Tipsport recenze Tipsport recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

21. 8. 2018

Stručně/vhodné pro

Sázková kancelář Tipsport je česká špička rozrůstající se do zahraniční. Za své služby si neúčtuje manipulační poplatek (pouze v kamenných pobočkách), nabízí výhody jako registrační bonus, věrnostní program a vstupní bonus. Kurzy nabízí většinou výhodné a stejné jako sázková kancelář Chance. Je zde možnost využít cash out, tedy prodat tiket ještě před skončením zápasu. Sázet se dá mimo jiné i přes mobilní aplikaci.

Celkové skóre 9.6/10 se skládá z hodnocení všech 40 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
Hodnocení redakce
hodnoceno 40 parametrů
9.6/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 25x Přidat hodnocení
2.8/5
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
9.8/10
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
9.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
10/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
10/10
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 15 parametrů:
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
9.3/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
9/10

Výhody

  • Sázkařská komunita, která se rozrůstá na Evropskou úroveň.
  • Věrnostní program
  • Sbírání Netů proměnitelných na peníze

Nevýhody

  • Chudší nabídka e-sport sázek.

Tipsport

Důležité parametry
Celkové skóre 9.8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
9.8/10

Tipsport Mobilni Aplikace

Tipsport vlastní českou licenci již od počátků svého působení. Od roku 2011 vysílá sportovní přenosy na vlastní TV Tipsport a o tři roky později spustil mobilní aplikaci. V Česku má Tipsport více než 800 poboček. Nechybí zde ani diskuzní fórum. Mezi sázkovými kancelářemi mají podle similarweb.com nejnavštěvovanější webové stránky.

Česká licence
Ano
Mobilní aplikace
Ano
Počet poboček v čr
800+
Fórum
Ano
Tv
Ano
Tip Tip

Pokud chcete sázet s jedničkou na českém trhu, zvolte Tipsport.  Nabízí zajímavé bonusy, kurzy, věrnostní program a spoustu zábavy, mimo jiné i sbíráním Netů proměnitelným na peníze.

Bonusy
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
9.3/10

Tipsport Bonusy

Při registraci dostává zákazník automaticky 150 Kč. Maximální vstupní bonus činí 50 000 Kč a pro jeho získání v plné výši musí zákazník prosázet za první rok 800.000Kč na sázkách s minimálním kurzem 3. Minimální vklad pro získání bonusu je 5 Kč. Jako věrnostní program funguje Tipkonto. Za doporučení Tipsportu někomu dalšímu získá zákazník bonus v podobě Netů (1Net = 1Kč) na Tipkonto. Zapojit se můžete také do soutěží.

Vstupní bonus
až 50 000Kč
Registrační bonus
150Kč
Bonus za doporučení
Ano (v podobě netů)
Věrnostní program
Ano (Tipkonto)
Akce nebo soutěže
Ano
Min. Vklad pro získání bonusu
5Kč

Věrnostní program Tipkonto

Tipkonto je věrnostním programem Tipsportu, který umožňuje získat až 25 % vkladů zpět. Za sázky uzavírané v českých korunách získávají sázející bonus v tzv. Netech. Jeden Net představuje jednu korunu. Nety se připisují v okamžiku vyhodnocení sázky a jejich hodnota se tvoří z vkladů ze skutečně uzavřených sázek. Každý sázející přitom může za své sázky vyhodnocené v rámci jednoho dne získat až 100 Netů. Tyto Nety pak může znovu vsadit, stejně jako klasické peníze. V případě, že je sázka výherní, připíšou už se mu na konto české koruny. Nety ale může klient uplatnit i za další služby a zboží v rámci aktuální nabídky Tipsportu.

Doporučení Tipsportu a získání Netů

Jak už jste jistě pochopili, získávání Netů je zajímavá odměna, která se dá dalším sázením proměnit na peníze. Abyste získali těchto Netů ještě víc, můžete tomu trochu napomoci. Stačí, když budete na sociálních sítích sdílet tikety a analýzy. Sdílet ale můžete i na různých diskuzních fórech, webech apod.

Pokud se přes váš odkaz zaregistruje nový uživatel a provede na svůj nový herní účet vklad, vy získáte odměnu právě v těchto Netech. Počet získaných Netů pak závisí na tom, kolik klientů Tipsportu přivedete. Např. od 1 do 6 nových hráčů získáte 100 Netů za každého nového klienta. Od 7 hráčů dál už je to 125 Netů za klienta atd.

Sázky a peníze
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
10/10

Minimální sázka, kterou lze uzavřít je 1 Kč. Maximální výhra u Tipsportu činí 10.000.000 Kč. Vše se odehrává v české měně. Vyhrané peníze jsou zákazníkovi vyplaceny ihned na účet.

