Livechat Inc Recenze Livechat Inc Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

4. 12. 2018

Stručně/vhodné pro

Live chat inc je pokročilý live chat software, který se právem řadí mezi ty nejlepší na trhu. Ačkoli zde najdete pouze časově omezenou verzi zdarma, placená verze, jenž začíná na 16$ měsíčně, nabízí slušný poměr ceny k výkonu. Především jde kromě o live chat, také o kompletní správu zákaznické podpory pomocí ticketovacího systému, který spojuje zprávy z emailu i chatu. Unikátní funkcí je například i možnost vidět v reálném čase to, co píše návštěvník do chat okna ještě před tím než to odešle. To vám umožní rychleji reagovat a odpověď si dostatečně připravit.

Celkové skóre 7.6/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Měsíční tarif 1 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 2 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 3 (za 1 operátora)
  • Časově neomezená verze zdarma
  • Free Trial
  • Možnost jednorázové platby
  • Počet konverzací
  • Počet operátorů
  • Profily zákazníků (historie, lokace,...)
  • Hodnocení spokojenosti s odpovědí
  • Připravené odpovědi
  • Automatické pozdravení
  • Sledování konverzí oslovených návštěvníků
  • Transfer konverzace mezi operátory
  • CSS customizace
  • Soukromé poznámky
  • Co-Browsing (spolupráce v reálném čase)
  • Počet webů
  • Offline zprávy
  • Video nahrávky činnosti uživatele
  • Notifikace pro operátora (email, push,...)
  • Zaslání kopie konverzace na e-mail
  • API
  • Přizpůsobeno na mobilní zobrazení
  • Je frontend softwaru v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Podpora v češtině
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • FAQ
Hodnocení redakce
hodnoceno 31 parametrů
7.6/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 1x Přidat hodnocení
5.0/5
Celkové skóre 6.8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Měsíční tarif 1 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 2 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 3 (za 1 operátora)
  • Časově neomezená verze zdarma
  • Free Trial
  • Možnost jednorázové platby
6.8/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 17 parametrů:
  • Počet konverzací
  • Počet operátorů
  • Profily zákazníků (historie, lokace,...)
  • Hodnocení spokojenosti s odpovědí
  • Připravené odpovědi
  • Automatické pozdravení
  • Sledování konverzí oslovených návštěvníků
  • Transfer konverzace mezi operátory
  • CSS customizace
  • Soukromé poznámky
  • Co-Browsing (spolupráce v reálném čase)
  • Počet webů
  • Offline zprávy
  • Video nahrávky činnosti uživatele
  • Notifikace pro operátora (email, push,...)
  • Zaslání kopie konverzace na e-mail
  • API
8.3/10
Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Přizpůsobeno na mobilní zobrazení
  • Je frontend softwaru v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Podpora v češtině
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • FAQ
7.8/10

Výhody

  • Možnost v reálném čase sledovat to, co uživatel píše do chat okna
  • Umožňují Co-Browsing (sdílení obrazovky)
  • Napojení na ticketovací systém (systém zákaznické podpory)

Nevýhody

  • Je zde pouze časově omezená verze zdarma

Pomocí externí integrace jste schopni zde aktivovat i funkci Co-Browsing, pokud je pro vás důležitá (jde o sdílení obrazovky s uživatelem). Nechybí ani aplikace na Windows, MacOS, iOS či Android. V porovnání s konkurencí je design chat okna poměrně svěžího a moderního nádechu. Customizace je nadprůměrná, i proto že máte na výběr až z 6 různých designů chat oken (úprava barev či přidání vlastního CSS je samozřejmostí). Snadno můžete přepnout do offline módu, prohlížet profily návštěvníků, sledovat konverze z oslovených uživatelů či nechat je hodnotit vaše operátory. Není však možné dělat si soukromé poznámky u jednotlivých kontaktů.

-livechat-inc

Pokud chcete stabilní live chat řešení s dlouholetou tradicí, svěžím designem a propracovaným systémem zákaznické podpory a zároveň pro vás není priorita, aby bylo vše zadarmo, pak Livechat inc stojí za to vyzkoušet.

