ZenDesk Chat recenze (dříve Zopim) ZenDesk Chat recenze (dříve Zopim)

Hodnotil/a Redakce 5nej

4. 12. 2018

Stručně/vhodné pro

ZenDesk Chat je tehdejší Zopim, který se stal součástí známé platformy pro správu zákaznické podpory: ZenDesk. Jde o velice pokročilý live chat, který vyčnívá velkou mírou customizace a pokročilou automatizací. Můžete například nastavit, po jaké době vaší nečinnosti začnete být offline. Samozřejmostí jsou pak automatické zprávy na základě různých spouštěčů jako např. doba na stránce, počet navštívených stránek, navštívení konkrétní stránky apod.

Celkové skóre 8.4/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Měsíční tarif 1 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 2 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 3 (za 1 operátora)
  • Časově neomezená verze zdarma
  • Free Trial
  • Možnost jednorázové platby
  • Počet konverzací
  • Počet operátorů
  • Profily zákazníků (historie, lokace,...)
  • Hodnocení spokojenosti s odpovědí
  • Připravené odpovědi
  • Automatické pozdravení
  • Sledování konverzí oslovených návštěvníků
  • Transfer konverzace mezi operátory
  • CSS customizace
  • Soukromé poznámky
  • Co-Browsing (spolupráce v reálném čase)
  • Počet webů
  • Offline zprávy
  • Video nahrávky činnosti uživatele
  • Notifikace pro operátora (email, push,...)
  • Zaslání kopie konverzace na e-mail
  • API
  • Přizpůsobeno na mobilní zobrazení
  • Je frontend softwaru v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Podpora v češtině
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • FAQ
Hodnocení redakce
hodnoceno 31 parametrů
8.4/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 2x Přidat hodnocení
4.0/5
Celkové skóre 7.9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Měsíční tarif 1 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 2 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 3 (za 1 operátora)
  • Časově neomezená verze zdarma
  • Free Trial
  • Možnost jednorázové platby
7.9/10
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 17 parametrů:
  • Počet konverzací
  • Počet operátorů
  • Profily zákazníků (historie, lokace,...)
  • Hodnocení spokojenosti s odpovědí
  • Připravené odpovědi
  • Automatické pozdravení
  • Sledování konverzí oslovených návštěvníků
  • Transfer konverzace mezi operátory
  • CSS customizace
  • Soukromé poznámky
  • Co-Browsing (spolupráce v reálném čase)
  • Počet webů
  • Offline zprávy
  • Video nahrávky činnosti uživatele
  • Notifikace pro operátora (email, push,...)
  • Zaslání kopie konverzace na e-mail
  • API
8.9/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Přizpůsobeno na mobilní zobrazení
  • Je frontend softwaru v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Podpora v češtině
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • FAQ
8.3/10

Výhody

  • Možnost snadného napojení na software pro zákaznickou podporu Zendesk
  • Propracovaná customizace a automatizace
  • Je zde funkce Co-Browsing (sdílení obrazovky)

Nevýhody

  • Verze zdarma je velmi omezená a v praxi téměř nepoužitelná

ZenDesk Chat umožňuje také proaktivně zahájit konverzaci s jakýmkoli návštěvníkem webu. V administraci vidíte řadu užitečných info o respondentech jako lokaci, navštívené stránky či délka jejich návštěvy. Pro lepší přehlednost můžete také vyhledávat v kompletní historii vašich konverzací.

zendeskchat

Jako jeden z mála live chatů nabízí funkci Co-Browsing, díky které můžete sdílet obrazovku s návštěvníkem webu v reálném čase. To se hodí zejména, když potřebujete pomoci zákazníkovi s nějakým konkrétním nastavením. Pokud jste člověk neustále na cestách bez přístupu k desktopu, nejspíše oceníte mobilní aplikaci na iOS či Android. Máte na výběr ze tří tarifů, proto nemusíte platit za funkce, které byste jinak nevyužili.

Jde o kompletní live chat řešení se vším, co byste od takové platformy čekali. Byť mají verzi zdarma, pro seriózní využívání se neobejdete bez placeného tarifu začínajícího od 14$ / měsíčně.

