Zoohit.cz Recenze Zoohit.cz Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

20. 12. 2021

Stručně/vhodné pro

Zoohit je e-shop s potřebami pro chovatele. Zaměřuje se především na majitele psů, koček, drobných hlodavců, ptactva a rybiček. Koupíte zde klasická krmiva, i krmiva prémiová a veterinární, která jsou určena zvířatům s dietou. Díky bonusovému programu za své objednávky sbíráte body, které můžete uplatnit výběrem dárků pro své mazlíčky, nebo je darovat na charitu. Zoohit totiž podporuje útulky a opuštěná zvířata a vy jim v tom můžete pomoci. Objednávky doručují pomocí České pošty nebo PPL a pokud nakoupíte za více než 799 Kč, máte dopravu zdarma. Chyběla nám možnost převzít objednávku na pobočce, což Zoohit nenabízí.

Celkové skóre 7.4/10 se skládá z hodnocení všech 22 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
  • Psi a kočky
  • Hlodavci
  • Ptáci
  • Teraristika
  • Akvaristika
  • Hodnocení obchodu na Zboží.cz nebo Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
Hodnocení redakce
hodnoceno 22 parametrů
7.4/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 1x Přidat hodnocení
1/5
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
7.5/10
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Psi a kočky
  • Hlodavci
  • Ptáci
  • Teraristika
  • Akvaristika
8/10
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Hodnocení obchodu na Zboží.cz nebo Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
6.7/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
7.5/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
7/10

Výhody

  • E-shop pro chovatele se širokým zaměřením
  • Velký výběr kvalitních produktů

Nevýhody

  • Chybí online chat
  • Nemají potřeby pro teraristiku
  • Nemají kamenné pobočky

Zoohit Recenze

Důležité parametry
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
7.5/10

Zoohit Predstaveni

Zoohit je e-shop s potřebami pro chovatele psů, koček, drobných hlodavců, ptáků a rybiček. Nenajdete tady bohužel potřeby pro teraristiku a neprodávají – logicky – ani živá zvířata. Z jejich zboží si však vybere snad každý, kdo má doma uvedené mazlíčky. Jejich nabídka je velice rozsáhlá. Najdete tady krmiva, veterinární krmiva pro dietáře, chovatelské potřeby, podestýlky, postroje a vodítka atd.

Mají velký výběr zboží v akci a pokud jej chcete sledovat pravidelně, abyste vždy objednávali levněji, stačí při objednávce zadat registraci a přihlásit se k newsletteru, nebo si odběr newsletteru zadat zvlášť. Dostanete za to dokonce nějaké bonusové body navíc, které můžete uplatnit v rámci zákaznického programu, s nímž si za své body můžete při každé objednávce vyzvednou nějaký dáreček pro svého mazlíčka – přidat jej k objednávce, nebo body poslat na charitu, pro potřebná zvířata v útulcích.

Vlastní pobočky (počet)
Kolik poboček - kamenných prodejen e-shop pro chovatele vlastní a zda má vůbec nejaké k dispozici.
0
Zákaznický program
E-shop pro chovatele poskytuje výhodný zákaznický program, kde mohou klienti za své objednávky sbírat bonusy, dárky nebo získat vyšší slevy.
Ano
Vlastní akční leták
E-shop má vlastní akční leták nebo newsletter, který zasílá registrovaným zájemcům do e-mailové schránky.
Newsletter
Velký výběr produktů
Jak velký má e-shop výběr produktů? Vyberete si tu z velkého množství sortimentu, nebo existují obchody s větší nabídkou?
Ano

Bonusový program

Zoohit Bonusprogram

Zoohit odměňuje věrné zákazníky v rámci svého bonusového programu body, které můžete sbírat různým způsobem. První získáte jako dárek za registraci, která je zdarma. Další máte za odběr newsletteru a samozřejmě i za každou objednávku. Za 25 Kč vaší platby objednávky získáte vždy jeden bonusový bod. Pokud tedy objednáte za 250 Kč, získáte 10 bodů. Body pak můžete využívat při svých objednávkách, kdy si za ně vybíráte dárečky pro své mazlíčky, jako jsou různé pamlsky, hračky, kostičky apod. Zvolit můžete ale i darování bodů na charitu. Tak uděláte dobrý skutek a odměníte opuštěná zvířátka v útulcích.

Tip Tip

Pokud jste s e-shopem Zoohit spokojení a chcete získat další bonusové body, stačí sdílet svou zkušenost a speciální odkaz mezi svými přáteli. Za každého nového zákazníka tak dostanete odměnu v podobě 350 bodů, které zase můžete využít na různé dárečky nebo je darovat na charitu.

Online magazín o zvířatech

Zoohit Magazin

Zoohit má i svůj vlastní online magazín, kde zveřejňuje zajímavosti o zvířatech, informuje o různých plemenech, radí v případě nemocí zvířátek, chovu zvířat, např. jak zazimovat ryby v zahradním jezírku, jak chránit kočky před mrazem atd.

