Ziskejte.cz Recenze Ziskejte.cz Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

16. 9. 2019

Stručně/vhodné pro

Pokud chcete nakupovat opravdu výhodně, ušetřit nějakou tu korunu, a dokonce si vydělat slušné odměny, je slevový portál Ziskejte.cz jeden z nejlepších. Poskytne vám přes 600 partnerských obchodů, ve kterých můžete nakupovat výhodně. K dispozici jsou vám cashbacky, tedy procenta či dokonce fixní částky z vašich nákupů, ale i slevové kupony, sezónní nabídky a žhavé akce, které vám umožní nakupovat téměř zadarmo.

Celkové skóre 8.6/10 se skládá z hodnocení všech 19 parametrů:
  • Počet obchodů
  • Počet kategorií pro nákup
  • Mobilní aplikace
  • Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
  • Vstupní bonus
  • Bonus za doporučení
  • Kupony na slevy
  • Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
  • Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
  • Věrnostní program
  • Minimální částka pro vyplacení
  • Rychlost vyplacení
  • Maximální výše odměny (%) za zboží
  • Live chat
  • Telefon
  • Facebook zprávy
  • Odpověď do 24 hod
  • Zodpovězené dotazy
  • Kvalita podpory
Hodnocení redakce
hodnoceno 19 parametrů
8.6/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 14x Přidat hodnocení
3.9/5
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Počet obchodů
  • Počet kategorií pro nákup
  • Mobilní aplikace
  • Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
7.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Bonus za doporučení
  • Kupony na slevy
  • Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
  • Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
  • Věrnostní program
10/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Minimální částka pro vyplacení
  • Rychlost vyplacení
  • Maximální výše odměny (%) za zboží
9/10
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Facebook zprávy
  • Odpověď do 24 hod
  • Zodpovězené dotazy
  • Kvalita podpory
8/10

Výhody

  • Osvědčený slevový portál, který dává nejvyšší provize v procentech i fixních částkách
  • Vstupní bonus 100 Kč + 150 VIP bodů

Nevýhody

  • Chybí nám mobilní aplikace
  • Výplata peněz až od 299 Kč

Důležité parametry
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Počet obchodů
  • Počet kategorií pro nákup
  • Mobilní aplikace
  • Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
7.3/10

Ziskejte Cz Cachback

Ziskejte.cz je slevový portál, který je zde pro klienty už několik let. Po celou dobu poskytuje nejvyšší provize a cashbacky ze všech. K dispozici má přes 600 obchodů, které jsou přehledně rozděleny do 8 kategorií a ty pak ještě na další, menší podkategorie. Celkem jich je 54. Tento slevový portál sice nemá mobilní aplikaci, což je škoda, můžete si ale aktivovat tzv. „hlídače“, doplněk do vašeho počítače, který vás bude upozorňovat na výhodné slevy v obchodech, do kterých nahlížíte, spolupracují-li s portálem Ziskejte.cz. Za instalaci „hlídače“ navíc dostanete bonus 30 Kč. Ale na to se podíváme níže.

Podle hodnocení uživatelů na facebookové stránce patří Ziskejte.cz mezi nejlepší cashbackové portály. Má rovných 5 hvězdiček z 5. Na druhou stranu musíme přihlížet k tomu, že narozdíl od portálů jako Tipli nebo Plná peněženka, které na Facebooku hodnotilo přes 1000 uživatelů je zde známka založena na hodnocení pouhých 47 osob.

Počet obchodů
600 +
Počet kategorií pro nákup
8
Mobilní aplikace
Ne
Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
5/5
Tip Tip
Náš tip!

Hledáte cashbackový portál s nejvyššími bonusy? Pokud ano a pokud vám nevadí absence mobilní aplikace, pak je Ziskejte.cz jeden z těch nejlepších, které můžete vybrat.

