Impresio Recenze Impresio Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

13. 9. 2022

Stručně/vhodné pro

Zážitková agentura Impresio působí na trhu již 13 let a za tu dobu si získala oblibu u spousty klientů a uživatelů. Mají vynikající hodnocení na Heurece a řadu spokojených recenzí. U této agentury vyberete zážitky a poukazy na krásné nečekané dárky pro děti, dospělé, pro páry, ale třeba i pro seniory. Můžete se díky nim stát na chvíli pilotem, vůdcem psí smečky, řidičem traktoru, kuchařem, nebo si vychutnat různé adrenalinové či wellness zážitky. Na své si přijdou i gurmáni, kteří hledají nevšední degustační menu nebo lovci zážitků, kteří chtějí okusit třeba let balonem.

Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení všech 25 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 25 parametrů
8.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 1x Přidat hodnocení
1/5
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
8.3/10
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
8/10
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
6.7/10
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
9.5/10

Výhody

  • Zážitková agentura s mnoha zajímavými nabídkami
  • Řazení zážitků podle různých kategorií
  • Vyberete zážitky pro děti, dospělé i pro seniory
  • Stabilní firma - na trhu od roku 2008

Nevýhody

  • V nabídce je méně zážitků, než nabízí některé velké konkurenční firmy

Kategorie
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
8.3/10

Impresio Zazitky Hlavni Strana

Impresio je zážitková agentura, která na trhu působí již 13 let. V nabídce najdete kolem 200 zážitků prakticky členěných na různé kategorie. To výrazně urychlí vaše hledání, když víte, co potřebujete, ale také vám pomůže s nalezením vhodného poukazu na zážitek, když si nejste jisti, co přesně byste měli darovat. V nabídce Impresio najdete adrenalinové zážitky, ale také poukazy na vaření, na vyzkoušení různých řemesel a povolání – můžete se stát např. traktoristou na Vysočině nebo tatérem. Najdete tu řadu poukazů na gurmánské zážitky nebo kurzy vaření, wellness pobyty, masáže a zážitkové pobyty atd. Narozdíl od konkurence zde není samostatná kategorie pro zážitky se zvířaty, ale dá se zadat požadavek do vyhledávače a postupně se na vybraný zážitek proklikat. Přesto by samostatná kategorie jistě byla vítaná.

Adrenalinové zážitky
Ano
Eurovíkendy
Ne
Gurmánské zážitky
Ano
Hobby a zážitky se zvířaty
Ano
Letecké zážitky
Ano
Masáže a wellness zážitky
Ano
Zážitkové jízdy
Ano
Zážitkové pobyty
Ano
Povolání na zkoušku
Ano

Orientace na webu
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
8/10

Impresio Kategorie Zazitku

Zážitková agentura Impresio nabízí průměrně kolem 198 zážitků. Tento počet byl aktuálně v nabídce ve chvíli, kdy jsme agenturu testovali. I když je to podstatně méně, než nabízí některé velké konkurenční firmy (např. Allegria), dá se z nabídky vybrat plno zajímavých poukazů na zážitky pro mladé, starší i seniory.

Přibližný počet zážitků v nabídce
198
Řazení dle typu
Ano
Řazení dle určení pro koho
Ano
Řazení dle ceny
Ano
Řazení dle aktuálních slev
Ano
Řazení dle lokality
Ano
Mapa zážitků
Ano

Web Impresio je velice přehledný. V horní liště najdete rozdělení jednotlivých zážitkových poukazů. V první záložce najdete všechny nabízené kategorie. Můžete proto rozkliknout tuto záložku a dále pak zvolit podsložku, kterou hledáte. Nebo můžete rovnou vybrat patřičnou záložku – kategorie, podle lokality, pro koho, podle příležitosti, dárkový poukaz na zážitek.

Výběr můžete ještě zúžit po rozkliknutí vybrané kategorie. Objeví se filtr, kde se dá z roletky vybírat podle místa, podle toho, komu chcete poukaz darovat nebo jaký typ zážitku hledáte. Dále si můžete nastavit cenu, jakou jste ochotni za poukaz zaplatit a zakliknout tlačítko “sleva”. Pak se vám zobrazí nabídky, které jsou aktuálně ve slevě.

Po rozkliknutí vybraného zážitku pak objevíte i tzv. mapu zážitků, kde si můžete ověřit, zda je skutečně zážitek nabízen v lokalitě, kterou preferujete.

Impresio Let Balonem

Pro rychlejší výběr zážitků ve slevě nemusíte klikat na žádné záložky. Objeví se vždy na hlavní stránce, jako hlavní akční nabídka.

Reputace a oblíbenost
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
6.7/10

Impresio Reputace

Impresio je na trhu již třináct let a díky tomu je můžeme považovat za stabilní firmu. Nemají sice tolik fanoušků na facebookových stránkách, jak konkurence, ani tolik hodnocení na Heurece, ale o to je hodnocení lepší. Na Heurece mají rovných 5 hvězdiček z 5 a 218 recenzí. I když mají konkurenční firmy hodnocení více, můžeme podle toho posoudit, že služby Impresio jsou velmi kvalitní a jejich zážitky si lidé opravdu užívají.

Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
> 50 tis
Počet fanoušků na facebooku
2,9 tis
Rok založení firmy
2009
Hodnocení na Heureka.cz
5
Počet recenzí na Heureka.cz
218

Podpora
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
9.5/10

Podpora zážitkové agentury Impresio má vše, co byste od klientské podpory očekávali. Kontaktujete je na telefonní lince, na e-mailu i na live chatu. Mírnou nevýhodou je pracovní doba. K dispozici jsou pouze ve všední dny, a to od 9 do 16 hodin, což je čas, kdy je většina lidí v práci. Pokud tedy potřebujete položit dotaz v jinou dobu, musíte zvolit e-mail nebo kontaktovat podporu na live chatu offline a vyčkat, až vám napíšou zpět.

Live chat
Ano
Email
Ano
Telefon
Ano
Pracovní doba
Po-Pá: 9:00-16:00
Doporučujeme Doporučujeme

Nenašli jste u Impresio zážitek, který byste rádi prožili nebo darovali? Podívejte se na celé naše srovnání nejlepších zážitkových agentur a vyberte si tu, která vámi požadované zážitky nabízí, nebo tu, která má v nabídce zážitků nejvíce.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!