Refundo Recenze Refundo Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

22. 8. 2018

Stručně/vhodné pro

Refundo potkáváme na trhu už pár let. Svým zákazníkům nenabízí vysoká procenta z nákupu, ale mají možnost získat více peněz díky věrnostnímu programu a dalším bonusům, například za doporučení kamarádovi nebo přidání rozšíření do prohlížeče. Refundo vytváří pro své zákazníky seznam nejprodávanějšího zboží na Aliexpressu a tím je inspiruje při nákupech. Další inspirací můžou být animovaná videa o fungování cashbacku.

Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení všech 19 parametrů:
  • Počet obchodů
  • Počet kategorií pro nákup
  • Mobilní aplikace
  • Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
  • Vstupní bonus
  • Bonus za doporučení
  • Kupony na slevy
  • Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
  • Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
  • Věrnostní program
  • Minimální částka pro vyplacení
  • Rychlost vyplacení
  • Maximální výše odměny (%) za zboží
  • Live chat
  • Telefon
  • Facebook zprávy
  • Odpověď do 24 hod
  • Zodpovězené dotazy
  • Kvalita podpory
Hodnocení redakce
hodnoceno 19 parametrů
8/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 6x Přidat hodnocení
4.5/5
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Počet obchodů
  • Počet kategorií pro nákup
  • Mobilní aplikace
  • Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
9.5/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Bonus za doporučení
  • Kupony na slevy
  • Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
  • Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
  • Věrnostní program
9/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Minimální částka pro vyplacení
  • Rychlost vyplacení
  • Maximální výše odměny (%) za zboží
7.5/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Facebook zprávy
  • Odpověď do 24 hod
  • Zodpovězené dotazy
  • Kvalita podpory
7.5/10

Výhody

  • Hlavní výhodou je věrnostní program, kde zákazník sbírá body a následně je proměňuje za peníze
  • Kreslená videa, která ukazují princip cashbacků
  • Více než 1000 e-shopů ve spolupráci

Nevýhody

  • Pro vyplacení odměny na bankovní účet je nutné nejprve nastřádat alespoň 25 Kč

Pozor Pozor

Patří spíše ke starším a méně štědrým cashbackům, ale na druhou stranu nabízí výhody jako je věrnostní program nebo vlastní YouTube kanál.

Důležité parametry
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Počet obchodů
  • Počet kategorií pro nákup
  • Mobilní aplikace
  • Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
9.5/10

Refundo Cashback Predstaveni

K nákupům lze využít více než 1051 e-shopů rozdělených do 16 nákupních kategorií. Najdete zde i ty nejčastěji hledané a oblíbené, jako Aliexpress, Notino, Lékárna.cz, Booking.com, eBay a spoustu dalších. Cashbacky se v nich pohybují od 1 % do 15 %. Kromě cashbacklů samozřejmě můžete využívat i slevové akce a kupony. O tom si ale více napíšeme níže.

Na facebooku ohodnotili fanoušci Refundo pěti hvězdičkami – tedy plným počtem. Portál však hodnotilo jen 27 lidí, což je oproti jiným cashbackovým portálům výrazně málo.

Refundo můžete využívat nejen na počítači, kam doporučujeme stáhnout “hlídače”, jenž vás upozorní, když budete nakupovat ve spolupracujícím obchodě, ale také si jej lze stáhnout do mobilu jako aplikaci. V době, kdy čím dál více lidí nakupuje z mobilu je to ideální řešení.

Počet obchodů
1051
Počet kategorií pro nákup
16
Mobilní aplikace
Ano
Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
5/5
Tip Tip
Náš tip

Pokud méně nakupujete, ale máte možnost doporučovat cashbackový portál ostatním, Refundo se vám vyplatí. Získáte totiž bonusovou odměnu i body do věrnostního programu a to za každého uživatele, který proklikne váš odkaz, nebo se přes něj zaregistruje. Podrobnější informace jak získat který bonus najdete na Refundo.cz.

Bonusy
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Bonus za doporučení
  • Kupony na slevy
  • Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
  • Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
  • Věrnostní program
9/10

Refundo Bonusy

Refundo.cz sice nemá závratně vysoké cashbacky a ani jejich bonusy nijak neohromí, ale zaujal nás jejich bonus za doporučení dalších uživatelů a věrnostní program. Výše vstupního bonusu (po registraci) je 50 Kč.

Pokud rozhodíte na své stránky, blogy nebo profily na sociálních sítích odkaz na doporučení Refunda, za každý proklik dostáváte body do věrnostního programu. Dále pak dostanete 5 Kč za doporučení kamarádovi, který provede registraci, a poté, co tento kamarád získal svůj registrační bonus 50 Kč, dostanete vy ještě 100 Kč navrch.

Bonus 10 Kč za přidání rozšíření do prohlížeče a jeho výhody jsme již zmínili. Vedle výše uvedených bonusů lze využívat také kupony na slevy a věrnostní program. Tennurčitě stojí za trochu více pozornosti.

Vstupní bonus
50 Kč
Bonus za doporučení
105Kč
Kupony na slevy
Ano
Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
10Kč
Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
Ano
Věrnostní program
Ano

Věrnostní program

Refundo kromě cashbacků, slev a různých peněžních bonusů nastavil i zajímavý věrnostní program. Na něm sbíráte body za přihlášení do svého účtu i za proklik odkazu na doporučení kamarádům. Pokud nasbíráte určité množství bodů, můžete si je převést na peníze. Za 2000 věrnostních bodů získáte 200 Kč, za 4000 bodů 500 Kč a za 7000 věrnostních bodů získáte 1000 Kč na váš Refundo-účet, které si pak můžete vybrat.

Výplata
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Minimální částka pro vyplacení
  • Rychlost vyplacení
  • Maximální výše odměny (%) za zboží
7.5/10

Refundo Vyplaceni Odmen

Výplatu od Refundo získáte do dvou pracovních dní od té doby, co si o ni zažádáte. Tuhle odměnu však dostanete jen v případě, že přesahuje výši 25 Kč. Nejvyšší možné procento, které získáte z nákupu je 15% – to se ale různí podle e-shopu. Celkově Refundo patří mezi méně štědré cashbackové portály, ale vyplatí se přes ně nakupovat kvůli slevovým kuponům a věrnostnímu programu.

Minimální částka pro vyplacení
25 Kč
Rychlost vyplacení
2 pracovní dny
Maximální výše odměny (%) za zboží
15%

Podpora
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Facebook zprávy
  • Odpověď do 24 hod
  • Zodpovězené dotazy
  • Kvalita podpory
7.5/10

Podporu klientů Refundo.cz můžete kontaktovat přes e-mail, kontaktní formulář nebo Facebook. Na webu nenajdete telefon ani live chat, ale i tak odpovídají poměrně rychle – do jednoho dne. My jsme si otestovali jejich podporu na Facebooku a odpovědi nám přišly během 3 hodin. Byly sice trochu strohé, ale dozvěděli jsme se vše, co jsme vědět chtěli.

Live chat
Ne
Telefon
Ne
Facebook zprávy
Ano
Odpověď do 24 hod
Ano
Zodpovězené dotazy
5/5
Kvalita podpory
Vysoká
Doporučujeme Doporučujeme

Refundo patří k nejstarším Cashback portálům v Česku – pokud vám chybí nějaký obchod nebo funkce, tak se podívejte na srovnání Cashback portálů na 5nej.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!