Bonusy
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Bonus za doporučení
  • Kupony na slevy
  • Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
  • Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
  • Věrnostní program
10/10

Ziskejte Cz Bonusy Cachback

Co se týká bonusů a odměn, je portál Ziskejte.cz opravdu velmi štědrý. Za registraci vám dá 100 Kč a k tomu 150 VIP bodů. Tyto body jsou součástí věrnostního programu. Sbíráte je nejen za registraci a nákupy, ale i za doporučení a za nákupy doporučených klientů. Když dosáhnete určitého množství bodů, můžete je vyměnit za peníze.

Vstupní bonus
100 - 150 VIP bodů
Bonus za doporučení
550 Kč + 25 % z nákupů
Kupony na slevy
Ano
Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
30Kč
Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
Ano
Věrnostní program
Ano

Odměna za doporučení

Ziskejte Cz Doporuceni

Co je přímo úžasné, je odměna za doporučení nových uživatelů. Patří mezi nejlepší a nejvyšší bonusy tohoto typu.  Za každého aktivního klienta, který se registruje na Ziskejte.cz přes váš odkaz, získáte 350 Kč + 350 VIP bodů. Aktivní znamená, že nový klient získá alespoň 350 Kč cashback. To ale není všechno. Za každých 5 nových uživatelů registrovaných přes váš odkaz, a kteří získají cashback alespoň 700 Kč, získáte vy 500 Kč. Pokud získáte 10 nových klientů, kteří nakoupí a dostanou cashback 1400 Kč, vy dostanete bonus 1000 Kč. Celkem tedy můžete za jednoho doporučeného klienta získat až 550 Kč. To je opravdu velkorysá nabídka.

Další výhody

Portál Ziskejte.cz nabízí hned čtyři možnosti, jak nakupovat výhodně, šetřit a dostávat zpět provize. První možností je již zmíněný cashback. Některé smluvní obchody vrací až 59 %! Využít můžete i slevové kupony, sezonní akce a tzv. „žhavou nabídku“, která nabízí opravdu neuvěřitelné slevy.

Díky tomu všemu se portál Ziskejte.cz právem řadí mezi ty, které svým klientům vyplácí nejvyšší odměny.

Výplata
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Minimální částka pro vyplacení
  • Rychlost vyplacení
  • Maximální výše odměny (%) za zboží
9/10

Co nás u Ziskejte.cz úplně nenadchlo, byla výše částky, kterou je nutné dosáhnout k vyplacení odměn. Abyste si mohli nechat vyplatit své bonusy, je potřeba dosáhnout částky alespoň 299 Kč. Jakmile pracovníci převezmou vaši žádost o výplatu, doručí peníze do 3 dnů. Na druhou stranu, jak už jsme zmínili výše, odměny jsou na tomto portále opravdu štědré. Nejvyšší možná provize je až 59 %. Díky tomu potřebnou částku naspoříte poměrně rychle.

Minimální částka pro vyplacení
299 Kč
Rychlost vyplacení
odeslání do 3 pracovních dnů od přijetí požadavku
Maximální výše odměny (%) za zboží
59,50%

Podpora
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Facebook zprávy
  • Odpověď do 24 hod
  • Zodpovězené dotazy
  • Kvalita podpory
8/10

Portál Ziskejte.cz je poměrně přehledný a odpovědi na většinu dotazů najdete přímo na webu. Pokud byste i přesto potřebovali kontaktovat pracovníky portálu, máte možnost pomocí chatu, emailu, nebo zpráv na facebookové stránce. Obvykle odpovídají do 24 hodin. Telefonní číslo jsme hledali na stránkách i na Facebooku, ale nenašli. My jsme odpovědi na Facebooku získali během 2 hodin a jsme maximálně spokojeni.

Live chat
Ano
Telefon
Ne
Facebook zprávy
Ano
Odpověď do 24 hod
Ano
Zodpovězené dotazy
5/5
Kvalita podpory
Vysoká
Doporučujeme Doporučujeme

Ziskejte.cz patří bezesporu k nejlepším cashbackovým portálům na českém trhu. Pokud vám ovšem chybí nějaké funkce, podívejte se na stránku, kde srovnáváme cashbackové portály.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!