Adrop recenze Adrop recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

12. 1. 2019

Stručně/vhodné pro

Adrop je zážitková agentura, jenž se zaměřuje na zážitky pro muže. Právě v oblasti zážitků pro muže v ČR nenajdete širší nabídku – najdete zde tedy především adrenalinové zážitky. Ukázkou typických zážitků z Adropu je tento výčet: tandemový seskok, letecké vyhlídky, zážitkové jízdy, plavby lodí, bungee jumping, lety balónem, adrenalin ve vodě,… Dobrým pomocníkem při výběru zážitku jako dárku je tzv. dárkový průvodce, jenž rozřazuje zážitky dle typologie osobnosti. Byť v oblasti adrenalinu nemá Adrop konkurenci, v jiných oblastech mírně zaostává. V nabídce má o řád méně zážitků než např. Zážitky.cz nebo Allegria, i přesto se s nabídkou více než 310 zážitků řadí mezi ty rozsáhlejší agentury. Lidé si oceňují přehledný web, rychlost komunikace podpory a dobrý výběr zážitků (zdroj). Podpora je k dispozici od pondělí do soboty v čase 9:00–17:00 – email, telefon i live chat. Pokud kupujete dárek pro muže nebo sháníte adrenalinový zážitek, Adrop rozhodně má smysl prozkoumat.

Celkové skóre 9.1/10 se skládá z hodnocení všech 25 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 25 parametrů
9.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 2x Přidat hodnocení
5.0/5
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
8.9/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
8.3/10
Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
9.2/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
10/10

Výhody

  • Velká nabídka adrenalinových a jiných zážitků pro muže
  • Dobrá reputace; fungují od roku 2007 a patří k těm nejnavštěvovanějším
  • Ve výběru pomáhá dárkový průvodce a mapa zážitků

Nevýhody

  • Slabší nabídka v oblasti pobytů pro dva či wellness zážitků

Kategorie
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
8.9/10

Nejčastěji se zážitky kupují jako dárky, a je tudíž možné, že nebudete vědět, co přesně hledáte. Z toho důvodu je užitečné, když je nabídka zážitků, co největší. Každá zážitková agentura nabízí totiž mírně něco jiného. Abyste se mohli informovaně rozhodnout, našli jsme ty nejžádanější kategorie a zjistili, zda-li právě Adrop takový typ zážitků nabízí.

Adrenalinové zážitky
Ano
Eurovíkendy
Ne
Gurmánské zážitky
Ano
Hobby a zážitky se zvířaty
Ano
Letecké zážitky
Ano
Masáže a wellness zážitky
Ano
Zážitkové jízdy
Ano
Zážitkové pobyty
Ano
Povolání na zkoušku
Ano

Orientace na webu
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
8.3/10

Kolik zážitků má Adrop v nabídce? Nabízí rozmanité možnosti filtrování zážitků? A můžete se zážitky vybírat podle interaktivní mapy zážitků?

Přibližný počet zážitků v nabídce
310
Řazení dle typu
Ano
Řazení dle určení pro koho
Ne
Řazení dle ceny
Ano
Řazení dle aktuálních slev
Ano
Řazení dle lokality
Ano
Mapa zážitků
Ano

Reputace a oblíbenost
Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
9.2/10

Pokud jde o výběr solidní agentury na zážitky je více než užitečné dívat se na jejich reputaci a zkušenosti ostatních. Na základě několika faktorů, jsme proto sestavili bodové hodnocení.

Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
81 tis
Počet fanoušků na facebooku
10 tis
Rok založení firmy
2007
Hodnocení na Heureka.cz
4,9
Počet recenzí na Heureka.cz
1428

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
10/10

Odpoví vám podpora na telefonu i emailu? Nebo snad nabízejí i live chat? A kdy je zastihnete? To najdete v tabulce níže:

Live chat
Ano
Email
Ano
Telefon
Ano
Pracovní doba
Po–Pá; 9:00–17:00

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

2 zkušeností

Dobrý den .Zakoupil jsem si zážitek degustaci rumů. Zážitek v tištěné podobě dorazil v pořádku ,video bylo
zasláno na email v pořádku ,domluva s přepravní službou v pořádku ,balíček pevně zabalen a neporušen v pořádku ,ale když jsme začali zážitek rozbalovat, málem nás to posadilo na ….. Vše bylo v plastových placatých lahvičkách s uzávěrama z plastu jak od limonád. Degustaci rumu dávat do plastů .Stydte se. Opravdu jste se vyznamenali. Rum do plastu – Nikdy

Hodnocení - 3
Radim Ujčík
26. 2. 2021

Domluva termínu s Adrop.cz nefukční. Již měsíc nereagují. Vypadá to na podvodníky :/.

Hodnocení - 3
Tomáš Fuk
16. 6. 2020