Sazka recenze Sazka recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

21. 8. 2018

Stručně/vhodné pro

Sazka je česká loterijní jednička. Kromě loterie mohou sázející využít i kurzových sázek. Je zde také možnost cash outu, tedy prodání tiketu ještě před skončením zápasu. Za své služby si Sazka neúčtuje žádný manipulační poplatek. Kromě sázek se věnuje také jiným projektům jako je její Sazka mobil (mobilní operátor, který nabízí různé soutěže a tarify) nebo Sazka Olympijský víceboj či podpora české kultury – zejména klasické hudby. Sazka je také generálním partnerem AC Sparta Praha.

Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení všech 40 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
Hodnocení redakce
hodnoceno 40 parametrů
8.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 25x Přidat hodnocení
3.1/5
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
8/10
Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
7.8/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
9/10
Celkové skóre 6/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
6/10
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 15 parametrů:
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
8.7/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
9/10

Výhody

  • Sazka nabízí kromě možnosti sázení i další produkty jako například Sazka mobil.
  • Věrnostní program Sazka klub.
  • Bonusy za registraci.

Nevýhody

  • Chybí zde diskuzní fórum.
  • Chybí poker a skupinová sázka.

Důležité parametry
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
8/10

Sazkabet Aplikace

Sazka vlastní jak českou licenci, tak i mobilní aplikaci. V Česku můžeme najít přibližně 7650 kamenných poboček. Přes TV Sazka je možné sledovat velké množství streamovaných sportovních přenosů, ale diskusní fórum budeme hledat marně. Podle similarweb.com je web Sazky druhý nejnavštěvovanější mezi sázkovými kancelářemi z našeho srovnání.

Sazka odměňuje stálé i nové klienty řadou bonusů, např. bonus za registraci nebo Sazka klub. Za zmínku stojí Sazka Fantasy, což je sportovní hra, kde si soutěžící sestaví vlastní tým reálných hráčů a následně bojuje o umístění v dlouhodobých turnajích nebo denních soutěžích.

Česká licence
Ano
Mobilní aplikace
Ano
Počet poboček v čr
7560
Fórum
Ne
Tv
Ano
Tip Tip

Chcete-li využít maximálních bonusů a výher od Sazky, staňte se členy Sazka Klubu a pořiďte si Sazka kartu. Kromě jiného si můžete zatočit Kolem štěstí, nebo si na kartu uložit svá “šťastná čísla”.

Bonusy
Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
7.8/10

Sazka Bonus

Po dokončení registrace získá zákazník automaticky 300 Kč, dále po provedení prvního vkladu lze získat vstupní bonus až 5 000 Kč. Jak tyto bonusy získáte?

Pokud se registrujete u Sazky a vložíte online na svůj herní účet alespoň 100 Kč, dostanete obratem 100 Kč jako bonus. Následně si ověříte svůj e-mail, nastavíte si herní limity a provedete ověření své osoby – buď online, nebo na prodejních místech Sazky. Toto je kompletní registrace, za kterou vám na herní účet sazka připíše dalších 200 Kč. To ale není všechno.

Za další vložené peníze získáte nabídku na bonus až do výše 5.000 Kč. Minimální částka vkladu pro získání tohoto bonusu je 100 Kč. Bonus je přitom stanoven ve výši až 100 % hodnoty prvního vkladu, který provedete po obdržení bonusové nabídky. Pro získání plné výše bonusu je však nutné dosáhnout 100 % požadovaného obratu, tzn. musíte dosáhnout čtyřicetinásobku provedeného vkladu. Jednoduše – abyste bonus získali, musíte sázet a to poměrně hodně!

Vstupní bonus
až 5 000Kč
Registrační bonus
300Kč
Bonus za doporučení
Ne
Věrnostní program
Ano (Sazka klub)
Akce nebo soutěže
Ano
Min. Vklad pro získání bonusu
100Kč

Sazka Klub

Jako věrnostní program funguje Sazka Klub, který poskytuje speciální hry a soutěže pro své členy. Sazka vymýšlí různé soutěže i pro ty, kteří nejsou členy Sazka Klubu, ale být v něm je každopádně mnohem lepší. Jaké máte výhody?

