Blue Style a ne u jiných cestovních kanceláří je, že tato rodinná cestovka přistupuje ke každému klientovi individuálně, záleží jí na spokojenosti zákazníka a nabízí opravdu prověřené hotely a resorty. Ale to není všechno. Zajistí vám zde také parkovací stání na letišti, rezervují individuální transfer v destinaci/z hotelu na letiště, vyřídí rezervaci míst v letadle a mnoho dalších služeb. Na webu Blue Style můžete najít hodnocení hotelů od uživatelů této cestovní kanceláře, což vám umožní udělat si přesný odhad o nabízeném zájezdu i hotelu.

A že jde o cestovní kancelář s tradicí, dokazuje datum založení společnosti. Cestovní kancelář byla založena v roce 1997. Za 25 let působení na trhu cestovního ruchu si Blue Style vybudovala své pevné místo. Její služby jsou oceňované, oblíbené a jednoduše skvělé. O tom svědčí také řada spokojených zákazníků, kteří se pravidelně vracejí i číslo na facebooku, které přesáhlo už 76 tisíc fanoušků.

Mnoho cestovních kanceláří nemůže ovlivnit kvalitu zájezdů a nabízených služeb hotelů. U Blue Style je to jinak. Zde mají jen ten to nejlepší. Ale nutno podotknout, že zde narazíte na opravdu omezený výběr. Zato víte, že nabízené destinace i hotely jsou prověřené. Jak zákazníky, tak samotnou cestovkou. Je příjemné vědět, že hotel splní vaše očekávání, že?

Rok založení firmy
Kdy byla cestovní agentura/srovnávač zájezdů založena
1997
Počet fanoušků na facebooku
Kolika fanoušků má jejich stránka na Facebooku
76 000

Podpora
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • E-mail
  • Odpověď do 24 hod
  • Odpovědi/otázky
  • Pracovní doba
9/10

Uživatelská podpora je u cestovních kanceláří velmi důležitá. Dovolená je pro každý rodinný rozpočet opravdu náročná a v takové situaci chcete znát odpovědi na své otázky v co nejkratším čase. O to spíše je zákaznická podpora důležitá, pokud nastane nějaký problém či komplikace. Ať už s výběrem zájezdu, platbou, nebo přímo na vaší dovolené.

Blue Style můžete kontaktovat:

telefonicky od pondělí do neděle v čase 8:00-20:00

Emailem: info@bluestyle.cz

Cestovní kancelář můžete kontaktovat také přes jejich Facebook nebo Instagram, kde jsou poměrně aktivní s příspěvky i v komentářích.

Live chat
S pracovníky podpory je možné se spojit pomocí live chatu.
Ano
Telefon
Na cestovní agenturu je možné se dovolat na klientskou linku.
Ano
E-mail
Pracovníky podpory je možné kontaktovat pomocí e-mailu.
Ano
Odpověď do 24 hod
Podpora na náš dotaz odpověděla do 24 hodin.
Ano
Odpovědi/otázky
Na kolik našich otázek podpora odpověděla?.
5/5
Pracovní doba
Jaká je pracovní doba podpory.
Po-Ne 08:00-20:00

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!