ProfiSpolečnosti.cz Recenze ProfiSpolečnosti.cz Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

29. 1. 2021

Stručně/vhodné pro

ProfiSpolečnosti poskytují řadu služeb užitečných pro menší podnikatele ale i pro velké firmy. Můžete si u nich zakoupit již hotovou ready made společnost, tzn. již předzaloženou firmu s nulovou historií připravenou k podnikání. Dále si zde můžete nechat založit svou firmu (s.r.o. i a.s.) na klíč, nebo si přikoupit další služby, jako např. firemní účetnictví. Jednou z hlavních služeb je nabídka virtuálních sídel pro firmy.

Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení všech 29 parametrů:
  • s.r.o.
  • a.s.
  • OSVČ
  • Založení firmy
  • Aktivační poplatek
  • Virtuální sídlo
  • Praha
  • Brno
  • Ostrava
  • Olomouc
  • Další
  • Virtuální asistentka
  • Označení na budově
  • Recepce
  • Příjem pošty
  • Osobní odběr pošty
  • Dosílání pošty
  • Skenování pošty
  • Telefonní linka
  • Místnost pro jednání s úřady
  • Pronájem zařízené kanceláře
  • Vedení účetnictví
  • Telefon
  • e-mail/kontaktní formulář
  • On-line chat
  • FAQ
  • Počet otázek
  • Odpověď ho 24 hodin
  • Kvalita
Hodnocení redakce
hodnoceno 29 parametrů
9/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • s.r.o.
  • a.s.
  • OSVČ
10/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Založení firmy
  • Aktivační poplatek
  • Virtuální sídlo
10/10
Celkové skóre /10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Praha
  • Brno
  • Ostrava
  • Olomouc
  • Další
Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení 11 parametrů:
  • Virtuální asistentka
  • Označení na budově
  • Recepce
  • Příjem pošty
  • Osobní odběr pošty
  • Dosílání pošty
  • Skenování pošty
  • Telefonní linka
  • Místnost pro jednání s úřady
  • Pronájem zařízené kanceláře
  • Vedení účetnictví
7.2/10
Celkové skóre 8.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Telefon
  • e-mail/kontaktní formulář
  • On-line chat
  • FAQ
  • Počet otázek
  • Odpověď ho 24 hodin
  • Kvalita
8.6/10

Výhody

  • Virtuální sídla firem v Praze, Plzni, Brně, Ostravě, Liberci, Hradci Králové, Kladně i v Jablonci nad Nisou
  • Prestižní adresy za skvělé ceny

Nevýhody

  • Cena pronájmu je sice poměrně nízká, ale nenabízí tolik služeb, jako u jiných společností
  • Chybí možnost pronájmu virtuální asistentky
  • Jejich sídla nemají recepci

ProfiSpolečnosti Recenze

Ať už potřebujete pro svou firmu virtuální sídlo kvůli anonymitě, prestižní adrese, nebo zkrátka proto, že nemáte vlastní nemovitost, na kterou byste svou firmu napsali, můžete vybírat u ProfiSpolečnosti z řady skvělých adres. Virtuální sídla firem nabízí v Praze, kde je k dispozici hned 13 budov s cenami od 99 Kč do 599 Kč. Můžete však vybírat adresy i v Liberci, Hradci Králové, Plzni, Brně, Ostravě nebo v Jablonci nad Nisou.

V některých budovách je možná pronajmout si i zasedací místnost nebo zařízenou kancelář na kratší dobu. Cena je 500 Kč za hodinu. ProfiSpolečnosti nabízí komplexní pomoc firmám začínajícím i již zavedeným. Mají příjemnou klientskou podporu na telefonní lince a řadu pozitivních referencí. Současně patří mezi společnosti, které nabízí nejvíce adres pro virtuální sídla firem na trhu.

ProfiSpolečnosti je velká firma zabývající se zakládáním firem (s.r.o. a a.s.), ale také prodejem ready made společností. V souvislosti s touto činností pak poskytují řadu dalších služeb, jako např. firemní účetnictví, založení společnosti na klíč, ale také poskytnutí virtuálního sídla firmám, které to potřebují, ať už kvůli úřadům, anonymitě nebo pro získání prestižní adresy. V jejich nabídce je řada skvělých adres nejen v Praze, ale i v Plzni, Brně, Ostravě nebo v Liberci. Pojďme se tedy na tuto zajímavou společnost podívat podrobněji.