V Sazka Klubu získáte Sazka kartu. Díky tomu máte řadu dalších výhod, které jsou určeny jen majitelům Sazka Karty. O mimořádných akcích jsou klienti informováni prostřednictvím webových stránek Sazka Klubu. Pokud vlastníte Sazka Kartu, můžete si na terminálech Sazky roztočit tzv. “kolo štěstí”, které přináší další – speciální výhry. Vlastníci Sazka karty jsou na své výhry (nad 1.000 Kč) upozorňováni e-mailem nebo SMS zprávou. Mají tak okamžitý přehled o tom, co se na jejich herním účtu děje.

Pokud patříte mezi hráče, kteří mají svá oblíbená čísla, ale nepamatují si je a nosí je všemožně po kapsách či v peněžence, oceníte jistě další výhodu Sazka Klubu. Na Sazka kartu si totiž svá “šťastná čísla” nahrajete a hlava může klidně přemýšlet o něčem jiném.

Sázky a peníze
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
9/10

Maximální výhra u sazky (ne loterijní) činí 5.000.000 Kč, naopak minimální sázka, kterou lze uzavřít je 10 Kč. Výhru si může zákazník vyplatit ihned na svůj účet a to v české měně.

Max. Výhra
5 M
Min. Sázka
10Kč
Výplata ihned
Ano
Česká měna
Ano

Platební metody
Celkové skóre 6/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
6/10

Vklad lze učinit následujícími způsoby: platební karta, bankovní převod, PayPal a osobně na pobočce. Výběry se pak dají provést pouze osobně na pobočce nebo bankovním převodem. Sazka v současné době nepodporuje vklad pomocí PaysafeCard ani Skrill. Jelikož jsou ale vstřícní všem změnám posouvajícím je kupředu, je možné, že se to v nejbližší době zase změní.

Bankovní převod
Ano
Platební karta
Ano
Skrill
Ne
Paysafecard
Ne
Na pobočce
Ano

Produkty
Celkové skóre 8.7/10 se skládá z hodnocení 15 parametrů:
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
8.7/10

V širokém portfoliu produktů Sazky chybí oproti jiným sázkovým kancelářím poker a skupinové sázky.

Sazka Sazeni

Mezi kurzové sázky, které nabízí, se řadí tyto:

  • Sportovní – nejoblíbenější z nich jsou na fotbal, hokej, tenis a basketbal.
  • Speciální, kde lze sázet na výsledek voleb, Oscarů a v neposlední řadě na talentové soutěže.
  • Solo sázka neboli jednoduchá, kde se sází na jeden zápas s libovolným kurzem.
  • Akumulovaná sázka = více sázkových příležitostí na jednom tiketu, který je výherní, když jsou všechny tipy správné.
  • Live sázka, která se uzavírá v průběhu zápasu.
  • Asijský handicap je sázka, kde neexistuje remíza. Šance na výhru je proto vždy 50 na 50.

Další produkty jsou losy a loterie, která nabízí ještě další druh sázky a to systémovou (díky výběru více čísel zvyšuje šanci na výhru). Sazka má devět loterijních her, nejznámější z nich jsou Sportka, Eurojackpot nebo Euromiliony.

Sportovní sázky
Ano
Speciální sázky
Ano
Sázky na e-sporty
Ano
Kasino
Ano
Hry
Ano
Loterie
Ano
Losy
Ano
Poker
Ne
Sólo sázka
Ano
Aku sázka
Ano
Systém sázka
Ano
Skupinová sázka
Ne
Live sázka
Ano
Asijský handicap
Ano
Kurzové sázky
Ano

Podpora
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
9/10

Sazka Podpora

Podpora Sazky funguje plně v českém jazyce. Můžeme ji kontaktovat pomocí telefonu, e-mailu, facebooku nebo online chatem přímo na webových stránkách Sazky.