Finance
Celkové skóre 6.8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Měsíční tarif 1 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 2 (za 1 operátora)
  • Měsíční tarif 3 (za 1 operátora)
  • Časově neomezená verze zdarma
  • Free Trial
  • Možnost jednorázové platby
6.8/10

Ať už hledáte jakékoli funkce, první věcí, jenž člověka při výběru live chatu zajímá, je cena. Zpravidla se setkáte s tarifem, u kterého platíte měsíčně. Někdy také live chat nabízí verzi zdarma (časově omezenou nebo neomezenou). Jak je na tom ale Livechat inc?

Měsíční tarif 1 (za 1 operátora)
16$ (cca 370Kč)
Měsíční tarif 2 (za 1 operátora)
33$ (cca 770Kč)
Měsíční tarif 3 (za 1 operátora)
50$ (cca 1570Kč)
Časově neomezená verze zdarma
Ne
Free Trial
Ano
Možnost jednorázové platby
Ne

Důležité parametry
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 17 parametrů:
  • Počet konverzací
  • Počet operátorů
  • Profily zákazníků (historie, lokace,...)
  • Hodnocení spokojenosti s odpovědí
  • Připravené odpovědi
  • Automatické pozdravení
  • Sledování konverzí oslovených návštěvníků
  • Transfer konverzace mezi operátory
  • CSS customizace
  • Soukromé poznámky
  • Co-Browsing (spolupráce v reálném čase)
  • Počet webů
  • Offline zprávy
  • Video nahrávky činnosti uživatele
  • Notifikace pro operátora (email, push,...)
  • Zaslání kopie konverzace na e-mail
  • API
8.3/10

Vidíte i to, co uživatel zrovna píše do chat okna.

Každý majitel eshopu či webu má pro svůj projekt jiné priority. Někdo ocení snadnou možnost přesouvat konverzace mezi operátory. Jiný naopak třeba lpí na řádném upozorňování, když návštěvník napíše a operátor (vy) není online např. skrze push notifikace nebo email. Pokud máte náročnější požadavky na customizaci chat okna, aby rezonovalo s vaším brandem, pak má například smysl se dívat po možnosti CSS úprav. Vybrali jsme proto ty nejdůležitější parametry služby Livechat inc a nacpali je do jedné přehledné tabulky:

Počet konverzací
neomezeně
Počet operátorů
neomezeně
Profily zákazníků (historie, lokace,...)
Ano
Hodnocení spokojenosti s odpovědí
Ano
Připravené odpovědi
Ano
Automatické pozdravení
Ano
Sledování konverzí oslovených návštěvníků
Ano
Transfer konverzace mezi operátory
Ano
CSS customizace
Ano
Soukromé poznámky
Ne
Co-Browsing (spolupráce v reálném čase)
Ano (nutná integrace)
Počet webů
neomezeně
Offline zprávy
Ano
Video nahrávky činnosti uživatele
Ne
Notifikace pro operátora (email, push,...)
Ano
Zaslání kopie konverzace na e-mail
Ano
API
Ano

Kompatibilita a podpora
Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení 8 parametrů:
  • Přizpůsobeno na mobilní zobrazení
  • Je frontend softwaru v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Podpora v češtině
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • FAQ
7.8/10

Aplikace jak mobilní, tak desktopová; podpora (anglicky) funguje skvěle.

Mobilní návštěvnost již dávno není jen doplňkem k té desktopové… proto je v mnoha případech zásadní, zda-li se chat okno zobrazuje správně i na mobilních zařízeních. Pro mnohé je také důležitým faktorem, jestli je software v češtině či jestli podpora komunikuje česky. Jak si v kompatibilitě a podpoře vede Livechat inc?

Přizpůsobeno na mobilní zobrazení
Ano
Je frontend softwaru v češtině?
Ano
Je software v angličtině?
Ano
Podpora v češtině
Ne
Live chat
Ano
Email
Ne
Telefon
Ne
FAQ
Ano

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!