Váš hosting VPS Recenze Váš hosting VPS Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

7. 11. 2017

Stručně/vhodné pro

VPS od Váš-hosting.cz má vynikající reputaci, na poli hostingů se pohybují přes 9 let a nabízí hned čtyři možné tarify. Vhodné pro větší projekty, u kterých chcete jistotu a spolehlivost a oželíte pár tisíc ročně navíc. Na oplátku získáte profesionální správu VPS, nonstop podporu a 60 min nadstandardní správy navíc. I když máte v ceně plnou správu, i přesto můžete mít přístup do rootu, což z tohoto VPS dělá velmi univerzální nástroj pro projekty s různými požadavky. Všechny VPS běží na SSD discích. Pokud není nejdůležitějším parametrem nejlevnější cena, pak VPS od Váš-hosting.cz má smysl vyzkoušet – nabízí 7 dnů testování zdarma.

Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení všech 29 parametrů:
  • Balíček
  • Roční platba s DPH
  • Cena registrace domény cz
  • Cena registrace domény com
  • Počet domén 2. řádu
  • Vyzkoušení zdarma
  • Konektivita
  • Správa serveru (managed)
  • Přístup k rootu
  • RAM
  • Prosor pro web (GB)
  • Prostor pro emaily
  • Počet email adres
  • Cron úlohy
  • SSD
  • Limit počtu souborů (inodů)
  • Vlastní administrace
  • Počet procesorů
  • Pravidelné zálohování
  • Antispam
  • SSL zabezpečení
  • Antivir
  • Email
  • Aut. požadavek
  • Live chat
  • Telefon
  • Rychlost skrze Live chat
  • FAQ
  • pracovní doba podpory
Hodnocení redakce
hodnoceno 29 parametrů
8.9/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 6x Přidat hodnocení
3.8/5
Celkové skóre 7.4/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Roční platba s DPH
  • Cena registrace domény cz
  • Cena registrace domény com
  • Počet domén 2. řádu
  • Vyzkoušení zdarma
7.4/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 12 parametrů:
  • Konektivita
  • Správa serveru (managed)
  • Přístup k rootu
  • RAM
  • Prosor pro web (GB)
  • Prostor pro emaily
  • Počet email adres
  • Cron úlohy
  • SSD
  • Limit počtu souborů (inodů)
  • Vlastní administrace
  • Počet procesorů
8.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Pravidelné zálohování
  • Antispam
  • SSL zabezpečení
  • Antivir
10/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Email
  • Aut. požadavek
  • Live chat
  • Telefon
  • Rychlost skrze Live chat
  • FAQ
  • pracovní doba podpory
10/10

Výhody

  • Máte přístup do rootu a plnou správu VPS v jednom, SSD disky a jednoduchou administraci VPS centrum

Nevýhody

  • Díky profesionální správě je cena o něco vyšší než u konkurence

VPS zvládnete spravovat i začátečník díky jednoduché administraci VPS centrum

Poměr cena/výkon
Celkové skóre 7.4/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Roční platba s DPH
  • Cena registrace domény cz
  • Cena registrace domény com
  • Počet domén 2. řádu
  • Vyzkoušení zdarma
7.4/10

Jako uživatel máte na výběr ze čtyř tarifů, z nichž nejlevnější stojí 2900 Kč/ročně, střední 8700 Kč/ročně a ten nejvýkonnější 13000 Kč/ročně. V našem porovnání srovnáváme u všech VPS vždy tu střední cestu. Váš-hosting.cz není to sice nejlevnější varianta, ale ani ta nejdražší. Poměr cena/výkon je odpovídající.

Roční platba s DPH
8 712 Kč
Cena registrace domény cz
181Kč
Cena registrace domény com
266 Kč
Počet domén 2. řádu
neomezeně
Vyzkoušení zdarma
Ano
Tip Tip

Spolehlivé managed VPS za přijatelnou cenu s jednoduchým administrační rozhraním VPS centrum a třeba s vlastním root přístupem.

Důležité parametry hostingu
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 12 parametrů:
  • Konektivita
  • Správa serveru (managed)
  • Přístup k rootu
  • RAM
  • Prosor pro web (GB)
  • Prostor pro emaily
  • Počet email adres
  • Cron úlohy
  • SSD
  • Limit počtu souborů (inodů)
  • Vlastní administrace
  • Počet procesorů
8.3/10

Konektivita 1000 Mhz, 2 GB RAM, prostor pro web 40 GB a 2 procesory jsou něco, co neurazí ani náročnější webmastery. Vše je flexibilní a lze v případě domluvy navýšit nebo si to sami ve VPS centru přenastavíte. Máte přístup k rootu, i přesto máte v ceně plnou správu VPS.

Konektivita
1000 Gbps
Správa serveru (managed)
Je v ceně VPS serveru také profesionální správa serveru?
Ano
Přístup k rootu
Ano
RAM
4 GB
Prosor pro web (GB)
40 GB
Prostor pro emaily
libovolně
Počet email adres
neomezeně
Cron úlohy
neomezeně
SSD
Ano
Limit počtu souborů (inodů)
3 000 000
Vlastní administrace
Ano
Počet procesorů
2
VPS zvládnete spravovat i začátečník díky jednoduché administraci VPS centrum

Zabezpečení
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Pravidelné zálohování
  • Antispam
  • SSL zabezpečení
  • Antivir
10/10

VPS mají velmi dobře zabezpečené a kladou na něj vysokou prioritu. V základu dostáváte pravidelné zálohování, antispam, antivir i možnost SSL zabezpečení. Jde o managed VPS, kde se o vše stará Váš-hosting.

Pravidelné zálohování
Ano
Antispam
Ano
SSL zabezpečení
Ano
Antivir
Ano
VPS zvládnete spravovat i začátečník díky jednoduché administraci VPS centrum

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Email
  • Aut. požadavek
  • Live chat
  • Telefon
  • Rychlost skrze Live chat
  • FAQ
  • pracovní doba podpory
10/10

Náročnější klienti ocení možnost nonstop podpory. Na výběr máte z live chatu, telefonu, emailu nebo autorizovaného požadavku. To, co zde nechybí je přehledná sekce často kladených otázek, kde však mnoho informací nenajdete.

Email
Ano
Aut. požadavek
Ano
Live chat
Ano
Telefon
Ano
Rychlost skrze Live chat
okamžitě
FAQ
Ano
pracovní doba podpory
nonstop
Doporučujeme Doporučujeme

Nevyhovuje vám virtuální server od Vašeho Hostingu? Podívejte se na naše srovnání 5 nejlepších VPS na českém trhu.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!