Hamty recenze

Hamty


Výhody
+
Vyšší cashbacky než u konkurence
+ 200 Kč za doporučení nových uživatelů

 


Nevýhody
Chybí mobilní aplikace
– Roční poplatek, který se strhává z vypláceného cashbacku

 

hamty-logo

Navštívit stránku →

Shrnutí:
Nejmladší cashbackový portál Hamty.cz vyplácí zákazníkům vyšší odměny než konkurence a za to si strhne pro sebe ročně maximálně 240 Kč z nastřádaných peněz. Pokud zákazník nakupuje málo, tak platí menší nebo žádný poplatek. Sice často ale jen na krátký čas navyšuje Hamty výši provizí pro zákazníka formou akce. V nabídce mají přes 1000 e-shopů, v nichž můžete nakupovat.

Cashback portál, který nabízí vyšší odměny než konkurence. Za to si ovšem účtuje maximální roční poplatek 240 Kč. Pořádá časově omezené akce, kdy navyšuje cashback.

Důležité parametry – 8.2/10

Hamty Cashback Predstaveni Portalu

Cashbackový portál Hamty.cz funguje na trochu jiném principu, než ostatní podobné portály. Svým uživatelům vrací v cashbacku celou částku, kterou získá od e-shopu, v němž klient nakoupil. Pokud se ptáte, na čem tedy Hamty vydělává, jsou to roční poplatky. Ty se však platí pouze v případě, že klient skutečně něco našetří. Nejvíce však 240 Kč.

V praxi to vypadá tak, že pokud požádá o výplatu 100 Kč, poplatek je 50 %, tedy 50 Kč. Pokud požádá o 500 Kč a ještě mu nebyla na roční poplatek stržena žádná částka, přijde mu na účet 260 Kč – poplatek 240 Kč se strhne. Pokud požádá o 500 Kč a v daný rok mu byl již poplatek stržen, přijde mu na účet celá částka, tedy 500 Kč. Je to jednoduché a celkem férové. Pokud ale klienti netuší, proč tam poplatek je a jak je to s provizemi z ostatních portálů, může jim to připadat, že je Hamty obírá o peníze, což se dá vyčíst i z hodnocení uživatelů, např. na facebookových stránkách portálu Hamty.

Hamty nabízí nákupy ve více než 1000 e-shopech, které dělí do 12 kategorií pro snadnější dohledávání. Co nám chybí, je mobilní aplikace, která by nám usnadnila nákupy na Hamty i v mobilu. Můžete sice nakupovat pomocí prohlížeče, ale aplikace jsou skvělé i kvůli jiným záležitostem – např. máte okamžitý přehled o svých odměnách, což jsme tady postrádali.

Počet obchodů1099
Počet kategorií pro nákup12
Mobilní aplikace
Hodnocení uživatelů fb (11.6.2021)3.9/5

Pozor na!

Cashback portál Hamty nabízí vyšší odměny než konkurence. Dává totiž klientům vše, co získá na provizi od e-shopu, v němž klient nakoupí. Aby alespoň na něčem vydělali, účtují si roční poplatek, maximálně však 240 Kč.

Hodnocení na Facebooku už jsme zmínili výše. Hamty zde získal pouhých 3,9 hvězdiček z 5. Není to sice tak málo, ale oproti konkurenčním casbackovým portálům to málo je. Podle komentářů je vidět, že problém je jednak ve strhávání zmíněného poplatku z cashbacku, což se uživatelům nelíbí a také s načítáním některých cashbacků na Hamty účet klientů.

Bonusy – 7.5/10

Hamty Bonusy

Hamty má v první řadě vyšší casbacky, než konkurenční portály (ovšem ne u všech e-shopů). Důvodem je, jak jsme již zmínili, že přenechají uživateli celou odměnu, kterou od e-shopu získají. Vedle toho ale mají i některé další bonusy, které také stojí za pozornost.

Při registraci získáte vstupní bonus činí 50 Kč, který se vám připíše, nakoupíte-li do určité doby od registrace a získáte-li cashback.