Typ sídla
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • s.r.o.
  • a.s.
  • OSVČ
10/10

Profispolecnosti Uvodni Strana

ProfiSpolečnosti si můžete zakoupit řadu služeb, od založení firmy a koupě ready made společnosti počínaje, po virtuální sídla firem, konče. Ač to může působit, že právě virtuální sídla poskytují pouze firmám, které sami založí, není tomu tak. Pronajmout adresu si může kdokoli, ať už je OSVČ, s.r.o. nebo akciová společnost.

s.r.o.
Společnost zakládá sídla pro s.r.o.
Ano
a.s.
Společnost zakládá sídla pro a.s.
Ano
OSVČ
Společnost zakládá sídla pro OSVČ
Ano

Ceny
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Založení firmy
  • Aktivační poplatek
  • Virtuální sídlo
10/10

Vzhledem k velkému výběru adres sídel pro vaše firmy, mají ProfiSpolečnosti i zajímavé cenové rozpětí pronájmu. Např. v Brně, Ostravě či na Praze 6 si pronajmete virtuální sídlo pro svou firmu už od 99 Kč. Nejdražší adresou je pak Praha 7 Holešovice, kde zaplatíte 599 Kč měsíčně. Rozdíl v cenách není jen podle toho, jak prestižní adresu sídlo poskytne, nebo zda je v něm možnost pronajmutí zasedací místnosti a kanceláře, ale také záleží na délce smlouvy. Tu můžete uzavřít na 6 měsíců, ale i na 1,2,3 nebo 4 roky. Každá adresa má ale jiné možnosti, proto je lepší podívat se přímo na ceník na stránkách ProfiSpolečnosti. Výhodou je, že za zřízení virtuálního sídla firmy neplatíte žádný poplatek.

Založení firmy
Platba za založení společnosti
od 9 990 Kč
Aktivační poplatek
Aktivační poplatek má pouze jedna společnost. Z jejího webu není jasné, co aktivační poplatek je.
Ne
Virtuální sídlo
Měsíční cena za virtuální sídlo.
od 99 Kč do 599 Kč/měsíc

Cena doplňkových služeb

Vzhledem k tomu, že některé služby jsou mimo základní pronájem, je potřeba si je připlatit. Např. přeposílání pošty – na adresu i e-mailem po naskenování stojí 190 Kč za měsíc, jednorázové přeposlání pošty pak 100 Kč. A pokud si budete chtít pronajmout zařízenou kancelář či zařízenou místnost, počítejte s částkou 500 Kč za hodinu.

Založení firmy

Přes ProfiSpolečnosti si můžete nechat firmu založit prakticky na klíč. Za s.r.o. se sídlem zaplatíte 9 900 Kč a bez sídla 11 900 Kč (s DPH). Založení akciové společnosti vás bude stát o trochu více – 39 900 Kč s DPH. K tomu si samozřejmě můžete dokoupit ještě řadu dalších služeb, ale to už tady vypisovat nebudeme. V případě zájmu se můžete podívat na ceník ProfiSpolečnosti.

Adresy sídel

Praha
Ano
Brno
Ano
Ostrava
Ano
Olomouc
Ne
Další
Ano ( Kladno)

Nejvíce virtuálních sídel pro firmy mají ProfiSpolečnosti v Praze. Tam si můžete vybrat hned ze 13 prestižních adres. Záleží jen na vás, které jsou pro vás cenově přijatelné a jaká dostupnost je pro vás nejv(ý)hodnější. Sídla najdete na Praze 1,2,3,5,6,7,8,9 a 10. Cena za pronájem se přitom pohybuje od 99 Kč za měsíc.

Další virtuální sídla firem si můžete pronajmout v Hradci Králové, dvě v Brně, dvě v Ostravě, a jedno v Kladně, Plzni, Liberci a v Jablonci nad Nisou.

Služby
Celkové skóre 7.2/10 se skládá z hodnocení 11 parametrů:
  • Virtuální asistentka
  • Označení na budově
  • Recepce
  • Příjem pošty
  • Osobní odběr pošty
  • Dosílání pošty
  • Skenování pošty
  • Telefonní linka
  • Místnost pro jednání s úřady
  • Pronájem zařízené kanceláře
  • Vedení účetnictví
7.2/10

Profispolecnosti Kompletni Nabidka Sluzeb

Služby jsou u sídel virtuálních firem poněkud chaotické. Něco jiného totiž uvádí webové stránky ProfiSpolečnosti a něco jiného tvrdí na telefonu. Pojďme si to tedy ujasnit.

Virtuální asistentka
Virtuální asistentka je vlastně sekretářka (asistentka), na kterou přehodíte úkoly, administrativu, a to i složitější.
Ne
Označení na budově
Cedulka, že vaše společnost sídlí v budově.
Ano
Recepce
Virtuální sídlo má vlastní recepci.
Ne
Příjem pošty
Můžete sem nechat posílat poštu.
Ano
Osobní odběr pošty
Poštovní zásilky si můžete osobně vyzvednout.
Ano
Dosílání pošty
Došlou poštu na adresu virtuálního sídla si můžete nechat přeposlat (i hromadně) na jinou adresu.
Ano (- Příplatek)
Skenování pošty
Poštu vám oskenují a pošlou například prostřednictvím e-mailu.
Ano (- Příplatek)
Telefonní linka
Ne
Místnost pro jednání s úřady
Na adrese můžete využít prostory pro jednání s úřady.
Ano
Pronájem zařízené kanceláře
Ano
Vedení účetnictví
Společnost vám může vést účetnictví.
Ano