Finance
Celkové skóre 7.9/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Měsíční tarif 1 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 2 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 3 (za 1 operátora)
  • Časově neomezená verze zdarma
  • Free Trial
  • Možnost jednorázové platby
7.9/10

Ať už hledáte jakékoli funkce, první věcí, jenž člověka při výběru live chatu zajímá, je cena. Zpravidla se setkáte s tarifem, u kterého platíte měsíčně. Někdy také live chat nabízí verzi zdarma (časově omezenou nebo neomezenou). Jak je na tom ale ZenDesk Chat?

Měsíční tarif 1 (za 1 operátora)
14$ (cca 330Kč)
Měsíční tarif 2 (za 1 operátora)
29$ (cca 680Kč)
Měsíční tarif 3 (za 1 operátora)
59$ (cca 1370Kč)
Časově neomezená verze zdarma
Ano
Free Trial
Ano
Možnost jednorázové platby
Ne

Důležité parametry
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 17 parametrů:
  • Počet konverzací
  • Počet operátorů
  • Profily zákazníků (historie, lokace,...)
  • Hodnocení spokojenosti s odpovědí
  • Připravené odpovědi
  • Automatické pozdravení
  • Sledování konverzí oslovených návštěvníků
  • Transfer konverzace mezi operátory
  • CSS customizace
  • Soukromé poznámky
  • Co-Browsing (spolupráce v reálném čase)
  • Počet webů
  • Offline zprávy
  • Video nahrávky činnosti uživatele
  • Notifikace pro operátora (email, push,...)
  • Zaslání kopie konverzace na e-mail
  • API
8.9/10

Automatické zprávy a možnost funkce Co-Browsing.

Každý majitel eshopu či webu má pro svůj projekt jiné priority. Někdo ocení snadnou možnost přesouvat konverzace mezi operátory. Jiný naopak třeba lpí na řádném upozorňování, když návštěvník napíše a operátor (vy) není online např. skrze push notifikace nebo email. Pokud máte náročnější požadavky na customizaci chat okna, aby rezonovalo s vaším brandem, pak má například smysl se dívat po možnosti CSS úprav. Vybrali jsme proto ty nejdůležitější parametry služby ZenDesk Chat a nacpali je do jedné přehledné tabulky:

Počet konverzací
neomezeně
Počet operátorů
neomezeně
Profily zákazníků (historie, lokace,...)
Ano
Hodnocení spokojenosti s odpovědí
Ano
Připravené odpovědi
Ano
Automatické pozdravení
Ano
Sledování konverzí oslovených návštěvníků
Ano
Transfer konverzace mezi operátory
Ano
CSS customizace
Ano
Soukromé poznámky
Ano
Co-Browsing (spolupráce v reálném čase)
Ano
Počet webů
neomezeně
Offline zprávy
Ano
Video nahrávky činnosti uživatele
Ne
Notifikace pro operátora (email, push,...)
Ano
Zaslání kopie konverzace na e-mail
Ano
API
Ano

Kompatibilita a podpora
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Přizpůsobeno na mobilní zobrazení
  • Je frontend softwaru v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Podpora v češtině
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • FAQ
8.3/10

Podpora funguje bez problému, není však v češtině.

Mobilní návštěvnost již dávno není jen doplňkem k té desktopové… proto je v mnoha případech zásadní, zda-li se chat okno zobrazuje správně i na mobilních zařízeních. Pro mnohé je také důležitým faktorem, jestli je software v češtině či jestli podpora komunikuje česky. Jak si v kompatibilitě a podpoře vede ZenDesk Chat?

Přizpůsobeno na mobilní zobrazení
Ano
Je frontend softwaru v češtině?
Ano
Je software v angličtině?
Ano
Podpora v češtině
Ne
Live chat
Ano
Email
Ano
Telefon
Ne
FAQ
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Chybí vám u Zendesk Chat nějaké funkce? Zkuste se podívat na srovnání nástrojů na web chat.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!