Revoluční němčina pro samouky recenze Revoluční němčina pro samouky recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

18. 9. 2018

Stručně/vhodné pro

Pohodlná a účinná jazyková metoda výuky, která si zakládá na poslechu, souběžném čtení a doslovném překladu. Nenabízí sice téměř žádná interaktivní cvičení, ale máte přístup k velkému množství namluvených vět v nejrůznějších situacích. Cílem je naučit se v němčině myslet bez zbytečného zdlouhavého biflování. Budete mluvit tak, jak jste to odposlouchali a jakoby němčina byla vaším rodným jazykem. Učit se navíc můžete kdykoliv a odkudkoliv, a to po časově neomezenou dobu.

Celkové skóre 8.8/10 se skládá z hodnocení všech 28 parametrů:
  • Sleva?
  • Verze zdarma
  • Cena
  • Premiová placená verze
  • Časově neomezená placená verze
  • Listening / Poslech
  • Speaking / Mluvení
  • Reading / Čtení
  • Writing / Psaní
  • Interaktivní funkce
  • Škola hrou
  • Webová aplikace
  • Mobilní aplikace
  • Jde spustit na PC?
  • Responzivita (mobil, tablet)
  • Funguje offline?
  • Z jakého jazyka je kurz veden?
  • Intuitivní ovládání
  • Video průvodce
  • Motivační program
  • Vysvětlivky
  • Angličtina
  • Němčina
  • Španělština
  • Francouzština
  • Ruština
  • Italština
  • Další jazyky
Hodnocení redakce
hodnoceno 28 parametrů
8.8/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 8x Přidat hodnocení
3.5/5
Celkové skóre 9.6/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Sleva?
  • Verze zdarma
  • Cena
  • Premiová placená verze
  • Časově neomezená placená verze
9.6/10
Celkové skóre 8.2/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Listening / Poslech
  • Speaking / Mluvení
  • Reading / Čtení
  • Writing / Psaní
  • Interaktivní funkce
  • Škola hrou
8.2/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Webová aplikace
  • Mobilní aplikace
  • Jde spustit na PC?
  • Responzivita (mobil, tablet)
  • Funguje offline?
8.5/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Z jakého jazyka je kurz veden?
  • Intuitivní ovládání
  • Video průvodce
  • Motivační program
  • Vysvětlivky
9/10
Celkové skóre /10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Angličtina
  • Němčina
  • Španělština
  • Francouzština
  • Ruština
  • Italština
  • Další jazyky

Výhody

  • Unikátní učební systém založený na poslechu a doslovném překladu do češtiny (žádné biflování)
  • Je zde nahráno 7 958 vět v mnoha různých situacích (restaurace, podnikání, obchod,…)
  • Jednorázová platba za doživotní přístup

Nevýhody

  • Kromě poslechu doslovného překladu, zde nejsou žádné jiné interaktivní funkce (např. možnost ukládat si slovíčka a procvičovat je.)

Jedinečný systém od Taxus Learning, který využívá metodu poslechu a doslovného překladu, čímž vás v němčině učí myslet.

Finance
Celkové skóre 9.6/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Sleva?
  • Verze zdarma
  • Cena
  • Premiová placená verze
  • Časově neomezená placená verze
9.6/10

Doporučujeme vyzkoušet bezplatnou demo verzi, která vás dostatečně obeznámí s metodou kurzu. Získáte tak lepší představu, jak v kurzu pracovat a zda vám bude tento způsob výuky vyhovovat. Ceník je velmi prostý. Neplatíte žádné měsíční poplatky, pouze jednorázovou platbu 4 990 Kč a za ni získáte doživotní přístup ke všem materiálům. A to nejen pro vás, ale klidně pro celou rodinu! Začněte studovat společně a vzájemně se můžete podporovat a motivovat k lepším výsledkům.

Sleva?
Ne
Verze zdarma
Časově omezená verze kurzu, kdy je možno si jej vyzkoušet
Ano
Cena
Finanční částka, kterou zaplatíte za vybraný kurz jazyka
4990 Kč - jednorázově
Premiová placená verze
Nabízí možnost zaplatit si nadstadardní služby
Ano
Časově neomezená placená verze
Verze, ke které se můžete kdykoliv jakkoliv často vracet a opakovat
Ano
Tip Tip
Náš tip

Pokud vám způsob výuky nebude vyhovovat, do 30 dnů od zakoupení můžete požádat o vrácení peněz.