Dále můžete získat bonus za doporučení kamarádovi, jenž činí 200 Kč. Podmínkou je opět aktivita kamaráda a dosažení zpětného cashbacku, aby se vám bonus přičetl. Tento bonus je u většiny cashbackových portálů, ale ne vždy je tak vysoký. Některé portály mají sice bonus i vyšší, ale zase mají omezené množství uživatelů, které můžete doporučit. To hamty žádné omezení nemá.

Stejně jako u jiných portálů můžete získat i 10 Kč, pokud si přidáte ‘hlídací’ rozšíření do prohlížeče.

Další výhody v podobě věrnostního programu zde nejsou k dispozici, což nám trochu chybělo. Na druhou stranu chápeme, že pokud Hamty dává uživatelům rovnou celou odměnu z e-shopů, už není, kde brát na další odměny v podobě věrnostních programů apod.

Vedle cashbacků i na hamty najdete různé slevové kupony, které vám kromě cashbacku umožní i nákupy s výraznými slevami.

Vstupní bonus50Kč
Bonus za doporučení200Kč
Kupony na slevy
Odměna za přidání rozšíření do prohlížeče10Kč
Hromadné slevy (cashback + slevový portál)
Věrnostní program

Výplata – 9/10

Hamty Seznam Obchodu

Odměnu vyplácí Hamty od jedné koruny na bankovní účet zákazníka. Stane se tak do tří pracovních dnů od požádání. Za nakoupené zboží získáte maximální odměnu 30%. Nezapomínejte však, že z vyplácených odměn se odečítá výše zmíněný roční poplatek 240 Kč.

Minimální částka pro vyplacení1Kč
Rychlost vyplacení3 pracovní dny
Maximální výše odměny (%) za zboží50 %

Podpora – 6/10

Podpora ochotně a rychle komunikuje přes e-mail a facebookové zprávy. My jsme vyzkoušeli obojí a byli jsme spokojeni. Odpověď přišla na obojí během hodiny a byla velmi podrobná a obsáhlá.

Hamty sice nemá k dispozici telefonní číslo ani live chat, ale vzhledem k rychlým odpovědím jim to rádi odpustíme.

Live chat
Telefon
Email/Kontaktní formulář
Facebook zprávy
Odpověď do 24 hod
Zodpovězené dotazy5/5
Kvalita podporyVelmi vysoká

Hamty je bezesporu jeden z nejlepších cashback portálů u nás. Pokud ovšem postrádáte nějaký obchod, či funkcionalitu, tak se podívej na naše srovnání cashback portálů.

Více informací →

Hamty recenze
logo-hamty

Název: Hamty

Shrnutí:
✅ Vyplácí je od jedné koruny na bankovní účet
✅ Více než 1000 e-shopů na jednom místě
✅ Slevové kupony a poukázky pro ještě větší slevy

  • Důležité parametry - 8.2/10
    8.2/10
  • Bonusy - 7.5/10
    7.5/10
  • Výplata - 9/10
    9/10
  • Podpora - 6/10
    6/10
7.7/10
Odesílám
Jak hodnotí naši čtenáři
3.68 (19 Recenzí)

Více informací →

Redakce 5nej.cz

Redakce 5nej.cz se skládá ze zkušených bankéřů, marketingových specialistů, jazykových guru a fitness nadšenců, kteří věnují maximum svého úsilí a času na vytvoření kvalitního obsahu. Naše srovnání a recenze jsou vytvářeny nezaujatě a tak aby šetřily váš čas. Všechny služby a nástroje testujeme, sami nástroje fotíme a snažíme se vám poskytnout co nejvíce informací. Pokud se chcete dozvědět více o našem týmu, přečtěte si sekci "Kdo jsme" v patičce našeho portálu. Pokud se vám naše srovnání a recenze líbí, nebojte se nám dát hodnocení nebo rovnou napsat e-mail. Každé zpětné vazby si vážíme!

8 Příspěvků

  1. Martin 11.11.2020
  2. Roman Skala 16.5.2019
    • Martin 17.5.2019
      • Skala 13.6.2019
        • David 2.7.2019
    • David 2.7.2019
  3. Tony 7.4.2019
    • Martin 17.5.2019

Přispět názorem

Odesílám