Tipli recenze

Tipli


Výhody
+ Cashback portál Tipli vyplácí odměny od nejnižší možné částky, což je jedna koruna.
+ Zákazníkům dává vysoká procenta z nákupu.
+ Vstupní bonus až 200 Kč k prvním cashbackům.


Nevýhody
– chybí kontakt přes telefon

tipli-logo

Navštívit stránku →

Shrnutí:
Přestože je Tipli jeden z nejmladších cashback portálů, tak se řadí mezi nejúspěšnější. V současné době působí kromě Česka také na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a dalších zemích. Proto přes něj můžete nakoupit ve více než tisíci e-shopech. Často v porovnání s ostatními cashback portály nabízí vyšší procento z nákupu jako odměnu. Pro své zákazníky neustále vymýšlí různé soutěže a akce. Tipli vybírá nejlepší produkty z pěti nákupních kategorií a tím inspiruje své zákazníky v nakupování. Ještě vyšší procento z nákupu pro zákazníka zajistí Zlatý účet u Tipli, který funguje jako věrnostní program.

Tipli.cz často nabízí nejvyšší odměny za nákup a přidává k nim různé výhody, akce i soutěže.

Video Recenze

 

Důležité parametry – 9.2/10

Tipli Cachback Predtaveni

Tipli.cz v současné době působí v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku i v Anglii. Díky tomu má extrémně širokou základnu obchodů, ve kterých můžete nakupovat s cashbackem. Nakoupit lze ve více než tisícovce e-shopů, což žádný jiný cashback portál nenabízí. Obchody mají na webu rozdělené do 12 nákupních kategorií. 

Co se nám líbí, je mobilní aplikace jak pro Androidy, tak pro iOS. V dnešní době stále více lidí nakupuje přes mobilní telefon a řešit prokliky do oblíbených obchodů přes Tipli.cz web bylo zbytečně složité. Aplikace vše usnadní. 

Na oblíbenost Tipli.cz jsme se podívali i na jejich Facebookové stránky. Tento cashbackový portál má 4,8 bodů z 5, což je opravdu vysoké číslo. Ostatně, není divu. Akce a výška cashbacků je v Tipli.cz skutečně výhodná.  

Počet obchodů1003
Počet kategorií pro nákup12
Mobilní aplikace
Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)4.8

Bonusy – 8.5/10

Tipli Bonusy A Odmeny

Jak už jsme zmínili, Tipli.cz má skutečně lákavé odměny a vysoké cashbacky. Pojďme se na ně podívat podrobněji, ať si můžete udělat představu. 

Po registraci dostanete vstupní bonus 200 Kč, což je opravdu vysoká částka. Konkurence obvykle dává kolem 50 Kč. Na druhou stranu u konkurence se vám tato částka načte okamžitě po registraci, kdežto v Tipli ji dostáváte postupně, tak, jak se vám přičítá odměna z cashbacků. Jinými slovy – nastřádáte 200 Kč cashbacky za nákupy a Tipli vám přičte 200 Kč bonus navíc. 

Nechybí zde ani bonus za doporučení kamarádovi. Ten činí 150 Kč za jednoho aktivního uživatele, který se přihlásí přes váš odkaz, tedy na vaše doporučení. Aktivní znamená, že musí udělat alespoň jeden nákup přes Tipli. Těchto uživatelů se může přes váš odkaz přihlásit samozřejmě libovolné množství, ale vy můžete získat odměnu až za 30 z nich, tedy celkem 4500 Kč.

Vstupní bonus100Kč
Bonus za doporučení150Kč
Kupony na slevy
Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče10Kč
Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
Věrnostní program

Doporučujeme!

Tipli.cz často nabízí nejvyšší odměny za nákup (v porovnání s ostatními cashbackovými portály) a přidává k nim různé výhody, akce a soutěže. Pokud hledáte portál s nejvyššími odměnami a výplatou od 1 Kč, právě jste ho našli. 

Další odměna je poměrně rychle získatelná. Je to 10 Kč za instalaci “hlídacího” rozšíření do prohlížeče. Ten vás upozorní, když vstoupíte do e-shopu, se kterým Tipli.cz spolupracuje a ze kterého můžete mít cashback. 

Co se týká samotných cashbacků, ty se pohybují od 1 % až po nějakých 33 %. Může to být samozřejmě i více, záleží na tom, zda se trefíte ještě do nějaké další slevové akce. Navíc některé obchody nemají cashback v procentech, ale penězích, takže máte třeba 50 Kč slevu, 100 Kč při nákupu nad určitou částku apod. Výše cashbacků hodně záleží i na tom, co zrovna nakupujete. Tj. každý druh zboží nebo služeb má jiné procento. 

