New Wave Service recenze New Wave Service recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

29. 1. 2021

Stručně/vhodné pro

New Wave Service je společnost soustředící se na poskytování administrativních a účetních služeb firmám. V jejich nabídce najdete možnost pronajmout si virtuální sídlo firmy v Ostravě, virtuální asistentku, ale i správu vašeho firemního účetnictví. Jejich služby jsou jednoduché a přehledné, především díky tomu, že mají pouze jeden tarif za jednu cenu, kde se liší pouze poplatky za zřízení, a to podle toho, na jakou dobu službu sjednáváte.

Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení všech 29 parametrů:
  • s.r.o.
  • a.s.
  • OSVČ
  • Založení firmy
  • Aktivační poplatek
  • Virtuální sídlo
  • Praha
  • Brno
  • Ostrava
  • Olomouc
  • Další
  • Virtuální asistentka
  • Označení na budově
  • Recepce
  • Příjem pošty
  • Osobní odběr pošty
  • Dosílání pošty
  • Skenování pošty
  • Telefonní linka
  • Místnost pro jednání s úřady
  • Pronájem zařízené kanceláře
  • Vedení účetnictví
  • Telefon
  • e-mail/kontaktní formulář
  • On-line chat
  • FAQ
  • Počet otázek
  • Odpověď ho 24 hodin
  • Kvalita
Hodnocení redakce
hodnoceno 29 parametrů
8.1/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • s.r.o.
  • a.s.
  • OSVČ
10/10
Celkové skóre 4.3/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Založení firmy
  • Aktivační poplatek
  • Virtuální sídlo
4.3/10
Celkové skóre /10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Praha
  • Brno
  • Ostrava
  • Olomouc
  • Další
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 11 parametrů:
  • Virtuální asistentka
  • Označení na budově
  • Recepce
  • Příjem pošty
  • Osobní odběr pošty
  • Dosílání pošty
  • Skenování pošty
  • Telefonní linka
  • Místnost pro jednání s úřady
  • Pronájem zařízené kanceláře
  • Vedení účetnictví
8.1/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Telefon
  • e-mail/kontaktní formulář
  • On-line chat
  • FAQ
  • Počet otázek
  • Odpověď ho 24 hodin
  • Kvalita
10/10

Výhody

  • Prestižní sídlo firmy v Ostravě
  • Možnost přikoupit si virtuální asistentku či služby účetnictví

Nevýhody

  • Pokud si zvolíte tarif na kratší dobu, platíte aktivační poplatek
  • Není možnost recepce ani vyřizování telefonů

Potřebujete virtuální sídlo v Ostravě? Tady jste na správném místě

New Wave Service Recenze

V rámci tarifu získáte nejen prestižní adresu pro vaši firmu, ale i možnost pronajmout si zasedací místnost či kancelář, přijímání a přeposílání vaší pošty atd. Jméno a IČ vaší firmy budou viditelné na budově tak, aby to bylo v pořádku dle legislativy.

New Wave Service Uvodni Strana

Společnost New Wave Service má výborně řešenou klientskou podporu, což je skutečně přidaná hodnota, kterou oceňujeme. Jejich jednání s klienty bylo bezkonkurenční. I když neposkytují možnost recepce ani nezajišťují správu telefonních hovorů, klientským přístupem si nás naprosto získali.

New Wave Service, česky Nová vlna služeb, je firma soustředící se především na poskytování kvalitních služeb firmám, kterým ulehčuje v administrativě a účetnictví. Nabízí možnost zapsat firmu na tzv. virtuální sídlo v Ostravě (eSídla), poskytuje služby v účetnictví, pro snazší administrativu si u nich můžete zakoupit i virtuální asistentku, která obstará základní jednání s klienty, bude vyřizovat telefony atd. A pokud jste svou firmu ještě nezaložili, můžete si nechat poradit/pomoci právě od New Wave Service.

