Belabel recenze Belabel recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

12. 1. 2019

Stručně/vhodné pro

Belabel na trh přišel v roce 2015, přičemž již od počátku nabízí kromě triček i širokou škálu netradičních produktů, které si můžete nechat potisknout dle chuti. Kromě nyní již běžných služeb jako např. potisk triček, mikin, hrnků či vaků na záda, si můžete potisknout i opravdu originální věci jako svačinový box, keramickou dlaždici, masku na spaní či obal na mobil. Marně však budete hledat např. vlastní potisk zimní čepice.

Celkové skóre 9.2/10 se skládá z hodnocení všech 30 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 30 parametrů
9.2/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 3x Přidat hodnocení
2.7/5
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
9.8/10
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
9.4/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
9/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
8.7/10

Výhody

  • Velmi široký výběr potisknutelných produktů (i těch netradičních)
  • Stabilní společnost s dobrou reputací (stovky uživatelských recenzí)
  • Cena není přestřelená a nabízejí poměr ceny ke kvalitě

Nevýhody

  • Chybí live chat podpora

Belabel Recenze

Potisk vytváříte v jednoduchém editoru, kde máte produkt s vaším potiskem vizualizovaný a interaktivně jej upravujete. Cena za potisk trika patří k těm nejdostupnějším – začíná na 164 Kč. Aktuálně spolu s T-shockem patří mezi nejsilnější hráče na poli vlastního potisku triček. Podpora je dostupná na telefonu či emailu každý pracovní den od 10:00 do 19:00 (chybí však live chat podpora). Kvalitní potisk trička nabízí kdejaká společnost a i proto nejspíše neuděláte chybu ani s jednou v našem srovnání, pokud ale máte poněkud specifičtější požadavky a nechcete se omezovat pouze na trika, pak je Belabel číslo jedna (díky rozsáhlému sortimentu).

Rozsah služeb
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
9.8/10

Absurdně gigantická nabídka potisknutelných produktů.

Již dávno neplatí, že společnosti na vlastní potisk triček nabízejí pouze trika. Nyní je standardem, že můžete vytvářet i vlastní hrnky, klíčenky, polštáře, boxerky či dokonce plyšáky (seznam může pokračovat do nekonečna). Začal tedy boj, jaká společnost toho nabídne co nejvíce. Jak si v této oblasti vede Belabel?

Potisk triček
Ano
Potisk mikiny
Ano
Potisk tašky
Ano
Potisk hrnků
Ano
Potisk vaků na záda
Ano
Potisk kšiltovky
Ano
Potisk čepice
Ne
Potisk puzzle
Ano
Potisk placek
Ano
Potisk podložky pod myš
Ano
Potisk zástěry
Ano
Potisk sportovního trika
Ano
Potisk klíčenky
Ano
Potisk polštáře
Ano
Potisk plyšáka
Ano
Potisk spodního prádla
Ano

Customizace a finance
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
9.4/10

Cenově dostupné produkty a propracovaný editor.

Když jde o tvorbu vlastního trička, je míra customizace jedna z nejdůležitějších faktorů vůbec. Umožňuje Belabel oboustranný potisk? Mají v nabídce pouze jedno tričko nebo je možno vybírat si z více stylů? A jak je na tom startovní cena jednoho trička?

Oboustranný potisk
Ano
Základní cena za tričko
164Kč
Vlastní text
Ano
Vlastní foto
Ano
Předpřipravené ilustrace
Ano
Různé styly triček
Ano

Reputace
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
9/10

Nejoblíbenější služba na potisk triček na facebooku.

Pokud jde o výběr solidního eshopu na vlastní potisk trička, je více než užitečné dívat se na jejich reputaci a zkušenosti ostatních. Na základě několika faktorů jako je hodnocení na Heurece, oblíbenost na facebooku či měsíční návštěvnost, jsme proto sestavili bodové hodnocení.

Hodnocení na Heurece
4,8
Počet recenzí na Heurece
1923
Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
110 tis
Počet fanoušků na facebookem
21 tis

Podpora
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
8.7/10

Každý pracovní den; email i telefon, ale žádný live chat.

Odpoví vám podpora na telefonu i emailu? Nebo snad nabízejí i live chat? A kdy je zastihnete? To najdete v tabulce níže:

Email
Ano
Telefon
Ano
Live chat
Ne
Pracovní doba
Po–Pá; 10:00–19:00

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

6 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Koupili jsme plátěné tašky a jsme moc spokojené.
Super kvalita a cena. Příjemná obsluha. Mohu jen ráda doporučit 🙂

Hodnocení - 5
Renáta Hausnerová
21. 6. 2022

Než objednáte, doporučuji dobře zkontrolovat okraje obrázku a jeho celkové umístění. Poprvé jsem se úplně netrefila. Naštěstí paní z Belabel se mnou všechno probrala a pomohla mi to doladit, takže pak byl výsledek moc pěkný. Doporučuji!

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 8. 2020

Skvělý obchod. Vyhovuje mi, že si můžu motiv sám navrhnout, nebo si vybrat z již připravených návrhů. Manipulace je jednoduchá a rychlost zpracování a dodání je také v pohodě.

Hodnocení - 3
Anonymous
14. 8. 2020

Co bych k tomu napsal? Fajn obchod, dobrá kvalita, příjemná komunikace a rychlé dodání. Takže super.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 7. 2020

Než něco objednáte, nechte si to raději zkontrolovat grafikem, ať je váš dárek fakt TOP. Jinak za mě super obchod, příjemná komunikace, rychlé vyřízení.

Hodnocení - 3
Anonymous
21. 7. 2020

Podle mě opravdu rozmanitá nabídka zboží, dobrá kvalita výrobků a pěkné a vtipné dárky. Já mám tento obchod moc ráda a doporučím i ostatním.

Hodnocení - 3
Anonymous
12. 7. 2020