Tipli Recenze Tipli Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

22. 8. 2018

Stručně/vhodné pro

Přestože je Tipli jeden z nejmladších cashback portálů, tak se řadí mezi nejúspěšnější. V současné době působí kromě Česka také na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a dalších zemích. Proto přes něj můžete nakoupit ve více než tisíci e-shopech. Často v porovnání s ostatními cashback portály nabízí vyšší procento z nákupu jako odměnu. Pro své zákazníky neustále vymýšlí různé soutěže a akce. Tipli vybírá nejlepší produkty z pěti nákupních kategorií a tím inspiruje své zákazníky v nakupování. Ještě vyšší procento z nákupu pro zákazníka zajistí Zlatý účet u Tipli, který funguje jako věrnostní program.

Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení všech 19 parametrů:
  • Počet obchodů
  • Počet kategorií pro nákup
  • Mobilní aplikace
  • Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
  • Vstupní bonus
  • Bonus za doporučení
  • Kupony na slevy
  • Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
  • Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
  • Věrnostní program
  • Minimální částka pro vyplacení
  • Rychlost vyplacení
  • Maximální výše odměny (%) za zboží
  • Live chat
  • Telefon
  • Facebook zprávy
  • Odpověď do 24 hod
  • Zodpovězené dotazy
  • Kvalita podpory
Hodnocení redakce
hodnoceno 19 parametrů
8.7/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 24x Přidat hodnocení
4.1/5
Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Počet obchodů
  • Počet kategorií pro nákup
  • Mobilní aplikace
  • Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
9.2/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Bonus za doporučení
  • Kupony na slevy
  • Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
  • Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
  • Věrnostní program
8.5/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Minimální částka pro vyplacení
  • Rychlost vyplacení
  • Maximální výše odměny (%) za zboží
10/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Facebook zprávy
  • Odpověď do 24 hod
  • Zodpovězené dotazy
  • Kvalita podpory
7/10

Výhody

  • Cashback portál Tipli vyplácí odměny od nejnižší možné částky, což je jedna koruna
  • Zákazníkům dává vysoká procenta z nákupu
  • Vstupní bonus až 200 Kč k prvním cashbackům

Nevýhody

  • Chybí kontakt přes telefon

Zákazníkům dává vysoká procenta z nákupu

Videorecenze Tipli

Video náhled
Pozor Pozor

Tipli.cz často nabízí nejvyšší odměny za nákup a přidává k nim různé výhody, akce i soutěže.

Důležité parametry
Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Počet obchodů
  • Počet kategorií pro nákup
  • Mobilní aplikace
  • Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
9.2/10

Tipli Cachback Predtaveni

Tipli.cz v současné době působí v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku i v Anglii. Díky tomu má extrémně širokou základnu obchodů, ve kterých můžete nakupovat s cashbackem. Nakoupit lze ve více než tisícovce e-shopů, což žádný jiný cashback portál nenabízí. Obchody mají na webu rozdělené do 12 nákupních kategorií.

Co se nám líbí, je mobilní aplikace jak pro Androidy, tak pro iOS. V dnešní době stále více lidí nakupuje přes mobilní telefon a řešit prokliky do oblíbených obchodů přes Tipli.cz web bylo zbytečně složité. Aplikace vše usnadní.

Na oblíbenost Tipli.cz jsme se podívali i na jejich Facebookové stránky. Tento cashbackový portál má 4,8 bodů z 5, což je opravdu vysoké číslo. Ostatně, není divu. Akce a výška cashbacků je v Tipli.cz skutečně výhodná.

Počet obchodů
1003
Počet kategorií pro nákup
12
Mobilní aplikace
Ano
Hodnocení uživatelů fb (10.6.2021)
4,8/5
Zákazníkům dává vysoká procenta z nákupu

Bonusy
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Bonus za doporučení
  • Kupony na slevy
  • Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
  • Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
  • Věrnostní program
8.5/10

Tipli Bonusy A Odmeny

Jak už jsme zmínili, Tipli.cz má skutečně lákavé odměny a vysoké cashbacky. Pojďme se na ně podívat podrobněji, ať si můžete udělat představu.

Po registraci dostanete vstupní bonus 200 Kč, což je opravdu vysoká částka. Konkurence obvykle dává kolem 50 Kč. Na druhou stranu u konkurence se vám tato částka načte okamžitě po registraci, kdežto v Tipli ji dostáváte postupně, tak, jak se vám přičítá odměna z cashbacků. Jinými slovy – nastřádáte 200 Kč cashbacky za nákupy a Tipli vám přičte 200 Kč bonus navíc.

Nechybí zde ani bonus za doporučení kamarádovi. Ten činí 150 Kč za jednoho aktivního uživatele, který se přihlásí přes váš odkaz, tedy na vaše doporučení. Aktivní znamená, že musí udělat alespoň jeden nákup přes Tipli. Těchto uživatelů se může přes váš odkaz přihlásit samozřejmě libovolné množství, ale vy můžete získat odměnu až za 30 z nich, tedy celkem 4500 Kč.

