Chance recenze Chance recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

21. 8. 2018

Stručně/vhodné pro

Chance je od roku 2013 součástí holdingu Tipsport, proto nabízí stejné kurzy a kurzové nabídky. Hlavní doménou sázkové kanceláře Chance jsou sportovní sázky. Především na území Česka podporují sportovní aktivity a jsou titulárním partnerem Chance futsal ligy. Za své služby si neberou manipulační poplatek. Nabízí možnost tzv. cash outu – prodání tiketu před skončením zápasu.

Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení všech 40 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
Hodnocení redakce
hodnoceno 40 parametrů
8.9/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 15x Přidat hodnocení
3.7/5
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
9/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
8.5/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
10/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
10/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 15 parametrů:
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
8.7/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
7/10

Výhody

  • Nabízí sázky na méně známé sporty jako futsal, plochá dráha nebo snooker.
  • Mají řadu bonusů a odměn ve formě Golgenů
  • Golden club a odměny za doporučení

Nevýhody

  • V nabídce nemají losy.

Důležité parametry
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
9/10

Chance Mobilni Aplikace

Ke svému provozu vlastní sázková kancelář Chance českou licenci i mobilní aplikaci. V Česku najdeme přibližně 200 jejich kamenných poboček. Diskusní fórum je propojené s tipsport.cz a tipsport.sk, což přispívá k vytvoření velké komunita sázkařů, kteří sdílejí své úspěchy a navzájem se inspirují. Chance také streamuje sportovní přenosy přes vlastní TV. Podle similarweb.com je její web třetí nejnavštěvovanější v porovnání se sázkovými kancelářemi z našeho srovnání.

Česká licence
Ano
Mobilní aplikace
Ano
Počet poboček v čr
200
Fórum
Ano
Tv
Ano

Bonusy
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
8.5/10

Chance Bonusy

Při registraci dostane zákazník automaticky 200 Kč ve formě Goldenů, které může prosázet a proměnit je tam na skutečné peníze. Maximální vstupní bonus, který může získat činí až 2.000Kč. Minimální vklad pro získání tohoto bonusu jsou 3 Kč.

Jako věrnostní program funguje Golden club. V rámci Golden clubu sbírají zákazníci tzv. Goldeny (1 Golden = 1 Kč), které získají za každou sázku vsazenou v české měně. Za Goldeny lze koupit funkci turbo, která navyšuje kurzy. Získat ale můžete i bonus za doporučení sázkové kanceláře Chance někomu dalšímu. Ten se může vyšplhat až na 200 Goldenů.

Vstupní bonus
až 2 000Kč
Registrační bonus
200Kč
Bonus za doporučení
Ano (v podobě goldenů)
Věrnostní program
Ano (Golden club)
Akce nebo soutěže
Ano
Min. Vklad pro získání bonusu
3Kč

Vstupní bonus

Jakmile se zaregistrujete u sázkové kanceláře Chance, získáte zdarma 200 Kč, které můžete následně prosázet. Jakmile provedete první vklad na svůj herní účet, můžete začít hrát o vstupní bonus, který činí až 2000 Kč. Tento bonus se počítá do výše 100 % vašeho prvního vkladu, maximálně však zmíněné 2000 Kč. K tomu, abyste jej mohli získat, je potřeba vyplnit tzv. sebeomezující opatření, registrovat platební prostředek a ověřit totožnost na jakékoliv pobočce Chance.

Pro získání vstupního bonusu je potřeba nejprve prosázet 14.000 Kč na tiketech, které mají minimální kurz 2.0. Vyplácený je po částech, abyste jej získali co nejdříve. Jakmile tedy prosázíte prvních 1400 Kč, dostanete na účet od sázkové kanceláře Chance 100 Kč. A takto to pokračuje až do vyplacení maximální výše bonusu.

Goldeny za sdílení

Goldeny jsou odměny, které můžete následně u sázkové kanceláře Chance prosázet a přeměnit je tak ve skutečné peníze. Pokud budete na svých sociálních sítích, webech či jiných webových platformách sdílet tikety nebo analýzy Chance, a někdo se přes váš odkaz proklikne a zaregistruje, získáváte odměnu. Její výše se počítá podle toho, kolik klientů přivedete. za 1-6 klientů dostanete 100 Goldenů za jednoho klienta, od 7 klientů výš už je to 125 Goldenů za klienta apod.

Golden Club

Pokud se rozhodnete sázet se sázkovou kanceláří Chance, můžete se těšit na věrnostní Golden klub plný odměn a bonusů. První už jsme zmínili výše, tedy 200 Kč zdarma po registraci a následující bonus až do výše 2000 Kč. Goldeny ale získáváte i za každý vsazený tiket v českých korunách. Za vyšší kurzy přitom získáváte více Goldenů. Goldeny dále můžete získávat jako odměny v soutěžích – Tipliga, Tipcup, Pyramida atd.

