Benu Recenze Benu Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

1. 12. 2021

Stručně/vhodné pro

BENU je síť lékáren, která disponuje 297 kamennými pobočkami po celé republice, ale také má k dispozici webové stránky a mobilní aplikaci, kde můžete objednávat online. K objednání jsou zde léky, potravinové doplňky, kosmetika a další zboží. Můžete si zde rezervovat léky na eRecept, využít online poradenství, nebo čerpat výhody zákaznického programu s kartou BENU Plus. Díky ní máte slevy a další výhody, např. neplatíte doplatky na některé léky.

Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
  • Rezervace léků z eReceptu
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
9.3/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 11x Přidat hodnocení
2/5
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
  • Rezervace léků z eReceptu
9.8/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
10/10
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
9.5/10
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
8/10

Výhody

  • Rychlý a pohodlný nákup on-line
  • Možnost osobního převzetí objednávky na pobočkách
  • Od 999 Kč doprava zdarma

Nevýhody

  • Chybí online chat

Benu.cz Recenze

Důležité parametry
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
  • Rezervace léků z eReceptu
9.8/10

Benu Lekarna Predstaveni

BENU je známá lékárna, která má řadu poboček po celé České republice. Pokud ale nemáte možnost navštívit tuto lékárnu osobně, nestíháte, jste nemocní nebo se vám jednoduše nechce vystrčit nos z bytu, můžete ji využívat i on-line. Poboček má tato lékárna celkem 297. Nabízí možnost vyzvedávat si na nich i produkty objednané online. Můžete si proto nakoupit v pohodlí domova, využít aktuální slevy a akce a přitom nezaplatit za dopravu ani korunu – jednoduše si objednávku zdarma vyzvednete na některé z poboček. O tom si ale více napíšeme níže.

BENU má vlastní zákaznický program, který přináší četné výhody a slevy. Jejich akční nabídky můžete sledovat v akčním letáku, a to v papírové podobě, která je dostupná na pobočkách, často vám dorazí s jinými letáky do schránky, nebo si jej můžete procházet i na internetu. Výběr jejich produktů je opravdu bohatý. V BENU nakoupíte nejen léky a vitamíny, ale i další potravinové doplňky, kosmetiku a výhodné dárkové balíčky.

Velkou výhodu představuje rezervace léků z eReceptu, což vám šetří čas. Není nutné chodit si objednávat nedostupné zboží přímo na pobočku. Stačí, když si eRecept objednáte online, zarezervujete a následně vyzvednete na vybrané pobočce.

 

Vlastní pobočky (počet)
Kolik poboček má vybraná online lékárna a zda má vůbec nějaké.
297
Zákaznický program
Zákaznický program přináší registrovaným klientům slevy a výhody v podobě akčních nabídek, vyšších slev, sbírání kreditů nebo poštovné zdarma.
Ano
Vlastní akční leták
Akční leták nebo newsletter, kterým klienty lékárna informuje o akčních nabídkách.
Ano
Velký výběr produktů
Na e-shopu si vyberete s velikého množství druhů produktů.
Ano
Rezervace léků z eReceptu
Na e-shopu je možné rezervovat si eRecept, který vyzvednete na vybrané pobočce lékárny.
Ano

Zákaznický program

Benu Plus

BENU nabízí zákaznický program s kartou BENU Plus, který přináší mnohem víc, než jen výhodné ceny a slevy. Jednou z výhod je hlídání lékové interakce. Znamená to, že lékárníci pohlídají, zda jdou jednotlivé léky, které berete, dohromady, a jejich kombinace je bezpečná. Poskytnou i celkové lékové poradenství. Kromě toho je možné sdružit členy vaší rodiny do jednoho účtu. S touto kartou ušetříte u některých léků za doplatky. Ty neplatíte např. u léku na diabetes, inzuliny, na cholesterol, astma a další.

BENU Plus vám zajistí nabídky na míru. Znamená to, že vám zlevní produkty, které jste v minulosti kupovali nejčastěji, nebo je kupujete pravidelně. Díky tomu ušetříte víc peněz. Ušetříte i péčí o své zdraví a zdravým životním stylem. U BENU získáváte body navíc, které můžete následně proměnit za slevové poukázky.

A konečně s kartou BENU Plus získáte slevy na vybrané (označené) zboží a výhodnější poradenské služby na pobočkách BENU, např. měření cukru, měření cholesterolu, poradenství, když chcete přestat kouřit atd.

