T-Shock recenze T-Shock recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

12. 1. 2019

Stručně/vhodné pro

T-shock patří mezi nejstarší eshopy v ČR, jenž tisknutí vlastního potisku na tričko umožňují. Svou nabídku rozšířili i na služby jako potisk hrnků, placek, mikin, vaků na záda, zástěr a mnoho dalších. Oproti některým konkurentům však nenabízí potisk kšiltovek či klíčenek. Oboustranný potisk a customizace rukávů je samozřejmostí. Při navrhování vlastního trička vám pomáhá šikovný editor, kde můžete vkládat vlastní obrázky, texty nebo předpřipravené designy. Pokud si navystačíte pouze s bílým či černým trikem, T-shock umožňuje výběr až z 25 barev, stejně tak i z velkého množství stylů triček.

Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení všech 30 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 30 parametrů
9.3/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 12x Přidat hodnocení
2.9/5
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
9.3/10
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
9.4/10
Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
9.7/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
8.7/10

Výhody

  • Jedni z prvních v ČR, jenž vlastní potisk nabízí
  • Široký sortiment (od trika, přes mikiny až po plyšáky)
  • Možnost trička přeprodávat s vlastními motivy (využití najdou např. influenceři pro svůj merch)

Nevýhody

  • Podpora není dostupná skrze live chat

T-shock recenze

Základní cena za tričko je 199 Kč, čímž se mezi konkurence řadí na zlatý střed. Na podpoře se nedopíšete na live chat, ale za to jsou k dispozici každý pracovní den na emailu a telefonu. Pokud hledáte léty ověřenou společnost s jednoduchým editorem a chcete si vytvořit vlastní tričko, hrnek, plyšáka či cokoli z jejich nabídky, pak T-shock rozhodně patří mezi smysluplné kandidáty.

Stabilní společnost na potisk triček, mikin, hrnků atd.

Rozsah služeb
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Potisk triček
  • Potisk mikiny
  • Potisk tašky
  • Potisk hrnků
  • Potisk vaků na záda
  • Potisk kšiltovky
  • Potisk čepice
  • Potisk puzzle
  • Potisk placek
  • Potisk podložky pod myš
  • Potisk zástěry
  • Potisk sportovního trika
  • Potisk klíčenky
  • Potisk polštáře
  • Potisk plyšáka
  • Potisk spodního prádla
9.3/10

Široký sortiment; již dávno nejde jen o trička.

Již dávno neplatí, že společnosti na vlastní potisk triček nabízejí pouze trika. Nyní je standardem, že můžete vytvářet i vlastní hrnky, klíčenky, polštáře, boxerky či dokonce plyšáky (seznam může pokračovat do nekonečna). Začal tedy boj, jaká společnost toho nabídne co nejvíce. Jak si v této oblasti vede T-shock?

Potisk triček
Ano
Potisk mikiny
Ano
Potisk tašky
Ano
Potisk hrnků
Ano
Potisk vaků na záda
Ano
Potisk kšiltovky
Ne
Potisk čepice
Ne
Potisk puzzle
Ano
Potisk placek
Ano
Potisk podložky pod myš
Ano
Potisk zástěry
Ano
Potisk sportovního trika
Ano
Potisk klíčenky
Ne
Potisk polštáře
Ano
Potisk plyšáka
Ano
Potisk spodního prádla
Ano

Customizace a finance
Celkové skóre 9.4/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Oboustranný potisk
  • Základní cena za tričko
  • Vlastní text
  • Vlastní foto
  • Předpřipravené ilustrace
  • Různé styly triček
9.4/10

Propracovaný editor se vším, co by člověk od editoru očekával.

Když jde o tvorbu vlastního trička, je míra customizace jedna z nejdůležitějších faktorů vůbec. Umožňuje T-shock oboustranný potisk? Mají v nabídce pouze jedno tričko nebo je možno vybírat si z více stylů? A jak je na tom startovní cena jednoho trička?

Oboustranný potisk
Ano
Základní cena za tričko
199Kč
Vlastní text
Ano
Vlastní foto
Ano
Předpřipravené ilustrace
Ano
Různé styly triček
Ano

Reputace
Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Hodnocení na Heurece
  • Počet recenzí na Heurece
  • Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
  • Počet fanoušků na facebookem
9.7/10

Jeden z nejstarších a nejoblíbenějších eshopů na tvorbu triček s potiskem.

Pokud jde o výběr solidního eshopu na vlastní potisk trička, je více než užitečné dívat se na jejich reputaci a zkušenosti ostatních. Na základě několika faktorů jako je hodnocení na Heurece, oblíbenost na facebooku či měsíční návštěvnost, jsme proto sestavili bodové hodnocení.

Hodnocení na Heurece
4,7
Počet recenzí na Heurece
2806
Měsíční návštěvnost (Similarweb 2019)
124 tis
Počet fanoušků na facebookem
8,7 tis

Podpora
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Email
  • Telefon
  • Live chat
  • Pracovní doba
8.7/10

Od pondělí do pátku; email i telefon, ale žádný live chat.

Odpoví vám podpora na telefonu i emailu? Nebo snad nabízejí i live chat? A kdy je zastihnete? To najdete v tabulce níže:

Email
Ano
Telefon
Ano
Live chat
Ne
Pracovní doba
Po–Pá 8:00–16:00
Doporučujeme Doporučujeme

Pokud T-shock.cz nenabízí, co hledáte - zkuste se podívat na naše srovnání potisku triček.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

6 zkušeností

Nádherné tričko, skvělá kvalita!!!!!! Vyšli mi vstříc s graf. úpravou, super e-shop!!!!!! Rychlí a spolehliví 🙂

Hodnocení - 3
Tričko se shibou inu
11. 9. 2020

Na T-shock jsem dělala svůj první nákup a jsem moc spokojená. Opravdu kvalitní materiál triček na potisk, super komunikace. A taky příjemné ceny. Určitě doporučuji, a ještě někdy využiji.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 8. 2020

Na tomhle obchodě mi vyhovuje pestrý výběr motivů, jednoduchý editor, který musí zvládnout snad každý a taky rychlost vyřízení. Ta byla fakt blesková. Takže kdo shání dárek na poslední chvíli…

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020

Široká nabídka materiálů a motivů, tričko přišlo velmi rychle a musím napsat, že je fakt kvalitní.

Hodnocení - 3
Anonymous
1. 8. 2020

Rychlé vyřízení a skvělá komunikace s obchodem. Tričko je moc pěkné a kvalitní. Super počin.

Hodnocení - 3
Anonymous
27. 7. 2020

Já jsem s tímhle obchodem moc spokojená. Chtěla jsem tričko s obrázkem jako dárek pro manžela, takže mi pomáhali s výběrem. Moc se to povedlo a manžel měl radost. Doporučuji i ostatním.

Hodnocení - 3
Anonymous
11. 6. 2020