Za tyto Goldeny pak můžete sázet, aniž byste sahali do peněženky pro své vlastní peníze. Naopak – výhrou můžete svou peněženku více naplnit.

Tip Tip

Pokud chcete sázkovou kancelář, která vám kromě výher dopřeje i spoustu bonusů a možností, jak zvyšovat své hrací konto, vsaďte na kancelář Chance.

Pozor Pozor

Vstupní bonus 2000 Kč nezískáte ihned po registraci a vložení peněz na vaše hrací konto, jak by se mohlo na první pohled zdát. Nejprve je třeba prosázet 14.000 Kč!

Sázky a peníze
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
10/10

Pokud se rozhodnete sázet u Chance, můžete získat nejvyšší maximální výhru 10.000.000Kč. Nejnižší sázka, kterou lze uzavřít je 1 Kč na kombinaci u tiketu kombi a 5 Kč na Aku tiketu. Pokud si nejste výší minimální sázky jistí, stačí se podívat přímo na sestavovaný tiket. tam je vždy minimální sázka uvedena. Výhry vyplácí sázková kancelář ihned a v české měně.

Max. Výhra
10 M
Min. Sázka
1Kč
Výplata ihned
Ano
Česká měna
Ano

Platební metody
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
10/10

Vklady lze uskutečnit následujícími způsoby: bankovní převod, platební karta, osobně na pobočce nebo pomocí internetových peněženek Skrill a paysafecard. Výběry jdou provést bankovním převodem, na pobočce a přes internetovou peněženku Skrill.

Bankovní převod
Ano
Platební karta
Ano
Skrill
Ano
Paysafecard
Ano
Na pobočce
Ano

Produkty
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 15 parametrů:
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
8.7/10

V rozsáhlém portfoliu produktů schází Chanci jen losy a poker v porovnání s ostatními sázkovými kancelářemi.

Chance Produkty

Mezi druhy kurzových sázek, které nabízejí, řadíme následující:

  • Sportovní. Kromě populárních sportů najdeme i méně známé.
  • Speciální, kde lze sázet na výsledek voleb, Českého lva a v neposlední řadě na Superstar.
  • Sázky na e-sporty jako jsou League of Legends, Startcraft 2 a další.
  • Solo sázka neboli jednoduchá, kde se sází na jeden zápas s libovolným kurzem.
  • Akumulovaná sázka = více sázkových příležitostí na jednom tiketu, který je výherní, když jsou všechny tipy správné.
  • Live sázka, která se uzavírá v průběhu zápasu.
  • Asijský handicap je sázka, kde neexistuje remíza. Šance na výhru je proto vždy 50 na 50.

Dalším produktem sázkové kanceláře Chance je kasino a hry v něm. Dále loterie, která nabízí ještě dva druhy sázek a to skupinovou (více malých tiketů v jednom velkém) i systémovou (díky výběru více čísel zvyšuje šanci na výhru).

Sportovní sázky
Ano
Speciální sázky
Ano
Sázky na e-sporty
Ano
Kasino
Ano
Hry
Ano
Loterie
Ano
Losy
Ne
Poker
Ne
Sólo sázka
Ano
Aku sázka
Ano
Systém sázka
Ano
Skupinová sázka
Ano
Live sázka
Ano
Asijský handicap
Ano
Kurzové sázky
Ano

Podpora
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
7/10

Podporu nemá sice sázková kancelář Chance nijak extra vyřešenou, ale očividně to jim i klientům postačuje. Funguje plně v Českém jazyce a kontaktovat ji můžete prostřednictvím telefonu nebo e-mailu. My jsme zvolili e-mail a odpověď jsme dostali do 2 hodin. Bohužel ne na všechny otázky.

U některých otázek nás podpora přesměrovala zpět na jejich stránky – dali sice přesný odkaz, kde bychom měli odpověď najít, ale příliš se nám to nedařilo. Většinou tam bylo spoustu informací nahuštěných v jednom textu a odpovědi na naši otázku jsme se stejně nedopátrali. Pokud jste v sázkách nováček, doporučíme raději zvolit telefonní hovor.

Live chat
Ne
Telefon
Ano
Email - do jednoho dne
Ne
Facebook zprávy
Ne
Český jazyk
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Chybí vám nějaké parametry u sázkové kanceláře Chance? Zkuste se podívat na další námi recenzované sázkové kanceláře.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardních hrách může vzniknout závislost!


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

1 zkušeností

Parádní aplikace

Hodnocení - 3
Chance
6. 3. 2021