 

Tip Tip

Nemáte pobočku BENU ve svém městě, nebo vás zajímají ještě další online lékárny? Na všechny se můžete podívat v našem srovnání nejlepších online lékáren a vybrat si tu, která vám bude nejlépe vyhovovat!

Benu poradenství

Benu Poradenstvi

BENU poskytuje kromě výhodných cen za léky a další zboží i poradenství, a to jak na pobočkách, tak online. K dispozici jsou různé konzultační a screeningové programy, jako např. zdravé plíce, zdravá játra, odvykání kouření, měření cholesterolu, on-line lékové interakce atd. Ptát se můžete i v on-line poradně nebo si přečíst zajímavé články o zdraví.

Rezervace léků z eReceptu

Benu RezervacePředevším v “době covidové” oceníme možnost, kdy není nutné chodit do lékárny vícekrát, než je nezbytně nutné. Už se vám také stalo, že jste si šli vyzvednou léky na recept a museli jste čekat, až vám je objednají? Místo jedné návštěvy jste museli do lékárny hned dvakrát. BENU tomuto problému vychází vstříc rezervací léků z eReceptu. Léky na předpis si můžete z eReceptu objednat na webu nebo v mobilní aplikaci BENU a počkáte, až je vámi vybraná pobočka objedná a dá vám vědět, že jsou připraveny. Díky kartě BENU Plus navíc ušetříte na doplatcích za léky. Šetříte tak své peníze, čas a především chrání zdraví své i svého okolí.

BENU aplikace

BENU se snaží svým klientům vyjít vstříc ve všech směrech. Jsou si vědomi, že čím dál více lidí řeší online objednávky na chytrých telefonech. Proto mají k dispozici speciální BENU aplikaci, která je k dispozici pro iPhone i Android a usnadní vám plno záležitostí. Můžete zde online objednávat zboží a kontrolovat objednávku, spravovat své eRecepty nebo na pár kliknutí najít nejbližší pobočku BENU.

Dodací podmínky
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
10/10

Benu Doprava

Pokud si objednáte zboží (ať už léčivo, vitamíny nebo jiný druh zboží) na webových stránkách BENU, budete čekat na dodání přibližně dva dny, což je přijatelná doba. Záleží samozřejmě na tom, jaké si vyberete podmínky dodání. Můžete zvolit osobní odběr na některé z poboček BENU zdarma, nebo si objednat zboží za více než 999 Kč a rovněž mít zdarma dopravu.

Zvolit můžete ale i Zásilkovnu, PPL či GLS, nebo BENU Express doručení s Liftago, kdy je možné zvolit si dobu doručení dle vašich možností. Tato služba je za 99 Kč.

Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
Jak rychle e-shop dodá objednané zboží - v průměru. Zjišťováno dle ohlasů klientů na Heureka.cz
2
Doprava zdarma od
Za kolik musíte nakoupit, abyste měli dopravu zdarma.
od 1000 Kč
Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
Objednané zboží lze zaslat na vybranou pobočku, kde ji je osobně vyzvednete - zdarma.
Ano

Platební podmínky
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
9.5/10

Benu Platba

Zaplatit svou objednávku můžete rovněž mnoha různými způsoby. Při osobním převzetí na některé z poboček BENU můžete platit kartou, poukázkou i v hotovosti. Kartou můžete samozřejmě platit i online, stejně jako se dá zvolit platba Twisto nebo online benefitní brány. Zvolit můžete i platbu dobírkou. BENU umožňuje dobírku s poplatkem 39 Kč, nebo dobírku ČP za 29 Kč.

Dobírka
Objednané zboží můžete zaplatit na dobírku.
Ano
Platební karta
Zboží lze platit kartou.
Ano
Hotově (při osobním odběru)
Zboží lze vyzvednout osobně a zaplatit v hotovosti.
Ano
Poplatek za dobírku
Zboží lze vyzvednout osobně a zaplatit v hotovosti.
39

Podpora
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
8/10

Podporu lékárny BENU můžete kontaktovat pomocí kontaktního formuláře nebo telefonicky. Na telefonu se s nimi můžete spojit od pondělí do pátku od 8:00 do 17:00. My jsme zvolili kontaktní formulář, abychom zjistili, jak rychle podpora reaguje a zda odpoví na všechny naše dotazy.

Kontaktní e-mail
Ano
Online chat
Ne
Telefon
Ano
Odpověď do 24 hodin
Ano
Kolik otázek zodpověděli
5/5
Celkové hodnocení
Výborná

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!