Zaměření
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Psi a kočky
  • Hlodavci
  • Ptáci
  • Teraristika
  • Akvaristika
8/10

Zoohit Zamereni

Zoohit se zaměřuje především na pejskaře a kočkaře, ale na své si přijdou i majitelé drobných hlodavců – morčat, křečků, králíků a dalších mazlíčků, stejně jako majitelé ptactva a rybiček. Nenajdete zde kategorii teraristiky a nekoupíte zde živá zvířata. Za to Zoohit nabízí opravdu širokou škálu krmiv, jak běžných – supermarketových značek, tak značek prémiových krmiv, a také veterinární krmiva pro mazlíčky, kteří mají nějaká dietní omezení. Dále tu seženete potřeby pro mazlíčky, jako pelíšky, klece, akvária, obojky, postroje, vodítka, pamlsky, podestýlky a plno dalšího.

Psi a kočky
E-shop nabízí krmiva a potřeby pro chovatele koček a psů.
Ano
Hlodavci
E-shop nabízí krmiva a potřeby pro chovatele drobných hlodavců - králíků, morčat, křečků, pískomilů, osmáků, činčil atd.
Ano
Ptáci
E-shop nabízí krmiva a potřeby pro chovatele ptactva.
Ano
Teraristika
E-shop poskytuje vše pro chovatele zabývající se teraristikou.
Ne
Akvaristika
E-shop poskytuje vše pro chovatele zabývající se akvaristikou.
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Nenašli jste na Zoohitu to, co vás zajímá, nebo co potřebujete nakoupit pro svého mazlíčka? Věnujete se teraristice, ale Zoohit tuto kategorii nenabízí? Pak se podívejte na naše srovnání nejlepších e-shopů pro chovatele a najděte si ten, který vám bude vyhovovat nejlépe.

Dodací podmínky
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Hodnocení obchodu na Zboží.cz nebo Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
6.7/10

Zoohit Postovne

Faktem je, že Zoohit má opravdu vysoké hodnocení na Zboží.cz, kde zákazníci uvádí v průměru až 84 %. Je to nejspíš i tím, že dopravu poskytuje Zoohit zdarma již od objednávky nad 799 Kč. Jako dopravce si můžete vybrat Českou poštu či PPL, nebo nechat na e-shopu, aby vybral sám, který dopravce je pro vás nejvhodnější.

Nevýhodou je absence kamenných poboček, tudíž nemáte možnost vyzvednout si objednané zboží na vybrané pobočce. Na druhou stranu většina chovatelů dělá poměrně velké objednávky, a tak věřím, že doprava zdarma tento nedostatek vyváží.

Doručení balíčku můžete očekávat zhruba mezi 2 až 4 dny od objednání. Záleží samozřejmě i na zvoleném druhu platby – tedy kdy e-shop obdrží peníze za vaši objednávku.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz nebo Heureka
Jak je e-shop hodnocení zákazníky na webu Zboží.cz.
84 %
Doprava zdarma od
Poskytuje obchod dopravu zdarma - a pokud ano, od jaké částky.
799
Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
Poskytuje e-shop možnost vyzvednout si objednané zboží na kamenné pobočce - má-li ji k dispozici?
Ne

Platební podmínky
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
7.5/10

Svou objednávku na Zoohit můžete zaplatit předem, platební kartou Visa či Mastercard. Využít se dá rovněž platba PayPal. A pokud raději objednáváte na dobírku, i tato možnost se nabízí. Zda ji budete platit kartou či hotově, to už pak záleží na dopravci. Pokud máte dopravu zdarma, nemusíte se bát ani přirážky za dobírku. Ta je zdarma také.

Dobírka
Zboží můžete zaplatit na dobírku - tedy při převzetí od dopravce.
Ano
Platební karta
Zboží lze uhradit platební kartou - online.
Ano
Hotově (při osobním odběru)
Zboží lze hradit při osobním převzetí na kamenné pobočce v hotovosti.
Ne
Poplatek za dobírku
Jak vysoký je případný poplatek za dobírku.

Podpora
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
7/10

Zoohit má podporu řešenou na zákaznické lince a kontaktním formulářem. Ten se vyplňuje velmi rychle a ihned po odeslání přijde do e-mailu informace, že odpověď v pracovní dny přijde do 24 hodin. My jsme si samozřejmě kontaktní formulář a s ním i podporu prověřili.

Kontaktní e-mail
Ano (- kontaktní formulář)
Online chat
Ne
Telefon
Ano
Odpověď do 24 hodin
Ano
Kolik otázek zodpověděli
4/5
Celkové hodnocení
Dostatečné

Bohužel vánoční shon dostihl i tento e-shop a tak Zoohit neodpověděl do slíbených 24 hodin. Přišel však e-mail s omluvou, že na našem požadavku pracují a hned následující den skutečně odpovědi přišly. Jedna však chyběla. Z toho důvodu hodnotíme zákaznickou podporu jako dostatečnou.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!