Esennce recenze Esennce recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

12. 1. 2019

Stručně/vhodné pro

Zážitky Esennce zprostředkovává už od roku 2007, čímž se řadí mezi vůbec ty nejdéle působící. Je sice pravda, že již není vedoucím hráčem na trhu, ale i přesto nabízejí štědrou nabídku (někdy i exkluzivních) zážitků a to cca 240. Najdete zde řadu zážitků, ale oproti jiným nemají velký výběr v kategoriích “povolání na zkoušku” a “eurovíkendy”. Na druhou stranu objevíte zde řadu netradičních zážitků či různých adrenalinových a sportovních aktivit. Výběr zážitků usnadňuje filtrování dle lokace, ceny, aktuálních slev a typu zážitku. Co zde však nenajdete, je mapa, kde by zážitky byly interaktivně zobrazeny. Podpora je dostupná každý pracovní den od 8:00 do 18:00 na emailu a telefonu (žádný live chat). Essence se může také pochlubit velkým množstvím výdejních míst po celé ČR. Poukaz vám zašlou v dárkovém balení nebo elektronicky, vše je na domluvě. Jestliže hledáte léty ověřenou zážitkovou agenturu a zároveň třeba i hledáte mírně netradiční zážitky, Esennce může být správnou cestou.

Celkové skóre 8.0/10 se skládá z hodnocení všech 25 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 25 parametrů
8.0/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 6x Přidat hodnocení
4.0/5
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
8.9/10
Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
7.8/10
Celkové skóre 6.9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
6.9/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
8.5/10

Výhody

  • Jedna z nejdéle působících zážitkových agentur
  • V nabídce je více než 240 zážitků

Nevýhody

  • Podpora není dostupná na live chatu

Kategorie
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
8.9/10

Nejčastěji se zážitky kupují jako dárky, a je tudíž možné, že nebudete vědět, co přesně hledáte. Z toho důvodu je užitečné, když je nabídka zážitků, co největší. Každá zážitková agentura nabízí totiž mírně něco jiného. Abyste se mohli informovaně rozhodnout, našli jsme ty nejžádanější kategorie a zjistili, zda-li právě Esennce.cz takový typ zážitků nabízí.

Adrenalinové zážitky
Ano
Eurovíkendy
Ne
Gurmánské zážitky
Ano
Hobby a zážitky se zvířaty
Ano
Letecké zážitky
Ano
Masáže a wellness zážitky
Ano
Zážitkové jízdy
Ano
Zážitkové pobyty
Ano
Povolání na zkoušku
Ne

Orientace na webu
Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
7.8/10

Kolik zážitků má Esennce.cz v nabídce? Nabízí rozmanité možnosti filtrování zážitků? A můžete se zážitky vybírat podle interaktivní mapy zážitků?

Přibližný počet zážitků v nabídce
245
Řazení dle typu
Ano
Řazení dle určení pro koho
Ano
Řazení dle ceny
Ano
Řazení dle aktuálních slev
Ano
Řazení dle lokality
Ano
Mapa zážitků
Ne

Reputace a oblíbenost
Celkové skóre 6.9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
6.9/10

Pokud jde o výběr solidní agentury na zážitky je více než užitečné dívat se na jejich reputaci a zkušenosti ostatních. Na základě několika faktorů, jsme proto sestavili bodové hodnocení.

Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
> 50 tis
Počet fanoušků na facebooku
2 tis
Rok založení firmy
2007
Hodnocení na Heureka.cz
4,9
Počet recenzí na Heureka.cz
4091

Podpora
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
8.5/10

Odpoví vám podpora na telefonu i emailu? Nebo snad nabízejí i live chat? A kdy je zastihnete? To najdete v tabulce níže:

Live chat
Ne
Email
Ano
Telefon
Ano
Pracovní doba
Po–Pá 8:00–16:30

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!