Služby v rámci tarifu

V rámci tarifu, tedy za pronájem konkrétní adresy, získáte označení své firmy na vybrané budově, příjem korespondence a možnost osobně si ji vyzvedávat. Za své peníze samozřejmě získáte i prestižní adresu pro firmu podle svého výběru, anonymitu a u některých budov i další – doplňkové služby. To, jaké služby nabízí konkrétní adresa, zjistíte velmi snadno – při výběru adresy na webových stránkách zaškrtáte do filtru, zda požadujete i pronájem kanceláře, zasedací místnost apod. a systém vám nabídne ty adresy, kde je toto zajištěno. Pokud filtr nevyužijete, poznáte nabízené služby podle ikonek u jednotlivých adres.

Služby za příplatek

Zde ProfiSpolečnosti uvádí na webu službu tzv. virtuální kanceláře. Ne všechny možnosti, které údajně poskytují, však ve skutečnosti získáte. Virtuální kancelář vám zajistí zmíněný

příjem pošty, kterou si následně můžete nechat přeposílat přímo na adresu, nebo si ji nechat naskenovat do e-mailu. Avízo o přítomnosti korespondence dostanete e-mailem.

Dále je uvedeno přijímání telefonních hovorů a předávání vzkazů. Toto už jsou však služby, které můžete u jiných společností najít i pod označením „recepce“. A právě recepci ani vyřizování telefonátů ProfiSpolečnosti v současné době neposkytují.

Doplňkové služby

Z doplňkových služeb si u ProfiSpolečnosti můžete objednat krátkodobý pronájem zařízené kanceláře či zasedací místnost. Jelikož nejsou poskytovány na všech adresách, je potřeba se předem informovat – telefonicky, e-mailem nebo na webových stránkách, zda jsou na vámi vybrané adrese k dispozici. ProfiSpolečnosti bohužel nezajišťují služby virtuální asistentky.

Podpora
Celkové skóre 8.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Telefon
  • e-mail/kontaktní formulář
  • On-line chat
  • FAQ
  • Počet otázek
  • Odpověď ho 24 hodin
  • Kvalita
8.6/10

ProfiSpolečnosti mají klientskou podporu vyřešenou poměrně dobře, nějaké výhrady však máme. Spojit se s nimi můžete telefonicky na pevné lince či na mobilu, nebo zaslat e-mail. V případě, že si chcete rovnou domluvit schůzku, lze využít kontaktní formulář na webu. Nenajdete tam však on-line chat. Vzhledem k tomu, že ProfiSpolečnosti mají i facebookovou stránku, můžete jim zkusit napsat zprávu tam. My jsme to však nezkoušeli a rovnou jsme zavolali na pevnou linku. Pokud se vám nechce volat a budete chtít na webu pátrat na vlastní pěst, můžete využít také nejčastější otázky a odpovědi. Bohužel k virtuálním sídlům firem tam toho moc nenajdete. FAQ jsou zaměřené především na ready made společnosti.

Telefon
Ano
e-mail/kontaktní formulář
Ano
On-line chat
Ne
FAQ
Na stránkách společnosti jsou často kladené otázky a odpovědi na ně. Ve FAQ často rychle naleznete odpověď, na to, co vás zajímá.
Ano (- ale jen o ready made)
Počet otázek
Počet námi položených otázek / počet zodpovězených.
10/10
Odpověď ho 24 hodin
Ano (Řešeno telefonicky)
Kvalita
Výborná

Na klientskou linku jsme se dovolali během chvilinky a pracovnice byla velmi příjemná a vstřícná. Vysvětlila nám všechny naše dotazy a osvětlila nám, jak je to přesně se službami, které u virtuálních sídel firem poskytují. Zaskočilo nás, že na webu je uvedená služba virtuální kanceláře i s recepcí a telefonní linkou, kterou může firma využít, ale ve skutečnosti tyto služby nefungují (alespoň nyní). To, že na webu jsou jiné informace, paní nijak nekomentovala a ujistila nás, že pravdu má ona a řešené služby k dispozici nejsou. Inu, nezbylo nám než jí důvěřovat. Vhodné by však bylo občas informace na webu aktualizovat.

Doporučujeme Doporučujeme

Nezaujala vás nabídka této společnosti? Pojďte se podívat na nejlepší společnosti pro zakládání virtuálních sídel.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

1 zkušeností

Rozhodne nedoporučujem túto firmu. Za 4 mesiace jednania sú neni schopní označiť sídlo firmy na adrese, čož je ich jediná povinnosť voči našej firme podľa nájomnej zmluvy. Na maily neodpovedajú, pri telefonickej komunikácií vždy nejaká výhovorka, prečo to nejde. Zo živnostenského úradu už nám raz prišla pokuta práve z tohoto důvodu. Vyhnúť sa oblúkom!”

Hodnocení - 3
Anonymous
21. 5. 2021