Typ sídla
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • s.r.o.
  • a.s.
  • OSVČ
10/10

Virtuální sídlo své firmy si může u společnosti New Wave Service objednat a předplatit osoba výdělečně činná (OSVČ), s.r.o. i akciová společnost. New Wave Service to v podstatě nerozlišuje a podstatná je pro ně maximální spokojenost klientů, což jsme si mohli osobně ověřit. Jednání s touto společností bylo velmi příjemné.

s.r.o.
Společnost zakládá sídla pro s.r.o.
Ano
a.s.
Společnost zakládá sídla pro a.s.
Ano
OSVČ
Společnost zakládá sídla pro OSVČ
Ano

Ceny
Celkové skóre 4.3/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Založení firmy
  • Aktivační poplatek
  • Virtuální sídlo
4.3/10

New Wave Service Cenik Sluzeb

Cenová nabídka za virtuální sídlo firmy je u New Wave Service poměrně nízká. Virtuální sídlo v Ostravě si můžete pronajmout za 390 Kč měsíčně. Pokud zvolíte platbu na 12 měsíců, nebudete platit ani žádný aktivační poplatek – první platba tedy bude ve výši 4 680 Kč. V případě platby na 6 měsíců zaplatíte aktivační poplatek 1990 Kč, vaše první platba tedy bude 4 330 Kč. U platby na 3 měsíce je pak aktivační poplatek 2 990 Kč a vaše první platba bude ve výši 4 160 Kč. Jak vidíte, výsledná cena s aktivačním poplatkem je téměř stejná, jako když zvolíte platbu rovnou na 12 měsíců. My jsme tedy věděli ihned, jakou platbu zvolíme – jaká je pro nás nejvýhodnější.

Založení firmy
Platba za založení společnosti
- delegují na spolupracující firmu
Aktivační poplatek
Aktivační poplatek má pouze jedna společnost. Z jejího webu není jasné, co aktivační poplatek je.
Ano (- dle tarifu)
Virtuální sídlo
Měsíční cena za virtuální sídlo.
390 Kč/měsíc - 690 Kč/měsíc
Potřebujete virtuální sídlo v Ostravě? Tady jste na správném místě

Adresy sídel

New Wave Service Kde Sidlo Najdete Mapa

Mít prestižní virtuální sídlo firmy, které vypadá před vašimi klienty mnohem lépe než adresa v zapadlé vísce, je v současné době stále více žádáno. Virtuální sídlo firmy však můžete potřebovat i z jiných důvodů. Např. když nemáte vlastní nemovitost, kam byste sídlo své firmy zapsali, když bydlíte v podnájmu nebo družstevním bytě, když je ve vaší firmě více vlastníků a nechcete řešit, kdo si firmu napíše na svou nemovitost atd. New Wave Service poskytuje v současné době své služby a virtuální sídlo firmy pouze v Ostravě, konkrétně na adrese Sládkova 372/8.

Praha
Ne
Brno
Ne
Ostrava
Ano
Olomouc
Ne
Další
Ne

Služby
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 11 parametrů:
  • Virtuální asistentka
  • Označení na budově
  • Recepce
  • Příjem pošty
  • Osobní odběr pošty
  • Dosílání pošty
  • Skenování pošty
  • Telefonní linka
  • Místnost pro jednání s úřady
  • Pronájem zařízené kanceláře
  • Vedení účetnictví
8.1/10

New Wave Service Vyhody Sidla V Ostrave

Společnost New Wave Service poskytuje řadu základních i doplňkových služeb, které jsou buď zdarma v rámci ceny, nebo si je můžete přikoupit jako doplněk k vašemu podnikání.

