Český hosting recenze

Český hosting


Výhody
+ V rámci tarifu můžete hostovat neomezný počet domén a společnost má pověst velmi stabilního webhostingu.


Nevýhody
– Krátká maximální doba běhu skriptu (30s) – což může dělat některým větším webům problémy. 

cesky-hosting-logo

Navštívit stránku →

Shrnutí:
Český hosting je velmi kvalitní a stálý hosting. Garantovaná bezvýpadkovost hostingu je 99,99%. Hosting splňuje všechny parametry, které od Hostingu očekáváte a podpora je opravdu rychlá a vstřícná.


Poměr cena/výkon – 7.6/10

Český hosting má nejlepší poměr cena/výkon. V našem srovnání patří mezi nejlevnější hostingy a disponuje všemi důležitými parametry, které od hostingu očekáváte. Jediným “problémem” může být kratší doba “max execution time”, která říká, že script (nebo úkol) může být prováděn na stránce maximálně 30 sekund. Toto může být problém s některými wordpress pluginy nebo při nahrávání většího XML feedu.

Cena registrace domény cz121 Kč
Cena registrace domény com254 Kč
Počet domén 2. řáduneomezeně
Vyzkoušení zdarma14 dní

Důležité parametry hostingu – 7.6/10

Za zásadní považujeme parametry bez kterých se moderní weby neobejdou. Jedná se zejména o podporu PHP 7.0, Https v ceně hostingu, klouzavé rozdělení zdrojů pro nárazové zvýšení návštěvnosti a PHP memory limit 256 MB. Oproti jiným testovaným hostingům má Český Hosting nejmenší prostor pro web, který tvoří 10GB. V případě, že plánujete postavit web s opravdu velkým množstvím obrázků a dokumentů doporučujeme se porozhlédnout nad jinými variantami.

Prosor pro web (GB)10GB
zdarma doména 3. řádu
Počet subdoménneomezeně
Počet email adresneomezeně (max 10GB)
Počet My SQL databázeneomezeně (max 5GB)
PHP Memory_llimit256MB
Max_execution time30 s
Cron úlohy
Traffic (návštěvnost)neomezeně
PHP 7 a vyšší
Podpora Wordpressu
SSD

Zabezpečení – 9.6/10

Zabezpečení u Českého Hostingu je na vysoké úrovni, nechybí zde AntiSPam, Antivir nebo SSL zapezpečení. Váš web je navíc pravidelně zálohován a můžete požádat podporu o obnovení webu v případě útoku nebo zásadní lidské chyby. SSL zabezpečení je samozřejmostí.

Pravidelné zálohování
Antispam
SSL zabezpečení
Antivir
Garance spokojenosti30 dnů

Podpora – 9.6/10

Pokud se něco stane s vaším webem, můžete kontaktovat podporu pomocí e-mailu, autorizovaného požadavku nebo telefonu. Za nadstandard považujeme komunikaci přes livechat. Podpora nám na e-mail odpověděla do jednoho pracovního dne a pracovní doba podpory je pracovní dny 8-23. Mimo pracovní dny můžete využít rozsáhle FAQ.

Email
Aut. požadavek
Live chat
Telefon
Rychlost skrze Live chatokamžitě
Do jednoho pracovního dne? (email)
FAQ
pracovní doba podporyprac dny 8-23

Postrádáte některé parametry u českého hostingu? Podívejte se na srovnání společností nabízejících nejlepší webhosting.

Více informací →

Naše hodnocení
  • 7.6/10
    Poměr cena/výkon - 7.6/10
  • 7.6/10
    Důležité parametry hostingu - 7.6/10
  • 9.6/10
    Zabezpečení - 9.6/10
  • 9.6/10
    Podpora - 9.6/10
8.6/10
Sending
Jak hodnotí naši čtenáři
4.5 (6 Hlasů)

Více informací →

Redakce 5nej.cz

Redakce 5nej.cz se skládá ze zkušených copywriterů a online marketingových specialistů, kteří věnují maximum svého úsilí a času na vytvoření kvalitního obsahu. Naše srovnání a recenze jsou vytvářeny nezaujatě a tak aby šetřily váš čas. Pokud se chcete dozvědět více o našem týmu, přečtěte si sekci "Kdo jsme" v patičce našeho portálu. Pokud se vám naše srovnání a recenze líbí, nebojte se nám dát hodnocení nebo rovnou napsat e-mail. Každé zpětné vazby si vážíme!

Žádná opdověď

  1. 19.9.2017

    […] současné době používám VPS od českého hostingu. Jsem s tím velice spokojený, server je managed, takže se nemusím starat o aktualizace, […]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

2 × dva =