Shirtinator recenze Shirtinator recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

12. 1. 2019

Stručně/vhodné pro

Shirtinator je na českém trhu již pěknou řádku let (od roku 2010), přičemž se odlišuje obrovským výběrem triček, mikin či dokonce zimních bund, jenž si můžete potisknout dle libosti.

Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení všech 30 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 30 parametrů
8.7/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 1x Přidat hodnocení
1/5
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
9.5/10
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
9.3/10
Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
7.2/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
8.7/10

Výhody

  • Velká nabídka oblečení; dokonce i zimní bundy
  • Propracovaný moderní editor vlastního potisku
  • Možnost ukládat si nehotové motivy

Nevýhody

  • Nemají telefonickou ani live chatovou podporu

Shirtinator recenze

Lidé si nejvíce chválí intuitivní editor potisků, které mimo jiné nabízí tzv. grafický text, což umožňuje stvořit pěkné designy i přesto, že nejste grafik. Využít můžete také řadu předpřipravených motivů, z nichž si při customizaci trička vybíráte. Cena za nejzákladnější tričko bez potisku vyjde na 228 Kč. Potisknout si můžete obě strany trička, stejně tak i rukávy. Jde o zahraniční firmu, která do česka expandovala, tudíž mají zkušenosti s prodejem triček s vlastním potiskem napříč evropou. Užitečnou funkcí je též možnost ukládat si návrhy k pozdějšímu využití. Pokud hledáte eshop s propracovaným editorem na tvorbu vlastního potisku a zároveň se nechcete omezovat malým výběrem oblečení, Shirtinator je moudrá volba.

Eshop s velkým výběrem potisknutelného oblečení a moderním editorem.

Rozsah služeb
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
9.5/10

Trička všeho druhu, nabízí však daleko více než jen trika.

Již dávno neplatí, že společnosti na vlastní potisk triček nabízejí pouze trika. Nyní je standardem, že můžete vytvářet i vlastní hrnky, klíčenky, polštáře, boxerky či dokonce plyšáky (seznam může pokračovat do nekonečna). Začal tedy boj, jaká společnost toho nabídne co nejvíce. Jak si v této oblasti vede Shirtinator?

Potisk triček
Ano
Potisk mikiny
Ano
Potisk tašky
Ano
Potisk hrnků
Ano
Potisk vaků na záda
Ano
Potisk kšiltovky
Ano
Potisk čepice
Ne
Potisk puzzle
Ano
Potisk placek
Ano
Potisk podložky pod myš
Ne
Potisk zástěry
Ano
Potisk sportovního trika
Ano
Potisk klíčenky
Ano
Potisk polštáře
Ano
Potisk plyšáka
Ano
Potisk spodního prádla
Ano

Customizace a finance
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
9.3/10

Propracovaný editor se vším, co by člověk od editoru očekával.

Když jde o tvorbu vlastního trička, je míra customizace jedna z nejdůležitějších faktorů vůbec. Umožňuje Shirtinator oboustranný potisk? Mají v nabídce pouze jedno tričko nebo je možno vybírat si z více stylů? A jak je na tom startovní cena jednoho trička?

Oboustranný potisk
Ano
Základní cena za tričko
228Kč
Vlastní text
Ano
Vlastní foto
Ano
Předpřipravené ilustrace
Ano
Různé styly triček
Ano

Reputace
Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
7.2/10

Zahraniční firma působící po mnoha zemích evropy.

Pokud jde o výběr solidního eshopu na vlastní potisk trička, je více než užitečné dívat se na jejich reputaci a zkušenosti ostatních. Na základě několika faktorů jako je hodnocení na Heurece, oblíbenost na facebooku či měsíční návštěvnost, jsme proto sestavili bodové hodnocení.

Hodnocení na Heurece
4,3
Počet recenzí na Heurece
1397
Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
méně než 50 tis
Počet fanoušků na facebookem
1,3 tis

Podpora
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
8.7/10

Každý pracovní den; email i telefon, ale žádný live chat.

Odpoví vám podpora na telefonu i emailu? Nebo snad nabízejí i live chat? A kdy je zastihnete? To najdete v tabulce níže:

Email
Ano
Telefon
Ne
Live chat
Ne
Pracovní doba
-

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

1 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Objednal jsem, nekomunikovali, zasilku jsem nedostal, penize taky ne, neodpovedeli asi na 4 emaly…

Hodnocení - 1
M
18. 7. 2022