Při klasickém odeslání e-mailu jsme sice nedostali odpověď, ale po odeslání dotazu přes kontaktní formulář na jejich webu přišla do pár minut. Podruhé jsme se s nimi spojili přes online chat přímo na webových stránkách a komunikace probíhala naprosto bez problémů. Podpora zodpověděla všechny naše otázky a ještě poradila něco navíc.

V centru podpory na webu Sazky nebo na YouTube jsou k dispozici také instruktáží videa, která odpovídají na časté dotazy zákazníků. Pokud se tedy nechcete ihned obracet na podporu, ale raději si dohledáte odpovědi na své otázky na internetu, můžete využít i tato instruktážní videa.

Live chat
Ne
Telefon
Ano
Email - do jednoho dne
Ne
Facebook zprávy
Ano
Český jazyk
Ano

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardních hrách může vzniknout závislost!


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

5 zkušeností

SazkaBet má velmi dobrou mobilní verzi. Horší je to s verzí ve Windows, kde se občas díky cookies přestanou zobrazovat aktuální kurzy.
SazkaBet má velmi slušné kurzové nabídky, ale často jim padá server, takže sázejícím se stane, že se do on-line aplikace nedostanou, a pokud ano, tak nemohou sázet.
Moje osobní zkušenost: po roce sázení, kdy jsem byl ve slušném zisku, mi zrušili účet s výmluvou, že mám víc registrací. Byla to lež, ale odvolání nikde nemáte. Šikovným sázkařům, kteří si dokáží sázením vydělat, SazkaBet nedoporučuji.

Hodnocení - 3
Miroslav Šejna
7. 1. 2022

Tak sazka mě poslední dobou jen zklamála ověření účet sem měla, ale když sem chtěla vybírat tak měli problém s ověřením mě platební karty tak sem musela přidat výpis karty a bankovní účet ale pořád nic ale to už bylo jedno protože sem ti vyhrané peníze prohrála
A za pár týdnů sem to zkusila zase vyhrála sem a nemohla sem vybrat skrz ověření občanky tak zase sem musela oboustranne vyfotit OP a poslala sem to tam a napsali mi že musím vydržet že nefunguji o víkendů zajímavé když bylo pátek odpoledne tak sem to zase ti vyhrané peníze tam nechala… Sazka me ojebala o peníze které sem tam vkládála s jistotou že to budu moct vybrat…

Hodnocení - 3
Kateřina Veliskova
23. 1. 2021

Po registraci mě nechal systém sazky ve sportce a eurojackpotu hned dvakrát vyhrát…sice malé částky ale nechal…další sázky – 17x a většinou plné tikety ani prd…

Hodnocení - 3
anonym
11. 6. 2020

Dávám za pravdu, nejhorší z asi 50 kasín, která jsem hrával posledních 20 let. Nefunkční, poruchy, výpadky, při bonusových výhrách se pravidelně sekne a nevyplatí vám dva dny ani korunu, podpora a chat slouží jen k tomu, aby udržovaly hráče v registraci a prohrávat a prohrávat. Speciálně vyšlechtěný software si s hráči udělá co chce a není šance na objektivní výhru. Až jste hodně naštvaný a chcete zrušit účet, tak vám maličko povolí ať zase chvilku vydržíte vkládat penízky. Výběr 5000 denně je směšný a jediný cíl je aby hráč případnou výhru prohrál než ji stačí vybrat. Převody na účet pomalé se stejným záměrem. Je to psychologie. Chybí diskuzní forum a to záměrně, protože by se profláknuly věci, o kterých se nesmí mluvit a zveřejňovat je je nežádoucí a z internetu jsou ihned mazány a blokovány. Hrozí žalobami apod. Divím se že to vláda trpí a MF toleruje. Hodně se asi sponzoruje.

Hodnocení - 3
Jan Anonym
27. 5. 2020

Nejhorší internetové sázení, které jsem zažil. Nikomu z vás nedoporučuji.

Hodnocení - 3
Anonymous
8. 1. 2020