Vedle cashbacků jsou tak na Tipli.cz ještě kupony a slevy. Tak si můžete vyzvednout kupon na procentuální nebo peněžní slevu k nákupu v určitém obchodu, nebo získat obrovské slevy, třeba až 75 % v určitém obchodě. Z těchto slev se vám sice nestřádají peníze na vašem Tipli účtu, ale zase ušetříte spoustu peněz při nákupu samotném.  

Vedle těchto bonusů se vyplatí se také věrnostní program Zlatý účet a slevové kupony. Přes Tipli se dá nakoupit na některých slevových portálech jako je pepa.cz. Přímo na jejich webu tipli.cz najdete slevové kupony.

Výplata – 10/10

Tipli Jak Si Vyplatit Cashback

Výplatu si můžete nechat vyplatit od jedné koruny, nemusíte čekat, než si našetříte určitou částku. Navíc vyplacení peněz proběhne do dvou pracovních dnů. Peníze vám zašlou po zažádání o výplatu na účet, který si do Tipli registrujete, nebo na který požádáte o odměnu. 

Jak už jsme zmínili výše, šetřit s Tipli je velmi jednoduché. Nejvyšší možné procento, které získáte z nákupu je 33% – to se ale různí podle e-shopu. Celkově Tipli patří mezi štědřejší cashbacky.

Minimální částka pro vyplacení1Kč
Rychlost vyplacení2 pracovní dny
Maximální výše odměny (%) za zboží33 %

Podpora – 7/10

Tipli Caste Otazky

Podporu Tipli.cz můžete kontaktovat pomocí e-mailu, kontaktního formuláře nebo live chatu.  Tam můžete dostat odpověď nejspíš rychleji, popř. telefon, na který bychom s dotazem zavolali. Ale ani kontaktní formulář nebyl marný. 

Odpověď jsme dostali během pěti hodin a byla zcela dostačující. Díky tomu můžeme Tipli s klidným svědomím doporučit. 

Live chat
Telefon
Email/Kontaktní formulář
Facebook zprávy
Odpověď do 24 hod
Zodpovězené dotazy5/5
Kvalita podporyVysoká

Tipli patří k nejlepším Cashback portálům v Česku. Pokud vám ovšem schází nějaké obchody nebo funkce, podívejte se na srovnání všech kvalitních Cashback portálů v ČR.

Více informací →

Tipli recenze
logo-tipli

Název: Tipli

Shrnutí:
✅ Odměny za doporučení dalších uživatelů
✅ Vysoká procenta z nákupů
✅ Přes 1000 e-shopů
✅ Bonusy a letáky

  • Důležité parametry - 9.2/10
    9.2/10
  • Bonusy - 8.5/10
    8.5/10
  • Výplata - 10/10
    10/10
  • Podpora - 7/10
    7/10
8.7/10
Odesílám
Jak hodnotí naši čtenáři
4.09 (23 Recenzí)

Více informací →

Časté otázky k Tipli

Jak si nechat vyplatit peníze?

Výplatu si můžete nechat vyplatit od jedné koruny, nemusíte čekat, než si našetříte určitou částku. Navíc vyplacení peněz proběhne do dvou pracovních dnů. Peníze vám zašlou po zažádání o výplatu na účet, který si do Tipli registrujete, nebo na který požádáte o odměnu.

Jaké jsou bonusy?

Po registraci dostanete vstupní bonus 200 Kč, což je opravdu vysoká částka. Konkurence obvykle dává kolem 50 Kč. Na druhou stranu u konkurence se vám tato částka načte okamžitě po registraci, kdežto v Tipli ji dostáváte postupně, tak, jak se vám přičítá odměna z cashbacků. Jinými slovy – nastřádáte 200 Kč cashbacky za nákupy a Tipli vám přičte 200 Kč bonus navíc.

Jak na Tipli vydělat?

Nechybí zde ani bonus za doporučení kamarádovi. Ten činí 150 Kč za jednoho aktivního uživatele, který se přihlásí přes váš odkaz, tedy na vaše doporučení.

Redakce 5nej.cz

Redakce 5nej.cz se skládá ze zkušených bankéřů, marketingových specialistů, jazykových guru a fitness nadšenců, kteří věnují maximum svého úsilí a času na vytvoření kvalitního obsahu. Naše srovnání a recenze jsou vytvářeny nezaujatě a tak aby šetřily váš čas. Všechny služby a nástroje testujeme, sami nástroje fotíme a snažíme se vám poskytnout co nejvíce informací. Pokud se chcete dozvědět více o našem týmu, přečtěte si sekci "Kdo jsme" v patičce našeho portálu. Pokud se vám naše srovnání a recenze líbí, nebojte se nám dát hodnocení nebo rovnou napsat e-mail. Každé zpětné vazby si vážíme!

5 Příspěvků

  1. Anonym 25.8.2020
  2. Anonym 25.8.2020
  3. Anonym 25.8.2020
  4. Anonym 25.8.2020
  5. Anonym 25.8.2020

Přispět názorem

Odesílám