Max. Výhra
10 M
Min. Sázka
1Kč
Výplata ihned
Ano
Česká měna
Ano

Platební metody
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
10/10

Vklad může zákazník učinit následujícími způsoby: bankovním převodem, platební kartou, osobně na pobočce nebo přes internetové peněženky Skrill a paysafecard.

Výběry se dají provádět osobně na pobočce, bankovním převodem nebo pomocí internetové peněženky Skrill.

Bankovní převod
Ano
Platební karta
Ano
Skrill
Ano
Paysafecard
Ano
Na pobočce
Ano

Produkty
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 15 parametrů:
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
9.3/10

Tipsport má velké portfolio produktů, kde ve srovnání s ostatními sázkovými kancelářemi chybí jen poker.

Tipsport Produkty

Mezi druhy kurzových sázek, které nabízejí, se řadí tyto sázky:

  • Sportovní – Nejoblíbenější z nich jsou na fotbal, hokej a tenis.
  • Speciální, kde lze sázet na výsledek voleb, Oscarů a v neposlední řadě na Superstar.
  • Sázky na e-sporty jako jsou League of Legends, Startcraft 2 a další.
  • Solo sázka neboli jednoduchá sázka, kde se sází na jeden zápas s libovolným kurzem.
  • Akumulovaná sázka = více sázkových příležitostí na jednom tiketu, který je výherní, když jsou všechny tipy správné.
  • Live sázka, která se uzavírá v průběhu zápasu.
  • Asijský handicap je sázka, kde neexistuje remíza. Šance na výhru je proto vždy 50 na 50.

Další produkty jsou losy, kasino a kasinové hry. Dále loterie, která nabízí ještě dva druhy sázek a to skupinovou (více malých tiketů v jednom velkém) i systémovou (díky výběru více čísel zvyšuje šanci na výhru).

Sportovní sázky
Ano
Speciální sázky
Ano
Sázky na e-sporty
Ano
Kasino
Ano
Hry
Ano
Loterie
Ano
Losy
Ano
Poker
Ne
Sólo sázka
Ano
Aku sázka
Ano
Systém sázka
Ano
Skupinová sázka
Ano
Live sázka
Ano
Asijský handicap
Ano
Kurzové sázky
Ano

Podpora
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
9/10

Podpora funguje plně v Českém jazyce. Kontaktovat ji lze přes e-mail, telefon nebo Facebook. Tipsport sice nemá na svých stránkách online chat, ale můžete si jej zkusit nahradit právě zasláním zprávy přes Facebook. Pokud budete mít štěstí, a na chatu bude někdo přítomen, můžete se potřebné informace dozvědět hned.

My jsme zvolili možnost dotazu e-mailem a byli jsme spokojeni. Odpověď jsme dostali během cca 2 hodin. Položili jsme sice jen tři otázky, ale na všechny jsme dostali odpověď. K tomu nám podpora zaslala odkaz na webové stránky, kde bychom případně mohli dohledat další informace.

Live chat
Ne
Telefon
Ano
Email - do jednoho dne
Ano
Facebook zprávy
Ano
Český jazyk
Ano

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

7 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Stejně jako níže – Naprosto neseriózní firma. Již měsíce řeší problém s mou registrací na jejich portálu. Vždy přislíbí, že se ozvou a nic. Nemám k nim sebemenší důvěru. Už s nimi nechci mít nic společného… Naprostí amatéři.

Hodnocení - 1
Jiří Zvěřina
7. 5. 2022

Naprosto neseriózní firma. Již měsíc řeší problém s mou registrací na jejich portálu. Vždy přislíbí, že se ozvou a nic. Nemám k nim sebemenší důvěru.

Hodnocení - 3
Registrace
5. 11. 2021

Už jsem zkoušel sázet přes jiné portály, ale Tipsport mi zatím vyhovuje nejvíc. Kdybych to měl shrnout, tak mě baví sledovat živé přenosy, mít to kdykoli k dispozici díky mobilní aplikaci a co si budeme povídat, vstupní bonus je také fajn.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 8. 2020

Na Tipsportu mě baví nejenom sázení, ale také ta komunita a fórum. Je super, mít to s kým probrat.

Hodnocení - 3
Anonymous
18. 8. 2020

U Tipsportu jsem zatím chvíli, dřív jsem sázel jinde, ale zatím se mi to líbí. Baví mě sázet přes mobil a také oceňuji vysoký vstupní bonus.

Hodnocení - 3
Anonymous
2. 8. 2020

Přes Tipsport sázím už pár let. Vyhovuje mi, že si můžu stáhnout aplikaci do mobilu a nemusím sedět u počítače. Můžu tak všechno sledovat, kdykoli mě napadne.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 7. 2020

Hledal jsem možnost, jak sázet bez vysokých manipulačních poplatků a postupně se všechno naučit od začátku. Nechtělo se mi moc platit, když v tom ještě nejsem tak zběhlý. Tipsport mi v tomhle vyhovuje.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 7. 2020