Pilulka.cz Recenze Pilulka.cz Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

1. 12. 2021

Stručně/vhodné pro

Pilulka.cz je online lékárna, která umožňuje nákup lékárenského zboží online i osobně na kamenných pobočkách. Má široký výběr zboží od léků bez předpisu, doplňků stravy, přes kosmetiku a hygienu až po zdravotnický materiál a pomůcky. Objednat si můžete online i eRecept s vyzvednutím na pobočce. Poskytují zákaznický program Pilulka Klub, ve kterém sbíráte za své nákupy kredity, jež později vyměníte za slevy na další nákupy. Slevy získáte i za zdravý životní styl a sportování, díky Pilulka Fit. Objednat zboží si můžete až domů, nebo si je vyzvednout na některém z mnoha odběrných míst, včetně kamenných poboček a Pilulka boxů.

Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
  • Rezervace léků z eReceptu
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
8.9/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 2x Přidat hodnocení
3/5
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
  • Rezervace léků z eReceptu
9.5/10
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
6.7/10
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
9.5/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
10/10

Výhody

  • Velký výběr zboží - od léků a vitamínů až po hygienické a kosmetické produkty
  • Online lékárna se zákaznickým programem - Pilulka Klub
  • Možnost objednat si eRecept s vyzvednutím na kamenné pobočce

Nevýhody

  • Doprava zdarma až od objednávky nad 1999 Kč

Důležité parametry
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
  • Rezervace léků z eReceptu
9.5/10

Pilulka Cz Predstaveni

Pilulka.cz je internetová lékárna, která má zároveň 140 kamenných poboček po celé České republice. Online můžete objednávat léky bez předpisu, vitamíny, doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetické a hygienické zboží a plno dalšího. Toto zboží si pak můžete nechat doručit až domů, nebo vyzvednout na některém z odběrných míst. Pokud máte eRecept, je možné si předem objednat léky na předpis na kamennou pobočku a tam si je pak vyzvednout. Pilulka.cz má vlastní zákaznický program, ve kterém je možné získávat různé výhody a benefity, a samozřejmě i vlastní leták s akcemi na různé lékárenské zboží. Výběr produktů mají skutečně bohatý, takže si tam vyberete jak lékárenské zboží, které aktuálně potřebujete, tak třeba i dárky pro vaše blízké.

Vlastní pobočky (počet)
Kolik poboček má vybraná online lékárna a zda má vůbec nějaké.
140
Zákaznický program
Zákaznický program přináší registrovaným klientům slevy a výhody v podobě akčních nabídek, vyšších slev, sbírání kreditů nebo poštovné zdarma.
Ano
Vlastní akční leták
Akční leták nebo newsletter, kterým klienty lékárna informuje o akčních nabídkách.
Ano
Velký výběr produktů
Na e-shopu si vyberete s velikého množství druhů produktů.
Ano
Rezervace léků z eReceptu
Na e-shopu je možné rezervovat si eRecept, který vyzvednete na vybrané pobočce lékárny.
Ano

Pilulka klub

Pilulka Cz Pilulka Klub

Lékárna Pilulka.cz umožňuje klientům získávat ještě větší výhody a slevy pomocí registrace v jejich klubu – Pilulka Klub. Registrace je zdarma a výhody fungují naprosto jednoduše. Klienti sbírají body na zákupy online i na kamenných pobočkách lékárny. Nasbírané body/kredity pak mohou uplatnit na další online nákup a získat tak větší slevu.

Za každý nákup online získáte 1% ze zaplacené ceny. Další kredity můžete získávat doporučením nových zákazníků, nebo ohodnocením prvního produktu. Možnost získání slevy je tak opravdu velká.

Pilulka Fit

Pilulka Fit je speciální program, který vás motivuje ke zdravějšímu životnímu stylu a sportu – dostáváte za něj totiž kredity navíc, které můžete opět uplatnit pro větší slevy. Stáhnete si aplikaci Pilulka do svého mobilního telefonu (podporují iOS i Android), zaregistrujete se do Pilulka Fit a sportujete. Za chůzi, jízdu na kole nebo běh se vám načítají kredity, které můžete ještě znásobit, když splníte “výzvy”, nebo pokoříte ostatní účastníky. Kredity pak opět můžete využít jako slevu při online nákupu.

Objednávka eReceptu

Pilulka Cz E ReceptMáte-li léky na předpis, tzv. eRecept, můžete si je předem objednat na některou z kamenných poboček Pilulky. Ušetříte si tak jednu cestu, protože léky na předpis často lékárny nemají na skladě a je tak nutné je objednat a pak se pro ně teprve dostavit. Takto máte jistotu, že až si půjdete léky vyzvednout, budou již na vás na pobočce čekat. Rezervace i vyzvednutí zboží v lékárně je zdarma.