Učební metody
Celkové skóre 8.2/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Listening / Poslech
  • Speaking / Mluvení
  • Reading / Čtení
  • Writing / Psaní
  • Interaktivní funkce
  • Škola hrou
8.2/10

Nemcina Pro Samouky 3 Generace

Posláním platformy je naučit vás myslet německy skrze chytře postavené poslechy a doslovné překlady. Výuku si můžete obohatit tím, že si skryjete a odkryjete překlad dle potřeby – stejně tak i německý text. Společně s tím, jak text posloucháte, se zvýrazňují slova, které mluvčí zrovna vyslovuje (tuto funkci si též můžete vypnout). Celkem si můžete poslechnout 7 958 vět v rozličných situacích.

Revoluční němčina pro samouky postrádá slovník, což může vypadat zvláštně, ovšem tato platforma pracuje s myšlenkou, že pokud slovíčko nemáte kde najít, lépe si jej zapamatujete. Kdybyste totiž k dispozici slovník měli, začali byste se jednotlivá slovíčka biflovat a následně skládat do vět s českým slovosledem a cizinec by vám jen těžko rozuměl. Něco na tom asi bude, nemyslíte?

Velkou výhodou je, že tempo výuky si určujete sami a k textu se můžete vracet tak dlouho, jak potřebujete. Uslyšíte 4 rodilé mluvčí s různými přízvuky, a to Němce i Rakušany.

Listening / Poslech
Poslech zvukových záznamů jazyka pro porozumění a naučení správné intonace při mluvení
Ano
Speaking / Mluvení
Zaměřeno na vlastní mluvení, přízvuk a intonaci
Ne
Reading / Čtení
Orientace v textu a umění čtení psaného textu
Ano
Writing / Psaní
Zaměřeno na správné skládání vět a gramatiku
Ne
Interaktivní funkce
Funkce nabízející různé cvičení a metody pro lepší pochopení a naučení jazyka
Ano
Škola hrou
Učení prostřednicvím zábavných úkolů a cvičení
Ne

Kompatibilita
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Webová aplikace
  • Mobilní aplikace
  • Jde spustit na PC?
  • Responzivita (mobil, tablet)
  • Funguje offline?
8.5/10

Němčina pro samouky funguje na všech typech zařízení. Můžete ji spustit na mobilním telefonu, tabletu, počítači i na všech zařízeních od firmy Apple (iPad, iPhone, macbook i iMac). Velkým mínusem je ovšem absence mobilní aplikace, které v dnešní moderní době využívá skoro každý a může některé mladší ročníky od volby této platformy lehce odrazovat. Webová aplikace s možností stáhnout si nahrávky na offline použití

Webová aplikace
Možnost studia přes webovou aplikaci staženou do počítače
Ano
Mobilní aplikace
Možnost studia přes aplikace staženou do chytrého mobilního telefonu
Ne
Jde spustit na PC?
Možnost studia přes počítače bez nutnosti stahovat aplikaci
Ano
Responzivita (mobil, tablet)
Bezproblémové zobrazení aplikace v různých zařízeních
Ano
Funguje offline?
Možnost studia i bez aktuálního připojení k internetu
Ano

Jednoduchost a lokalizace
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Z jakého jazyka je kurz veden?
  • Intuitivní ovládání
  • Video průvodce
  • Motivační program
  • Vysvětlivky
9/10

Tento kurz němčiny je vyučován z češtiny, což je ideální situace oproti jiným kurzům vyučovaných z angličtiny, kde můžete mít obtíže porozumět už jen zadání, natož se efektivně učit další cizí jazyk. Prostředí je velmi prostě vytvořené a z pohledu uživatele snadno pochopitelné. Grafika však působí lehce zastarale v porovnání s jinými novějšími platformami, ale právě díky ní vás nebude od výuky nic rozptylovat.

Z jakého jazyka je kurz veden?
Kurz je vyučován v uvedeném jazyce
čeština
Intuitivní ovládání
Ovládání lekcí je snadné a intuitivní a není nutné studovat žádné návody
Ano
Video průvodce
Videa usnadňující a vysvětlující orientaci a práci v kurzu
Ano
Motivační program
Program motivující vás správným způsobem k lepším výsledkům
Ano
Vysvětlivky
Pomáhají pochopit jednotlivá zadání, která vás usnadní postup v kurzu
Ano

Jazyky

Konkrétně u kurzu Revoluční němčina pro samouky máte na výběr pouze němčinu. TAXUS learning však vydal také kurz s název Angličtina pro samouky, jenž vyučuje angličtinu stejnou metodou.

Angličtina
Nabízí možnost studovat angličtinu
Ano
Němčina
Nabízí možnost studovat němčinu
Ano
Španělština
Nabízí možnost studovat španělštinu
Ne
Francouzština
Nabízí možnost studovat francouzštinu
Ne
Ruština
Nabízí možnost studovat ruštinu
Ne
Italština
Nabízí možnost studovat italštinu
Ne
Další jazyky
Nabízí možnost studovat další jazyky
Ne

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!