Rájzážitků.cz recenze Rájzážitků.cz recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

12. 1. 2019

Stručně/vhodné pro

Byť RájZážitků.cz spadá mezi ty méně profláknuté portály, člověk zde může najít poměrně kvalitní zážitky, jenž jsou často i cenově velmi dostupné (někdy i levnější než známější konkurence). Narazíte u nich na více než 180 zážitků – od adrenalinu, přes gurmánství, až po wellness. Sice zde nenajdete mapu zážitků, ale je možné filtrování zážitků dle lokality, určení pro koho nebo typu zážitku. Vzhled webu je minimalistický a většina zákazníků reportuje intuitivní ovládání na webu (zdroj). Lidé také chválí ochotnou podporu, vzhledné balení dárkového poukazu a možnost poukaz si vytisknout samostatně. Podpora je dostupná na telefonu, emailu i live chatu každý pracovní den v čase 8:30–16:00. Jestliže hledáte zážitek pro sebe nebo jako dárek a rádi pátráte po výhodnějších cenách, tenhle portál může být to správné místo.

Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení všech 25 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 25 parametrů
8.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 3x Přidat hodnocení
3.3/5
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
8.9/10
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
6.7/10
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
7.3/10
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
9.5/10

Výhody

  • Široký rozsah zážitků
  • Dobrá reputace mezi zákazníky
  • Podpora na všech frontách (live chat, telefon, email)

Nevýhody

  • Co se počtu nabízených zážitků týče, jsou na tom hůře než konkurence
  • Podpora není dostupná o víkendu

Kategorie
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
8.9/10

Nejčastěji se zážitky kupují jako dárky, a je tudíž možné, že nebudete vědět, co přesně hledáte. Z toho důvodu je užitečné, když je nabídka zážitků, co největší. Každá zážitková agentura nabízí totiž mírně něco jiného. Abyste se mohli informovaně rozhodnout, našli jsme ty nejžádanější kategorie a zjistili, zda-li právě RájZážitků.cz takový typ zážitků nabízí. 

Adrenalinové zážitky
Ano
Eurovíkendy
Ne
Gurmánské zážitky
Ano
Hobby a zážitky se zvířaty
Ano
Letecké zážitky
Ano
Masáže a wellness zážitky
Ano
Zážitkové jízdy
Ano
Zážitkové pobyty
Ano
Povolání na zkoušku
Ano

Orientace na webu
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
6.7/10

Kolik zážitků má RájZážitků.cz v nabídce? Nabízí rozmanité možnosti filtrování zážitků? A můžete se zážitky vybírat podle interaktivní mapy zážitků?

Přibližný počet zážitků v nabídce
183
Řazení dle typu
Ano
Řazení dle určení pro koho
Ano
Řazení dle ceny
Ano
Řazení dle aktuálních slev
Ne
Řazení dle lokality
Ano
Mapa zážitků
Ne

Reputace a oblíbenost
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
7.3/10

Pokud jde o výběr solidní agentury na zážitky je více než užitečné dívat se na jejich reputaci a zkušenosti ostatních. Na základě několika faktorů, jsme proto sestavili bodové hodnocení.

Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
> 50 tis
Počet fanoušků na facebooku
9,4 tis
Rok založení firmy
2012
Hodnocení na Heureka.cz
4,9
Počet recenzí na Heureka.cz
240

Podpora
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
9.5/10

Odpoví vám podpora na telefonu i emailu? Nebo snad nabízejí i live chat? A kdy je zastihnete? To najdete v tabulce níže:

Live chat
Ano
Email
Ano
Telefon
Ano
Pracovní doba
Po–Pá 8:30–16:00

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!