Vyrobsitričko.cz recenze Vyrobsitričko.cz recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

12. 1. 2019

Stručně/vhodné pro

Portál Vyrobsitričko.cz začínal v roce 2012 pouze s nabídkou absolventských trik. Postupem času se začali soustředit mimo jiné i na potisk triček pro širokou veřejnost.

Celkové skóre 7.7/10 se skládá z hodnocení všech 30 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 30 parametrů
7.7/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
7/10
Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
9.2/10
Celkové skóre 5.9/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
5.9/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
8.7/10

Výhody

  • Specialista v oblasti triček s vlastním potiskem
  • Oboustranný potisk trička i mikin

Nevýhody

  • Poměrně základní nabídka produktů
  • Průměrný editor na tvorbu trika
  • Chybí live chat podpora

Vyrobsitričko.cz recenze

Oproti stávajícím konkurentům jako T-shock či Belabel se tento portál zaměřuje primárně na trička (případně polokošile či mikiny). Minimalistický web doplňuje jednoduchý editor s poměrně základní nabídkou oblečení. Jelikož nenabízejí obrázkové písmo jako např. Shirtinator, je nezbytné si grafiku připravit u sebe v PC a do editoru nahrát obrázek. Základní cena za triko je 249 Kč. Samozřejmostí je možnost oboustranného potisku a více různých stylů triček. Podpora funguje přes celý pracovní týden od 8:00 do 16:30, přičemž vám odpoví, jak na mailu, tak i na telefonu. Jestliže chcete vytvořit tričko s vlastním potiskem a hledáte eshop, který je v této oblasti expertem a má jasné zaměření, Vyrobsitričko.cz je jasná volba.

Eshop zaměřený čistě na trička a mikiny s vlastním potiskem.

Rozsah služeb
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
7/10

Primárně trička a mikiny.

Již dávno neplatí, že společnosti na vlastní potisk triček nabízejí pouze trika. Nyní je standardem, že můžete vytvářet i vlastní hrnky, klíčenky, polštáře, boxerky či dokonce plyšáky (seznam může pokračovat do nekonečna). Začal tedy boj, jaká společnost toho nabídne co nejvíce. Jak si v této oblasti vede Vyrobsitričko.cz?

Potisk triček
Ano
Potisk mikiny
Ano
Potisk tašky
Ano
Potisk hrnků
Ne
Potisk vaků na záda
Ne
Potisk kšiltovky
Ne
Potisk čepice
Ne
Potisk puzzle
Ne
Potisk placek
Ne
Potisk podložky pod myš
Ne
Potisk zástěry
Ano
Potisk sportovního trika
Ne
Potisk klíčenky
Ne
Potisk polštáře
Ne
Potisk plyšáka
Ne
Potisk spodního prádla
Ne

Customizace a finance
Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
9.2/10

Základní editor, obstojná nabídka oblečení

Když jde o tvorbu vlastního trička, je míra customizace jedna z nejdůležitějších faktorů vůbec. Umožňuje Vyrobsitričko.cz oboustranný potisk? Mají v nabídce pouze jedno tričko nebo je možno vybírat si z více stylů? A jak je na tom startovní cena jednoho trička?

Oboustranný potisk
Ano
Základní cena za tričko
249Kč
Vlastní text
Ano
Vlastní foto
Ano
Předpřipravené ilustrace
Ano
Různé styly triček
Ano

Reputace
Celkové skóre 5.9/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
5.9/10

Firma působící od roku 2012

Pokud jde o výběr solidního eshopu na vlastní potisk trička, je více než užitečné dívat se na jejich reputaci a zkušenosti ostatních. Na základě několika faktorů jako je hodnocení na Heurece, oblíbenost na Facebooku či měsíční návštěvnost, jsme proto sestavili bodové hodnocení.

Hodnocení na Heurece
-
Počet recenzí na Heurece
-
Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
méně než 50 tis
Počet fanoušků na facebookem
1,1 tis

Podpora
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
8.7/10

Pracovní dny; email i telefon, ale žádný live chat

Odpoví vám podpora na telefonu i emailu? Nebo snad nabízejí i live chat? A kdy je zastihnete? To najdete v tabulce níže:

Email
Ano
Telefon
Ano
Live chat
Ne
Pracovní doba
Po–Pá, 8:00–16:30

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

1 zkušeností

Hledal jsem hodnocení e-shopů na potisk triček, našlo mi to tento web, ale nesouhlasím s výsledkem. Prošel jsem si všechny a co se týká potisků triček, tak má jednoznačně nejširší nabídku Vyrobsitričko.cz, pokud si chcete potisknout i jiný sortiment, než tričko tak Belabel.

Hodnocení - 3
Roman
20. 11. 2020