Virtuální asistentka
Virtuální asistentka je vlastně sekretářka (asistentka), na kterou přehodíte úkoly, administrativu, a to i složitější.
Ano
Označení na budově
Cedulka, že vaše společnost sídlí v budově.
Ano
Recepce
Virtuální sídlo má vlastní recepci.
Ne
Příjem pošty
Můžete sem nechat posílat poštu.
Ano
Osobní odběr pošty
Poštovní zásilky si můžete osobně vyzvednout.
Ano
Dosílání pošty
Došlou poštu na adresu virtuálního sídla si můžete nechat přeposlat (i hromadně) na jinou adresu.
Ano (- elektronicky)
Skenování pošty
Poštu vám oskenují a pošlou například prostřednictvím e-mailu.
Ano (- elektronicky)
Telefonní linka
Ne
Místnost pro jednání s úřady
Na adrese můžete využít prostory pro jednání s úřady.
Ano
Pronájem zařízené kanceláře
Ano
Vedení účetnictví
Společnost vám může vést účetnictví.
Ano

Placené doplňkové služby

Placeným doplňkem je např. správa firemního účetnictví nebo virtuální asistentka, která se postará v podstatě o automatizované záležitosti ve vaší firmě. V současné době je však kapacita klientů využívajících virtuální asistentku plná, takže v případě zájmu doporučujeme domluvit se s nimi, aby vás informovali, když se nějaké místo uvolní. Pronajmout si můžete i zasedací místnost a po předchozí dohodě i zařízenou kancelář, kam můžete přivést své klienty na jednání či pracovní schůzku.

Služby v rámci tarifu

V rámci tarifu či chcete-li předplatného, máte u New Wave Service k dispozici označení vaší firmy (název a IČO) na budově a zajistí pro vás příjem pošty, kterou si můžete vyzvednout buď osobně, nebo si ji nechat elektronicky zasílat – naskenovanou.  A samozřejmě máte prestižní adresu pro svou firmu!

Co nám u New Wave Service chybělo, byla recepce v rámci tarifu (není ale možné si ji ani předplatit), tedy osoba, která by na recepci seděla a přijímala vaše klienty apod. Není možné využívat ani telefonní linku, ze které by byli klienti na vás přesměrováni, nebo by se jim někdo rovnou věnoval a vyřídil základní požadavky. Tato služba není ani v rámci tarifu, ani není možné si ji předplatit. Řešení by mohla představovat již zmíněná virtuální asistentka.

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Telefon
  • e-mail/kontaktní formulář
  • On-line chat
  • FAQ
  • Počet otázek
  • Odpověď ho 24 hodin
  • Kvalita
10/10

Klientskou podporu má společnost New Wave Service vyřešenou doslova na jedničku. Můžete se s nimi spojit pomocí e-mailu, on-line chatu nebo telefonicky. My jsme si ověřili e-mail i telefon a byli jsme maximálně spokojení. Na webu najdete i nejčastější otázky a odpovědi, které se týkají virtuálního sídla a jeho pronájmu, včetně legislativy.

Telefon
Ano
e-mail/kontaktní formulář
Ano
On-line chat
Ano
FAQ
Na stránkách společnosti jsou často kladené otázky a odpovědi na ně. Ve FAQ často rychle naleznete odpověď, na to, co vás zajímá.
Ano
Počet otázek
Počet námi položených otázek / počet zodpovězených.
10/10
Odpověď ho 24 hodin
Ano
Kvalita
Výborná
Potřebujete virtuální sídlo v Ostravě? Tady jste na správném místě

Klientská podpora byla opravdu velmi příjemná a vstřícná. Zarazilo nás – a podporu též – že jsou na jejich webu poněkud matoucí informace o virtuálních sídlech. Zatímco dle podpory nabízí aktuálně virtuální sídlo pouze v Ostravě, na internetu byly k nahlédnutí i další adresy – v Praze, Brně a Olomouci, a to dokonce i s cenovou nabídkou.

Podstatné však bylo, že nám podpora vše vysvětlila, potřebné informace dohledala a zaslala do e-mailu, takže jsme si mohli veškeré informace srovnat a rozhodnout se, co je pro nás nejlepší.

Doporučujeme Doporučujeme

Nezaujala vás nabídka této společnosti? Pojďte se podívat na nejlepší společnosti pro zakládání virtuálních sídel.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!