Tip Tip

Nevyhovuje vám v něčem lékárna Pilulka, nebo nemáte její kamennou pobočku ve svém městě. Zajímají vás další možnosti online lékáren? Pak se podívejte na naše srovnání nejlepších online lékáren a vyberte si tu, která vám bude vyhovovat nejlépe.

Dodací podmínky
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
6.7/10

Pilulka Cz Doprava A Platba

Své zboží objednané na Pilulka.cz si můžete nechat dopravit až domů. Tato lékárna využívá dopravních služeb PPL, GSL, WEDO, České pošty a navíc mají svou speciální dopravu – Pilulka Auto. Tam je nejnižší poštovné – dopravné – 89 Kč a u nákupů od 1499 Kč je pak doprava zdarma. U ostatních dopravců je standardní doprava za 99 Kč a zdarma pak při objednávce nad 1999 Kč.

Zvolit můžete i osobní převzetí. Na pobočkách Pilulky je to za 29 Kč a u zboží nad 499 Kč pak zdarma. Dále můžete zvolit vyzvednutí v Pilulka boxu, což je za cenu 49 Kč a opět u zboží nad 499 Kč zdarma. U Zásilkovny, Balíkovny nebo Pošty (Balík na Poštu) jsou ceny od 59 Kč a zdarma pak od 1999 Kč.

Průměrná doba doručení zboží je přitom dva až tři dny, podle zvolené platby.

Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
Jak rychle e-shop dodá objednané zboží - v průměru. Zjišťováno dle ohlasů klientů na Heureka.cz
2,6
Doprava zdarma od
Za kolik musíte nakoupit, abyste měli dopravu zdarma.
1999
Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
Objednané zboží lze zaslat na vybranou pobočku, kde ji je osobně vyzvednete - zdarma.
Ne (zdarma při objednávce nad 499 Kč)
Tip Tip

Máte léky na předpis? Objednejte si je online pomocí eReceptu na některou z kamenných poboček a jdete najisto. Při vaší návštěvě lékárny Pilulka už na vás budou objednané léky čekat. Jejich převzetí a platba za doplatky je přitom zdarma.

Platební podmínky
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
9.5/10

Objednané zboží můžete platit různými způsoby. Při převzetí na pobočkách lze platit hotově i kartou. Online pak můžete platit kartou, převodem nebo třeba kryptoměnou. Pokud si zboží objednáte na dobírku, počítejte s příplatkem 49 Kč.

Dobírka
Objednané zboží můžete zaplatit na dobírku.
Ano
Platební karta
Zboží lze platit kartou.
Ano
Hotově (při osobním odběru)
Zboží lze vyzvednout osobně a zaplatit v hotovosti.
Ano
Poplatek za dobírku
Zboží lze vyzvednout osobně a zaplatit v hotovosti.
49

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
10/10

Pilulka.cz je online lékárna se špičkově nastavenou klientskou podporou. Spojit se s nimi můžete telefonicky, e-mailem i na online chatu, kde reagují takřka okamžitě. Dotazy e-mailem a online chat je navíc dostupný nejen ve všední dny, ale i o sobotách a nedělích, což opravdu oceňujeme. To jsou často dny, kdy jsou kamenné lékárny (hlavně v menších městech) zavřené a lidé nemají možnost nic zakoupit, ani se poradit, co by jim mohlo při problémech pomoci.

My jsme zvolili online chat a jsme maximálně spokojení. Podporu můžeme s klidem hodnotit jako výbornou.

Kontaktní e-mail
Ano
Online chat
Ano
Telefon
Ano
Odpověď do 24 hodin
Ano
Kolik otázek zodpověděli
5/5
Celkové hodnocení
Výborná

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

1 zkušeností

Bohužel poslední dobou drahé zboží (např. dětský el.zubní kartáček dražší až o 400kč oproti jiným obchodům). Kupovala jsem 2, takže to je rozdíl pak dát až o 800kč víc….další věc – dnes YUZU v akci – ale do lékárny pokud chcete objednat, priplatíte dalších 25kč….platba kartou Benefitama plus zpoplatněna na 79Kč – dřive byla zdarma (takže sleva jakoby nebyla) a přesto nelze ještě zaplatit vše – zjistíte až při platbě…. nedají info CO v košiku vadí, jen, že nelze zaplatit touto kartou. Takže jsem odinstalovala aplikaci a už nepoužívám.

Hodnocení - 3
Anonymous
5. 4. 2022