Vstupní bonus
(až 200 Kč k nákupům)
Bonus za doporučení
150Kč
Kupony na slevy
Ano
Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče
10Kč
Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
Ano
Věrnostní program
Ano
Doporučujeme Doporučujeme
Doporučujeme!

Tipli.cz často nabízí nejvyšší odměny za nákup (v porovnání s ostatními cashbackovými portály) a přidává k nim různé výhody, akce a soutěže. Pokud hledáte portál s nejvyššími odměnami a výplatou od 1 Kč, právě jste ho našli.

Další odměna je poměrně rychle získatelná. Je to 10 Kč za instalaci “hlídacího” rozšíření do prohlížeče. Ten vás upozorní, když vstoupíte do e-shopu, se kterým Tipli.cz spolupracuje a ze kterého můžete mít cashback.

Co se týká samotných cashbacků, ty se pohybují od 1 % až po nějakých 33 %. Může to být samozřejmě i více, záleží na tom, zda se trefíte ještě do nějaké další slevové akce. Navíc některé obchody nemají cashback v procentech, ale penězích, takže máte třeba 50 Kč slevu, 100 Kč při nákupu nad určitou částku apod. Výše cashbacků hodně záleží i na tom, co zrovna nakupujete. Tj. každý druh zboží nebo služeb má jiné procento.

Vedle cashbacků jsou tak na Tipli.cz ještě kupony a slevy. Tak si můžete vyzvednout kupon na procentuální nebo peněžní slevu k nákupu v určitém obchodu, nebo získat obrovské slevy, třeba až 75 % v určitém obchodě. Z těchto slev se vám sice nestřádají peníze na vašem Tipli účtu, ale zase ušetříte spoustu peněz při nákupu samotném.

Vedle těchto bonusů se vyplatí se také věrnostní program Zlatý účet a slevové kupony. Přes Tipli se dá nakoupit na některých slevových portálech jako je pepa.cz. Přímo na jejich webu tipli.cz najdete slevové kupony.

Výplata
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Minimální částka pro vyplacení
  • Rychlost vyplacení
  • Maximální výše odměny (%) za zboží
10/10

Tipli Jak Si Vyplatit Cashback

Výplatu si můžete nechat vyplatit od jedné koruny, nemusíte čekat, než si našetříte určitou částku. Navíc vyplacení peněz proběhne do dvou pracovních dnů. Peníze vám zašlou po zažádání o výplatu na účet, který si do Tipli registrujete, nebo na který požádáte o odměnu.

Jak už jsme zmínili výše, šetřit s Tipli je velmi jednoduché. Nejvyšší možné procento, které získáte z nákupu je 33% – to se ale různí podle e-shopu. Celkově Tipli patří mezi štědřejší cashbacky.

Minimální částka pro vyplacení
1 Kč
Rychlost vyplacení
2 pracovní dny
Maximální výše odměny (%) za zboží
33%
Zákazníkům dává vysoká procenta z nákupu

Podpora
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Facebook zprávy
  • Odpověď do 24 hod
  • Zodpovězené dotazy
  • Kvalita podpory
7/10

Tipli Caste Otazky

Podporu Tipli.cz můžete kontaktovat pomocí e-mailu, kontaktního formuláře nebo live chatu.  Tam můžete dostat odpověď nejspíš rychleji, popř. telefon, na který bychom s dotazem zavolali. Ale ani kontaktní formulář nebyl marný.

Odpověď jsme dostali během pěti hodin a byla zcela dostačující. Díky tomu můžeme Tipli s klidným svědomím doporučit.

Live chat
Ano
Telefon
Ne
Facebook zprávy
Ano
Odpověď do 24 hod
Ano
Zodpovězené dotazy
5/5
Kvalita podpory
Vysoká
Doporučujeme Doporučujeme

Tipli patří k nejlepším Cashback portálům v Česku. Pokud vám ovšem schází nějaké obchody nebo funkce, podívejte se na srovnání všech kvalitních Cashback portálů v ČR.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

5 zkušeností

Tipli mi doporučila kamarádka. Nakupuji na internetu hodně, ale díky Tipli se mi vrací spoustu peněz zpátky. Mám tak menší výčitky svědomí a za ušetřené peníze vždy koupím něco pěkného dětem.

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020

Přes Tipli nakupuji už několik let. Využívám bonusy i slevové kupony. I když nenakupuji přes internet mnoho, vždy se mi něco vrátí zpátky. Je to lepší než nedostat nic.

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020

Tipli využívám k nákupům v mnoha různých obchodech. Nejvíce nakupuji na Booking, BonPrix nebo na Aliexpress. Ušetří mi to spoustu peněz. Rozhodně to doporučuji.

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020

Díky tomu, že nakupuji přes Tipli, jsem získala zpátky už přes 7000 Kč jen za tento rok. Peníze využiji na dovolenou.

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020

Já jsem se zaregistroval někdy před dvěma lety. Přes internet nakupuji hodně a už jsem dostal zpět přes 9000 Kč. Tipli prostě miluju!

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020